icon

Len tak na odľahčenie

22. sep 2022

Baby čo by ste spravili ,alebo by ste si pomysleli keby zistíte že vás svokrovci v byte (svojom) a vás snúbenec vo svojej izbe sledujú kamerami..sám mi to povedal a mne bolo čudné že všetko vie,kedy idem na wcko, kedy čo jem , kedy som kŕmila ich psa , koľkokrát som ho pohladkala..
Akoze najprv mi to bolo trápne a doteraz sa mi to hnusi ...
Alebo ide kúpiť chleba a chce odomna polku peňazí zato ..za chleba, nehovorime o dovolenke , kde som si jasné všetko platila sama😄
Ja som sa už samozrejme rozhodla len ma zaujíma , čo by ste baby vy ,s rôznymi povahami ktoré sa tu zišli ,robili 😉

Strana
z2
podmostom
23. sep 2022

ako fakt len uz dufat si zostava, ze nema natocene uplne vsetko.. Este akotak pochopim, ze ak maju v obyvacke zabudovany trezor a v nom zlate tehly a diamanty, alebo miliony v alobale, tak su obozretni. Ale ze ten pako mal este vo svojej izbe kamery a minimalne ta na to hned neupozornil (aby si hned mohla zdrhnut).. no to je ine kafe toto. Aj to ostatne ako sa spraval, to fakt kadejake individua chodia po svete.

brembo
23. sep 2022

Vieš o tom,že je to trestné? Že je to na trestné stíhanie? Hneď by som tresol dvermi s odkazom,či sa budú takto vzájomne špehovať i v hrobe.

ruzovakrava
23. sep 2022

Ja neverím že ľuďom až takto hrabe 🤣🤣 prečo mali potrebu ťa špehovať? Chceli vedieť či prdíš alebo či si v súkromí hrabeš napríklad v nose? 😅

Strana
z2