Kvôli Covid-19 sme prišli o blízkeho
Aj vám zomrel niekto z domácností v rodine na kovid? Ako ste to zvládali? Je to ešte len páru dní ale stále mi to príde ako zlý sen prišli sme tak náhle o babku :( nebyť kovidu ešte by tu bola :(
@marseilles1 strýko, tento rok v marci. Už mal aj výsledky lepšie, bol na kyslíku, bolo strašné s ním telefonovať a počuť ako nevládze dýchať... Zápal pľúc ustúpil a zrazu embolia. 😔
@marseilles1 nastastie mne nezomrel nikto blizky, ale zomrel mi stryko, ja som s nim dlho nebola v kontakte ale rodinu to zasiahlo. mal 68 rokov a mohol este par rokov pozit, dostal covid, zobrali ho do nemocnice, po par dnoch ho dali do umeleho spanku, zapal pluc, z liecby mu zacali zlyhavat organy. tiez zomrel asi za dva tyzdne od kedy bol pozitivny.
@marseilles1 vsetci tu pisu ako zomreli neockovani ludia..ze to je nezodpovedne. Mne zomrel velmi blizky clovek kratko po ockovani. A co s tym..kazdy povie ze to nemohlo byt z toho alebo ak aj tak je to jeden pripad z miliona. Dakujem pekne...bol zodpovedny a nepomohlo skor naopak 😢
@anja27 úprimnú sústrasť a toto je na Tom najhorsie tieto veci sa nikde nezverejnuju a prečo ? Pretože ľudia by odmietali sa očkovať a toto nechcú ale okrem tych pár prípadov čo bolo fakt aj reálne zverejnené že zomreli po očkovaní je už desiatky takých a aj s ťažkými VU ,ale ľudia to berú tak mne a mojim blízkym sa nič nestalo tak je to bezpečné a nemôže sa nič stať ..wtf ako fakt ?
@certica22 dakujem aspon niekto to chape. Ja neviem ci ockovanie pomaha alebo nie. Nie som antivaxer. Ale toto dost nalomilo moju doveru v niektore veci a odvtedy som opatrna. Doktori tiez mlcia akoby sa bali alebo neviem. Vela veciam nerozumiem..bolo to cele take rychle a zvlastne no neprajem nikomu co sme si zazili. Uz to nezmenim. Ja sa o tom snazim s ludmi bavit aj ked nie je mi to prijemne. Aby si kazdy zvazil pre a proti..

@marseilles1 mne zomrel ocino 56rocny na covid za 10 dni od priznakov Bol to pre nás všetkých sok a uz je to 10 mesiacov a stale tomu nemôžem uveriť. Treba čas.