Má taký človek záujem o kamarátstvo?
Ahojte prihovarali by ste sa niekomu, kto vás vždy iba pozdraví, niekedy prví niekedy vy, ale iba vy vždy niečo poviete a on nikdy nič iba pozdrav. Myslite si ze o kamarátstvo nemá taký človek záujem? Boli by ste radšej ticho a iba sa pozdravili, odzdravili a išli ďalej..Srdečná vďaka.
Tak prečo sa tak veľmi chces s ním baviť keď vidíš, že on nechce???
@danica2711 ved uz ho nebudem otravovať, len pozdravím. Uz som to zistila, že zrejme mu už poriadne leziem na nervy. Nebudem sa vnucovať.
@marcellka32 lebo sme susedia.
Ja ano.
Ja citim, ked nema niekto zaujem sa somnou normalne milo bavit, tak som k nemu presne taka ako on/ona.
Aj ja si myslim, ze sa ti paci. Preco ho tak riešiš? Preco neriešiš jeho manželku a nebavis sa viac s nou? Mate predsa viacero susedov…
@nicegirl369 neriešim ho vôbec a stretávam ho viac razy ako jeho ženu. Ale v pohode, vravím pozdravím a tým to hasne.
Neriešis ho vôbec a na dve strany ako sa skamaratit. Pozdravím a hotovo, tiež sa so susedmi len pozdravim, s tými staršími prehodíme pár slov, lebo su to zvedavé staré ženy, s mladým je moja najdlhšia veta všetko dobré do Nového roku a to sme susedia viac ako desať rokov. A nie raz sme sa stretli v obchode ahoj ahoj a ideme po svojom. Raz mi prišiel vrátiť kľúče od auta, lebo s manželom niečo riešili ale nemala som potrebu lebo mi stal medzi dverami niečo riešiť aby nebolo ticho. Nerozumiem stále tejto téme
@limoncino jasne ďakujem za radu

@marcellka32 neviem odkiaľ si nato prišla že sa mi páči. Vôbec sa mi nepáči a nikdy by som ho nebalila.