Má taký človek záujem o kamarátstvo?
Ahojte prihovarali by ste sa niekomu, kto vás vždy iba pozdraví, niekedy prví niekedy vy, ale iba vy vždy niečo poviete a on nikdy nič iba pozdrav. Myslite si ze o kamarátstvo nemá taký človek záujem? Boli by ste radšej ticho a iba sa pozdravili, odzdravili a išli ďalej..Srdečná vďaka.
@danica2711 ved uz ho nebudem otravovať, len pozdravím. Uz som to zistila, že zrejme mu už poriadne leziem na nervy. Nebudem sa vnucovať.
Ja ano.
Ja citim, ked nema niekto zaujem sa somnou normalne milo bavit, tak som k nemu presne taka ako on/ona.
Aj ja si myslim, ze sa ti paci. Preco ho tak riešiš? Preco neriešiš jeho manželku a nebavis sa viac s nou? Mate predsa viacero susedov…
@nicegirl369 neriešim ho vôbec a stretávam ho viac razy ako jeho ženu. Ale v pohode, vravím pozdravím a tým to hasne.
Neriešis ho vôbec a na dve strany ako sa skamaratit. Pozdravím a hotovo, tiež sa so susedmi len pozdravim, s tými staršími prehodíme pár slov, lebo su to zvedavé staré ženy, s mladým je moja najdlhšia veta všetko dobré do Nového roku a to sme susedia viac ako desať rokov. A nie raz sme sa stretli v obchode ahoj ahoj a ideme po svojom. Raz mi prišiel vrátiť kľúče od auta, lebo s manželom niečo riešili ale nemala som potrebu lebo mi stal medzi dverami niečo riešiť aby nebolo ticho. Nerozumiem stále tejto téme

@marcellka32 neviem odkiaľ si nato prišla že sa mi páči. Vôbec sa mi nepáči a nikdy by som ho nebalila.