icon

Ľutujete minulé milostné rozhodnutie?

19. jún 2021

Lutujete niekedy, ked sa obzriete do minulosti, ze ste nejakemu chlapikovi dali kosom?? 😃

ofzuza
•
19. jún 2021

Hej, je ich par.

zuzanka.zuzu
•
19. jún 2021

vikend? 🙄

pseudomonas87
•
19. jún 2021

Ľutujem, že som jednou nedala košom už úplne na začiatku 🤣

oli18
•
19. jún 2021

A ty, autorka?

gbgb
•
19. jún 2021

Nie. Nesiahali terajsiemu ani po clenky 😉

autor
•
19. jún 2021

@oli18 Ano, ja sa v kritickych momentoch vraciam v myslienkach k jednemu chlapovi, ktoreho som totalne odkopla, ani neviem preco.. jednoducho to bolo take obdobie v mojom zivote, ked mi veci nevychadzali a celkovo asi som sa zle rozhodovala. Tak si stale poviem, ze si to asi len idealizujem, ze veci su tak ako su z nejakeho dovodu... no aj tak ma to vie zamrziet.......

autor
•
19. jún 2021

@ofzuza Aspon v tom nie som sama 😃
@pseudomonas87 😃😃😃 to tiez 😄
@gbgb 😊 to je super. Moj je tiez dobry chlap vo vacsine aspektoch zivota a vztahu, nemala by som sa stazovat. Ja sa casto vraciam do minulosti celkovo

gbgb
•
19. jún 2021

Ano vraciam sa do minulosti. Zas rozum ma vrati k realite. Keby som ostala s byvalym, tak byvam v 2i byte s 2 detmi a on robi zivnost iba co ho bavi a ked sa mu chce, investoval by peniaze iba do auta, oblecenia a prezentacie na vonok. Detom by sa asi venoval viac, ni celkovo hypochonder. Ked mal depku bol schopny aj nevstat z postele.

Teraz mam vyzreteho muza a nie polo detsko. A do predu mi povedal, ze nemam cakat,ze bude chodit v obleku a kultura je pre neho max koncert metalovej kapely. 🤣

milka1988
•
19. jún 2021

Ľutujem skôr to že s koľkými som spala 😅

anonym0001
•
19. jún 2021

Skor lutujem, ze som im nedala kosom 😂

marcellka32
•
19. jún 2021

Skús žiť v prítomnosti, minulosť prináša často bolesť, budúcnosť zas obavy..je ťažké žiť v prítomnom okamihu, ale myseľ nie je zaťažená

lavender273
•
19. jún 2021

Skor lutujem ze som nedala kosom, v dvoch ci troch pripadoch 🤭

monka105
•
19. jún 2021

Že som mu dala košom nie, že som sa s ním vôbec dala dokopy áno. 😄🤷🏻‍♀️

ndrag
•
19. jún 2021

ja lutujem, ze som sa nerozisla s jednym ex z dalekej minulosti hned po pol roku 😂. Strasne ma ten vztah na par rokov pribrzdil v zivote, uz by som to nedopustila.

kkovacovak
•
19. jún 2021

Ja neľutujem nič. Je to také klišé ale vďaka tomu mám teraz taký život aký mám a som spokojná. Asi to tak všetko malo byť 🤷‍♀️ Vlastnr jedné čo ľutujem je že som nerozdala viac faciek 😄

liliana363
•
19. jún 2021

Ľutovala som, že som jednému chalanovi na škole nedala sancu, aj to správanie k nemu bolo také nooo. Občas sme sa aj náhodné stretli ale nepozdravili. Ale raz stál za mnou v obchode, tak som ho počkala vonku a ospravedlnila sa mu za svoje správanie. To bola vec čo som chcela spraviť,,,ale trvalo mi to 20rokov.

autor
•
19. jún 2021

@milka1988 🤣🤣🤣 sranda, to urcite tiez
@marcellka32 Presne tak, snazim sa vratit stale do pritomnosti, byt vdacna, za to co mam, a nie ze riesim hluposti a vraciam sa v myslienkam k roznym veciam.... Musim na tom pracovat, potom ma to mrzi, lebo si pridem nevdacna za vsetko dobre, co v zivote mam

janickacrazy
•
19. jún 2021

Ja veru neľutujem, môj muž je najlepší chlap, akého som kedy stretla, som spokojná. Čo bolo predtým je nepodstatné, snažím sa žiť v prítomnosti.

amelie2017
•
19. jún 2021

Nelulujem, ze som mu dala kosom, ale akym sposobom. Ale to si v 16 neuvedomis 😀 odvtedy nemam co lutovat.

autor
•
19. jún 2021

@janickacrazy Vau 😊 to je super
@amelie2017 Veru, to ano, to tiez lutujem, ako som chladnokrvne zlomila niekolko sŕdc 😃 ale ako vravis, s odstupom casu clovek vidi veci inaksie

elizabet173
•
19. jún 2021

@pseudomonas87 aj ja, možno nie hneď od začiatku, ale hneď ako som pocítila, že to nemá zmysel

7ammy7
•
19. jún 2021

Ja neľutujem nič. Tiež som názoru, že ma všetky vzťahy (aj zlé, aj dobré) sformovali do toho čím som teraz. Žijem život, ktorý som vždy chcela a možno keby som na ceste nestretla tých,, koňov" nemohol by prísť princ 😉😉😃

ninusa221
•
19. jún 2021

Ano hlavne ked som bola naivná a prášil nas v tom čase obe 🤣 a ja som mu to všetko verila aj aj ta baba😃 boze a potom sme zistili že sme pokrvna rodina... to ste mali vidiet ten cirkus doma🤣

klea1993
•
20. jún 2021

Jednoznačne

78787878
•
21. jún 2021

Nie, neľutujem. Vždy som sa rozhodla najlepšie ako som vedela a nikdy nie bezhlavo. Takže pri repete by som sa rozhodla rovnako.

zuvelyn
•
21. jún 2021

Vyslovene lutovat nie, ved vdaka tym rozhodnutiam mam svoju rodinku, ale je mi smutno a mrzi ako som sa spravala k svojmu prvemu vaznemu frajerovi ked som mala 20, co vlastne vyustilo do skaredeho rozchodu. Bola som velmi sebecka a hlupa a nebyt tohto mojho spravania mozno by bol mojim manzelom on, ale to sa uz nikdy nedozvieme 🙂