icon

Kvôli Covid-19 sme prišli o blízkeho

marseilles1
26. nov 2021

Aj vám zomrel niekto z domácností v rodine na kovid? Ako ste to zvládali? Je to ešte len páru dní ale stále mi to príde ako zlý sen prišli sme tak náhle o babku :( nebyť kovidu ešte by tu bola :(

Strana
z2
tara42
27. nov 2021

@marseilles1 mne zomrel ocino 56rocny na covid za 10 dni od priznakov Bol to pre nás všetkých sok a uz je to 10 mesiacov a stale tomu nemôžem uveriť. Treba čas.

kath1210
27. nov 2021

@marca12 prosim vas, viem ze je to tazke aj mysliet aj hvoorit o tom, ale ked mozu antivaxeri sostavat slovensko na kolena, prosim vas sirte tieto vwci aj vy, ked aj jednemu cloveku pomozete tym ze si uvedomi dolezitost ockovania stoji to za to dakujem

lenadka
27. nov 2021

@marseilles1 strýko, tento rok v marci. Už mal aj výsledky lepšie, bol na kyslíku, bolo strašné s ním telefonovať a počuť ako nevládze dýchať... Zápal pľúc ustúpil a zrazu embolia. 😔

heln
27. nov 2021

@marseilles1 nastastie mne nezomrel nikto blizky, ale zomrel mi stryko, ja som s nim dlho nebola v kontakte ale rodinu to zasiahlo. mal 68 rokov a mohol este par rokov pozit, dostal covid, zobrali ho do nemocnice, po par dnoch ho dali do umeleho spanku, zapal pluc, z liecby mu zacali zlyhavat organy. tiez zomrel asi za dva tyzdne od kedy bol pozitivny.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
akbara77
27. nov 2021

@miriam11 to zomrel priamo v očkovacom centre, čo ako to myslíš?

brumbrumbrum
27. nov 2021

@simsalabim ono to vyznie hnusne, ale popravde si z toho nič nerobí 🤷

anja27
28. nov 2021

@marseilles1 vsetci tu pisu ako zomreli neockovani ludia..ze to je nezodpovedne. Mne zomrel velmi blizky clovek kratko po ockovani. A co s tym..kazdy povie ze to nemohlo byt z toho alebo ak aj tak je to jeden pripad z miliona. Dakujem pekne...bol zodpovedny a nepomohlo skor naopak 😢

certica22
28. nov 2021

@anja27 úprimnú sústrasť a toto je na Tom najhorsie tieto veci sa nikde nezverejnuju a prečo ? Pretože ľudia by odmietali sa očkovať a toto nechcú ale okrem tych pár prípadov čo bolo fakt aj reálne zverejnené že zomreli po očkovaní je už desiatky takých a aj s ťažkými VU ,ale ľudia to berú tak mne a mojim blízkym sa nič nestalo tak je to bezpečné a nemôže sa nič stať ..wtf ako fakt ?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
marca12
28. nov 2021

@miriam11 aj my sme mali v rodine zlu skusenost s ockovanim. Ale stale u mna ockovanie prevysuje nad neockovanim.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
anja27
28. nov 2021

@certica22 dakujem aspon niekto to chape. Ja neviem ci ockovanie pomaha alebo nie. Nie som antivaxer. Ale toto dost nalomilo moju doveru v niektore veci a odvtedy som opatrna. Doktori tiez mlcia akoby sa bali alebo neviem. Vela veciam nerozumiem..bolo to cele take rychle a zvlastne no neprajem nikomu co sme si zazili. Uz to nezmenim. Ja sa o tom snazim s ludmi bavit aj ked nie je mi to prijemne. Aby si kazdy zvazil pre a proti..

anja27
28. nov 2021

@miriam11 som na tom podobne. Najma ked vidim ako chcu na to tlacit mi je z toho vselijako. Uplne ta chapem. Vela sil prajem

marca12
28. nov 2021

@miriam11 s tym sa clovek asi ani nikdy nevysporiada,len cas otupi bolest,ale vzdy budes mat v sebe hnev na to. U nas to vyustilo "len" do zdravotnych problemov. Keby doslo k smrti,urcite by som inak pisala. Takze ta uplne chapem.

Strana
z2