icon

Má svokor tajnú dcéru? Rodina netuší!

30. jan 2024

Svokor ma dcéru a celá rodina o nej netuší. Samozrejme ze ostatní ľudia vedia. Ale ako sa hovorí pod lampou je najväčšia tma. Je staršia ako ich deti a staršia ako vzťah svokrovcov. Čiže vznikla ešte pred ich začiatkom. Niekedy by som s manželom o tom pohovorila ale bojím sa ze ničím celú ich rodinu. Ta žena je naozaj skvelá a keby vedia ze sú súrodenci tak by to možno bolo super. Neviem ani ci ona o tom vie. Každopádne ak im to svokor teraz nepovie tak po jeho smrti určite chcem aby to vedeli. Ide o to ze svokor sa hrá na dôležitého a pri všelijakom preslape jeho deti v ich životoch im to krvilacne vykrikuje. Hra sa na sveteho pritom sám je to dobrý kvietok. Co by ste robili vy? Nehas čo ťa nepáli?

autor
30. jan 2024

Ok dik, vypínam upozornenia. 🙂

alenamihal
30. jan 2024

A svokra to akoze nevie ,ked ostatni to vedia ? hmmm...ked to povies,tak mozno budes najhorsia a zase na druhej strane,ked sa to niekedy premelie a ty uz vies davno o tom,tak mozno budes tiez najhorsia ,ze si to nepovedala...a ako tu ostatne hovoria,ze nepchaj nos do cudzieho cloveka nie je az tak pravda,vsak ste rodina ..klamstvo vzdy vyjde na javo ak nie dnes,tak urcite jeden den... ja si len myslim,ze tvoj manzel ma pravo vediet,ze ma nevlastneho surodenca,ale ci by to znelo spravne od teba,tak je to tak 50/50

dskjhfdlkdjhl
30. jan 2024

Autorka: Staraj sa o to, aby si Ty zila bezchybne a nesnaz sa druhym zatvarat zobaky😉

vilma7
30. jan 2024

Ako sa Správa je jeho povaha, takže tu nezmeníš, ani keby si to vytiahla na svetlo Božie. Asi tak.

0silvia0
30. jan 2024

Rada by si svokra potrestala, lebo si z muza robi sluhu, lebo nie je moralnym ukazovatelom rodiny, lebo ma nemanzelske decko. Lebo ty by si sa hnevala keby ti nepovedali ze mas nevlastneho surodenca, a este za co ho chces potrestat? Hovori sa ze pomsta je sladka, ale nespravaj sa ako mrcha. Mozes na to doplatit.

viestta
30. jan 2024

Ty si hotovy detektiv Colombo, ty vies co ma cudzia zena uvedena v rodnom liste. Ty sa nezdas, ale rodina by fakt mala vediet co v tebe ma. Hlavne svokrovi by si mala v nejakej nestrazenej chvilke splechnut do oci, ze bies, ze Zuza Kovacova z vysneho konca je jeho dcera a ty o tom budes mlcat ak do vas prestane rypat. Ty budes spokojna, svokor prekvapeny a hlavne budes za chrumkavu

reanda
30. jan 2024

a ty si myslis, ze vyriesis nezrelost svojho manzela a jeho neschopnost postavit sa manipulacii svojho otca tym, ze toho otca pred nim ociernis? alebo ze tym 'zrazis svokrovi hrebienok'? ako pisem, si naivna a mozes byt sama velmi prekvapena, ako to cele dopadne.. aby si este neplakala
ak by to bolo o tom, ze nechces mat v manzelstve tajomstva a chces, aby to muz vedel, ked to vies aj ty, tak mu to davno povies, ale v uplne inom kontexte, ako to teraz planujes..

emka530
Odpoveď bola odstránená
luccija
30. jan 2024

Takže tvoj muž si nevie otvoriť ústa, aby nerobil poskoka a ty sa chces svokrovi pomstiť?
Tak, keď si taká hrdinka zavolaj si svokra bokom a povedz mu to🤪či Ti ide o dedičstvo?keď píšeš, že vás vie zničiť zaujímalo by ma ako
Na tvojom mieste sa do toho nestarám a svokra a možno aj deti to dávno vedia

januska12323
30. jan 2024

Pletieš piate cez deviate. Svokrova blbá povaha a neschopnosť tvojho muža odmietnuť nesúvisí s nejakou možnou dcérou. Ja by som nevydržala manželovi nepovedať o dedinských historkach týkajúcich sa priamo jeho. A ako by s tým naložil to už je na ňom. Inak neviem prečo by to malo rozhádať rodinu ak sa to stalo pred manželstvom so svokrou. Jediná chyba je, že o nej nevedia.

maryetta
30. jan 2024

Ak chces vediet viac chod z svokrom a diskutuj s nim. Pytaj sa ho ci je zapisany ako jej otec. Ze co bude pri dedicskom… ako si to potom predstavuje.
Mozno zavrie zobak on tebe…
A ta zena… ona tusi/vie ze tvoj svokor je jej otec? To si zvedava? Hlupa? Alebo sa chces len vyhrazat ci mstit svokrovi? Stale neviem o co ide…

Kazdopdne mne sa jeden ozaj starucky pan-dedko po 80-tke zdoveril (ked mu umrela zena tak bilancoval zivot aky mal s nou) a povedal ze si mysli ze jeden syn nie je jeho. Ale ze to nebude riesit. Ved uz vsetci synovia mali po 50-tke a ze ked ich choval a bral za svojich vsetkych tak ze to uz nebude riesit…. Neviem ci ostatna rodina o tom vie. Mne to povedal co si mysli. Jemu sa ulavilo a ja sa do toho starat isto nebudem.

simsalabim
30. jan 2024

Po svokrovej smrti sa to aj tak dozvedia, kedze bude moct dedit a notar si ju najde. Ale tvoj motiv radsej nekomentujem...nemala by si sa do toho miesat.

vanilkovazmrzka
30. jan 2024

A odkial o tom vies prave ty?

vanilkovazmrzka
30. jan 2024

Neexistuje, aby to v takej uzkej spolocnosti ludi najblizsia rodina nevedela ;) to je nemozne. Vedia, ale asi sa zamerne vsetci tvaria, ze sa ich to netyka.

pbra40
30. jan 2024

Ak chapem spravne, po svokrovej smrti bude mat na pristupovu cestu k vasmu domu (asi spada do dedicstva) i jeho dcera z predosleho vztahu. Ak ano, v tom pripade by ma to zaujimalo. A teda asi by som tiez isla na to tym sposobom, ze poviem muzovi, ze som toto pocula, ci je to pravda. Lebo ak ano, ovlyvni to toto a tamto.
Lebo nadarmo sa tu zial obuvate do autorky (i ked jej sposob komunikacie mi nie je prijemny), kazda z nas, ak by to malo ovlyvnit vas aktualny majetok, treba to dat do poriadku, kym svokor zije.

dadis
30. jan 2024

Svokor ti vadi, ale svokrov pozemok ti nesmrdi 🤣🤣🤣

ivik4
30. jan 2024

Musis byt hlupa ale hlavne naivna ako kybel hnoja ked si myslis ze to vedia VSETCI len cela rodina nie 🤦‍♀️😃. Boze dievca kde zijes

juliacenc
30. jan 2024

Tak ty si riadne mimo. A este to ides hrdinsky vytiahnut a znicit rodinu po jeho smrti? Uz teraz si to v hlave premietas no tak to je hnus. Ty nie si o nic lepsia ako tvoj svokor

miskajerry
30. jan 2024

A tá pani vie, že je jeho dcéra?

vevesh
30. jan 2024

Baby ,fakt este nikto z vasho okolia nezazil prekvapko pri dedicskom konani? Lebo ja takych par ludi poznam a ano, boli to verejne tajomstva, nikto sa do toho nestaral a potom bum bac - mas sestru/brata mladsieho/starsieho a voila bude spolu s tebou/vami dedit... a teda nikto z ucastnenych sa veru neradoval a ked vyslo na javo, ze to okolie vedelo, este len vtedy lietali blesky. Takze, ja mat takuto informaciu, by som manzelovi (a len manzelovi) povedala a ako on by zareagoval, by uz bolo jeho rozhodnutie - pretoze aj pri zatajeni takejto informacie im moze padnut vztah, nielen pri terajsom zamiesani sa, ked nikde ziadny problem na oko nevidno....

ahhola
30. jan 2024

@vevesh veru, stary by sa mal zamysliet, ci sa s touto dcerou-lavobockom-vysporiada pocas zivota, alebo spravi detom prekvapko. Za mna A. je spravne😃

muchotrafka298
30. jan 2024

A co ked vysvitne na javo, ze v rodnom liste ma dotycna uplne ine meno otca alebo ziadne? Nad tymto si premyslala ???? To ze sa na niekoho niekto podoba nic neznamena, moze a nemusi. Toto je vec, ktoru by si hlavne mal dat do poriadku tvoj svokor, nie ty.

vevesh
30. jan 2024

@ahhola ako, ja som zazila znamu po smrti, ked sa zrazu objavil syn z predchadzajuceho vztahu a jeho matka ziadala vyplatenie z zdedeneho bytu, v ktorom byvala ona s dalsimi detmi a hrozilo jej, ze byt pojde sudne do drazby. Ako ona bola hotova- a to je este mierne napisane.....o zene vedela, o synovi nie.😵‍💫😵‍💫a druhy pripad, ze sice sa vedelo, ale neratali s tym, ze by bol sucastou dedenia, vsak bol dospely, ked sa muz druhykrat zenil a novu rodinu zalozil - cize si viem tie emocie vcelku predstavit, aj tie reakcie deti...

hope87
30. jan 2024

@autorka ja nerozumiem, preco si to doteraz nepovedala vlastnemu muzovi...vy dvaja mate byt najblizsia rodina. Ja by som nedokazala toto pred vlastnym muzom tajit. Hned ako by som sa to dozvedela a mala som to samozrejme potvrdene, sla by som s tym za nim, ze taketo nieco sa mi dostalo do usi atd atd...proste vsetko, co by som o tom vedela by som mu povedala a teda nech s tou informaciou nalozi ako uzna za vhodne...Radim ti, povedz mu to, lebo ak pride na to, ze si to vedela a nepovedala mu to, bude velmi sklamany...prinajmensom.

sulavikova
30. jan 2024

Ja som sa dozvedela o nevlastom bratovi cca 30 ročná. Nikdy sme sa nekontaktovali. Iba viem, že je.

guudy
30. jan 2024

@ahhola prva dcera nie je ziadny lavobocek. Je to prve dieta, ktore sa narodilo v predchadzajucom vztahu, nie pocas manzelstva s aktualnou zenou.

deti95060810
30. jan 2024

blbá si tu ty .... áno?
chceš pozemok ktorý je svokrov - tak si kúp iný ak nechceš žiť so svokrovcami celú večnosť...a ozaj ideš cez mŕtvoly.

birika
30. jan 2024

poznala som rodinu, mali 2 dcery a objavilo sa tvrdenie, ze mladsia nie je jeho - obesil sa, vdova dala urobit testy DNA a bola jeho. Bohuzial, on uz o tom nevedel a dotycna informatorka skoncila na sude....aby si tak nedopadla aj ty

namornicka
30. jan 2024

O mne keby “všetci vedeli” že mám niekde súrodenca, vrátane môjho partnera, mrzelo by ma, že sa neopýtal či o tom viem. Brala by som to, že robia zo mňa blbú. Ak by sa to prevalilo a dozvedela by som sa, že on o tom vedel tak by som sa cítila trápne a mrzelo by ma to. Takto to vidím, keď to otočím na seba. Na druhej strane nie som si istá, či je dobrý nápad sa do toho starať keď sa nejedna priamo o mňa, myslím tým prípad autorky.

deti95060810
30. jan 2024

@birika čo vedia narobiť dedinské drísty... hrôza.