icon

Má význam ešte bojovať, alebo to mám vzdať?

vevuska22
25. apr 2015

Ahojte privítam kazdu radu.S manželom sme spolu 4a pol roka z toho máme dvojrocnu dcerku a on od nas teraz oodišiel.nastala v rodine väčšia hádka on si mysli ze som ho podviedla aj ked som to neurobila a ja som jeho tiež podozrievala z nevery s koleginou.nedokázali sme si to vysvetliť a teraz lutujem ze odisiel.keď mu aj napisem ze by som chcela sancu aby som mu dokazala ze mi na nom zalezi tak si hudie svoje ze on uz nechce mať nikdy somnou nic spoločne a ze uz to nik neurovna.ja sa koli tomu trapim lebo ho stale milujem a nedokazem zabudnut.

jeennyv
25. apr 2015

@vevuska22 v diskusii som citala, ze si ho nepodviedla, preto nechapem odkial ma tieto informacie alebo obraz o tejto situacii....

janinah
25. apr 2015

ak to chceš zachrániť,tak dvihni zadok a choď za ním..a uvidíš na čom si,možno tam nie je sám a možno zistí,že si mu chýbala......aspoň si z očí do očí poviete každý svoje..dieťa nechaj doma

vevuska22
autor
25. apr 2015

@jeennyv tieto informácie ma z toho lebo tomu chalanovi to nasla jeho druzka a napisala mu kraviny ktorým on uveril.a ja to nemam ako dokazat ze som s nim nic nemala.snažil sa mu to aj on vysvetľovať nechcel ho počúvať tak ako mna.

vevuska22
autor
25. apr 2015

@janinah keby som vedela de v svajciarsku je tak asi by som nesedela doma len ja mam taky problem ze moja mama sa ku všetkému stavia mas dieťa tak sa staraj nemas na nič iné právo.

jeennyv
25. apr 2015

@vevuska22 ale ty si s niekym udrziavala kontakt ?

vevuska22
autor
25. apr 2015

@jeennyv ano ale len s tým že má vedel vypočuť nic viac.len jeho druzka si to vysvetlila po svojom.ja som toho chalana brala ako kamaráta nie nic viac.

jeennyv
25. apr 2015

@vevuska22 poviem ti takto, vo vztahoch je tema takychto kamaratov aj ked je v neutralnej rovine velmi osemetna, hlavne ak s tym partner nie je oboznameny.... poznam mnoho parov, ktrore riesilu tuto otazku komunikacie s niekym inym a vzdy to na cas do istej mieri vztah nastrbilo...alezi len na tom, ako sa s tym ludia popasuju, ci to zamienka pre ukoncenieceleho jej vztahu alebo ich to niekam posunie a vyriesia to

vevuska22
autor
25. apr 2015

@jeennyv no ja som sa s tym vyrovnala a snazim sa to napravit ale zial z jeho strany to tak nevyzera aj ked kamoška vravy iné

jeennyv
25. apr 2015

@vevuska22 podla mna robite chybu, ze nechavate vsetko na inych ludi, teba podporaval nejaky netovy kamos a komunikaciu s tvojim muzom teraz supluje nejaka vasa kamoska co hovori o tom ako sa ma, co a ako citi....toto musite zmenit...vy dvaja to spolu musite riesit problemy nie okolie....

vevuska22
autor
25. apr 2015

@jeennyv ja viem ze by sme to mali riešiť mi dvaja ale ako to mam spravit ked on nechce.

jeennyv
25. apr 2015

@vevuska22 chod za nim a sadnite si na to nedaj mu moznost aby sa tomuto stretu vyhol...plus mate dieta...toto je akoze koniec? mysli aj na tuto zalezitost...podla mna je dost egoisticke sa len tak vyparit...ked uz raz do vztahu pride dieta problemy treba riesit konstruktivne.....

vevuska22
autor
25. apr 2015

@jeennyv nemozem za nim ist.nemozem malu nechat len tak doma a ísť preč nemal by sa kto postarať o nu.teraz by mal prísť na Slovensko ale pochybujem o tom ze sa bude chciet rozpravat.ak si príde tak len po malu a to bude vsetko

cawes
26. apr 2015

@vevuska22 prosim ta a co tu robi? To sem do svajcu prisiel len tak?

dankaa78
26. apr 2015

@vevuska22 po cca 2 tyzdnoch ti zavolal ako sa mate?Resp.mala ci je v poriadku?

vevuska22
autor
26. apr 2015

@cawes mal vybavenú robotu prezuva gumi na autach

vevuska22
autor
26. apr 2015

@dankaa78 on kym neodišiel si malu aj bral na pár hodín ale ako je vo svajciarsku tak zavola len ked sa mu dá.a to vola iba s malou.

dankaa78
26. apr 2015

a kedy sa ma vratit?

cawes
26. apr 2015

@vevuska22 aha. No mas to tazke. Asi len cakat kym sa vrati.

vevuska22
autor
26. apr 2015

@dankaa78 vrátiť presne neviem dakedy v polke júna ale teraz 1.5 by mali prísť na vykend

vevuska22
autor
26. apr 2015

@cawes no mam to tazke veľmi.no uvidim co bude ked sa vrati

dankaa78
26. apr 2015

@vevuska22 pokial pride cez vikend.pockaj a porozpravajte sa podrobne o vsetkom.Vysvetlite si to.Drzim prsty😉

vevuska22
autor
26. apr 2015

@dankaa78 on sa vraj nemá o čom somnou rozpravat

sasa1310
26. apr 2015

@vevuska22 základom všetkých vzťahov aby fungovali ako majú je komunikácia. Treba komunikovať a riešiť a vyriešiť. Okrem toho kompromisy a aj odpustenia. Ono môžete byť tvrdohlaví koľko chcete, je tam predsa to dieťa, kvôli ktorému treba si hoci aj kusnúť do jazyka aj preglgnúť čo to a snažiť sa vzťah udržať.
Preto mi príde veľmi ale veľmi divné, že sa len zbalil a odišiel. Odišiel odtiaľ kde vyrastá jeho dieťa. Toto si ja neviem predstaviť napr. u môjho manžela. Ten by to v živote neurobil.
Najväčšia chyba bola, že ste sa poriadne o tom neporozprávali...hlavne, keď sú tam len podozrenia.smutné

sasa1310
26. apr 2015

@vevuska22 akože nemá o čom s tebou porozprávať? veď máte spolu dieťa preboha...ste manželia

vevuska22
autor
26. apr 2015

@sasa1310 on by malej dal vsetko a aj sa jej bude venovať ako bude vladat.ale mne uz neveri.a ja to už nezvladam.snazim sa s nim nadväzovať kontakt ale on je stále chladny a vraví si len to svoje.

macka334
26. apr 2015

To čo teraz určite on potrebuje, je absolútny útlm od Teba na pár mesiacov. T.j. žiadne sms,telefonáty, stretnutia vyzvedanie. Absolútne nič. On toto potrebuje, aby si urovnal v sebe,čo chce ďalej, čo je ochotný urobiť atď.
Po tomto čase bude ochotný s Tebou komunikovať,či už sa bude chcieť vrátiť alebo nie a vtedy si môžete vysvetliť všetko čo máte na srdci a čo nebolo vypovedané,.

vevuska22
autor
26. apr 2015

@macka334 ja som sa mu vôbec neozyvala ked mi napisal ohľadom malej som napisala ked napisal aby som jej zapla skype som zapla.ja som s ním v kontakte nebola.blokoval si ma na fcb.ja som nechápala tomu cas aj ked sa ja veľmi trapim.

jahodka8
26. apr 2015

vykašli sa na neho a píš si s tým kamarátom dalej. No tak si píšeš s mužom a čo je na tom? To akože ani do obchodu nepôjdeš, kde predáva muž alebo si dáš vodovod opraviť iba žene a poštu nosiť iba ženou? Mávali ste spolu aj sex predtým? Ja by som nedovolila, aby telefonoval s malou, ked nechce s tebou ani slovo. To mi pripadá ako pomsta od neho, aby si bola nahnevaná. Ved čo sa môže porozprávať s dvojročnou? To aj predtým sa tak staral? Asi chce od nej vyzvedať ako sa máte alebo či si si niekoho našla, či má druhého tatina a tak, aby si on mohol kľudne dalej užívať.

vevuska22
autor
26. apr 2015

@jahodka8 ja si s tým chalanom nechcem pisat uz on ma tiež dcerku a doma tiež problemi.ja som povedala aj tej jeho druzke ze jedine co jej mozem sľúbiť je ze sa mu už neozvem.a tak to aj dodrzim.nového tatika?a kde by som ho asi tak nasla nikam nechodim som iba s malou vkuse nonstop.a spavali sme pred tym normalne až kým som ho neobvinila ja ze ma podvadza

maciatkolulu
26. apr 2015

@jahodka8 prepac, tebe by nevadilo, keby sa tvoj manzel bavil a zdoveroval nejakej zene? A este v takej miere, zeby to nastvalo aj partnera tej zeny? No ja neviem, ale mne by to teda vadilo. Taktiez rady tipu, nedavat mu dieta na skype, alebo k tlf je uplne od veci, ta mala za nic nemoze, tak preco by ako nemala komunikovat so svojim otcom????Na jednej strane pises, ze o com sa moze bavit s dvojrocnou a na druhej, ze vyzveda, ci maju noveho tatina 😀 som sa na tomto pobavila... Najma ked sa snazi napravit vztah. Nikto predsa autorke nezakazal ist do obchodu, alebo sa s niekym bavit.
@vevuska22 nuz brali ste sa mladi, mate zdravu dcerku, ktora potrebuje oboch rodicov, ono skus si to fakt predstavi(iba ty vies o com a v akom style si si s tym chalanom pisala), zeby to bolo opacne, zeby tebe niekto dal vediet, ze tvoj muz si s niekym vypisuje. Asi nic moc. Nuz teraz treba len vydrzat, nech sa situacia upokoji, malu mu samozrejme k tlf, skypu davaj, ked ju tak lubi bude mu este smutnejsie a snad sa to da dokopy. Neviem kolko ma tvoj muz rokov a dokody bude vo svajc. Skus to vydrzat, lebo fakt pokial mu tak zalezi na malej, tak sa bude aj on snazit. Drzim palce