Má niekto skúsenosti s výletom s priateľovou nábožnou matkou?
Dobrý deň prajem chcem sa spýtať s priateľom chodíme každý rok na pár dní na dovolenku po Slovensku ale jeho matka je dosť nabozna a dosť jej vadí že pred svadbou spolu spíme že je to ťažký hriech tak ju vždy berisme spolu s tým že spíme všetci spolu na jednej izbe,, lebo.....
Má to niekto podobne?
@hksls toto nemozes mysliet vazne!🙈Kolko mate rokov? To je koho napad brat ju so sebou? Jeho mamy ci tvojho priateka? Ak by ste ju nevzali, akoze nepojdete na dovolenku?
38 pre pokoj som ju nahovorila aby sla nepotrebujem aby sa pozerala na mňa ako na k...
@hksls veď do svadby to nejako v trojke vydržíte. Len aby vás nezačali ohovárať, že ktovie čo tá trojka znamená...
38 pre pokoj som ju nahovorila aby sla nepotrebujem aby sa pozerala na mňa ako na k...
@hksls a to teraz bude chodit s vami vsade kde je sanca si “vrznut”? Lebo nema vyznam na dovolenke abstinovat a potom bez nej ist bomby… Ak zacnete raz spolu byvat, nastahuje sa k vam? Ja by som si urcite do toho nedala od nej kecat. Ved ona ked je pobozna, nech abstinuje….
Tvoj priateľ by mal mame normálne vysvetlit že normálne spolu máte sex ako normálni dospeli ľudia
Nie, nemame to podobne. Lebo zijeme v EU v 21.stor.
Nie, nemame. Nastastie nasi rodicia su kompletni a vedia, ze ziju v 21. storoci
Nie nemáme to tak. Bože keď si predstavím, že žijeme s mužom v hriechu, máme 2 deti a sobáš nebol. Mamma mia.
Ako si si to nastavila, tak máš.. Keby si bola od začiatku ignorovala jej stupidne názory, časom by si zvykla. A čo keď jej to vadí, tak nech jej to vadí. Kašlala by som na ňu. Si vo vzťahu s ňou alebo s jej synom.
Nie nemáme to tak. Bože keď si predstavím, že žijeme s mužom v hriechu, máme 2 deti a sobáš nebol. Mamma mia.
@zuzana2910 No lebo si chudera, co si ta muz nechce vziat lebo to s tebou nemysli vazne. A za chvilu ta vykopne z baraku s holym zadkom a snad nemaju deti priezvisko po nom…. A podobne zvasty 😂
Nie, nemame to tak. Lebo sme dospeli, svojpravni ludia. Nemame drbnute svokry a aj keby, vieme si povedat svoj nazor. Sorry ale mas pomaly 40, to si nevies otvorit usta?
Tohto chlapa sa drz. S mamickarom a este s takouto svokrou ti bude sveta zit!
@zuzana2910 No lebo si chudera, co si ta muz nechce vziat lebo to s tebou nemysli vazne. A za chvilu ta vykopne z baraku s holym zadkom a snad nemaju deti priezvisko po nom…. A podobne zvasty 😂
@anonym_7f2f9e áno áno. Je to tak. No môžeme to aj z opačnej stránky brať. Napr.muz môže byť ten chudák, žena to s ním nemysli vážne a túžila len po deťoch a zachviľu ho ta žena vykopne z jej bytu..dcéry majú priezvisko po maminke. Ale chápem, čo si chcela komentom povedať.
Tá jeho matka ma pravdu,z kresťanskeho hľadiska je sex pred svadbou hriech. Len na to ide trochu divne,lepsie by bolo v tom duchu syna vychovať. Je x ľudi,ktorí majú sex až po svadbe a to z nich nerobí menejcennych chudákov. Takze ani z matky nemusite robiť drbnutého nekompletného debila.
Autorka,tá svadba je už naplanovaná?
Iba ma udivuje kolko ludi si mysli, ze sex môžeš mať len v noci..niekde na hotely, pobyte..
keď spolu trávite čas, sexujete mimo výletu to jej nevadí ? Ale len na výlete vám drží sviečku v noci ?
@hksls áno, nábožne založené rodiny to takto majú. Vždy s mladými spí otec alebo mama, prípadne požiadajú farára aby s nimi prespal keď rodičia nemôžu. Čudujem sa že o tom nevieš.
Maminka je nábožná ale synáčika tak nevychovala a vy dvaja ste nesvojprávny?
Ty máš 38 🤦som myslela že 15 a matka stráži synacika aby ti neurobil decko 🤦 no nič matka slahnuta a tvoj frajer tiež hľadaj inde
V 38 rokoch beriete so sebou jeho matku 60? ročnú, aby ste nesexovali? Mám slabé tušenie, prečo je jej syn v 38 ešte slobodný. Tak takto, svokra mala tiež také nápady, ako bude všade chodiť s nami, nie nebolo to kvôli sexu. Nikto s ňou nevydržal a nemala ani kamarátky, tak sa nudila. Keď už chcela s nami chodiť i za našimi kamarátmi, sme to zrušili.

Nie. Nejaká teta mi nebude organizovať život