icon

Láska nie je slepý. Je retardovaná

bubbeleh
5. sep 2020

Ahojte dievcata a zeny! Uz dlhsie ma trapi jeden zapeklity vztahovy problem s ktorym si neviem dat rady a tak sa obraciam s prosbou na vas, hadam medzi vasimi radami najdem odpovede ktore hladam🙂))

Takže vec sa má tak - uz od minuleho roku som zalubena do jedneho chalana z mojej skoly. Teraz cez koronu ked sme nechodili do skoly sme sa niekolko mesiacov vobec nevideli a myslela som, ze ma to za ten cas prejde, a aj to tak chvilu vyzeralo, ale po navrate do skoly som zistila, ze dostat sa z toho nebude take lahke.

So spominanym chalanom sme uz dlhsie kamosi, travime spolu cas aj mimo skoly, chodime spolu na pivo, velmi dobre si rozumieme, je ku mne mily, galantny, robi pre mna take tie mile drobnosti, (napr. ked ideme spolu do potravin mi vzdy kupi nejaku blbost hoci mu vzdy hovorim ze nic nechcem:D) Vieme sa spolu super porozpravat na vazne temy ale aj sa spolu zasmiat, casto sa tak milo podpichujeme, naťahujeme sa na blbostiach, sem-tam dame nejaky flirtik, ale absolutne nic co by stalo za rec.

Asi to cele znie celkom milo a bezproblemovo, ale ako hovori pani Norika-nedajte sa ojebat!:D Na scenu prichadza jedno velke skarede ALE – typek, do ktoreho som buchnuta ma ... spravne hadate-ma frajerku.

Po dlhej uvahe som prisla na to ze mam asi len dve moznosti- dalej sa s chalanom bavit a stretavat , pred nim sa tvarit ze sa nic nedeje a sebe sa snazit vtlct do hlavy ze z toho aj tak nikdy nic nebude a modlit sa nech tie debilne pocity zmiznu.

Alebo mu povedat celu pravdu a poziadat ho aby ma nekontaktoval, ze bude lepsie pre nas oboch ak sa prestaneme stretavat a travit spolu cas kedze cim viac som s nim tym viac sa namotavam a robim si nadeje no zaroven viem ze sanca ze spolu budeme je nula celych nula celych nula nula.

Ja mu vztah urcite rozbijat nechcem a nebudem, taka pizda teda nie som no zaroven o neho nechcem prist ako o kamarata lebo mi je s nim velmi dobre a mrzelo by ma keby sme sa uz nikdy nemali vidiet a keby mi uz nikdy nekupil nejaku blbost z potravin. Rozmyslam nad tym uz riadne dlho a zacinam byt dost zufala lebo netusim ako z tejto situacie von.

Tak teda milé dámy, co by ste robili keby ste boli na mojom mieste?

Strana
z2
vilma7
6. sep 2020

Tak ja som to zažila iba trošku z opačnej strany, že sa do mňa zalubil-kamarát, kedy nám tiež bolo fajn, vedeli prekecať aj celú noc, vypadali sme ako nerozlučná dvojica a predstav si, že keď na mňa s tým vyliezol, napr.že ma chce pobozkať, tak som ostala úplne mimo, lebo by ma ani vo sne nenapadlo, že cíti ku mne niečo viac...a kamarátstvo sa chtiac nechtiac pokazilo.

Takže pokiaľ by som si nebola istá,s ničím by som nešla von, so žiadnym priznaním, hlavne keď píšeš že ho nechceš stratiť ako kamaráta.
A ono vám to ozaj ako kamarátstvo fungovať môže, ale ako vzťah nemusí. Nechaj tomu voľný priebeh.

lucka_ke
6. sep 2020

mám pocit, že si ho idealizuješ, skús si nájsť iného (ak by ťa chcel už by ťa aspoň pobozkal)

komir63
6. sep 2020

@bubbeleh A kedy je s frajerkou keď ste ste stále spolu?

ivangeline
6. sep 2020

Nekontaktovala by som ho. 🤣 Prípadne nejak vysvetlila situáciu ale asi by som nemala na to z očí do očí... A po pár mesiacoch nekontaktovania, by som sa na to vykašľala úplne, kebyže sa náhodou neozve. 🙈 Možno mu chýba taký impulz, aby sa zamyslel. 🤔 Inak nie je úplne pekne, že sa takto správa a stretáva s kamoškou... Ak je to nejako pravidelne. 🤷 Vadilo by mi to ako jeho frajerke. A vedz, že sa to môže neskôr stat aj tebe, ak budeš raz jeho frajerka. 🤣

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@yvoneta on mi tieto infosky z jeho vztahu obcas hovori aj sam od seba. velakrat mi uz hovoril ako sa na neho kvoli niecomu nasrala alebo na com sa pohadali atd. ale ja sa to vzdy snazim racionalne brat tak ze mi to hovori len ako svojej kamoske ktorej sa moze zdoverit, nic viac.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@andreatytler kedysi davnejsie mi navrhol ze nas s jeho frajerkou zoznami ale nejak ztoho nakoniec zislo a odvtedy to uz nespomenul. mas pravdu, je na nom vidno ze je so mnou rad a mne s nim tiez ale zaroven sa nesnazim to davat nijak na sebe vediet takze neviem ci mam prikladat vaznost tejto teorii o tom ze on si moju pozornost uziva a berie ma ako jeho "faninku". je vsak dost mozne ze ma ma len ako rozptylenie popri povinnostiach a obcasnemu stereotypu vo vztahu.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@miadi mas pravdu, urcite by mi to vadilo keby to bol moj frajer a spraval sa takto k jeho kamke a urcite by to vadilo aj jej keby o tom vedela. mas pravdu najlepšie by bolo nehrotit to do extremu-jednak mu to ani nehovorit ale zaroven s nim ani neutnut kontakt-a teda ostat sa nadalej normalne kamosit. ale toho neviem uprimne ci som schopna:D u mna zide z oci zide z mysle vzdy celkom pomohlo. aj teraz ked sme sa dlho nevideli som zacinala mat pocit ze ma to prechadza. az ked sme sa zas stretli tak to vo mne ožilo.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@moonlight1210 vies co..mozno by som aj bola rada ak by to co pises bola pravda:D aspon by ma realita pekne preplieskala a hned by som spadla z tych svojich zamilovanych oblacikov:D

kiwi3
6. sep 2020

ak mas 17 rokov a si z bratislavy, ako to mas uvedene v profile, tak na takych 90% este budes riesit minimalne 10 obdobnych pripadov. keby som mohla byt este raz taka mlada, tak by som v tom veku este chalanov vazne neriesila a to z toho dovodu, ze to vedie len ku sklamaniu. oni to vsetko totiz na rozdiel od nas beru velmi lahkovazne. skoda, ze mi to mama vtedy netlka do hlavy, mohla som sa venovat lepsim veciam

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@h2 ahoj, dakujem za reakciu aj za zdielanie tvojho pribehu. myslim ze keby som mojmu kamosovi povedala pravdu o mojich citoch, dopadli by sme rovnako ako ty a tvoj kamarat ktory bol do teba zalubeny a teda ze by sa nam kamaratstvo rozpadlo. jednak preto ze on by si vo svojom vlastnom zaujme nechcel dobabrat vztah (viem ze sa kvoli mne nerozide), a tiez preto ze by som sa asi necitila komfortne s nim stale travit cas pricom by on uz vedel co k nemu citim no pritom viem ze on to neciti tak isto. stale vsak neviem ci som natolko odvazna ako bol ten tvoj kamos-aby som mu o svojich pocitoch povedala.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@yoxinka ahoj dakujem za reakciu🙂 velmi pekny pribeh-mega obdivujem toho chalaniska co vydrzal tak dlho cakat kym bola ta baba single a ze aj potom o nu neprestal bojovat aj napriek tomu ze nechcela o chlapoch ani pocut:D velmi vela muzov by sa na to vysrala keby dlhodobo videli ze nemaju najmensiu sancu. vdaka za rady-asi skusim to obmedzenie kontaktu, zo vsetkych moznosti mi to vychadza ako ta najnormalnejsia.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@ivca88 dakujem za radu ivca🙂 znie to super s tym vylozenim kariet na stol ale to by som musela mat v sebe aspon dva pohare vina aby som toto dala:D ja viem ze on ma svoju babu rad. casto mi o nej rozprava, sice viem aj o ich hadkach ale vo vacsine pripadov o nej hovori pekne-nemyslim si ze by sa s nou rozisiel kvoli mne. do toho by nesiel. vyjadrenie mojich pocitov voci nemu by teda s najvacsou pravdepodobnostou znamenalo ukoncenie nasho kamaratstva.

miadi
6. sep 2020

@bubbeleh tak sa snim kamos len v ramci skoly nechod snim na pivo ani do potravin a prejde Ta to ked stretnes niekoho ineho ..alebo aj tak same 😁

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@titla wow boli ste obaja nezadani a nikam ste to za dva roky neposunuli? aj ked si bola ty velmi placha ale on pokial to videl ze k nemu nieco citis tak mohol aj on urobit nejaky dalsi krok a pokusit sa to niekam posunut, nie? zrejme ani ty si jemu nebola lahostajna ked vam bolo spolu dobre, rozumeli ste si, travili ste spolu cas.
trpkosladke momenty-to si dokonalo vystihla. presne tak sa citim ked s nim stravim nejaky vecer ked je nam spolu super a potom pridem domov a chce sa mi plakat lebo viem ze mi to cele je aj tak nahovno a ze to absolutne nikam nevedie-len k tomu ze som stale viac zmatena a smutna.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@vilma7 ista si nebudem na 100% asi nikdy, kedze chalanisko ma priatelku a zrejme sa k nijakemu dalsiemu cinu mat nebude sam od seba:D ak by sa to chcelo niekam posunut tak by to muselo ist z mojej strany a to asi tiez nespravim kym neviem na 100% ci je to vzajomne=cize sme v krasnom bludnom kruhu:D najlepšie bude to co mi radis-nechat tomu volny priebeh🙂

yoxinka
6. sep 2020

@bubbeleh
Ja ho tiež obdivujem 🙂, veľmi. Tá babena je jedna z mojich najlepších kamošiek a ju skoro porazilo, keď si uvedomila, že ten chalan ju ľúbi. Ale on to ozaj robil brutálne trpezlivo, pokojne a nevyvýjal na ňu absolútne žiadny tlak. Ale tomu kamošovi, čo ju nechal neviem, či aj po papuli nedal a odvtedy sa nestretli. Inak on ten čas, ktorý nemohol byť s ňou a potreboval niečo robiť, aby nezošalel, dosť venoval škole, štúdiu a takému sebarozvoju, aby zamestnal mozog a dnes je z neho aj vďaka tomu veľmi úspešný človek 🙂. Si mladá a z tvojho príspevku mi príde, že si aj mega symptická a rozumná holka. Vykašli sa na zadaného chalana a venuj čas niečomu inému. Určite na teba niekde niekto čaká 🙂. Ale viem, že je to ťažké 🙂. Držím prst!

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@komir63 nie sme spolu "stale". sme spolu obcas po skole a raz za dva tyzdne ideme spolu von tak ze na cely vecer. na frajerku ma casu dost.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@kiwi3 ja si to uvedomujem len moj pubertalny 17 rocny mozog sa nie je schopny preprogramovat na to aby to neriesil a venoval sa inym zmysluplnejsim veciam:D:D:D ale mozno by to pomohlo. keby som nemala cas to riesit,hned by ma presla cela zamilovanost:D

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@ivangeline nedeje sa to nijak pravidelne, on jeho frajerku kvoli mne nezanedbava. so mnou je raz za cas a s nou kazdy den takze nijak aktivne a ani pasivne sa im do vztahu nemiesam. len ona o mne asi ani nevie:D najlepsie bude asi ozaj troska spomalit a snazit sa ten kontakt minimalizovat najviac jak sa da.

bubbeleh
autor
6. sep 2020

@yoxinka dakujem ti za pekne a povzbudive slova,si velmi mila a zlata. 🙂 verim tomu ze sa mi z toho podari cim skor nejak dostat. este raz vdaka🙂

liusa82
6. sep 2020

Ja by som to zase spravila tak že tie pocity by som po čase povedala druhej strane.Ale zároveň aj to že im nebudem ničiť vzťah a že si naňho počkám kým nebude v úvodzovkách voľný. Uvidíš čo spraví. Ja by som takto asi nemohla byť dlhý čas pri človeku ako kamoška ak cítim niečo iné.Mňa by to ubíjalo.No ťažko sa radí to je fakt.Všelijako sa to môže po čase zvrtnúť

Strana
z2