Ľutujem, že som sa vydala

katarinka2112014
8. jan 2017

Ahojte. Neviem čo mám robiť a nikto mi nevie poradiť, tak preto píšem sem, aby som sa vedela nejako inak začať na to pozerať.
UZ dlhšiu dobu ľutujem, že som sa vydala za môjho manžela. Som mladá a otehotnela som. Rodina z každej strany na nás tlačila so svadbou a tak sme sa vzdali aj keď sme nechceli. Sme manželia iba pol roka a máme trojmesačnú dcérku.
Keď sme spolu chodili bolo všetko v pohode. Rozumeli sme si aj keď bolo veľa hádok a nepekných situácii, no pekonali sme to tak že som ustúpila a on mi nasľuboval kade čo.
Poslednom čase je to neznesiteľné. Neustále má uráža, že som zlá matka, manželka neviem nič robiť, nestaram sa o domácnosť a ani oňho. Že nemáme sex ako kedysi každý deň a teraz iba raz za dva týždne ( nevadí mu vôbec to že som po pôrode a zakaždým má to veľmi bolí ). Niekoľko krát má už aj fyzicky napadol čo som nečakala. Najhoršie na tom všetkom je, že ma napadol týždeň po našej svadbe (kde som bola v siedmom mesiaci tehotenstva ). Boli sme na chate a jeden známy ho nahneval a in si to vybil na mne. O päť dní na to som skončila v nemocnici, lebo som mala riziko predčasného pôrodu. Nechcel si priznať vinu. Bol opitý a môj názor je taký, že chlap aj keby bol neviem ako ožratý nemá právo udrieť ženu ( a nieto tehotnú ). Takže vtedy prišiel veľký kameň úrazu. Druhý kameň bol ten, že si to nechcel priznať a všetko hodil na mňa, že je to moja vina a tak to pokračuje ďalej. Neustále hádky, nadávky, urážky a vyhrážaniu sa, fyzické napádanie, vyhrážaniu sa, že ma dostane na psychiatriu, že tam patrím ( pritom on má niekedy také stavy, že si obíja hlavu o stenu, hádže sa na zem a podobne ). Najnovšie chce poštvať proti mne mojich rodičov a neustále klame, ako mne tak celej rodine o mne. Poštval proti mne jeho rodinu a uz aj moju. Povedala som mu že sa s nim rozvediem a on mi odpovedal, že nech skúsim požiadať o rozvod a ešte len uvidim peklo. Takže netuším čo mám robiť. Ja by som sa najradšej teraz rozviedla, kým je dcérka ešte malá a nevie čo sa deje ako keby bola už väčšia a znášala by to veľmi zle. Neviem čo mám robiť a už sa ho aj bojím. Zo začiatku sme mali rovnaké názory, chceli sme to isté ale po svadbe sa zmenil od základov a on už chce robiť iba to čo on chce nie to čo chceme obaja. ☹ som zúfalá

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

A ešte najhoršie je to, že malú mi chce vziať. Povedal, že keď sa rozvedieme zoberie mi malú a že ju už nikdy neuvidím. Bojím sa má veľa známosti a tie známosti majú ešte väčšie známosti, aby si to nejak nevybavil a nezobral mi ju. To by som neprežila.

tanecnica82
8. jan 2017

@katarinka2112014 nio uz ho vidim ako sa stara o male dieta 🙂 Neboj nic nezmoze pokial mas kde byvat, a o malu sa staras. To su len take vyhrazky..Zas socialka a sud len vo vynimocnzch situaciach da dieta otcovi. No zrejme ak je ten tvoj manzel v takom stave ze si bucha hlavu o stenu tiez pochybujem zeby mu to dieta dali. Na tvojom mieste, v prvom rade odijdem potom riesim rozvod. Nedaj sa zastrasit takymito recami..Ved keby si povedala na sude,ze ta bije tak ta rozvedu hned. Moj prvy manzel bol Svidnican, tiez mal take reci a sud o rozvode trval 15 min. Ale my sme nezili rok v spolocnej domacnosti to zavazilo, ked sa sudca opytal ci suhlasi aby dieta bolo zverene mne tak len sklopil usi a povedal,ze ano,lebo on sa o dieta nevie starat. A to mal predtym reci ze mi ho vezmu a ma znamosti na sude. 🙂 Prosim Ta este ho tetka zo socialky zdrbala ze ked sme spolu nebyvali preco mi neprispieval na maleho...Neboj vsetko bude ok..

cmeliak87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex49
8. jan 2017

malú ti nevezme, to sa neboj, také malé dieťa nedajú otcovi, aj keby jej kúpil súkromnú pestúnku

sardinka336
8. jan 2017

@katarinka2112014
a načo si si ho brala prosím ta? Sak uz pred tým to musel byt chuj....
Malu mu nedaju ani ti ju nezoberie...to su len silacke reči. Ked začne s touto vyhražkou tak mu povedz...nech sa pači mozeš sa malej venovať. Musiš trošku nabrat odvahu sa branit. Ak ta znova napadne volaj policiu, kludne si ho nahraj ako si tlčie hlavu o stenu......a celkovo...ja by som od takeho odišla lebo by som sa ho bála. S psychopatom je to ťažké a nevyspytatelné..

obsadenemeno
8. jan 2017

@katarinka2112014 jeziskove huslicky....kde vy zeny na tych exotov chodite?

tanecnica82
8. jan 2017

@obsadenemeno vela zien sa zoznamuje na pokeci...Co ja poznam tak 75 percent zien co maju takych exotov naslo na nete

lilyianka
8. jan 2017

@katarinka2112014 mala si od neho odist uz vtedy ked ta ako tehotnu udrel tyzden po svadbe....pravdupovediac toto si ani neviem predstavit....ze cakam dieta a muz ma udrie....az nervy idu do mna....
Ako píšu baby,dieta ti nevezme.....on ma len silne reči,aby ta vystrasil a ty si nadalej ostala s nim....prosim ta a to ako sa mu podarilo postvat este aj tvoju rodinu proti tebe? To co im narozprával?? Ved rodičia si svoje dieta musia poznat.....a dalsia vec....mba keby mm udrel tak by bol veľmi odvazny.....myslim,ze min.moj brat ak nie aj otec (je yo uz starsi clovek) by yo nenechali len tak....teda ak predpokladam,ze tvoja rodina vie o tom,ze ta otlka

lenkaemka
8. jan 2017

@katarinka2112014 natoč si ho alebo nahraj na mobil to stačí a potom to pusti jeho aj svojej rodine nech vidia čo je zač...bude sa hambiť...u nás to zabralo a uvedomil sa...

lenkaemka
8. jan 2017

@alex49 toto je pravda....do troch rokov dieťaťa mu ju nedajú do striedavej starostlivosti a ani len samé s ním von....

daniel69
8. jan 2017

Natoč ho, pusti hlavne svojej rodine že čo je to za človeka, a nech ti pomožu preč čo najskor od tohto hulváta a primitíva. Keď sa toho pridá súd, aj sociálka prípadne, on skrotne. Ak by sa to nedalo natočiť, lebo aj to može byť...sadni si so svojou rodinou, a povedz im, že situácia je neudržateľná. Región kde žijete má svoje špecifiká, mnohé matky radia dcéram vydržať aj násilie, len aby hanba nebola a rodina zostala pokope. Prajem veľa šťastia.

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

@tanecnica82 tak ja dúfam, že to bude v poriadku. Vieš najhoršie že ona má známosti aj v parlamente vieš také známosti má. No ja si tiež myslím, že máme kde bývať, príjem mám a o malú sa veľmi starám. To hovorí každý, že som veľmi dobrá mama že sa krásne o malú starám.

tanecnica82
8. jan 2017

@katarinka2112014 znamosti v parlamente 🙂 tak co tam nejde robit? Davnejsie si spominala ze ma pracovat ako policajt.. tak je teda policajt? Ty mu ozaj tieto bachorky zeries?

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

Tak baby ja sa mu snažím vždy postaviť no to sa nedá. Ja som taká povaha, že po hlave nedám skákať ale s ním to nejde. Začne všetko prekúcať a vyhražať sa. Mojej rodine také veci narozprával čo nie je pravda a všetko čo on spravil to hodil na mňa. Proste on nemôže piť alkohol a ja keď mu zákažem je peklo. Ja nevládzem. Rodičia mi povedali nech sa neopovážim rozvádzať, že potom čom som si ho brala. Ja kašlem na hanbu akú si spravím, ale s ním sa žiť nedá. On si neustále niečo vymýšľa nove a vyčíta mi aj to čo sa nestalo. Nikdy mám pocit, že sa s malím chlapcom rozprávam a zastavuje sa mi rozum až.

Nie cez internet sme na nespoznali.

Ja som skúšala no on príde vždy na to, že ho nahrávam a vtedy je ticho nič nepovie. Objednala som malé kamery do izieb a tak sa ho pokúsim natočiť nech každý vidí aký je. Že je neskutočná pretvarka a klamár. Ja viem že mi klame vo všetkom a dokázať mu to nemám ako a on to zneužíva.

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

@tanecnica82 ano mal byť policajtom, ale stále si "nenašiel čas " ísť na výcvik takže sa smejem z toho, že každému na kecali že bude policajtom a teraz ním nie je.
Áno v parlamente má známosti to musím uznať a pozná veľa divých a vplyvných ľudí to viem na 100% a bola som aj svedkom.

tanecnica82
8. jan 2017

@katarinka2112014 no u vas je ine psycho..A preco ho neopustis?

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

@tanecnica82 my bývame u mojich rodičov. Vieš on nech odísť aj keď som už asi 5 krát vyhodila. Povedal mi že on jednoducho neodíde. Mali sme si stavať dom ale vycúvať som z toho.

daniel69
8. jan 2017

Katarinka...takych vplyvnych sme tu už mali😊...kašli na je ho hry...a pracuj na tom, ako odísť. To je taká vidiecka prúprovídka, že má známosti v parlamente. A čo ? Si myslíš že poslanec prekazí Váš rozvod ? Alebo že o tom nechá rokovať v parlamente ? Veď to je na smiech. Choď od neho.

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

@daniel69 ja sa bojím len toho aby mi nejakým čudný zázrakom nevzali malú

tanecnica82
8. jan 2017

@katarinka2112014 ja len ze ked si tvrdila, v teme minule, ze staviate dom, bude koncom roka 2016 postaveny a penazi mate dost 🙂 No ak byvate u rodicov tak ho vyhod a hotovo. Nevidim problem..

daniel69
8. jan 2017

V tvojom pripade našťastie je dobré to, že slovenské súdy ešte stále vo vačšine prípadov prisúdia dieťa, navyše také malé, matke. Toho sa neobávaj. Radšej skús popracovať na tom, aby tvoja časť rodiny zmenila názor na neho, lebo ich podporu, myslím si, ešte budeš potrebovať.

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

Áno mali sme si stavať dom. Všetko bolo pripravené a ja som povedala že nechcem žiť v dome a že s ním tam žiť nebudem. No a všetko nakoniec tak ostalo a nehýbe sa s tým. Tak peniaze máme a tie sj nahovno, keď on je taký aký je.
Vyhodila som ho no on si sadol do obývačky a odmietal odísť.

katarinka2112014
autor
8. jan 2017

@daniel69 ja sa snažím, ale on keď nemá vypité je naozaj veľmi dobrý chlap a na nich veľmi dobré pôsobí a každý mi hovorí akého dobrého manžela mám. No nikto nevidí to, že aký je keď si vypije a na to ešte tri dni.

daniel69
8. jan 2017

Klasický prejav začínajúceho alkoholizmu. Výkyvy povahy medzi stavom 'triezvy' a stavom ožratý. Hľadaj len cestu preč od neho. Si mladá baba, ak spravíš teraz kompromis, nebodaj ti spraví druhé dieťa, zostaneš trčať v týchto s prepáčením sračkách ešte dlhé roky. Poznám dosť chlapov z oblasti SO, ML, SK, pije tam každý, viac či menej, a pašuje/prevádza každý druhý😊

tanecnica82
8. jan 2017

@katarinka2112014 ja neviem, ale pride mi vsetko cudne...Uz len to ze zrejme nepracuje, kedze za policajta nie je len tak urobit fyzicke testy a pscychologicke by zrejme tiez neurobil. Nevodi ta tak trochu za nos? Netara ti blbosti? A na druhej strane ak by pil tak hadam by si to aj rodicia vsimli a teda moji rodicia ak by pil a robil humbuk tak by ticho neostali. Uz len to je cudne ze rodicia nestoja za tebou ,aj ked byvas u nich a musia hadky a ine veci predsa pocut.

Sice nic ma do toho nie je, ale ak mate peniaze tak skus ist do podnajmu a jemunepovedat kde ides...Nech je doma s Vasimi.

sissy27
8. jan 2017

@katarinka2112014 známosti až v parlamente a to mu nepomohlo ani k bytu, ani k práci, tak určite mu to pomôže k tomu, aby ti zobral dieťa😏 už vidím, ako sa sám Fico osobne ponáhľa pomáhať v takejto veci nejakému dedinskému debilkovi čo nevie do 10 narátať, nový zákon kvôli nemu expresne vymyslia a schvália, že? 😂 😂 😂
To, že si počas predvolebných výjazdov porobí selfíčka s kadejakým poslancom, to ešte neznamená, že mu takáto jeho známosť aj pomôže...
A ty nečakaj, lepšie to nebude. Ak odmieta odísť od vašich, tak mu zavolaj na pomoc policajtov. Inak čudujem sa tvojim rodičom, že toto trpia vo svojom dome, dávno ho mal otec chytiť pod krk a vykopať ho tam odkiaľ prišiel.

amelie2017
8. jan 2017

Byvate s rodicmi a oni nevidia, co ti robi? Vsak to musia byt slepi. Moj otec bol tiez alkoholik, mama si pri nom odtrpela..nastastie uz sme sa ho zbavili. No jeho bratia mi na svadbe povedali, ze ak sa ma moj manzel (uplne zlaticko pod papucne) co i len dotnkne, nech volam, ze pridu aj na druhy koniec sveta porobit poriadky. Skus sa podozpravat este raz s rodinou, nie len s rodicmi, ale s inymi a utekaj. Necaka ta nic dobre pri nom. A tvoje dieta duplom. Viem o com hovorim, tolke noci strachu o zivot mna, mojich surodencov a mojej mamy. Mam pres 30 ale doteraz mam problemy s mocenim, kvoli strachu ( nepocikavam sa)

klya
8. jan 2017

@katarinka2112014 Peniaze si dokážes zabezpečiť, aby si mala ty pre seba a dieťa? Ak áno, sadla by som si s rodičmi a upozornila ich, že stav je kritický. Ak sa nezmieria s rozvodom, v dome im ostane len on, lebo ja som rozhodnutá. Dávam tomu 2 mesiace. Potom odchádzam aj s dieťaťom. Hotovo a bodka. Ak by sa pýtali, kam chcem ísť, tak pokiaľ držia stránku manželovi, nemám záujem im to hovoriť. Moja vec. Mesiac by som počkala a našla si garsónku.

pribinak
8. jan 2017

Daj tu fotku rychlo prec, nevies kto vsetko sem chodi

alex49
8. jan 2017

ako mohol nakecať tvojim rodičom, že je super manžel a otec, ked u nich bývate, to majú protihlukové steny alebo čo? radšej budem mať hanbu rozvedenej ako bývať s opitým chruňom