Lenivý muž
Ahojte, uplne som na nervy. Ja som na rodicaku, moj muz chodi do prace na osem hodin, od 8 do 16, v kancelarii, doma neurobi vobec nic, a stale ked aj maly nieco chce robit tak mu povie nech ide maminka s tebou, ked mu poviem, ci by nemohol nieco doma aj on urobit alebo s malym, jeho odpoved ja chodim do prace a zajtra rano idem zasa …. Normalne rozmyslam, ze ked zacnem aj ja robitc na co mi takyto chlap bude!! Ja budem potom tiez chodit do prace, okrem toho este aj do brigady, ktoru mam teraz pri rodicaku, akoze neviem si to predstavit, ze ja budem chodit do prace, do druhej, doma vsetko sama, s malym vsetko sama a na co mi taky chlap akoze bude …. Lenivy, nemozny, ani opravit nic nevie, ziadne muzske roboty nic … chce sa mi plakat a uz mi aj zle sa na neho pozerat …. Mali ste to niektora takto? Dokazali ste takehoto muza zmenit? Alebo poslat do riti? Dikes
@panelacikova tak to je uz extrem nie?To uz nie je lenivy chlap, ale nezodpovedny debil.Ale verim, ze ich je vela.Niekedy to aj zeny prehanaju moja kamaratka povedala, ze nemoze ist prec, lebo muz da malej vrelu polievku, nenakrmi ju poriadne a pod..zeny su uzkostlive a radi si robia po svojom a tak ako oni chcu... muzi to rychlo vyuziju a su hore bruchom na kanape🙂Z mojho pohladu zeny v mojom okoli co su flegmosky a nic tak nehrotia maju muzov co robia doma, aj navaria, su s detmi vela a tie co sliedia toto je zle, toto dal detom jest, nemali papuce muzom vsetko znechutia a niekedy preto nic nerobia.
Ja vratit cas ovela viac hadzem na muza, ale mali sme jedno dobre dieta, tak to nebola zataz, ale teda nepretrhol sa len pri jeho pracovnej dobe ani nebolo mozne, aby chodil do skoly, kruzky, ucil sa a ine co som zastresovala ja.
Mala som niečo podobné 🤣 áno poslala som ho do riti, teraz sa o neho stará mamička dokonca aj finančne lebo je chúďatko mále ktorému robia všetci zle. Teraz mám druhého manžela a úplne iný život taký aký som vždy chcela.
A ako pises urcite je to vychovou, ked nic doma nemusel...
@h2o2 tu by to tiez tak skoncilo, mamicka by sa o neho postarala …. Lebo ona cely zivot nazor vzdy ked dosiel z prace, este byval u nich tak povedala nez si oddychnut, si unaveny a tak on to tal berie, ze vsetci ho nechame oddychovat, ked ona to tak brala
On velmi dobre vie ze mas pravdu ale neuzna to lebo je lenivy a vie ze by musel pomahat. Neviem ako mate poriesene platenie uctov, to by som.nechala na neho. A z rodicaku, ak mas aj brigadu, pre teba a dieta v pihode navaris. Navarila by som len tolko co ja s dietatom zjem. Ani v chladnicke by nic nebolo, nepratala by som, neprala mu. Ja som doma na rodicovskej dovolenke s dietatom nie s nim. Ked je mudry nech sa stara sam o seba. A cez vikend ci poobede by som mu podala dieta a isla napr na tu brigadu alebo oddychovat mimo dom. Neboj sa dieta by to prezilo.
@selest my mame spolocny ucet, na ktory chodi jejo vyplata, moj rodicak, moja brigada a tam sa vsetko plati a ten ucet pouzivame na vsetko
@selest len nepochopim ako niekto toto moze vediet a neuznat, ze sa neciti hlupo
Nie, nemame to doma tak...Som na RD, manzel ma narocnu pracu, ale nastastie chape, ze to, ze zena je doma s dietatom neznamena, ze je stroj a nepotrebuje si tiez obcas oddychnut...Nema teda problem fungovat v domacnosti, ani postarat sa o dceru, ved je to predsa aj jeho dieta. Urcite by som na tvojom mieste nepolavila a trvala na tom, aby travil so synom viac casu, a ak nechce pomahat v domacnosti vobec, prestat mu prat, zehlit a pod. A tiez by som rozmyslala, ako si co najskor zariadit zivot bez neho, lebo toto bude asi uz len horsie...
Ani s tou pracou si velmi nepomozes. Kto k nemu bude v noci stavat a riesit teplotu/sople? Na OCR sa s tebou tiez neprestrieda.
@elizabet173 Az take jednoduche to nebude. Potrebuje byvanie, stravu, oblecenie ....a to vsetko z jedneho platu+omrvinky z vyzivneho. Ak pojde na ocr pride o mzdu.
@elizabet173 to v hentakej situacii tiez neviem a po pravde aj to mi robo asi taky psychicky natlak, ze viem ze je vsetko na mne a ze nemozem polavit …. Maly ma dva roky
@beata_k on sa so mnou nikdy nestriedal, spaval doteraz v detskej, lebo on musi nyt vyspaty do prace a v noci k nemu nikdy nevstal, syn do roka a pol vstaval v noci 5x kvoli mlieku alebo len tak plac a vzdy som musela vstavat len ja
@elizabet173 Ja ju nedrzim. Iba pripominam, ze jednoduche to nebude. Nech nema romanticke predstavy, ale si realne zvazi moznosti. Pripadne odchod ked to bude mozne.
@elizabet173 u rodicov by som mohla byt urcite, skorej zvazujem, ze keby sa rozvedieme a predame altualnu nehnutelnost, tak si za svoju polku kupim sama nejaky byt, prijem s brigadou by som mala okolo 1500€
@elizabet173 Mozno nie romanticke, zle som sa vyjadrila. Skor zbrkle. Odchadzam a hotovo. A co dal? Treba mat plan.
Kolko rokov mate nehnutelnost?
@beata_k tak ja takto nejako narychlo uvazujem, kupit svoj byt, prijem okolo tych 1500€
@beata_k 6 rokov mame nehnutelnost
Super, tak to uz neplatis dan. (Ak sa bavime o byte/😉 No treba sa dobre poradit a zvazit moznosti. Drzim prst
Damy,ja mam tiez taky exemplar doma. Uprimne sucitim s autorkou. Niekedy uz nevladzem.
@autorka-poslat do riti. Bude to len a len horsie-z vlastnej skusenosti konstatujem.

@77katarina to bude teda asi to iste fakt …. Ja nechapem jak toto moze niekto takyto byt a nemat nejake svedomie, ze sa sprava jak kreten, ale moj muz tak bol vychovany ako kraaaal …. Tak si asi mysli, ze je