Lakomý partner
Ahojte..už ste počuli o tom aby od Vás partner pýtal polovicu za tehotenskú dávku alebo polovicu za príspevok po narodení dieťaťa?
@ketrint tak to si mala tiez teda riadne pestré 🙈😉...ale super že si to zvládla a odišla
Toto sa mi stalo pred xy rokmi keď som sa rozviedla a ostala sama s malým dieťaťom , mal dva roky...tiež sme nič nemali, a dotiahli sme to na celkom slušný a pekný život ...a myslela som si že druhý krát sa mi to stať nemôže ...no mýlila som sa ..to isté len v čierno bielom
Posli pána otca do prdele, odkladá si bločky a žiada výživné. Sama to dáš. A dobrá rada na záver, radšej ostaň sama s deťmi, aby si zas nejakému tulpasovi nenaletela. Takých otcov deťom naozaj netreba.
@44janica44 🤣 tak to by som si pozrela ako by to dal aspoň jeden chlap a o pôrode ani nehovorím
Ľudia, niektoré témy co tu čítam ani nemôžu byť reálne... A keby mal niečo rozumne na čo ich treba použiť tak by som mu ich dala, ale proste len tak... By ma ani nehlo
@autorka
Nuz hej, ja som si prešla za tie roky širokou skalou snáď všetkého z tohto chlapskeho repertoáru🙄🙄
Ale ako Ti poradit… Skús (ale bez emócii) navrhnúť, či chce ísť so všetkým na poly… ale teda vrátane príjmov, výdavkov, starostlivosti o domácnosť aj dieťa… alebo sa ho rovno spýtaj, či mu neni kokotno že vlastnému dieťaťu nie že neda, ale ešte zoberie to, čo mu dá niekto iný… je to hnoj
A hlavne sa nevydávaj🙏🙏🙏
Milionkrat som ďakovala za to, že som sa nedala dotlačiť, lebo vybavovačky a všetko neskôr by sa strašne skomplikovalo (už len blbá žiadosť do skolky, školy)…
Drz sa 😫✊✊
@mamula20 môže ma prosím ospravedlniť, že som mala 22? 🙏😂😂 on o 10 viac, ale keď išlo o 🤑 vedel si veľmi zratat…
Ako som spomínala, takých lukratívnych požiadaviek ešte prišlo veľa (a ešte nie je koniec 🙄😅), ale to si uz z vlastnej dôstojnosti odmietam priznať, že som vybrala až takýto kus. 😂
@0silvia0 nad tým už sa zamýšľať ani nechcem 🙂)))
Každopádne som potom bola roky sama, bez žiadneho rande, stretka, vlastne bez pomyslenia na tieto veci. Som si povedala, že keď je toto moj vkus, tak radšej sama preboha!! 😊😂😂
A bolo to fajn, 7r som naplno venovala kariére a dieťaťu a teraz (neplánovane 😅) už rok mám po boku skvelého chlapa. A vidím sama na sebe, že ta pauza bola super, človek sa niekam posunie, zmeni, inak vnima veci, seba, skôr zbadá (a pripustí si) zle veci atd…
Aha, takze tu je problem:
..máme ísť kupovať napríklad postieľku a keď mal prispieť polovicu tak začal s tým že či mu dám polovicu tehotenskej dávky
Takze nie on zacal s drankanim, ale ty, a on ta slusne uviedol do reality.
Bud toho napis viac (objektivne), no takto to za mna vyzera blbo v tvoj neprospech.
Ja som napr na vybavicku nepytala, a ani on odomna polku davky.
omg,a predtym si nic nespozorovala,ze je lakomsi?
Ja som mala podobného bývalého, bože to bol magor, neviem kde som mala oči. Už je to daaaaavno, 10 rokov do zadu, rodicak bol vtedy 200 eur a on mi povedal že on nemusí doma robiť nič, ani sa starať o malého lebo je to moja práca keďže za to dostávam peniaze 😂
A ešte ma napadla jedna perla ktorú vypustil. Že on nebude malému nič kupovať, lebo on potrebuje iba lásku. Tak som mu povedala nech ide a zaplatí tou láskou plienky 😅 a naozaj mu nikdy nič nekúpil. Ani ponožky, ani plienky 🤦
Polovicu coho "za" tie davky?
Asi myslis polovicu tych davok?
Nuz...akeho si si nasla. Ja by som s takym ani dieta neplanovala.
To co sa akoze porovilo s muzmi ? 😯 Ved to cele ide do sra...k
@elizabet173 ale joj 😂 200€ na vitaminy a saty? No dobre.
Otazka penazi mam byt poriesena pred detmi/pred svadbou.
Ci je chlap lakomy som si overila do roka vztahu. Nie v obchode s kocikmi a pytat polovicu🤦
Priznanie prave ukazalo, ze chrumo nie je. Preto som navrhla, nech napise viac.

Obavam sa, že topku som zažila asi ja 🙈🙈🙈
Ja som od ex utekala keď mala dcéra pol roka.. nehovoriac, že to bol podnájom, ktorý som platila ja a panko mi ešte vykrikal že “ja sa mám, lebo mám príjem a nemusím chodit do prace a on za menej musí” 😳😳😳 (pankovi nejak nedošlo, že materská sa rata z platu a že z tej brigádky čo z casu na čas navštívil by mu nikto materskú nedával).
No, a spat k pointe - odišla som keď mala dcéra pol roka… sama som sa musela pretĺkať v BA, kde nemám rodinu, ani nikoho na pomoc (ani finančne mi mama nevedela pomáhať). Takze som platila podnájom (2i, aby sme mali priestor), súkromne jasle a musela som úplne zmeniť prácu, začať od nuly, lebo moja praca predtým nemala pracovny čas 8-16 a nedalo sa to skĺbiť s jaslami… panko žiadne vyzivne, návštevy, nič..
A ozval sa potom s požiadavkou, že NECH MU POSIELAM 100€ LEBO RODIČOVSKÝ PRÍSPEVOK JE 200€ ON JE TIEŽ RODIC!!”
😳😳😳😳😳
Takýchto skvelých nápadov bolo samozrejme viac, ale toto na demonštráciu povahy a lakomosti úplne stačí 😂