icon

Lezenie do mobilu: Trend alebo vážny problém?

2. jan 2024

Nejdem sa v ničom radiť len trosku rozprúdiť diskusiu o tematike ktorá sa na mna zovsadial vali 😃
Koho nezaujíma alebo sa zdá dlhé, nech sa páči preskocte.
Mám viaceré soc siete a každý deň vidím mininalne 2 príspevky o tom ako je nejaká žena neistá svojim chlapom, či sa mu ma pozrieť do mobilu alebo nebodaj sa už pozrela a delí sa s inými ženami čo robiť.
A tu hľa príde totálne tornádo od žien ktoré ani nevnímajú nič iné iba samotný fakt POZRIEŤ SA DO MOBILU 😃a premenia sa na šelmy 😃 naspamät viem menovať všetky tie komentáre od: to je jeho súkromie .. do mobilu netreba liezť .. nemáte medzi sebou dôveru keď to potrebuješ robiť ..

Mne to miestami príde že tie ženy čo toto pisu to už majú ako naučenú formulku bez toho aby sa vôbec nad tým zamysleli. Príde mi to doslova ako trend posledných rokov ( dávnejšie som toto až tak nepozorovala ako posledné možno dva roky) kde s tým začne jedna a automaticky sa nazbieraju ďalšie. Stal sa z toho najväčší hriech súčasnosti kde ide všetko bokom.
Podviedol ta muž? Zistila si to tak že si mu vliezla do mobilu? Tak máš smolu nemala si to robiť
Pozrela si partnerovi do mobilu a zistila si že ta plánuje zabiť? Opäť tvoja vina ako si si to dovolila?😃
Nemas ku nemu dôveru? Načo ste spolu?

Ja si dovolím toto všetko vyvrátiť a napísať môj pohľad lebo prídem si ako v inej dimenzii keď to čítam a úpenlivo verím že sa nájdu aj ženy ako ja ktoré mlčia lebo sa boja do tohto ringu aj pridať😃

Je jasne že na prvom rande niekde v restike nechytím chlapov telefón a nepozriem si správy čo písal kamosom že s kým ide do restiky a ako ma oslovil. Takisto po krátkej známosti kde ešte sa my ženy robíme chrumkavými a mame nejaké zábrany hanbíme sa a podobne to nerobíme
Ale keď mame reálneho oficiálneho partnera so všetkým čo ku tomu patrí, keď zdieľame intímnosti mame spolu sex vidíme sa aj v inom uhle než tom peknom, vieme kedy chodíme na wc a aj akej konzistencie je to čo tam po sebe zanecháme ( tie naozaj otvorené pary), keď sme s partnerom zároveň takí kamaráti že si zreferujeme čo nám kto povedal hoci sme si to mali nechať pre seba ( lebo vieme že u nas to skončí a nepojde ďalej) keď si hovoríme naozaj všetko a nemáme pred sebou tajnosti ani nič tak prečo zrovna ta mala vec s názvom mobil ma byt nejakou pandorinou skrinkou kde ma zrazu ten druhý celkom iny svet než ten o ktorom vieme???
Príde mi to ako keby sme reálne žili jeden život a v mobile mali iny nedotknuteľný tajný .. keď viem s kým sa stretáva a viem o čom klabosia nie je tajne keď to uvidím v mobile. A nebude sa ani cítiť trapne keď uvidím v kalkulačke že si narýchlo zadal koľko je 67+ 19 alebo v prekladači preložil ako sa povie horčica po anglicky. Pretože to neberie ako súkromie .

Myslím si že ženy ktoré sa najviac oháňajú tým aké to je súkromie to len značí že nemajú s partnerom taký otvorený vzťah ako by možno chceli.
Alebo vyslovene predpokladajú že by tam mohlo byt niečo, čo by nemali vidieť a ja sa pýtam prečo? Ďakujem ale môj svet je asi celkom iny pretože nechcem žiť cukríkovy život s chlapom bez mobilu a zároveň vedieť že to čo ma v ňom by zničilo nás vzťah keby o tom viem.
Chyba je v tom že to tam nemá čo robiť a nie že je to súkromie. Človek čo nemá čo skrývať nepotrebuje súkromie v tejto forme . Možno tak pred inými ľudmi ale nie pred partnerom či dokonca manželom s ktorym majú spoločný účet spoločne financie a všetko možné na čo si len spomenieme, len mobil každý svoj a neskutočne súkromne veci v ňom

A keď už nejaká chudera zničená žena ktorá partnerov mobil považuje za nedoknutelne božstvo ma náhodou podozrenia že niečo nie je ok a práve v mobile by sa dozvedela pravdu, čo za odveci argument je že asi nemáte ku sebe dôveru?
Ako fakt? Veď toto nedáva ani logiku príde mi to ako keď niekto povie že nemá rad hawai pizzu a vy mu odpoviete niečo typu z veľkého mnozstva čokolády sa vyhadzes 😃
Čo by mala podľa správnosti robiť? Má podozrenie že ju muž podvádza ale zároveň si nedovolí overiť si to pozretim sa do mobilu. Automaticky sa s ním rozide lebo veď nemajú medzi sebou dôveru?
Ahoj drahý rozchadzam sa s tebou lebo nemám ku tebe dôveru.
Čo urobí chlap? Ak chce vzťah zachrániť a nechce sa priznať, povie že sa nič nedeje.
Žena ktorá nemá žiadnu možnosť si to overiť ma tak iba dve východiska a to buď mu veriť ( a teda už mat ku nemu dôveru) alebo neveriť a nechať ho tak.
Takto by to malo byt?
Ja osobne by som nevedela žiť s pocitom že niečo neviem. Keď som si niečim neistá a neviem ako to je hľadám všetky možné riešenia a nestačí mi argument že nič sa nedeje .
Poznám veeeeelmi veľa mužov ( aj žien ) ktori klamu a žijú dvojité životy a partneri nič ani len netušia pretože pokial je doma všetko naoko v poriadku prečo vôbec po niečom pátrať a overovať si ?
A takto prežijú spokojne aj cely život a muži o to spokojnejší že doma vsetlo funguje a môžu si robiť čo chcú lebo žena by sa do mobilu nepozrela.
Ženy veď máte len samy seba. Čo take sa stane keď si niečo z času na čas overite? Chcete zdieľať najintímnejšie veci a vás život s niekym pre koho je tragédia že ste sa pozreli do posraneho mobilu? Prečo im dávame taku vážnosť veď kedysi ani neexistovali. Má to väčšiu hodnotu ako samotný človek ?
Keď nemáte istotu a viete že práve tam nájdete odpoved smelo do toho, robíte to pre seba. Nájdite si vašu odpoved aby ste vedeli ako ďalej. To nie je výzva ale chcem tým povedať hlavne to aby ste sa nenechali magorit niečim len preto že je to väčšina.
Ja vzťah mám, dlhoročný , hovoríme si všetko, telefony sú pre nás nepodstatná vec kľudne si ich môžme na cely deň aj vymeniť 😃 o jeho praci viem aj tie najmenšie detaily o kamaratovh takisto a je to u mna v bezpečí.
Problémy nemáme a napriek tomu z času na čas si kadečo preverim ( nemyslím len mobil) len tak pre svoj dobrý pocit aby keď zistím že je všetko ok som si mohla povedať že som naozaj rada .. ako hovorí jedno porekadlo neviem v akom presnom zneni niečo typu že keď planujes svadbu mysli zároveň aj na rozvod a je to tak, v dobrých časoch by sme mali občas zhodnotiť aj tie zle a nie až keď sa stanu. Možno by si veľa žien uchránilo samé seba a veľa nervov aj smútku a psychických zrútení keby v dobrých časoch si overili či naozaj tie dobre časy sú a nielen ilúzia
Veď keď to vyjde dobre budete o to šťastnejšie a ak nie samé si poviete aha - ja som v sladkej nevedomosti bola a ono sa kadečo dialo ..
Otestovať si vás môže aj zamestnávateľ ani o tom neviete kedy čo a ako tak prečo by sa tak nemohlo diať vo vzťahu? Každý chceme pre seba len to naj a nikto nechce byt klamaný
Aj mne sa môže stať ze zostanem raz nemilo prekvapená ale viem že by si na tom musel dať pekelne záležať ako ma prešťať😃 a aspoň si nikdy nepoviem že som bola slepá a hlúpa a nechala to tam sama zájsť

minenkak
2. jan 2024

@chodec15 ako sa môže dospelý človek prekecnut,o niekom inom

lavender94
2. jan 2024

Nečitala som to cele, ale asi som pochopila a súhlasím. Môjmu by som do mobilu nešla, ale bežne mame mobil toho druhého keď chceme niečo objednať, alebovygooglit tak proste vezmeme mobil, ktory je poruke. U môjho som si 100% istá že sa nič nedeje, ale nevidím dôvod niekoho odsudzovať za to že ten mobil pozrie KEĎ NIEČO NIE JE V PORIADKU. Kontrolovať preventívne telefón aj keď sa nič nedeje je už iná vec, to mi príde veľmi úbohé.

mane01
2. jan 2024

Tak zas budme trochu korektne, nepodvadzaju vylucne len muzi… na druhej strane, podvadzana osoba snad tusi, ze nieco nie je ok… ale mnohe hraju hru na stastnu rodinu, lebo co preboha bez neho budem robit… netreba pred problemami zatvarat oci, ale ich riesit…

domi2425
2. jan 2024

@simca06022011 tomu ver ze to robia zadarmo🤣 vela krat pre potesenie a byva to casto aj psychicka porucha kedy jednoducho zeny vzrusuju zenati muzi ktori klamu svojim zenam 🙂 nechcem pisat konkretne ale mam skusenosti s tymto aj ked nie osobne ale mam

annm81
2. jan 2024

1. Muž nemá problém dať mi do ruky mobil, nech sa pozriem, čo napr. riešil so svojou mamou, alebo spoločnou známou. Rovnako keď mu pípne správa, neotáča odo mňa displej, aby som to náhodou nezahliadla. Rovnako to platí o mne. Ovšem stále platí, že je to súkromný priestor. Správy v mobile vnímam ako akýkoľvek iný list - ak nie som adresát, neotváram to bez dovolenia, ani keď viem, čo tam je. Ty by si teda otvorila partnerovi poštu?

2. Mužovi stopercentne verím. Nepoviedol ma a nepodvedie. To neznamená, že sa o 15 rokov so mnou nerozíde, ale jeho česť mu káže, že najskôr ukončí vzťah so mnou a až potom si začne iný. A ja som taká istá. Nezniesla by som pri sebe muža, ktorý je schopný do očí klamať a nemá odvahu čestne priznať, ako sa veci majú.

lindous
2. jan 2024

Nie je lezenie do mobilu ako lezenie do mobilu, kľudne kedykoľvek chytíme do ruky mobil toho druhého, aby sme niečo hodili do navigácie, pozreli fotku, preposlali si niečo atď, ale do sociálnych sietí a súkromných konverzácií mi nikdy ani len nenapadlo liezť, keďže nerobím druhým to, čo nechcem, aby oni robili mne... ex mi takto veľmi chcel všetko kontrolovať a aj keď som nemala čo skrývať (a keby som náhodou mala, tak by som sa postarala, aby to tam nenašiel), tak sa mi to nepáčilo a nedovolila som to, lebo nie, keď sa mi kamarátka zverí s niečím osobným alebo intímnym naozaj to nevešiam na nos tretej osobe, ani svojmu partnerovi a tieto veci naozaj nemusí čítať + to ako mi nedôveroval ma ponižovalo a teda aj toto prispelo k nášmu rozchodu

simca06022011
2. jan 2024

@domi2425 tak potom by sa este ten moj musel vediet vyparit, co sa nevie :D

amel
2. jan 2024

Nikdy ma nenapadlo liezť chlapovi ci deťom do telefónu....na druhej strane,keď potrebujem niečo pozrieť,nikto nemá problém požičať ci ja dat svoj.Ale cielene lustrovat....neviem,prečo by som to mala robiť,nevidím dôvod.
Rovnako neotvaram postu,tiež nevidím dôvod.Dokonca ani ucty🤣
Môj muž je stále nervózny,keď mu niečo mam podať z jeho tašky a ja jednoducho neviem,kde co ma,musím začať trenovat:D
A ľúbime sa,dôverujeme si,poznáme sa už 17 rokov,ale ja nemám potrebu skúmať.. ehm...konzistenciu niečoho v istej nádobe.
Nejako si myslím,že na tom vzťah nestojí.
Tiež som ten príspevok prečítala do slabej polovice....

domi2425
2. jan 2024

@simca06022011 nepoznam teba ani tvojho muza, to uz viete vy, len som poukazala na to ze financie nemusia byt spolahlivym ukazovatelom nevery🤣

simca06022011
2. jan 2024

@domi2425 u nas vzdy su:D moj chlap je stedry :DDD to by lietali minimlane kyticky, hoteliky, veceriky, obediky... :DDD ak by sa dostal von. Myslim, ze ine ako ja o financiach nepisali :D a ja som to na zaklade skusenosti napisala nasich.

vroni
2. jan 2024

Áno, určite majú tie najlepšie a najuprimnejsie vztahy hysterické stíhačky, lustrujuce mužov mobil. A každý muž je také polodebilne chudatko, ktore síce dokáže rafinovane viesť dvojitý život, ale o inkognito správach v živote nepočul a odhalí ho manželka, ktorá mu necakane skontroluje mobil. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ešteže milenky a mimomanželske vzťahy pred mobilmi neexistovali, alebo aspoň zostali navždy v tajnosti. Takže aj po 20 rokoch spoločného života zostanem pri tom, že si do mobilov nelezieme a považujem ich za súkromie. A nájsť muža, ako "nevinne cekuje"môj mobil, brala by som to ako rovnaký podraz a stratu dôvery ako tokanie si s inou.

diewcatqoo
2. jan 2024

Nedocitala som to cele, pride mi to trochu divne napisane...
Ale: sme spolu uz takmer 20 rokov, myslim, ze sme dostatocne otvoreni a ak prave nemame hnacku alebo zapchu (kedy sa stazujeme, ze je toho vela alebo to nechce ist vobec), netusime navzajom, aku konzistenciu ma to, co pustame do zachoda, lebo nemame za potreby zdielat tieto veci, nelezieme si vzajomne do zachodu a vieme si po sebe zachod upratat 🙂

Muzov mobil mam v ruke takmer denne, ak nieco potrebujem, tak si poziciam alebo ak mi on nieco ukazuje, rovnako tak aj on ma casto v ruke moj mobil. Obcas si vlezieme do pocitacov, ak nieco potrebujeme. Nikdy som nemala za potreby citat si jeho spravy alebo lustrovat socialne siete. Rovnako ani on neprehladava mna. Nechodim mu ani do penazenky, neprehladavam vrecka, respektujem sukromie - kazdy potrebuje aj sukromie. To, ze zijeme vo vztahu s niekym, neznamena, ze si nemozeme ponechat kusok sukromia. Ak je raz vo vztahu dovera, tak clovek nema potrebu kontrolovat. Ak by sa dovera nejakym sposobom narusila, tak mozno by som zacala patrat. Ale aktualne taku potrebu nemam a dufam, ze ani nikdy nebudem mat.
Ale napr. mam kamosku ako autorka, ze ta musi mat vsetko pod kontrolou. Taka sekera trochu. Vie o vsetkom, cita vsetky chlapove spravy, vie o kazduckom jeho kroku, on poslusne vsetko hlasi. Uz jej kvoli tomu skrachovalo v minulosti par vztahov. Ja by som v takom vztahu nedokazala zit - neznasam, ak mi niekto neda dychat a nenecha mi ani stipku sukromia.

nataly420
2. jan 2024

:D necitala som to ale poviem ti tak… každá sa tu hra na moralistku sveta vo všetkom realita je ina :D neverím tu ani jednej. Ja som sa do mobilu pozrela a aj som našla, ze má podvádza a aj ten telefon ktorý som mu ja dala letel zo 7 poschodia. Vďaka bohu že som to spravila inak by som sa trápila dlhšie 🙂

mondolina
2. jan 2024

@nataly420
to je tvoj problém, nehrám sa na moralistku. ja sa vo vzťahu netrápim a nemám dôvod lustrovať.

viestta
2. jan 2024

@nataly420 nehram sa na moralistku. Neviem co mi zivot prinesie, ale kym to nedonesie nebudem zit v strachu a podozrievani. Ked zivot donesie neprijemne veci vyriesim ich vtedy ked sa stanu. Nestavim dni, mesiace, roky preposrata...

sheila121
Odpoveď bola odstránená
amel
2. jan 2024

@nataly420 ten mobil za to nemohol,že si si zle vybrala.
Chceš nám tu napísať,že kým si mu nevidela do mobilu,tak si nevedela,ze Ta podvádza?Nuž....asi ste sa nepoznali dosť.
Za mňa zlyhanie na plnej čiare a vo vzťahu to pravdepodobne nebolo ideálne už dávnejšie.

veselo_neveselo
2. jan 2024

Tak toto: "Problémy nemáme a napriek tomu z času na čas si kadečo preverim ( nemyslím len mobil) len tak pre svoj dobrý pocit", co si napisala, ukazuje skor u teba, ze ty nemas s partnerom blizky, a doverny vztah.

Ja si u mojho fakt nepotrebujem nic preverovat, co si pise s kamosmi je jeho, co si ja pisem je moje. Nevidim dovod na spehovanie privatnych konverzacii. Ci vstupom do vztahu straca clovek narok na osobny zivot vez dohladu partnera?

mistymay33
2. jan 2024

Ja som to docitla cele, ale teda obhajovat takto siahodlhym prispevkom narusovanie sukromia je mi proti srsti. A to nemusim byt ani premotivovana pravnicka, ako to tu niekto napisal, aby som vedela, ze to nie je vobec ok. Vies preco ma kazdy pristup na socialnu siet, bankovy ucet, alebo cokolvek ine, potrebu pouzit heslo, ktore si kazdy zadava sam a sukromne( t,j, tajne)? Presne pre to- ze je ro sukromne. A ked tam vlezies tajne -bez vedomia dotknutej osoby, tak je to porusovanie sukromia. Presne preto potrebuje napr.aj policia suhlas sudcu ked chce pristup napr. do telefonu, alebo do profilu na socialnej siete uzivatela. Takze ak vlezies do telefonu manzelovi a pozeras tam napr novy cas, kalkulacku, alebo inu aplikaciu ktora nepotrebuje heslo, tak dajme tomu… ale ked mu lustrujes komverzaciu v spravach, alebo socialnych sietach, bez toho, aby o tom dotycny vedel a dal ti pristup, resp. suhlas, tak to nie je ok a obhajovat to, je na zamyslenie.
A este mam poznamku aj k tomu, ze ked mu vlezies do telefonu, prelustrujes mu ho komplet krizom krazom a nic v nom nenajdes, tak ti to da pocit spokojnosti, ze ta nepodvadza… mila autorka, to tiez nemusi byt vobec pravda.

minka201
2. jan 2024

@autorka
A vy si s partnerom beriete mobily a idete si len tak čítať správy toho druhého alebo si prezerať jeho históriu? Alebo dobehnete na WC za sebou, lebo ste zvedaví na "to", kým to ten druhý spáchne?
Ja nemám potrebu prehrabavat sa v muzovom mobile. Ak si chcem pozrieť niečo na nete alebo poslať fotky a pod., tak mi ho bez problémov dá a ja jemu tiež. Keď jeden z nás sedí na WC, ten druhý ho vtedy nechá na pokoji.
Keby mám ozaj veľké podozrenie, že ma muž podvádza alebo niečo podobné, tak by som mu mobil prehrabala. Ale preventívne to robiť nebudem.

kristinka92
2. jan 2024

úplne ten koniec som už necitala, ale plne s tebou suhlasim.
roky som tvrdila že je pod moju úroveň pozerať do partnerovho mobilu - až raz som si sama situáciu s podozrením na neveru zazila na vlastnej koži. nechcela som liezť do mobilu, veď to je pod moju úroveň, takze spýtala som sa priamo dotyčného- všetko poprel. nuz, a keďže som nechcela byt za sprostu slepú a naivne veriacu, pozrela som - a našla som! samozrejme že našla…veď tu aj pohlavne prenosnú infekciu som asi z vírivky nechytila všakže….
takze odvtedy tvrdím, ak máš to najsilnejšie podozrenie, že sa niečo deje, nebuď blba a nenechaj sa klamať a pozri sa.
kto nezažil, nepochopí. kto bol podvadzany, pochopil.
(samozrejme nesúhlasím s pozeraním do mobilu v prípade niekoho chorobnej žiarlivosti)

oli18
2. jan 2024

Po tom, čo mám odžité si dovolím tvrdiť, že v 75% manželstiev sa vyskytne nevera. Neočakávam, že mi dáte za pravdu, lebo čo sa toho týka, má prinajmenšom rovnaké percento z vás k vlastným manželom bezhraničnú dôveru. Nie nadarmo kedysi v stredoveku vznikli také výstižné príslovia, ako "dôveruj, ale preveruj, bez vetra sa lístok nepohne, z rozkoše sa psy besnia...".

mondolina
2. jan 2024

@oli18
a ako často teda odporúčaš " preverovať"? raz týždenne, mesačne, denne? každú hodinu 🙈🙏
lebo mňa to nikdy nebavilo a asi ani nezačne. nech si lustrujú tí, ktorých to baví.

betulinka1
2. jan 2024

My mame hesla vzájomne na vsetko, dokonca aj moje sestra ma vsetky moje prihlasovacie udaje, mail, facebook, modry konik, telefon a deti sa mi v pohode dostanu do mobilu aj partner a ja jemu. Hocikedy si ho zoberiem, ked mam vybitý a chcem nieco kuknut, kludne ho aj zdvihnem, ked je na dvore a podam mu ho. Ale uprimne nechodime si do zariadení za účelom kontroly, teda aspon ja nekontrolujem v telefone nic, neviem ci muz mne. Ale keby vsade chodil s telefonom a mala by som podozrenie, ze sa nieco deje, tak by som si ten telefon pozrela. Ak by zmenil hesla, tak by som sa pozerat uz nemusela, bolo by mi to jasne 😉. Cize ja tiez nechapem to akoze tabu v telefónoch. Ved ked nemam co skrývať, tak preco by mi malo vadit, ze muz sa mi do telefenu dostane. Nech sa kukne aby videl aku ma vernú zenu.

domi2425
2. jan 2024

@oli18 najsmutnejšie je, že práve z takýchto žien sa medzi sebou muži smejú že aké sú hlúpe a dajú sa ľahko oklamať😅netvrdim že doslova špehovať telefon je v poriadku, len tieto reči že “moj muž by nikdy…” a “ja by som hneď vedela..”
mala som kolegu ktorý všetok čas trávil so snúbenicou, neskôr už tehotnou a ona celá šťastná zaľúbená mu verila a pritom mal 2 mobily a podvádzal ju kde len mohol
a zase, keď bude chciet podviest tak to spraví ale ide o to že sú povahy ktoré neznesú pocit oklamania a chcela by som vidieť všetky do jednej ako by sa cítili a tvárili keby zistia že partner ich niekoľko rokov podvádza a ony si za celý ten čas nič nevšimli😅a ešte keby na niečo takéto prídete tesne po romantickom oznámení že čakáte bábätko😅

sss777
2. jan 2024

Tak mne práve odpálila dekel informácia, že si niektoré páry medzi sebou oznamujú konzistenciu stolice. TO FAKT?
My asi nie sme dostatočne otvorený pár, ale našťastie to nepoznám ani zo svojej pôvodnej rodiny. Za grgnutie sa ospravedlňuje, vypúšťanie črevných plynov riešime tiež v súkromí, lebo chceme, aby tomu druhému bolo príjemne a to zahŕňa aj ovzdušie v miestnosti.
A k otázke - do cudzieho mobilu by som vnikla len v prípade, že by som sa bála o bezpečnosť majiteľa.
Môj muž je slobodný človek, má právo na svoje tajomstvá a na súkromnú komunikáciu s kýmkoľvek.
Verím tomu, že naša rodina je preňho to najdôležitejšie.
Ak by som mala podozrenie na niečo podobné, nepresvedčil by ma ani telefón bez podozrivých hovorov/správ a ďalej by som nevedela pokračovať vo vzťahu.
Aby som to zhrnula, vážim si sama seba a nebudem zo seba robiť hysterickú stíhačku len preto, aby som vyriešila nejakú svoju vnútornú neistotu.

mondolina
2. jan 2024

@sss777
presne stíhačky riešia svoju vnútornú neistotu 🥳

lonely66
Odpoveď bola odstránená
minenkak
2. jan 2024

@sss777 môj muž mi napríklad povie keď je zapeceny a nemôže sa vykakať,aby som mu kúpila jablká alebo pomaranče

lienka.7
2. jan 2024

@autorka to, ze v mobile nič nenájdeš, este zďaleka neznamená, že ťa partner/partnerka nepodvadza. Tiez teraz máš kopec tajných appiek a účtov... keby som aj chcela podvadzat, tak to urobím tak, ze na to ten druhy nepríde. A nie, ze si nechám v mobile konverzáciu s milencom, ktorú mi tam nájde mm 🙈🤣