icon

Kvôli poriadku sa mi rozpadá manželstvo

bjarna
12. feb 2018

Som uz zufala zo svojej domacnosti. Nech robim, co chcem, neviem tu udrzat poriadok. A to je bezng dovod mojich hadok s muzom. Kazdy den pocuvam, aky je tu bordel, ako sa mu tu zle byva, aka som na nic zena, neschopna. A ma pravdu, neporiadok tu je. Ja jednoducho nestiham. Mame dve deti - 4roky a 13 mesiacov. Starsi cez den doma nespi, mladsi vacsinou len na mne v nosici alebo ked v posteli, musim lezat s nim. Cez den varim - muz ma kazdy den teple jedlo, ale aj nad tym ohrna nosom (ono nie vzdy sa podari, ale vacsinou mne a detom chuti). Ledva kuchynu popracem ako tak, deti obriadim, uz s nimi pomaly ani vonku nechodim, som rada, ze s ninmi nakupim, a je vecer. Okolo deviatej zacinam pratat hracky, oblecenie atd. Zametam cely byt, raz dvakrat do tyzdna pozmyvam. Spat chodim okolo jedenastej, dvanastej, vstavame o siestej siedmej. Ked sa mi da, ze sa deti same zabavia, upratujem, varim, ale nestaci to. Je to take povrchne pratanie, ale hlbkovo upratat tu jednoducho neviem.
Dajte, zeny dajaje typy, ako to tu udrzat k svetu. Nebavi ma kazdu den pocuvat tue kydy od mojho muza. Ja viem, ze ma aj pravdu, aleako to zmenit??

Strana
z16
marion09
1. máj 2019

V prvom rade treba "upratať" muza

waqix
1. máj 2019

@silesias
@bakajka skoro jak u nas doma, len nestihame cez den vsetko, co ta sikovna pani cez den stiha.. Pekne, super dielko.

waqix
1. máj 2019

@galioska veď toto, ja sa stazujem tu, a kolko zien je co to berie, ze to tak ma byt (no mozno si ine myslia, len sa nestazuju). Pred svadbou zena veri, ze bude zit lepsie ako jej rodicia. Len realita byva veru ina... Potom vas prekvapi, a vyrovnat sa je tazsie. Pomaha vzajomna ignoracia, aspon to tak neboli. Aj ked clovek este trochu veri v zazrak, ale rozum kaze opak. Zivot je život, nie rozpravka.

stanicek11
1. máj 2019

@bjarna presne ako píšu hore naj si to manžel skusi dať mu deti a naj aj poprata. Môj nieje doma pracuje v zahraničí stále tu mam bordel.... Upracem zmyvam častejšie ale ti v zápätí je bordel. Keď chodil zo začiatku vkuse hucal neporiadok a bla bla tak som mu dala dieta no prosim a môžeš mi ukázať ako sa to robí rada sa to naučím od vtedy mam pokoj ani nehukne... Stale dačo robim tým pádom menej venujem som povedala a dosť bude to tak ako stiham... veď aj varím chodime von zehlit treba nejde to naraz všetko....Týmto sa nesťažujem len chcem poukázať na to že netreba si lámať hlavu

waqix
1. máj 2019

@stanicek11 presne, aj u nas tak. Chlop velke reci a jak dostal raz nataz dve deti na tri hodiny, ani len caj im nedal..

waqix
1. máj 2019

@waqix naozaj treba byt splachovaci, ale o rovnocennom partnerstve v manzelstve nemoze byt ziadna rec, take nieco existuje mozno u 2% parov.

marionete
1. máj 2019

@bjarna a tvoj muž čo robí? Keď sa mu nepáči, nech ti to ukáže ako to zvládne on. By som mu dala🙏

aleshka_supermama
1. máj 2019

@bjarna u nás je opačný problém u nás je tip top upratané a môj chlap si to nevie vážiť. 🤔

waqix
1. máj 2019

@bjarna asi mu fakt nevadi neporiadok, proste, vsetci su rovnakí (teda tých 97%) istotne. Keď tak vyhodnocujem...prospechari (bez chrbtovej kosti)..

waqix
1. máj 2019

Jedna žena nikdy žiadnemu mužovi nestačí a už vôbec nie do konca života.

waqix
1. máj 2019

Preto je vzdy vsetko zlé, vzdy stretnú nejaku, co ich ocari (rozumej kazdy den). Potom clovek nema sancu, jedine ak by sme sa narodili ako uplne dokonala bytost pre svojho manzela... Absurditan

waqix
1. máj 2019

Tu citam, ze chlap vycisti kuchynu a kupelnu, akoze neverim.

stanicek11
1. máj 2019

@waqix Vela mamičky stíhajú vela nie každá sme nejaká ale keď mám vážne dosť a ten mi povie o poriadku mam chut sa zbalit a odísť 😃😃😃

waqix
1. máj 2019

@stanicek11 to aj ja 😂😂😂 ma ten chlap stastie, ze sa tak nesprava v kuse, bo by som uz bola v čude 😂😂😂 ale rozhodne by sa mal uvedomiť 🤭

janickacrazy
1. máj 2019

@waqix moj krásne vyčistí kúpeľnu aj wcko, dokonca aj okná umýva zásadne iba manžel, lebo ja mám kopu inej roboty, nie sú všetci rovnakí

silesias
1. máj 2019

@waqix to aj moj umyje keď sa povadime, ale radšej si to urobím sama 😂😂😂

tinkerbell
30. nov 2020

@bjarna ako ste teraz s manželom na tom? Zlepšilo sa niečo?

Strana
z16