icon

Má novú...

gabika0825
15. jan 2019

Ahojte baby, tento problém sa síce netýka mňa, ale mojej dobrej kamošky tak som sa rozhodla sem napísať a čisto by som chcela vedieť iba váš názor na toto celé, prípadne skúsenosť. Tak napíšem iba tak stručne, že kamoška mala 6 ročný vzťah ktorý sa skončil pred mesiacom z jej strany, nakolko partner s ňou už jednal ako s handrou. Na to že sú obaja dospelý ľudia v ich vzťahu to fungovalo iba na zákazoch z jeho strany, kamarátka nemohla nič, on mohol všetko a pod. Vadilo mu ešte dokonca aj keď si išla s mamou sadnuť do mesta na drink alebo na kávu, mal problém aj s tým keď si chcela ísť vyraziť s kamoškami do mesta. Vo vzťahu boli aj ďalsich XY problémov, no lenže ona bola tak zaslepená že to nevidela. Vo vzťahu neboli deti, za čo je teraz kamarátka velmi vďačná lebo by to bolo ešte horšie. No a teraz k veci. On je strašný egoista, myslí si o sebe príliš vela, kamarátka má aj podozrenie že ju pocas vzťahu podvádzal, čo ale nevie dokázať, len pocit je pocit. Určite chápete. No po rozchode vyplávalo na povrh vela vecí a preto jej pocit chápem. On ten rozchod nezvládol, zranila jeho mužské ego tým, že ho poslala dokelu, lebo on si myslel že to nikdy neurobí. Toto je ešte nič. On jej do poslednej chvile ešte hovoril do oči ako ju miluje a podobne veci. No a o mesiac na to, čo chodil celý mesiac chlastať do barov, preťahovať kadejaké ženy, si našiel ďalší vzťah. Kamarátka to berie hrozne ťažko. Na jednej strane je rada, že sa ho zbavila, no na druhej strane je jej hrozne z toho čo sa z neho vyklulo. Tak mám otázku, je normálne že takýto človek si nájde hneď ďalšiu? A kecá jej rozprávky ako ju miluje? Ďalšia vec je, že tá jeho nová je od neho o 11 mladšia, čo je zhladom na jej a jeho vek dosť. Myslím si úprimne, že si ju našiel len pre jednu vec, ale kamarátka je z toho zničená a neverí tomu. Už neviem čo jej mám povedať, aby sa dala dokopy, netrápila sa. Poraďte baby dajte nejaké skúsenosti. Čo si myslíte o takýchto chlapoch?

Strana
z2
gabika0825
autor
25. jan 2019

@faith6 Tak to je super, veľa šťastia ti prajem 😊 áno určite ho udaj, to nie je normálne čo si on myslí že zduchne a nemá zrazu dieťa a ziadnu zodpovednosť? Niektorí by sa mali naozaj zamyslieť nad sebou.

tatisna
25. jan 2019

Presne tak chlapi riešia rozchod...ale povedzme si úprimne, aj ohrdnute baby majú tendenciu rýchlo nájsť náhradu. Toto je normálne, ale nie je to zdravý vzťah. Povedz kamoskee, že je na dobrej ceste to prekonať - musí to odsmutit, ináč nebude pripravená na nový a lepší vzťah. Je to ťažké a treba trochu casu, keď si toto bude opakovať, pôjde to lepšie. Kľudne nech sa v Tom bahni, musí to preboliet...a potom bude dobre.

lucinkaboz
28. dec 2019

@gabika0825 kurevnik s jednou skončí s druhou začne, nikdy sa nezmení ja som tiež tak uverila a po rokoch pochopila, taký chlapi sú ako skodna stále hľadajú , nastanú problémy vo vzťahu a už hľadajú a dokazujú si aki sú machovia, koľko zbalia, no sú tí trosky , chudaci takí nebudú mať nikdy trvalé rodiny len lacné curven

Strana
z2