icon

Má význam ešte obnoviť vzťah s otcom?

24. mar 2021

Prosím o názor. Rodičia nie sú rozvedení, ale otec už 20 rokov žije s inou ženou. Vždy som s otcom mala zložitý vzťah, nikdy nebolo nič dobré, všetky (aj s mojou mladšou sestrou) sme boli nemožné, neschopné, atď. Keď sa mi narodil syn, začali sme ku otcovi chodiť tak 4x do roka na návštevy, priebeh bol taky vselijaky ako-kedy, ale boli sme v kontakte. Raz som sa u nich počas návštevy pochytila s jeho "priateľkou" a odvtedy ma otec úplne odstrihol, napísal mi hnusnu sms ze ma už v živote nechce vidieť, atď. Syn sa ma vypytuje prečo sme už ak dlho neboli u deda a kedy pôjdeme znova. Všelijako sa vyhováram pred synom, ze je korona, ze dedo je odcestovaný a podobne. Keď som sa pokúšala o kontakt s otcom, s tym ze jeho vnuk sa naňho pýta, tak mi opäť hnusne vynadal ze nech sa neschovavam za decko... Myslite ze to ma význam skúsiť ešte ten vzťah s mojim otcom nejako obnoviť? Moju sestru otec tiež odpísal, pritom vedieme obidve usporiadaný život a nevieme co sme mu vlastne urobili, ze sa takto zachoval
.. Je mi to ľúto a chcela by som to cele nejako zlepšiť. Aj keď vlastne on je ten, ktorý od nás odišiel a odstrihol nás ako svoju rodinu, kvôli svojej milenke.... Co si myslite? Mam povedať 6rocnemu synovi pravdu ako to je s dedom?

Strana
z2
katkati
24. mar 2021

Snažiť by sa mal hlavne on - tvoj otec, kvôli vnucikovi. A nie naopak a hlavne, keď nemavszny dôvod na to, aby vás ignoroval. Keď mu nechýba vnucik, tak synovi vysvetli, že dedo má nejaký dôvod, ktorý ale vôbec nesúvisí s ním, že sa nechce teraz stretávať, tak nech sa teší, že má babky a druhého dedka. Len sa prosím takému človeku nevnucuj. Priateľka mu je prednejšia ako rodina.

miroslavaa31
24. mar 2021

Chapem,otec je len jeden,nech je, aky je. Dieta tym nezatazuj a Ty sa zariad tak,ako to citis.

jankajanka134
24. mar 2021

Je mi to ľúto, ale ty za nič nemôžeš .... najlepšie bude keď to celé necháš tak odpusť mu aby ta to nezažilo ale nechaj to tak.... možno sám príde na to te on robí chybu

Strana
z2