Má to vôbec zmysel?
Potrebujem sa mozno len vyrozpravat, alebo pocut iny pohlad na vec. Skusim byt strucna. Po rozvode som bola dlho sama, nikoho som nechcela a potrebovala som byt sama. Potom som stretla muza, s ktorym sme sa dali po vzajomnych sympatiach dokopy. Ja mam 1 dceru z predchadzajuceho manzelstva, ten muz 2 deti z predchadzajuceho manzelstva. Stretavali sme sa s tymto muzom celkom casto. Je to velmi dobry clovek, rozumiem si s nim, lubim ho. Stala sa vsak taka vec, ze jeho deti su teraz dlhodobo v jeho starostlivosti. V podstate nemame uz ziaden spolocny cas osamote. Ja mam pocit, akoby to uz nemalo zmysel. Ked aj pride, tak vzdy len s detmi (nevadia mi), a nemame sa kedy ani sami porozpravat. Uprimne, chyba mi aj intimita-nemyslim len vyslovene sex. Ale aj na to, ako, kedy si dame pusu, musim kvoli jeho detom davat pozor. Neviem, ci ma zmysel byt v takom vztahu, kde nie som uplne stastna. Som citlivy clovek a toto mi chyba. Pomaham mu, ako a s cim viem. No mam taky pocit, ze je to jednostranne. Mozno to tak nie je, ale niekedy si myslim, ze mame ine ocakavania od zivota ci partnerstva. Uz som mu neraz o tom hovorila, co ma trapi. A nic sa nezmenilo.
@lucka_ke vies, tie starosti okolo by mi urcite vobec nechybali. Lenze ja ho beriem aj s tym dobrym, ale aj s tym zlym. On ako clovek by mi chybal. Poznam sa.
@ivangeline to som mu uz povedala. Mna sa spyta, co ma robit? No ja to neviem. Ja si viac menej viem zariadit svoju dceru, no jemu vraj velmi nemakto s detmi pomoct. Su to 2 zivi chlapci, ked aj jeden je u niekoho, ten druhy just nikde nechce ist.
trochu si protirečíš... tak buď s ním byť chceš a dohodnete sa na fungovaní alebo choďte od seba, tie dve deti majú aj mamu, či?
@lucka_ke neviem v com si protirecim. Je jedna vec ze ho lubim a viem ze by mi chybal, druha vec, ze ak to ma byt takto, radsej ist od seba, i ked by ma to urcite chvilu bolelo.
No maju taku matku, co uz mesiac a pol svoje deti nevidela, takze tak.
Neverím, že chlap, ktorý svoju partnerku lubi, by si nenašiel na ňu ani chvíľu čas. Toto cele mi pripadá, že je piatok poobede čo budem s deťmi doma sám, idem ku kamoske, nech mi ich pomoze zvládnuť 🤦🏽♀️ V partnerstve sú prejavy lásky prirodzene (samozrejme pred deťmi letmý bozk na líce alebo pohladenie po tvári vôbec nie je nevhodne), práveže im treba dávať príklad ako sa k sebe dvaja partneri majú správať a nie, že okolo seba ani nezakopnu. Myslím si, že on stále akosi nevie zabudnúť na ex-ku, preto ani pred deťmi nechce prejavovať náklonnosť k tebe, ktovie. Ja by som určite v takomto vzťahu nebola, už keď mame tvoriť rodinu, tak normálnu so všetkým čo k tomu patrí a nie aby sa niekto správal ku mne ako k opatrovateľke.
@fleur1111 cas si najde, ale len s detmi, lebo ich vacsinou nema kde nechat.
Uz som.pisala, ze sa chytime za ruku alebo ma sem-tam pohladka, ale citim tam take ovladanie sa, lebo su tam deti.
Ci sa odputal od ex, tvrdi ze ano. Nemaju spolu dobre vztahy, nemyslim ze k nej este nieco citi.
Ale dakujem za nazor, tiez mi hlavou kadeco chodi. Len som chcela pocut ine nazory. Viem o sebe, ze beriem veci vazne. Chcela som len vediet, ci neprehanam, nedomyslam si.
Z mojho uhla pohladu si nedomyslas a neprehanas, proste niečo mi tam nesedí 🤷🏽♀️Každopádne ti prajem, aby sa to vyriešilo k tvojej spokojnosti.
@fleur1111 dakujem, i ked si nemyslim, ze k spokojnosti. Teda nie k mojej.
Prečo sa s ním o tom neporozpreavas osobne? Ci keď príde k tebe deti 7, 11 sú stále nonstop pri vás? Nehrajú sa? Nemajú svoj program?
Ťažko zhodnotiť situáciu, vieme len to, čo nám povieš ty, na jednej strane by som povedala, že nemá záujem, a počkala by som aby sa ozval prvý, a na druhej strane, moc tlačiš, aj keď určite to chyba lebo je to potrebné.
Najlpesie je sa porozprávať, keď nebude chcieť, bude odmietať, hold smola nech si ide kade ľahšie.
@dadulamamula ked pridu ku nam, do bytu, tak viac menej su obe alebo minimalne 1 dieta stale pri nas. Alebo sa nahanaju, nie su pri nas, ale pri kriku sa rozpravat neda. Ale on vie, co ma trapi.
Sem-tam sa ozvem ja prva, ale casto on. Nic to nemeni na tom, ze uz netravime ziaden cas sami.
Je to ťažké, on má svoje deti na prvom mieste čo sa dá pochopiť a nevie si to zariadiť ináč, zariaď sa podľa seba ak ťa takýto vzťah nenapĺňa tak to ukonč, nie sú to tvoje deti , ty chceš pri sebe chlapa a nie cudzie deti to neznamená že si sebecká alebo niečo, ja by som v takom vztahu nebola
A vykašli sa na to , keď on si to nevie zariadit, nechce byť s tebou sám....
Autorka, jeho deti chodievaju k svojej matke alebo ich ma nonstop?
Celkovo si myslim ze cely problem je v priznani si ze jej lezu cudzie decka na nervy, jej dcera je vlastna krv, tu neodsuva a je udajne supervychovana ( moze byt) moje dcery su tiez, svagrinine su opice nevychovane... rozumieme sa snad.. a co take uplne cudzie. Chlapik mal nrjake teoreticke imaginarne deti tak nebol problem ich akceptovat, alw zrazu su tu a su realne a on na nu uz nema tolko casu 🤦♀️ vazne? A co cakala? Ak nechcem cudzie decka, je to ok, ale hladam si bezdetneho. A nie sa stazujem a este po 6mesacnom vztahu? 6m je tak absurdna doba ... neviem si ani predstavit zeby som si narokovala na zivot cloveka ktoreho poznam tak kratko
Tvoj partner by sa mal snazit najst priestor na to aby ste mali cas aj sami pre seba, v cerstvom vztahu je to snad normalne. Nemyslim ze by ti jeho deti vadili ako ti to tu zeny podsuvaju. Aky je vyhlad do buducna? To ze su deti v jeho vyhradnej starostlivosti je docasny ci trvaly stav? Je moznost aby ste napriklad prespali spolu s detmi u teba alebo unho? V tom by mohlo byt riesenie, mali by ste na seba cas aspon v noci ked deti spia, ale to by samozrejme musel chciet
@0kristina0 uz som spominala, ze ich ma nonstop u seba uz mesiac a pol.
@eeffka nikde nepisem ze moja dcera je supervychovana. Napisala som, ze ovela samostatnejsia. Ja som sa vzdy vedela zariadit, aby sme mali cas aj pre seba, aj som mu pomohla, a nevlacila som vsade svoje dieta so sebou.
Citas co pisem, ci len svoje dokolecka? Ja sa s tymi detmi chodim ucit, keby mi liezli na nervy, ako pises, vobec by som sa s nimi neucila.
mesiac a pol nie je roky. Normálne nech si raz za čas nájde opatrovateľku, aby ste si mohli raz za čas vyjsť na rande a aby ste videli, či chcete alebo nechcete spolu začať fungovať ako rodina. A ty si dobre rozmysli, či si ochotná prijať jeho deti za svoje. Lebo takých tu už bola fúra, čo chlap áno, jeho deti ale nie. Nebude to ľahké. A ak si nenájdeš bezdetného, tak s deťmi je to aj v normálnych rodinách ťažšie na intímnosti, energiu a chvíľku "len pre seba". Ale výhodou sú spoločné noci, ktoré vy nemáte, ak spolu nebývate
@mikinka123 to spanie u jednych ci druhych uz napad bol. Len bohuzial sa nepodarilo zrealizovat. Jeho starsi syn to odmieta. V podstate ani mojej sa to nepacilo, ze by spali tu. Ale zas, musi respektovat, co by som ja povedala.
Tie deti boli teraz sudom dane do jeho opatery, este bude sud. Podla advokatky vsak este min.pol roka kym to bude.
Tebe nie je pomoci zijes s dcerou sama asi roky, tak? Cize si zvyknuta si vsrtko manazovat, on ma deti 1.5mesiaca a este 2 a je to chlap, akoze si si naozaj myslela ze to da lavou zadnou? Naco sa ucis s jeho detmi? On sa uci s tvojou dcerou? To je to natlacanie sa do rodiny... ved im daj cas aby sa zorganizovali ako rodina
@eeffka ucim sa s nimi, lebo sa nemaju s kym, ked je v praci? Akoze fakt ty by si sa asi vykaslala na deti svojho frajera, a ty mne pises, ze mne lezu jeho deti na nervy? Mas cudne nazory. Ja som mu chcela s detmi pomoct prave preto, lebo 2 deti a na chlapa, su dost. Ked ma este ine povinnosti.
A s dcerou zijem sama necele 2 roky.
Ale tak deti 7 a 11 zase nie sú batoľatá. To im nemôžete zapnúť rozprávku a vy dvaja v druhej izbe sa v kľude porozprávať? Alebo ich poslať na ihrisko pred dom, nech si pobehaju? Ja mám doma 6 a 11-rocnych chlapcov, tiež sú občas ako z divých vajec a normálne chodia von sa pohrať na hodinu-dve.
Som matka 2 deti a mam co robit so svojimi, s frajerom co by som mala 5m by som sa stretala cez vikend a nijako by som mu nezasahovala do vychovy. Ako chce zabezpecit ako rodic vychovu ked ich nezvlada uz po mesiaci?
Preco ste vlastne spolu? Podla mna uz len zo zotrvačnosti....
to ste ten mesiac a pol nemali ani sex?😱 všetko sa dá zorganizovať keď sa chce.
Preco nechodia aj k matke? Podla mna toto buducnost nema a byt tebou, nestracala by som uz viac cas.
@0kristina0 tak ich matka je divna. Skor ich nechcela vobec davat, potom mu ich dala na stalo. Akoze mali by aj ku nej uz chodit. No stale nejaky dovod, preco nemozu a v podstate deti uz ani nechcu k nej ist.
Ja by som z takehoto vztahu vycuvala kde sa snazi jeden a druhy sa len vezie.

Staci zmenit rezim. Vytvorit casy len pre vas dvoch. Casy s detmi. Dohodnut sa. Vies...treba rozpravat...ak chces zmenu...