icon

Majiteľ realitky nám zrušil obhliadku domu, lebo môj manžel je Róm. Je toto diskriminácia?

lauriema
14. júl 2020

Pekný večer prajem. Idem si po radu alebo skôr názor. Začnem teda od začiatku. Sme 5 členná rodinka. Nedávno nám pribudol 5 člen teda členka. Som na materskej, inak pracujem u Nás v obci. Manžel je riadne zamestnaný v jednej firme,nebudem menovať som tu nová a neviem či sa to smie. Bývame v 2 izbovom byte. Je nám v ňom už tesno. Vyhliadla som s manželom pre Nás domček, krásny 4 izbový. Dnes mala byť obhliadka. S Pani z reality sme sa dopracovali k tomu ze manžel je róm. Ona stým problém nemala ale vraj majiteľ dosť na tom ze ani nás nevidel a zrušil obhliadku len na základe farby pleti. Manžel je strašne smutný a mne je to tiež veľmi ľúto. Ako to máte vy? Separujete Rómov, alebo hadhadzete do jedného vreca? Ďakujem pekne za odpovede

Strana
z5
lauriema
autor
15. júl 2020

@montemotherone Presne si vystihla náše pocity

simcika
15. júl 2020

@simcika keď to chceš aj zmedializovať kontaktuj má cez správu.

kikulienkadd
15. júl 2020

@maciatkolulu 🤔možno som čítala aj nadpis.

luthine
15. júl 2020

@lauriema Je mi to luto, skutocne to od realitacky aj majitela bolo extremne neslusne a hlupe. Nam na dome pracuje skupina, v ktorej su takmer vsetci Romovia a musim ppvedat, ze takych robotnych, sikovnych a slusnych ludi len tazko najst. Viem, ze to muzovi zle padlo, ale nech nevesia hlavu. A gratulujem k prirastku😊

maciatkolulu
15. júl 2020

@kikulienkadd asi iba...

betulinka1
15. júl 2020

@lauriema ak ten dom chcete tak chodte rovno za majitelom. Zazvonte tam a povedzte, ze mate zaujem. Nech vas vidia, popytajte sa znamych, ci nahodou majitela nepoznaju a nech vam daju kontakt. Neodradil mi ma jeden riaditel realitky 👍🏻.

kikulienkadd
15. júl 2020

@lauriema prosím ťa,len aby som mala jasno: obhliadku zrušil majiteľ realitky alebo majiteľ nehnuteľnosti? Ďakujem za odpoveď 😉

lauriema
autor
15. júl 2020

@kikulienkadd Ahoj neviem ako je to možné ale niekto zmenil názov. Obhliadku zrušil majiteľ nehnuteľnosti.

lauriema
autor
15. júl 2020

@luthine Dakujem ti veľmi pekne za mile slová, nech sa ti darí aj celej tvojej rodinke.

kikulienkadd
15. júl 2020

@maciatkolulu už chápem tvoju poznámku, no ako píše autorka témy, niekto zmenil názov témy, takže v názve je majiteľ realitky, v texte majiteľ (nehnuteľnosti). Myslím,že teraz je to všetkým aj mne jasné. Ďakujem za dôsledné upozornenia!

maciatkolulu
15. júl 2020

@kikulienkadd 😂😂😂nemáš zač, to bola sranda inak, ved to je v podstate jedno

lauriema
autor
15. júl 2020

@kikulienkadd Môj názov témy znel:Je toto diskriminácia? Neviem kto to zmenil

kikulienkadd
15. júl 2020

@lauriema asi admin,ja som to už registrovala pod súčasným názvom.

lauriema
autor
15. júl 2020

@kikulienkadd Aha nevedela som ze to môže zmeniť.

Strana
z5