Len tak na odľahčenie
Baby čo by ste spravili ,alebo by ste si pomysleli keby zistíte že vás svokrovci v byte (svojom) a vás snúbenec vo svojej izbe sledujú kamerami..sám mi to povedal a mne bolo čudné že všetko vie,kedy idem na wcko, kedy čo jem , kedy som kŕmila ich psa , koľkokrát som ho pohladkala..
Akoze najprv mi to bolo trápne a doteraz sa mi to hnusi ...
Alebo ide kúpiť chleba a chce odomna polku peňazí zato ..za chleba, nehovorime o dovolenke , kde som si jasné všetko platila sama😄
Ja som sa už samozrejme rozhodla len ma zaujíma , čo by ste baby vy ,s rôznymi povahami ktoré sa tu zišli ,robili 😉
Vieš o tom,že je to trestné? Že je to na trestné stíhanie? Hneď by som tresol dvermi s odkazom,či sa budú takto vzájomne špehovať i v hrobe.
Ja neverím že ľuďom až takto hrabe 🤣🤣 prečo mali potrebu ťa špehovať? Chceli vedieť či prdíš alebo či si v súkromí hrabeš napríklad v nose? 😅

ako fakt len uz dufat si zostava, ze nema natocene uplne vsetko.. Este akotak pochopim, ze ak maju v obyvacke zabudovany trezor a v nom zlate tehly a diamanty, alebo miliony v alobale, tak su obozretni. Ale ze ten pako mal este vo svojej izbe kamery a minimalne ta na to hned neupozornil (aby si hned mohla zdrhnut).. no to je ine kafe toto. Aj to ostatne ako sa spraval, to fakt kadejake individua chodia po svete.