Majiteľ realitky nám zrušil obhliadku domu, lebo môj manžel je Róm. Je toto diskriminácia?
Pekný večer prajem. Idem si po radu alebo skôr názor. Začnem teda od začiatku. Sme 5 členná rodinka. Nedávno nám pribudol 5 člen teda členka. Som na materskej, inak pracujem u Nás v obci. Manžel je riadne zamestnaný v jednej firme,nebudem menovať som tu nová a neviem či sa to smie. Bývame v 2 izbovom byte. Je nám v ňom už tesno. Vyhliadla som s manželom pre Nás domček, krásny 4 izbový. Dnes mala byť obhliadka. S Pani z reality sme sa dopracovali k tomu ze manžel je róm. Ona stým problém nemala ale vraj majiteľ dosť na tom ze ani nás nevidel a zrušil obhliadku len na základe farby pleti. Manžel je strašne smutný a mne je to tiež veľmi ľúto. Ako to máte vy? Separujete Rómov, alebo hadhadzete do jedného vreca? Ďakujem pekne za odpovede
@maciatkolulu 🤔možno som čítala aj nadpis.
@lauriema Je mi to luto, skutocne to od realitacky aj majitela bolo extremne neslusne a hlupe. Nam na dome pracuje skupina, v ktorej su takmer vsetci Romovia a musim ppvedat, ze takych robotnych, sikovnych a slusnych ludi len tazko najst. Viem, ze to muzovi zle padlo, ale nech nevesia hlavu. A gratulujem k prirastku😊
@kikulienkadd asi iba...
@lauriema ak ten dom chcete tak chodte rovno za majitelom. Zazvonte tam a povedzte, ze mate zaujem. Nech vas vidia, popytajte sa znamych, ci nahodou majitela nepoznaju a nech vam daju kontakt. Neodradil mi ma jeden riaditel realitky 👍🏻.
@lauriema prosím ťa,len aby som mala jasno: obhliadku zrušil majiteľ realitky alebo majiteľ nehnuteľnosti? Ďakujem za odpoveď 😉
@kikulienkadd Ahoj neviem ako je to možné ale niekto zmenil názov. Obhliadku zrušil majiteľ nehnuteľnosti.
@maciatkolulu už chápem tvoju poznámku, no ako píše autorka témy, niekto zmenil názov témy, takže v názve je majiteľ realitky, v texte majiteľ (nehnuteľnosti). Myslím,že teraz je to všetkým aj mne jasné. Ďakujem za dôsledné upozornenia!
@kikulienkadd 😂😂😂nemáš zač, to bola sranda inak, ved to je v podstate jedno
@kikulienkadd Môj názov témy znel:Je toto diskriminácia? Neviem kto to zmenil
@lauriema asi admin,ja som to už registrovala pod súčasným názvom.
@kikulienkadd Aha nevedela som ze to môže zmeniť.

@montemotherone Presne si vystihla náše pocity