icon

Lakomý partner

24. nov 2022

Ahojte..už ste počuli o tom aby od Vás partner pýtal polovicu za tehotenskú dávku alebo polovicu za príspevok po narodení dieťaťa?

Strana
z3
viestta
24. nov 2022

Nie, nepočula som. Takého vola nepoznám ani z rozprávania. Normálny otec sa postará (nielen finančne) aj o tehotnú matku svojho dietata, potom následne o svoje dieťa a jeho matku. Len úplný debil sa nazdáva, že ma nárok na ktorúkoľvek dávku, ktoré sú určené pre matku a dieťa.

loginexistuje
24. nov 2022

nerozumiem napis viac ved ak je to manzel mate bsm moze u ist na ucet aj cela davka

0silvia0
24. nov 2022

A co s tymi peniazmi chce robit?

lesana25
24. nov 2022

Teraz už jej.. predpokladam že sa to týka toho tvojho.

44janica44
24. nov 2022

No uz tu písali o kadejakých exotoch ale tento asi vyhráva. Mu povedz že ty si odkrútila prvých 20 tt tehotenstva a na neho zostava druhých 20 tt ( ak bude mať šťastie bude to len 18 🙂) keď fifty-fifty peniaze tak aj tehotenstvo.

zobaka
24. nov 2022

hej videla povalačov, najma z istych mensin, ktori si robia deti pre peniaze

dilino
24. nov 2022

To čo za debilného bula. Ked je to tvoj priateľ tak skonči to s nim kým je čas. Dieťa vychováš aj sama. Budeš mať materskú aj s tej bude chcieť polku. Neblázni čosi kopní ho do zadku. A žiadne peniaze by som mu nedala ani náhodou. Aký nadpis lakomý partner. Tvoj je nenažratý a vychcaný. Ja mám tiež priateľa mali sme spolu dcéru ale v živote som ho nepočula aby mi povedal že mu mám dať polku. Dostal by dve kopačky do zadku a letel by ako handra. To vážne chceš s takým debilom vychovávať dieťa neblázni. Ved ťa bude zdierať o peniaze. Odíd ked si tehotná bude TI musieť platiť výživne na dieťaťa aj na teba ked si tehotná.

viestta
24. nov 2022

@44janica44 aj pôrod 50:50🤩 chlapec by zaplatil po prvých kontrakciach. A rad

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hipuska
24. nov 2022

Však mu daj. Aj polku MD, RD a on nech ti dá polovičku výplaty

slavka1988
24. nov 2022

Veru počula môj ex cestou z roboty mu hovorím zabehni so obchodu kúpiť hermelin zemiaky mame urobíme na prirodno a ten debil kúpil len sebe 😂🙈🙈🙈🙈a tak ja mu hovorím tak si uvar 🙈

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sense
24. nov 2022

On ti dáva polovicu vyplaty?

autor
24. nov 2022

Nie sme manzelia , "len" partneri....hold zmýlila som sa..aj ja som len človek...

zobaka
24. nov 2022

kazdopadne mu nic nedavaj a opytaj sa ho, ci sa nehanbi od teba drankat poporodnu davku, on nepracuje?

autor
24. nov 2022

@zobaka pracuje..zas nie je to nezamestnaný povalac

mamula20
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
24. nov 2022

A on ti dava polovicu vyplaty? Byvate spolu? Naco chce pouzit polovicu tvojich davok?

autor
24. nov 2022

@mamula20 nie ..a tu nastal problém...máme ísť kupovať napríklad postieľku a keď mal prispieť polovicu tak začal s tým že či mu dám polovicu tehotenskej dávky..a to mi ešte ani celá neprišla na účet ..len alikvotna čiastka

zobaka
24. nov 2022

autorka - tak ked pracuje, nechapem preco chce od teba tvoje peniaze

autor
24. nov 2022

@zobaka to ani ja nechápem kde sa v ňom berie ta lakomost

zobaka
24. nov 2022

autorka - normalne mu vysvetli, ze tehotenska davka patri zene

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2022

@mamula20 presne tak..a potom je naozaj ťažké sa tešiť tohto inak krásneho obdobia..ja makám chodím do prace, starám sa o domácnosť ako stiham a vladzem a tiež aj o staršieho syna sa maximálne starám a venujem sa mu

mamula20
Odpoveď bola odstránená
lienka.7
24. nov 2022

Samozrejme. A odovzdavala som aj polku materskej, rodicaku a detských prídavkov. Vsak normalne, nie? (Joke) 🤦‍♀️

dilino
24. nov 2022

@viestta sto bodov

sticker
galioska
24. nov 2022

aj ty mu daj do roboty polovicku dietata😀🫣

zuzka102
24. nov 2022

Však tehotenska dávka je vyslovene pre tehotnú (lekári, vyšetrenia, vitamíny, tehu oblečenie, lepšia strava, príp. nadštandardné služby v nemocnici atď), pokiaľ viem, preto sa aj tak vola. Co je on tehotny, že pýta peniaze co patria iba tebe? No comment.. 🤷‍♀️

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3