icon

Má môj vzťah zmysel?

hanka8463
25. jún 2014

Ahojte baby.potrebujem poradit,aj sa trosku vykecat..som slobodna tridsatrocna baba s malou dcerkou(4roky)...nasla som si priatela..pozname sa osem mesiacov,sme vo velmi intenzivnom kontakte,denne vela volame,smskujeme aj sa stretavame prakticky vzdy,ked je to mozne..on ma 37,slobodny,bezdetny.moju dcerku ma velmi rad,a tvrdi,ze aj mna ma rad.predstavil ma kamosom,rodine,rozumieme si,je to fajn.spavame spolu asi dva mesiace,aj tam to klape..ked mu hodinu,doslova fakt hodinu nenapisem aspon smsku,uz mi vola,co je so mnou.tvrdi,ze som perfektna zena,viem,ze ma naoazaj ma rad...ale..len rad.nelubi ma,nieje do mna zamilovany,to mi povedal..netlacim na neho,sam od seba ma volava k nemu,a teda nie len kvoli sexu,ale aj s malou na opekacky a tak..cize nejde mu o sex urcite..poradte mi,ma toto buducnost? Mam cakat,alebo to skoncit?Ja ho mam rada,ale nechcem byt len kamoska,ale ani si neviem predstavit byt bez neho.mame sa stale o com rozpravat,rozumieme si,nechcem ho stratit...ach jaj,ti chlapi..

0silvia0
25. jún 2014

@hanka8463 minule mi kamarátka povedala, že pozná viac párov, ktorí spolu chodia zo zvyku, lebo nechcú zostať sami, ale sú dohodnutí - ak príde nová láska pre jedného z nich, tak sa rozídu.
Asi aj u vás je to nejako podobne. Ja som to ešte dodnes nepredýchala, túto informáciu, pre mňa by to bolo neakceptovateľné, cítila by som sa ako taká náhradníčka v druhom rade a tŕpla by som, kedy príde lepšia sokyňa. Ale pravdepodobne nie všetci sú nároční čo sa vzťahov týka. Kope ľudí ide o to, aby neboli single, tak berú za partnera aj človeka, ktorého neľúbia. Ja osobne na tvojom mieste by som hodila spiatočku - ak kamarátka tak bez sexu, sex do kamarátstva nepatrí.

miamia3
25. jún 2014

@hanka8463 lenže čo keď to ani on nevie, mne to tak pripadá....chalani sú takí no...možno odlúčenie niekam sa vypariť na chvíľu, čo by cítil potom, lebo keďže si denne voláte , musí ťa nejakým spôsobom ľúbiť, len ak je to u neho teraz napr. bez "ružových okuliarov" čo by aj bolo super nakoniec, tak sám sa nevyzná on v sebe. A je férový náhodou, že to povedal pravdivo, mám kopu kamošov čo sú pred babou ako medík - dokonalý chlapík by človek povedal, a ked sa išlo na panskú jazdu....no comment. A na ďalší deň to divadielko ...

hanka8463
autor
25. jún 2014

@miamia3 hmmm,mas pravdu vo vsetkom.jeho kamarati mi hovoria,ze stale o mne rozprava..rodine ma predstavil..ja cakam,netlacim na neho..

victory1
25. jún 2014

@hanka8463 Ale prosim ta! Preco by si sa s nim mala rozist? Je na teba dobry, mily, zalezi mu na tebe, je vam spolu dobre a ako pises, ma pekny vztah aj k tvojej dcerke....
To jeho vyjadrenie mozes brat ako strach priznat si sam pred sebou, ze sa zamiloval, aj ako strach pred zavazkami, z toho, ze by sa prilis namotal a on chce byt "volny", aj ked volny davno nie je.... 😝 😀 ...je to take..."chodime spolu, ale...." Tak sa podla toho zariad...jednoducho si to uzivaj, nechaj to plynut... 😉

miamia3
25. jún 2014

@hanka8463 ja si z toho všetkého myslím, že ťa ľúbi, a doteraz jeho vz´tahy boli také, že prechádzali tou vášňou zo zamilovanosti a teraz to preskočilo ďalej. Určite by som aspoń ja teda od tohoto vz´tahu neustupovala. Nechala by som to tak,...ozaj a ako sa stavia k téme iných žien? Tvári sa že má záväzok /teba/, alebo sa tvári že je voĺný

hanka8463
autor
25. jún 2014

@victory1 dakujem za nazor,ja to tak nejak aj citim,len ma zaujimali vase nazory..s chlapmi je to tazke..

mamavera
25. jún 2014

@hanka8463 skús mu povedať, že si tehotná a hneď budeš vedieť, na čom si. Či s tebou plánuje budúcnosť - vtedy by ma až tak netrápilo, či mi denne vyznáva na kolenách lásku, niektorí muži to žene nepovedia nikdy, ale denne jej dávajú svojím správaním najavo, že to tak je. Ak sa začne vykrúcať, je jasné, že zobral to, čo bolo poruke - kamoška so sexuálnymi službami, veď lepšie ako nič, keď sa vyskytne ozajstná láska, poviem jej, že veď som ti hovoril, že si len kamarátka. Neviem, prečo ti hovoril, že do teba nie je zamilovaný, možno je seriózny, je k tebe úprimný. O budúcnosti nerozpráva?

mima4
25. jún 2014

@hanka8463
ale bacha, pocitaj s tym, ze nakolko ta neberie ako adeptku na manzelsky zivot a chape ta ako kamosku, moze hocikedy odist a jedneho dna ti moze prist od neho svadbone oznamko s uplne inou zenou a tebe mozno ostanu oci pre plac...

Ja si myslim, ze ty si domyslas a nahovaras urcite veci. On sa nevyjadril ze ta lubi, ale ty si ovplyvnena zenskou "retardackou" literaturou a podobne... a preto si vytvaras v sebe predstavy ako to princ skryva a ohli sa to v 150tom diele... ale mozno jemu je len dobre... ma fajn kamosku ktora mu poskytuje sex, neviaze sa a hocikedy moze jej zamavat...

bejbinka131
25. jún 2014

@hanka8463 ahoj Hani....čitam pribeh, komentare...našla si odpoved ktoru si potrebovala ??? poradia, niekedy odsudia, ale ty jedina to prezivas a poznas ten vztah doverne, ty sama musis vediet, ako to je...tak si to skus priznat najskor sama pred sebou...je to dospely a myslim si ze 37 je dost, urcite aj on toho vela prezil...a mozno ako u vela chlapov zamilovanost nepatri do jeho slovnika...tak neries slovicka...ja na Vasom vztahu nevidim problem...stara sa o Vas, zalezi mu na Vas a keby na vas nemyslel myslis ze by pisal ako najaty ???? predstavil ta kamaratom, rodine !!!! ty nemozes vediet ako vas vztah dopadne, pretoze stat sa moze upln vsetko , aj to ze pride ina....a tebe to, ze pride iny...ale ak si stastna a vies ze aj on...prečo to komplikujes ? zo strachu ?

hanka8463
autor
25. jún 2014

@miamia3 noo,neviem..ked mu niekedy ponuknem zo srandy nejaku babu,len tak,ze aha aka kocka,chod ju zbalit,tak ze on nechce..na mna ziarli strasne..niekedy sa tak prekecne,ze ake by bolo fajn spolu byvat..chce ist na dovolenku s nami..planuje uz program na september..nove auto kupil,farbu som ja vyberala

elen83j
25. jún 2014

Hani užívaj si to čo je teraz a nerieš budúcnosť,tá prinesie všeličo aj to čo nečakáme.Teraz ťa má rád a uvidíš neskôr 😉 Ani ja som nedokázala mm povedať,že ho ľúbim a potom to nejak prišlo samé a teraz po 7rokoch manželstva sme stále v stave zamilovanosti 😵 Na niektoré veci si proste človek musí počkať 🙂 S toho čo píšeš usudzujem,že máte dobrý vzťah a smeruje tým správnym smerom 😀 Prajem Ti nech sa nad tým čo tu teraz vypisuješ o pár rokov len šťastne pousmeješ 🙂

saska.t
25. jún 2014

@mima4 to je snad na rozhodnuti autorky ci bude drzat celibat,alebo si uzivat,ale rozhodne nazvat to nezodpovednostou je silne kafe ak sa chrania,ak nie, ma dost rokov na to,aby vedela,co moze nastat....a zopsut ju ako male decko ti neprinalezi,to ale neznamena, ze ti beriem tvoj pohlad na vec,len som vyjadrila nesuhlas a to sa snad moze na otvorenom fore,o Tom to je...

mima4
25. jún 2014

@mamavera
na druhej strane aspon jej to povedal na rovinu, ze ju nelubi....
Len ja to vnimam tak, ze hlavne zeny si dokazu "dokreslovat" pribehy svojho zivota...vyuzivat v tom bujne fantaziu a potom ked zacnu z toho vytriezvuvat, tak obvinuju muzov... pričom ony same neraz su blbe ako tago 😀

mima4
25. jún 2014

@saska.t pravdaze mozes vyjadrit nesuhlas 🙂
Ja som tiez vyjadrila svoj nazor a ano, je to na nej... kazdy clovek si zodpoveda za svoj zivot, Bohuzial neraz si to odskacu prave tie deticky...

mamavera
25. jún 2014

@mima4 vystihla si to abolútne presne. Ženy si vysnívajú svadbu, šatám, výzdobe, torte venujú hodiny času, či to je želanie aj partnera, no, v to dúfajú, prípadne ho tehotenstvom "posunú" a potom sú prekvapené zistením, že to chcela len jedna polovica páru. Inou vecou je to, že sa mužom do zodpovednosti o partnera, rodinu, až tak nechce....

zuzana581
25. jún 2014

@hanka8463 mňa pri tvojom príspevku napadlo, že si len náhrada, kým nestretne "pravú" lásku. je mu s tebou dobre, má ťa rád... má svoj vek a proste nechce byť sám.. asi nie je typ, ktorý vyhladáva ženy na jednu noc a tak mu takýto vzťah vyhovuje, ale nikdy neprerastie do ničoho vážneho a ak stretne tú, pri ktorej do takpovediac zasiahne blesk, tak ťa opustí. To je môj názor. Skús sa s ním porozprávať o budúcnosti.. Jedno je ale asi pravda: nechaj odísť to, čo miluješ a ak sa ti to vráti, tak ti to patrí navždy.. Vieš, vy môžete takto fungovať aj 5-10 rokov a budete mať pekný vzťah, ale keď ty nie si stotožnená s tým, že on ťa nelúbi, tak je to pre teba zlé. A na druhej strane si treba uvedomiť, že aj vťahy, kde sa ludia do seba zamilujú a vezmú sa, môžu po dajme tomu 10tich rokoch skončiť a je po láske.. Nemáš to lahké, ale ide o to, ako to cítiš. Srdcom, nie rozumom.. ono je najlepšie niekedy si užívať každú sekundu a neriešiť, čo bude, lebo zajtra ťa môže "zraziť auto" a už aj tak nič nebude.. budúcnosť je vo hviezdach a všetko sa deje pre niečo.. všetko má svoj zmysel a má nás doviesť niekde, kde máme byť..

hanka8463
autor
25. jún 2014

@mima4 dakujem aj tebe za nazor.deti s nim neplanujem,vydavat sa tiez nechcem.dcerka tatina ma.riesim len nas vztah,nase kamaratstvo..zivot ma uz naucil nedivat sa cez ruzove okuliare.nemam sedemnast.zatial sme kamarati,mozno to tak aj zostane..

hanka8463
autor
25. jún 2014

@bejbinka131 dakujem aj tebe za nazor,vazim si kazdy jeden.teraz mal prestavku v praci,volal mu hned..tak ako kazdy den.viem,ze hned ako pride z prace zavola mi zas.keby nezdvihnem,boji sa o mna.prezil dost velke sklamanie,je opatrny..

hanka8463
autor
25. jún 2014

Dakujem za vsetky reakcie dievcata,podctivo ich citam.

lyzzy
25. jún 2014

@hanka8463 .....tazko povedat.

miamia3
25. jún 2014

@hanka8463 toto je ten prípad čo ten môj kamoš. Podĺa mńa sa to vyvinie super , zostante spolu a ostatné čo nie je príde . Držím palce , aby sa tak stalo. 🙂

hanka8463
autor
25. jún 2014

@miamia3 dakujem, si zlata.

amanda0405
25. jún 2014
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

láska sa prejavuje činmi a nie slovami,poznám jedného ktorý tak ľúbil, šťastní pár, zamilovaní obaja, za ručičky hore dole, pusinky až ich každý vidí, no a netrvalo dlho a bolo po láske,lebo mládenec sa zakukal inde... naozaj dôležité je že má rad tvoju dcérku, že sa vám venuje, je pozorný, to mnohokrát neurobia ani tí najzamilovanejší,to niekedy neurobí ani biologický otec
podľa môjho názoru príde čas, keď ti povie aj tie krásne slovíčka, netlač na pílu a uvidíš ako sa všetko vyvinie
tie najmúdrejšie pre ktoré si poskytovateľka sexuálnych služieb a budúca osamotená mamička s dvomi deťmi si neber k srdcu, tie by sa uživili skôr ako veštice teodory 🙂

cervenaruza123
25. jún 2014

@hanka8463 tak napriklad moji rodicia spolu zacali chodit preto, lebo ocko bol strasne zamilovany do mamky a povedal jej, ze nedokaze s nou byt uz len kamarat, ze ked s nim nechce chodit, tak potom radsej nech zrusia kontakt, lebo ho to proste boli a nedokaze to. mamka ale ocka mala rada ako super kamosa, tak teda privolila, ze spolu budu chodit s dohodou, ze ak by prisiel niekto iny kto by sa jej pacil, tak ocko nepovie ani slovo a prenecha mu ju. vzdy ked boli niekde spolu, mamka sa bavila s inymi, tak sa s nou ocko neskor rozisiel, ze on ju uz nechce dalej trapit, ze to nema zmysel. a mamka si vtedy uvedomila, ze ho vlastne lubi no a nedovolila mu odist. romantika jak svina :D. ale su jeden z najstastnejsich parov v okoli mam taky dojem. mamka mi raz sama povedala, ze nikdy asi nebola tak klasicky zamilovana do ocka, ze ho proste len zrazu zacala lubit. co tym chcem povedat, ze krasny a plnohodnotny vztah moze vzist aj z kamaratstva bez typickych romantickych pocitov zamilovanosti. ale samozrejme clovek nevie ako to skonci, mozno pride ina a na teba zabudne, mozno mu to tak bude vyhovovat uz vzdy, mozno si ta raz bude chciet vziat. nie ste spolu az nejak velmi dlho, po takom case malokedy ludia vedia ako to s nimi dopadne. len si musis uvedomit rizika a co od toho ocakavas ty a ci si ochotna riskovat, ze to raz skonci alebo naopak bude ziadat vacsie zavazky. a teda ci je pre teba lepsie v takom vztahu ostavat alebo radsej vycuvat, kym sa da a hladat dalej. najlepsie je stale si uprimne pokecat o takych veciach, no ale ked clovek sam poriadne nevie co chce, tak tazko povedat, hlavne ked ako pises zazil velke sklamanie. ja som mala tiez vztah (v puberte este), v ktorom som si uvedomovala, ze chalan je nezrely, ze asi ani nevie co je to laska, ze asi nie som celkom to, co hlada a vedela som, ze ked raz mu to dojde, co vlastne chce, tak mozno zisti, ze mna nechce. ale napriek tomu som to chcela risknut. a tak aj bolo nakoniec, zacal pochybovat, ci som ta prava prenho a aj ma nechal. ale kedze som na to bola pripravena, tak som to znasala lahsie akoby som si naivne myslela, ze z toho bude svadba. no a su to skusenosti na nezaplatenie, asi by som tak spravila zase, aj ked ma to stalo vela slz 🙂

fidka79
Odpoveď bola odstránená
hanka8463
autor
25. jún 2014

@amanda0405 dakujem aj tebe za nazor,dlho som zvazovala,ci napisem,ze s nim spavam,pretoze som cakala podobne reakcie...ale opat pisem,spim s nim dobrovolne,beriem hak..uvidim,ako sa to vyvinie,netlacim na neho,ja sama to nemam rada..zatial je to fajn,ale ktovie,co bude..

cervenaruza123
25. jún 2014

@hanka8463 este samozrejme je na miesto poznamka, ze ja som so svojim vztahov riskovala v 18 rokoch, cize ked skoncil, nic sa nedialo, ziadne deti, ziadne zavazky, co je to 18 rokov v laske. ty mas uz viac, mas deti, takze samozrejme si to treba o to viac premysliet, lebo nasledky nebudes niest len sama

fidka79
Odpoveď bola odstránená
hanka8463
autor
25. jún 2014

@fidka79 teraz si trafila..niekedy to prehana..ono narovinu,ziarli dost,tvrdi,ze ja mozem mat hocikoho.som pekna a uspesna, podnikam...jeho zeny podvadzali,tak im proste neveri..mozno aj preto sa boji

maria1989
25. jún 2014

@hanka8463 čo keby si túto otázku položila jemu? konkrétne: "Má náš vzťah zmysel?" možno budeš prekvapená, čo ti odpovie 😉