icon

Má niekto skúsenosti s výletom s priateľovou nábožnou matkou?

hksls
Včera o 20:35

Dobrý deň prajem chcem sa spýtať s priateľom chodíme každý rok na pár dní na dovolenku po Slovensku ale jeho matka je dosť nabozna a dosť jej vadí že pred svadbou spolu spíme že je to ťažký hriech tak ju vždy berisme spolu s tým že spíme všetci spolu na jednej izbe,, lebo.....
Má to niekto podobne?

Strana
z2
anonym_c7f3fa
Včera o 20:39

Nie. Nejaká teta mi nebude organizovať život

mimachicha
Včera o 20:41

@hksls toto nemozes mysliet vazne!🙈Kolko mate rokov? To je koho napad brat ju so sebou? Jeho mamy ci tvojho priateka? Ak by ste ju nevzali, akoze nepojdete na dovolenku?

blondiee83
Včera o 20:42

Toto je vtip, vsak?

janinah
Včera o 20:44

Troll

hksls
autor
Včera o 20:46

38 pre pokoj som ju nahovorila aby sla nepotrebujem aby sa pozerala na mňa ako na k...

anonym_eed2c1
Včera o 20:51
@janinah

Troll

@janinah je tu uz od 2015..registrovana..

anonym_e991d6
Včera o 20:51

@hksls veď do svadby to nejako v trojke vydržíte. Len aby vás nezačali ohovárať, že ktovie čo tá trojka znamená...

mimachicha
Včera o 20:53
@hksls

38 pre pokoj som ju nahovorila aby sla nepotrebujem aby sa pozerala na mňa ako na k...

@hksls a to teraz bude chodit s vami vsade kde je sanca si “vrznut”? Lebo nema vyznam na dovolenke abstinovat a potom bez nej ist bomby… Ak zacnete raz spolu byvat, nastahuje sa k vam? Ja by som si urcite do toho nedala od nej kecat. Ved ona ked je pobozna, nech abstinuje….

anonym_c7f3fa
Včera o 20:54

Tvoj priateľ by mal mame normálne vysvetlit že normálne spolu máte sex ako normálni dospeli ľudia

anonym_9afb84
Včera o 21:03

Nie, nemame to podobne. Lebo zijeme v EU v 21.stor.

anonym_760398
Včera o 21:25

Nie, nemame. Nastastie nasi rodicia su kompletni a vedia, ze ziju v 21. storoci

zuzana2910
Dnes o 03:28

Nie nemáme to tak. Bože keď si predstavím, že žijeme s mužom v hriechu, máme 2 deti a sobáš nebol. Mamma mia.

maca1984
Dnes o 04:34

Ranná káva ušetrená, toto ma prebralo 😂 ďakujem

ivanakal
Dnes o 05:18

Ako si si to nastavila, tak máš.. Keby si bola od začiatku ignorovala jej stupidne názory, časom by si zvykla. A čo keď jej to vadí, tak nech jej to vadí. Kašlala by som na ňu. Si vo vzťahu s ňou alebo s jej synom.

anonym_7f2f9e
Dnes o 05:18
@zuzana2910

Nie nemáme to tak. Bože keď si predstavím, že žijeme s mužom v hriechu, máme 2 deti a sobáš nebol. Mamma mia.

@zuzana2910 No lebo si chudera, co si ta muz nechce vziat lebo to s tebou nemysli vazne. A za chvilu ta vykopne z baraku s holym zadkom a snad nemaju deti priezvisko po nom…. A podobne zvasty 😂

crazy_cat_lady
Dnes o 05:22

Nie, nemame to tak. Lebo sme dospeli, svojpravni ludia. Nemame drbnute svokry a aj keby, vieme si povedat svoj nazor. Sorry ale mas pomaly 40, to si nevies otvorit usta?

anonym_bc0651
Dnes o 05:25

Tohto chlapa sa drz. S mamickarom a este s takouto svokrou ti bude sveta zit!

zuzana2910
Dnes o 05:27
@anonym_7f2f9e

@zuzana2910 No lebo si chudera, co si ta muz nechce vziat lebo to s tebou nemysli vazne. A za chvilu ta vykopne z baraku s holym zadkom a snad nemaju deti priezvisko po nom…. A podobne zvasty 😂

@anonym_7f2f9e áno áno. Je to tak. No môžeme to aj z opačnej stránky brať. Napr.muz môže byť ten chudák, žena to s ním nemysli vážne a túžila len po deťoch a zachviľu ho ta žena vykopne z jej bytu..dcéry majú priezvisko po maminke. Ale chápem, čo si chcela komentom povedať.

anonym_9248dc
Dnes o 05:28

Tá jeho matka ma pravdu,z kresťanskeho hľadiska je sex pred svadbou hriech. Len na to ide trochu divne,lepsie by bolo v tom duchu syna vychovať. Je x ľudi,ktorí majú sex až po svadbe a to z nich nerobí menejcennych chudákov. Takze ani z matky nemusite robiť drbnutého nekompletného debila.
Autorka,tá svadba je už naplanovaná?

lasona
Dnes o 05:57

Iba ma udivuje kolko ludi si mysli, ze sex môžeš mať len v noci..niekde na hotely, pobyte..

ivett1
Dnes o 06:15

Toto je super téma 👌😂

cacianka
Dnes o 06:18
@ivett1

Toto je super téma 👌😂

@ivett1 myslela som že má 12 a píše do Mladého světa : Milá Sally... 😀

cacianka
Dnes o 06:19

keď spolu trávite čas, sexujete mimo výletu to jej nevadí ? Ale len na výlete vám drží sviečku v noci ?

anonym_0f1dc0
Dnes o 08:16

@hksls áno, nábožne založené rodiny to takto majú. Vždy s mladými spí otec alebo mama, prípadne požiadajú farára aby s nimi prespal keď rodičia nemôžu. Čudujem sa že o tom nevieš.

januska12323
Dnes o 08:27

Maminka je nábožná ale synáčika tak nevychovala a vy dvaja ste nesvojprávny?

anonym_bb7d58
Dnes o 10:46

Ty máš 38 🤦som myslela že 15 a matka stráži synacika aby ti neurobil decko 🤦 no nič matka slahnuta a tvoj frajer tiež hľadaj inde

ekira1
Dnes o 11:18

V 38 rokoch beriete so sebou jeho matku 60? ročnú, aby ste nesexovali? Mám slabé tušenie, prečo je jej syn v 38 ešte slobodný. Tak takto, svokra mala tiež také nápady, ako bude všade chodiť s nami, nie nebolo to kvôli sexu. Nikto s ňou nevydržal a nemala ani kamarátky, tak sa nudila. Keď už chcela s nami chodiť i za našimi kamarátmi, sme to zrušili.

pr85
Dnes o 11:28

@hksls A prečo sa nechcete zobrať? Potom môžete súložiť, kolo vám hrdlo rači. Myslí to ten tvoj partner s tebou vážne? Koľko ste spolu?

anonym_597317
Dnes o 11:46

@hksls Svojská antikoncepcia 😁

anonym_bc0651
Dnes o 11:52
@pr85

@hksls A prečo sa nechcete zobrať? Potom môžete súložiť, kolo vám hrdlo rači. Myslí to ten tvoj partner s tebou vážne? Koľko ste spolu?

@pr85 cakali sme ta. Tuto si sadni 🪑 bude to asi nadlho

Strana
z2