Má môj vzťah zmysel?
Ahojte baby.potrebujem poradit,aj sa trosku vykecat..som slobodna tridsatrocna baba s malou dcerkou(4roky)...nasla som si priatela..pozname sa osem mesiacov,sme vo velmi intenzivnom kontakte,denne vela volame,smskujeme aj sa stretavame prakticky vzdy,ked je to mozne..on ma 37,slobodny,bezdetny.moju dcerku ma velmi rad,a tvrdi,ze aj mna ma rad.predstavil ma kamosom,rodine,rozumieme si,je to fajn.spavame spolu asi dva mesiace,aj tam to klape..ked mu hodinu,doslova fakt hodinu nenapisem aspon smsku,uz mi vola,co je so mnou.tvrdi,ze som perfektna zena,viem,ze ma naoazaj ma rad...ale..len rad.nelubi ma,nieje do mna zamilovany,to mi povedal..netlacim na neho,sam od seba ma volava k nemu,a teda nie len kvoli sexu,ale aj s malou na opekacky a tak..cize nejde mu o sex urcite..poradte mi,ma toto buducnost? Mam cakat,alebo to skoncit?Ja ho mam rada,ale nechcem byt len kamoska,ale ani si neviem predstavit byt bez neho.mame sa stale o com rozpravat,rozumieme si,nechcem ho stratit...ach jaj,ti chlapi..
@hanka8463 určite to zmysel má. V mojom vzťahu som sa ja zaľúbila prvá, manžel až po nejakom čase, ako to neskôr priznal. Ja som o tom vôbec nevedela, lebo som sa ho na to nepýtala. Bolo mu so mnou dobre a boli sme spolu. To je najhlavnešie. Ber čo ti život ponúka a nerieš čo nemusíš. Bola by škoda o takého muža prísť. Držím ti palce!
Baby ,zas tie sms...to su len take hluposti,ako napr. Chybas mi...pod ma pritulit,..co robkas a tak...
@hanka8463 no, tak to potom nie je az take tragicke 😉 ked su tie smsky taketo.. zrejme mu naozaj chybas a nie je zrovna ten typ, co by ti lasku dokazoval velkou zamilovanostou..
tieto sms prave dokazuju, ze tam laska je.. a vobec muz tazko definuje, aky je rozdiel medzi "mat rad" a "lubit"..
ak od teba neocakava sms typu: "som s malou na prechadzke a s nikym sa nerozpravam", tak to asi ani nebude taka hrozna ziarlivost.. ved sama na nom musis aj osobne vidiet, ci je to chorobny ziarlivec, alebo len tak v norme.. 🙂
@hanka8463 az teraz som si vsimla, ze si odpisala konkretne mne.. podla mna, ked ste si tak sadli, tak neries ci vztah zmysel ma, alebo nie.. uvidis co prinesie buducnost, uzivaj si jeho spolocnost..
nikto nevie, ako jeho vztah dopadne v buducnosti - ani ja.. moze sa stat vselico, tak sa nad tym nezamyslam.. vsetko dopada tak, ako ma.. 🙂
no a ked si havarovala, tak ho aj chapem, ze chce vediet kde si.. ja by som bola taka ista.. vlastne uz som :D
je to hra so slovíčkami, mať rád, ľúbiť, milovať...v niektorých jazykoch majú nato len jedno slovo...
ale môže sa stať, že jeden ľúbi viac ako druhý, hoci niekto by možno mohol tvrdiť, že buď ľúbiš alebo nie, nie je nič medzi tým...láska a vzťahy sú veľmi komplikované a je na každom z nás, čo mu stačí a čo nie...
poznám jednu, má 15 ročné manželstvo s mužom, ktorého ona ľúbi viac ako on ju, majú deti, na verejnosti sa držia za ruky, nemajú žiadne problémy v manželstve, nežnosti a romantika síce nehrozí, on sa jej sám priznal k tomu, že zaľúbený do nej nebol, ale ľúbi ju, viac ako kamarátku, ale šialená zamilovanosť to nie je, tak sa rozhodla, že tomu dá šancu...myslím, že im to klape
@salamistka Ano,je to take chytanie za slovicka..hovori mi zlatko,malu miluje viac nez jej biologicky otec..asi moc spekulujem,uvidime casom
@mamavera
ja to vidim aj na tejto diskusii, zeny "vycitavaju" lasku zo spravania dotycneho, pričom on jasne sa vyjadril, ze
@hanka8463 nelubi a z jeho strany je to len "lepsie" kamaratstvo a to sa jej vyjadril exaktne ... a teraz ju tu baby nabulikaju pribehom z cervenej kniznice... a ked ju opusti, bude zle na neho...
Niekto sa dokáže zamilovať do každej druhej baby ktorú bližšie spozná a niekto nie. Riešite tu blbosti.
Čo to je za otázku, či má vzťah zmysel? To musíš vedieť ty nie?
"tvrdi,ze som perfektna zena,viem,ze ma naoazaj ma rad...ale..len rad.nelubi ma,nieje do mna zamilovany,to mi povedal..netlacim na neho,sam od seba ma volava k nemu,a teda "
vies vobec rozdiel medzi laskou a zamilovanostou?
Lebo zamilovanost prichadza/odchadza, laska však zostava a je vzdy pritomna a predstavuje ROZHODNTUIE, kym zamilovanost je emocny stav.
@mima4 no, ak som to pochopila spravne, autorke priatel povedal, ze nie je zamilovany a autorka to napisala ako "ze ma nelubi, iba ma rad"..
skus sa spytat akehokolvek chlapa, aky je rozdiel medzi "lubim ta" a "mam ta rad".. vacsina /pokial nie su nejaki strasni romantici/ v tom nevidi rozdiel..
viem, aky je rozdiel medzi laskou a zamilovanostou, preto som ti aj napisala, ze som do svojho manzela nikdy zamilovana nebola a predsa ho lubim.. skor mam pocit, ze nechces pochopit napisane..
raz som mala takeho "buddyho" rozumej kamarata na sex.. bol ku mne uprimny, travili sme spolu cas ale nikdy by mi nepovedal, ze si bezomna nevie predstavit ani den, ako pise
@hanka8463 skor sme si vyplnali cas bez partnerov u mna neskor prisla zamilovanost a ta to vsetko ukoncila..
takze podla mna ide iba o to, ako vidia zaciatky vztahu zeny /vacsinou si velmi zakladaju na prejave citov, potrebuju velke gesta atd/ a ako vidia zaciatky vztahu muzi.. ti vacsinou neriesia, proste ziju, bud maju radi a su so zenou radi, alebo ju nemaju radi a nechcu s nou byt - popripade ju maju iba na sex.. co si myslim, ze vobec nie je tento pripad, kedze ju predstavil rodine, kamaratom a travia spolu vela casu..
@hanka8463 necitam ziadne komenty ale z tooh co som vycitala tvoj uvodny prispevok...nechapem preco riesis co bude a chces to od neho na "papiery" ano chapem ches si byt ista...ale...aby si nestala slobodna mamicka s dvoma detickami treba sa chranit aby ti neostali oci pre plac...je vam spolu fajn a zda sa ze je to obojstranne...aj jemu je dobre s vami ...nevola ta podla tvojich slov len ked chce sex ale travite spolu volne chvile a je vam fajn...tak to neries a uzivaj si to ...hoc nieje podla slov zamilovanost myslim ze sa k tebe chova pekne dokazete sa spolu porozpravat a smiat...este aj v posteli vam to klape tak co viac ches?mozno mas ovela viac ako ktora kolvek ina vydata zena 😉 a pokial chces vediet c do buducna on planuje tak top bdes musiet vyriesit s nim...preco rozmysas nad tym ci mas vztah ukoncit?ved sama pises ze ti je v tom "vztahu" dobre 🙂 ak ti ide o to ze ches mat prstienok a papier na vasu lasku tak mozno to je to co on naopak nechce...a istota ci to mysli vazne alebo ze sa na teba nevykasle?ta nieje nikdy ani s papierom o manzelstve 😕 🙂
@hanka8463 aj to pride.. 🙂 daj tomu cas, ja viem ze my zeny to pocuvame radi.. aj u nas tak bolo, vacsina hadok bola zo zaciatku kvoli tomu, ze mi nikdy nepovedal, ze ma ma rad, alebo ze ma lubi.. pritom sa ku mne vzdy choval krasne, myslel na mna, vyhovel mi vo vsetkom.. parkrat mi pri hadke povedal, ze ma lubi, len proste nie je navyknuty davat to najavo slovne, ale cinmi.. /co je myslim typicke pre muza/ ja navyknuta z predchadzajuceho vztahu, ked som mala velkeho romantika na kazdodenne dokazovanie lasky som to nevedela pochopit..
az casom som si na to zvykla a uprimne mi tie slova vobec nechybaju.. povie mi to naozaj vinimocne, ked sa lucime na dlho, alebo mi gratuluje.. ale lasku od neho citim, aj ked o nej nehovori.. a to je to najdolezitejsie.. 🙂
Ako inak sa prejavuje laska, ak nie tak, ako sa on sprava? Reci su len reci, mozno si sam neuvedomuje ,ze ta lubi.
A tie reci o tom ako stretne tu pravu (ci lavu?) by som ignorovala, ved kolkokrat sa totalne zamilovany clovek po rokoch zamiluje do ineho, vztahy vznikaju a zanikaju (bohuzial).
Uzivaj si ako to je, ked ti nieco vadi, ries to s nim, ked si stastna, nehladaj dovod nebyt 🙂
A co sa tyka sexu, je mi luto vsetkych tych muzov, ktorych zeny sex povazuju za obetu 😉
prečo mas pocit, ze ma tato diskusia otravuje? a prosim fakty, nie emocne vylevy a la telenovela...
Ja som ti len reagovala na to co ta zaujima, a sama vidim, ze teba to trapi a uvazujes nad tym, inak by si nedala vobec tuto temu... Jemu je very good, lebo ma niekoho na pekne chvile a pritom sa nemusi viazat a moze kedy kolvek odist. Ty sa pytas, ci ma tento vztah zmysel, tak asi to v sebe riesis...
Moj pocit z toho co si pisala je taky, ze ten vztah ma zmysel, to ano, ale pre neho.... nasiel si "kamaratku", ktora mu rozťahuje nohy, vyplna volny cas a staci mu len hrat chuana carlosa 😉 nemusi sa viazat, moze kedykolvek zo vztahu odist... je to proste slobodny muz - áno, jemu tento vztah vyhovuje a pre neho ma zmysel. Ked vsak stretne zenu, ktorej aj povie, ze ju lubi a chce s nou zit, byt v manzelstve, vtedy tento vztah prestane mat pre neho zmysel...
Co sa tyka teba, ty si tu len "docasne" ... Viem, kruto povedane... ale cim skor to pochopis, tym lepsie... a mozno to nepochopis nikdy a cely zivot tu budes pre muzov na vyplnanie ich volneho casu a sexualnych potrieb....
A tieto veci ti hovorim na zaklade x rozhovorov prave s takymi muzmi, ako tvoj "kamarat" , kedze mam s nimi fajn vztahy aj ked sa udrbavaju na zenach ako si ty... neboj, ja im zvyknem vyhubovat 😉
Len si dievca dobre vrzni,ked mas s kym,co ja by som za to dala 😀 ako jedna mudra tu pisala,ze take veci patria len do manzelstva..a ona kde zije?ta uz ma urcite davno po 40 ked tak staromodne uvazuje...len si uzivaj,ale samozrejme sa chran lebo potom by to bol pruser...a spytaj sa ho co s tebou planuje,ale uplne otvorene,aby si sa ty na neho zbytocne nenamotala a nezostala sklamana..budes zbytocne s niekym stracat cas,ked mozes byt s niekym kto ta bude lubit..bez zamilovanosti to v ziadnom pripade nejde,to patri k tomu...zit spolu a mat sa len radi a to uz v zaciatkoch kedy to ma byt najkrajsie,to si neviem ani predstavit
Podla mna su skutky dolezitejsie ako reci. Niektorym chlapom to jednoduchu nejde tak jednoducho povedat, ze niekoho lubia. Urcite je dolezitejsie to, ze ti kazdodenne dokazuje, ze ma o teba zaujem ako nejake prazdne "milujem ta". Vies, su chlapi tliachaci-oblbovaci a potom ti druhi, ktori nepotrebuju tolko kecat, ale lasku ti dokazu vyznat inak - skutocnejsie 🙂 Myslim, ze u teba momentalne nie je dovod na obavy, skus si uzivat tuto peknu fazu vztahu a neriesit, co bude, ak...
Ja som raz takto tlačila na môjho (asi v nejakej slabej chvílke mi bolo nejako smutno) aby mi hovoril že ma miluje, že som a budem pre neho jediná a také tie ženské vydieračské žvásty. On mi na to len smutne povedal, či to necítim sama.
Niektoré baby v iných témach obhajujú svojich chlapov ako ich milujú pritom ich muži ponižujú nadávajú do k.. ale po hádke plná huba rečí ako ju miluje - to je o čom???
@serpentino
radsej uvazovat staromodno ako si dosrat zivot 😉 co vidim na x tebe podobnych zenach aj tu na konovi... ste "in", moderne... ale zaroven tak opustene a frustrovane... nadavajuce na vsetkych muzov sveta a pritom ste chceli byt len "in" 😉
a nemam este ani 30, ale neplavam s prudom...
8mes. vzťah je krátky na nejaké vážne rozhodnutie,ešte počkaj....snaž sa neotehotnieť a tak o rok sa spýtaj sama seba /môžeš aj nás 😉 / kde vo vzťahu ste ,ako sa to vyvíja a čo vlastne chceš...potom to už rieš radikálnejšie /svadba alebo rozchod/...ešte poznámočku-mňa by sms každú chvíľu otravovali,porozmýšľaj či je to o záujme ,lebo aj obmedzovanie a chorobná žiarlivosť tak nejak začínajú....
@mima4 vies,teraz nie je IN mat normalne manzelstvo....teraz je IN hladat a hladat,haldat a uzivat si,hladat a byt zufala...a vyplakavat...pretoze je doba konzumna aj v tomto-neodopriet si nic prijemne-v tomto pripade sex...ved preco?
ale vela veci by sa vyriesilo,keby ludia trosku "staromodni"boli...co uz....
kazdy vravi-taka je doba....nesuhlasim-takuto dobu urobili ludia,zrelativizovali vsetko....aj lasku atd...
a spravnym sa stava to,co je davove 😒

podla mna ale laska nie je o zamilovanosti.. mat rad nie su motyliky v bruchu.. vztah je o inom, takze si myslim, ze to buducnost ma.. len su zvlastne tie smsky kazdu hodinu.. boji sa o teba? preco? stalo sa mu v zivote cosi zle?
pre priklad uvediem moj vztah.. mojho manzela poznam od ZS, vzdy sme boli velmi dobry kamarati, rozumeli sme si vo vsetkom.. v dospelosti sme sa akosi prestali stretavat a nevideli sme sa par rokov.. raz som ho stretla v autobuse a videla som ho v akosi inom svetle.. zrejme aj on mna, lebo ma pozval na rande a odvtedy sme boli spolu.. /rovno sme spolu zacali byvat, kedze ja som vtom case byvala sama/ nemozem povedat, ze by sme boli nejako zamilovani, neboli tam "motyliky", ani nic podobne, boli sme spolu velmi radi a nas vztah bol odzaciatku velmi vazny.. teraz sme spolu uz 10 rokov, mame dve deti a som velmi stastna, ze sme spolu, hoci aj bez tej pociatocnej zamilovanosti..
no a k tomu strachu.. u nas je to skor tak, ze mne sa manzel musi hlasit, lebo od kedy mi zomrela mama, tak mam panicky strach, ze sa mojim najblizsim nieco stane.. som s manzelom dohodnuta, ze sa mi ozve vzdy, ak zmeni miesto, kde sa zdrzuje.. ak dojde do prace, do obchodu atd.. suhlasil stym, nevadi mu to a ja som kludna..