Má vzťah po strate dôvery ešte zmysel?
Potrebujem názor niekoho nestranného.ja mám 33 priateľ 40.. pár mesiacov dozadu som zistila že partner vypisoval pikantnosti, mnohým ženam ktoré nepoznal, niektoré aj poznal z mladosti mňa zatajoval mnohým písal že ľutuje ako im to nevyšlo a podobne. Písal im aké sú nádherné a pozýval ich na rande. Ja som skôr obyčajná sivá myška a ženám ktorým pisal typ playmate. Nejak sme si to vysvetlili. Zatiaľ som neodpustila a už vôbec nezabudla. Keď sme sa spoznali netrvala som na manželstve ani deťoch ale vekom som zmenila názor. On nechce manželstvo je rozvedený a jedno dieťa už má. Máme dosť veľkú krízu viac ako polrok.. sme spolu 8 rokov. mňa neteší obyčajný bežný život, predstavujem si úplne iný režim. Chcem sa vzdelávať cestovat viac sa tešiť zo zarobených peňazí. Jemu stačí sedieť doma. Nemáme ani moc spoločne záujmy. Finančne na ňom nie som závislá ba naopak, mám svoj byt mám sa kam vrátiť. Ide o to že absolútne sklamal moju dôveru. Za každým pozeraním do mobilu mám v hlave že s tým nikdy neprestane aj keď sľubuje. Už po sľube opakovane mi klamal. Máme iný pohľad na život a bývanie do budúcna.. ja mám záujem plánovať niečo spoločné on nechce nič riešiť. Momentálne v akom bývaní žijeme mne nevyhovuje priam ma deptá ale on nechce nič prerobiť ani zmeniť ani sa presťahovať.cize sa to nezmení.Bojím sa ho však opustiť že raz to oľutujem. V hádkach sme si navzájom vykricali najhoršie veci.
Prečítaj si ešte raz, čo si tu napísala a potom sa znova opýtaj tu otázku samej seba.. myslím, že odpoved vies
strácaš s ním len čas...
on keby mal o 10 r menej tak by tiež pri tebe asi nezostal...
Stačí čítať po "vypisoval pikantnisti", nemáš čo riešiť, jasné, že odísť. To normálny chlap nerobí.
Lutuje, ze ta spoznal?? Vypusuje zenskym?? A ty sa pytas, ci mas zostat? WTF? Pobal sa, do leta spiznas niekoho lepsieho a letna dovolenka uz v novej dvojici. Uzivaj zivot. Nie je nic krajsie ako byt zamilovana a byt milovana. Ci uz si seda mys, alebo playmate.
Mas krasny vek, nezaklincuj sa s takym chlapom. Ako niekto písal vyššie, ak by bolo mladší, už dávno ťa necha. Stary rozvedený cap s deckom na krku. On vie, že nie je žiadne terno.
Nie, on ŤA ROZHODNE NEMILUJE. Toto si uvedom a daj mu papá. Prečítaj si po sebe, čo si tu napísala.
Nemáte vôbec nič spoločné len nejaké dobré spomienky, tak si rozmysli či chceš ďalej strácať čas.
To s tým písaním mi oľutoval so slzami v očiach.. nechcela som ten vzťah zahodiť po toľkých rokoch. Avšak bojím sa že dôvera sa neobnoví
Ty máš 33 a si sebastačna! Ty nemáš za čím ľutovať. Opakovane Ťa ponižuje a ešte so slzami v očiach zahrá divadlo,lebo Ťa má za hlupaňu o ktorej vie, že jej stačí toto. Chápeš to? Takto láska muža nevyzerá.
Že so slzami v očiach 🫢 prepáč...ale herec musí byť dobrý...a ty popracuj na svojom sebavedomí...vravieť o sebe, že si sivá myška nič dobré neznačí...
Mozes doveru vo vztahu znovu vybudovat. Ale musia to chciet obaja a obaja na tom pracovat. Je to tazka a dlha cesta. Skor si poloz otazku si chce aj on a ci si ty ochotna to podstupit.
A aj im tie prasaciny písal so slzami v očiach ? Keď pri tebe to ľutoval :D nestrácala by som s ním čas . Spravil to raz spraví to o5
A oľutoval to preto lebo to spravil alebo preto, že si na to prišla?
Viem 8 rokov je nejaká doba, ale ty máš ešte celý život pred sebou, nenič si ho takýmto mužom.
Za mňa to nemá zmysel. Bez toho jeho vypisovanie a toho čo to povedal by som už dávno , dávno stratila trpezlivosť, čakať osem rokov založenými rukami na Nič.. Máš kam ísť, stačí sa zbaliť
@sonula Prečo by si mala budovať dô vera?Sa nebavíme o 10 ročnom manželstve s 2 deťmi a jednom klamstve. Tento chlap je ponižuje, klame, vypisuje iným, vola na rande, je rozvedený s deckom, ona 33 ročná slobodná bezdetná a sebestačná. On len krepčí doma, ona chce vidieť svet. Povie jej, že ľutuje, že ju spoznal, potom so slzami v očiach hrá divadlo kvôli babám z netu, lebo vie, že jej stačia slova do vzduchu a tri slzy, nič aktívne nerobil a nemá v pláne a využíva autorkine nulové sebavedomie. Tento chlap ju ponižuje po všetkých stránkách. Tam nie je čo obnovovať. Len začať konečne žiť a dat šancu seba a niekomu, s kým môže v lete sedieť niekde v Ríme na terase či na pláži a bude si ju vážiť činmi a nie tlačiť fajnové slzy, keď mu horí pod zadkom. Fakt vám toto nič a idete zachraňovať niečo, kde nikdy nič hodnotné nebolo?Ten chlap je nezrelé neschopák a klamár. Ani smeti by som naňho nechodila, ako sa správa k žene.
ja nevidím čo i len maličký dôvod ostávať v takomto vzťahu. To vážne potrebuješ rady druhých?
@sonula Autorka absolútne vôbec nie je schopná zhodnotiť situáciu. Keby mi tieto "utržky" utrápene povedala moja dcéra, už ju za ním nikdy nepustím. Ona si myslí, že ju miluje. Roky sa nikam nepohli, hovorí jej, ako ľutuje, že ju spoznal, vypisuje ženám oplzlo, sexuálne, vola na rande, má dieťa, 40 ročný rozvedený cap. Ona 33 a túži po láske a rodine, bezdetná, má kam ísť. On ju totálne využíva a v živote by som takej žene po toľkých poníženiachh a sklamaniach neradila obnovovať dôveru. To by mi museli urobiť lobotómiu.
"...Nejak sme si to vysvetlili..."
Za mna toto je nevysvetlitelna vec a jedine co po nej moze vo vztahu bez deti nasledovat je rozchod.
Vyzeráš byt rozumná žena a ako rozumná žena, view čo mas robiť . Mas šťastie, že nemáte zidne záväzky. Veľa stastia v živote s tým správnym muzom.
Budeš se akorát trápit a ustupovat ze svých snů a cílů. Žij si tak jak chceš a dělej co tě naplňuje. On se nezmění. Jenom bys litovala, žes promarnila čas odejít.
Docitala som do - sme spolu 8 rokov
Zena halo preber sa, tu sa nemas s nim uz ani o com bavit, zbal ho a nech si ide vypisovat na ubytovnu!!!
Uprimne je mi ta luto, ze ti uteka zivot medzi prstami
Uz mas dost vysoky vek na to aby si s nim stracala cas, treba hladat inde.
tu ide o tvoju sebauctu a respekt, naco potrebujes takeho chlapa ktory Ta nerespektuje? ked ustupis teraz vrati sa Ti to neskor o par rokov a budes este viac znicena. Ako pisali, nemas zavazky, utekaj. Mas super vek na to, aby si si zariadila zivot s niekym inym.
Všetko, čo si napísala, ukazuje jasne na to, že máš od neho odísť a to čím skôr. Si mladá baba, život pred sebou, nezahadzuj si ho s človekom, čo si ta neváži a zjavne ta nelubi.. Nech už naslubuje čokoľvek. Najdes si niekoho, s kým si budes realizovať spolocne plány, sny a tešiť sa zo života. Určite odchod od neho neoľutujes, ver mi 😉

Hlavne on že ľutuje že ma spoznal. On mnohé berie len ako slová v hádke pre mňa majú slová veľkú váhu a nedajú sa len tak vziať späť. Vie sa uraziť a odmlcat aj na 5 dní keď sa ho niečo dotkne.Milujem ho a aj on mňa, má v sebe niečo čo na k nemu neustále ťahá. Viem že mi bude veľmi chýbať veľa sa spolu nasmejeme. Istým spôsobom je nam spolu fajn. On o rozchode nechce ani počuť. Jednoducho neviem ako ďalej a váham už dlho. Nikde sme sa za 8 rokov neposunuli.Mám zostať alebo odísť a začať odznova?