Má chlap právo udrieť ženu, hoci ho vyprovokovala?
založila som si nový nick tu,dopredu hovorím,lebo chcem trošku anonymity.chcela by som sa spýtať vás,žienky,asi trošku skúsenejšie ako som ja.
dlho som sa odhodlávala založiť tu nejakú tému takúto.ale nedalo mi to.aký máte na to názor.
v skratke::stalo sa to už dávnejšie,cca pred pol rokom.Som so snúbencom 4 roky.máme obaja len 24 rokov.Prvý vzťah náš.On je dosť uzavretý,introvertný,málo čo povie,ale má ma rad,to viem.Náš vzťah si už za tie roky prešiel vážne všeličím.Hádky hrozné,najmä ja sa hádam,ked vidím nejaké veci na ňom zlé,alebo ak niečo on zle robí.potom aj dvakrát sme sa rozišli,nakoniec sme sa vrátili k sebe,lebo ma o to prosil.
Pred pol rokom,sme obaja popili čo to,boli sme vážne pripití,no ON viac..A nás to dosť vzalo,kedže nepijeme.A začala som mu hovoriť o tom,ako sa mi páči jeden náš spoločný kamoš,aký je fešák aké má pekné telo,ako si s ním rozumiem,že by som ho možno chcela (bola som si istá,že si môžem všetko k partnerovi dovoliť,bola som presvedčená o tom,že ma nikdy neudrie),no ako som to vravela,tak vstal a šiel sa napiť čaju ,ja som kráčala za ním,nech mu to ešte " dovyrozprávam",čo mienim.a vtom to prišlo. jemná facka,skôr také obšuchnutie,ani sa nezahnal ani nič,skôr len taká " výchovná slabá " .aby som bola ticho ..bola to skôr "ťapka ",nič mi neostalo ani na líci,ani nič,a ON ostal úplne pokojný,nič nepovedal,len neskôr ,ked ja som plakala ,tak že či som v poriadku.Nemal potrebu sa mi ospravedlniť ani nič.JA popravde odvtedy som s ním stále,ale ten obraz ,sa mi akosi vryl do pamäti,že mi dal po líci.bolelo ma to duševne,líce len štípalo ...ako viem,že som ho provokovala,ale neviem,Obávam sa ,čo bude dalej.nemal agresívne sklony predtým,len je strašný nervák,to vieme všetci.Obávam sa,že mi strelí aj niekedy inokedy.Potom o pár dní neskôr,ked sme sa o tej facke rozprávali,tak až POTOm sa mi omluvil.:( aj to len tak,že " prepáč" cez zuby,nemal potrebu sa ospravwdlniť vobec.bral to asi ako normálnu vec.bojím sa,či sa v nom neskrýva násilník,lebo jeho otec bol násilnícky k jeho matke.
babenky,poradte,čo s tým? 😒 😒
A ty by si mu čo urobila za také reči???
Ja sice nie som za nejake fyzicke nasilie, ci uz medzi partnermi, alebo vypraskom detom, ale teda, keby mi manzel zacal rozpravat o tom ako sa mu pacia napriklad kolegynine prsia ci zadok, ako by ju chcel do postele a nedal by a zastavt, ako bolo v tomto pripade ze sa chlapec pokusil odist a ona ho s blbostou prenasleduje dalej, no neviem ako by to skoncilo, facka by tu bola ten lepsi pripad. Hoci ja si myslim ze u nas by leteli skor kufre von oknom, aby nemusel len snivat. Ale vazne, ktorej z vas by sa to pacilo?
@erjona nie, jej nepomôže asi nič
nie je to prvé fórum, kde to rieši
a všade dospeli k záveru, aký tu prezentuje väčšina a to, že robí z komára somára a má svoj podiel viny
nikdy nehovor nikdy
nikdy nevieš, či ťa niekto nevytočí do nepríčetnosti, ešte bude po tebe cupitať, nech si niečo do konca vypočuješ...nevieš, či aj ty v afekte a pod vplyvom alkoholu nestrelíš facku
ak sa tak stane, nik nemá právo z teba robiť potencionálneho vraha
ako je rozdiel plánovaná vražda - vražda z afektu - vražda v sebaobrane
nesúdi sa len čin samotný, to by bola vždy len vražda
pri súde sa prihliada na okolnosti, za ktorých k činu prišlo
a väčšina tu robí to isté
nie je facka ako facka 😉
a zakladateľka tu zrejme skončila, lebo to skóre je v jej neprospech a určite už diskutuje na XY fóre 😅 😝
@macamac ty si aky detektív oriešok, najsť tento isty problém na uplne inej stranke spred pomaly roka a pol ... k tomu len tolko, že ak to zakladateľku po tom roku a pol ešte stale trápi a neustale s tym svojho partnera otravuje, tak ani jeden z nich nie je normalny- normalny chlap by už dávno bol preč
keďže ja mám už toho veľa za sebou 😀 tak iba toľko: si hlúpa, že mu také niečo rozprávaš. tebe by sa tiež nepáčilo, keby ospevoval vnady nejakej vašej spoločnej známej. ty si urazená za facku , ale zjavne si neuvedomuješ, prečo ti ju dal. reči o peknom cudzom chlapovi si nechávaj pre kamošku a nie pre partnera, lebo sa môže stať, že v budúcnosti - ak je ozaj nervák - to neskončí iba pri facke.
@macamac No dobre, len mne sa nepaci, ked sa ho za triezva spytala, ze ci by to urobil zas a on jej povedal, ze ano, ked za tym nic zleho nevidi, tak v tom pripade nie je facka, ako facka, mne sa skor zdalo, ze ona jeho opeknovala, hned uvodny clanok, ked si precitas, no a naopak seba viacej zhadzovala, neviem, ci by sme nemali jej uprimnost radsej pochvalit, lebo priznat vlastne chyby, tak to dokaze maloktory clovek ...
@juliana77 čo ti ja viem?
žeby v tom, že facka je medzi nami dvoma, zatiaľ čo k nevere do postele ma vynechali? 😀 a je to mimo mňa? 😀 😉
neviem no
každý inak spracuje facku, neveru,....toleruje alebo neodpustí...
ťažko, každý prípad je individuálny
ja som facku nikdy nedostala
ale myslím si, že nevera by ma bolela viac 😒
stale to riesite? pridavam na pobavenie este niektore zakladatelkine temy 😀 http://www.zdravie.sk/forum/1749934/ma-anorexiu...
http://www.zdravie.sk/forum/1806925/som-v-soku-...
http://www.zdravie.sk/forum/1638255/asi-pruser/
http://www.zdravie.sk/forum/1705199/ked-laska-z...
http://www.zdravie.sk/forum/1721412/bolesti-po-...
http://www.zdravie.sk/forum/1681873/da-sa-oteho...
som z toho v šoku,ako prekrúcate tu moje slová,totálne..nechápem a ani radšej nechcem chápať ...lebo tomu sa ani nedá pochopiť,ako sorry ženy,ale ...nečítate celú diskusiu pozorne,keby ste čítali,zistili by ste,že všetko som doyvsvetlovala
ja som sa mu ospravedlnila,on mne nie
asi v tom mieni v buducnosti pokračovať v tych fackach,ked sa mu znepáčim,neviem
a nikdy som sa s nikým vyspať nechcela :DDDD to bo lasi vtip večera,čo to tu čítam ..tvrdiť o niekom,že si s ním rozumiem,tak to je chcieť sa s nm vyspať ?:DDDD som sa celkom aj zasmiala ..v živote som sa s nikým nechcela vyspať,len tak ..
a on to vie,ja to viem.
takže zbytočne riešite kraviny,že ja som mu chcela zahnuť,jasne že nie...
dobre..koniec diskusie..nič sa nevyriešilo,je to zbytočne tu riešiť ..každý máme svoju pravdu ..bola hlúposť písať to tu,ale dakujem aj tak za rady.
the end
vo vztahu ma existovat len JEDEN chlap kt. sa ti paci a tym myslim tvojho frajera... co si si myslela, ze ta objime ked si ho provokovala ze sa ti paci iny??
@janusienka Hej bola hlupost sem pisat, pretoze nie sme padnute na hlavu a mame vlastny nazor. Nikto tu nic nemusel s velkou namahou prekrucat, poprekrucala si si vsetko krasne sama. Klames, ze si ani na spicku nosa nevidis. 🙂)))) Raz napises tak, potom tak. Na jednom diskusnom fore napises, ze ste boli na diskoteke, tu napises, ze ste sedeli v kuchyni ked sa to stalo. Mam pokracovat? 🙂))))))
Pokojne sa urazaj, necitaj to tu, najdi si zase nejake ine forum, kde este nevedia, s kym maju do cinenia, chvilu Ta budu brat mozno aj vazne, ale loz ma kratke nohy - pamataj na to. 🙂
ja neklamem,takže nechápem,o čom rozprávate.ale je mi to jedno,už nebudem viac reagovať.dakujem za názory,majte sa

@trend270 presne tak
len kopíruj, lebo podaktoré tu prehliadajú fakty a to, že zakladateľka je tiež narušená osobnosť
asi podľa vety:
"Ženy nevedia čo chcú, ale neprestanú dovtedy, kým to nedostanú 😀