Mal by ma partner financovať počas RD?
Ahojte, chcem sa informovat ako to funguje u vas v domactnostiach. Zijem s druhom v jeho dome z rodicovskeho prispevku miniem veci pre dcerku, ako plienky atd. Partner kupuje nakupy. Mal by mi partner davat peniaze navyse? Partner ma vydavky do domu avsak manzelia nie sme. Dakujem
@natycaga Nemusís nic vyprosovat. No je to de.il. Bohužiaľ. A nie nie je to normálne. Ja som slusna osoba ale inak sa mi neda písať. Necham osobu co milujem, mam s nou dieta a spolocnu domácnost trpieť s hnisavym zubom lebo som si zvykol ze si zaplatí sama a ked nema tak nedám-ty mas úprimne aký výraz na takého chlapa (teraz sa skus odosobniť ze by to nebol tvoj) ?!
@evittam to tvrdi on, ze každá žena by ho chcela, lebo on sa stará. Co je pravda. Akurát, ze na moje potreby kasle. Ja som mala nasporene peniaze a dva roky som si hradila svoje ucty, benzin, telefón, poistky, oblecenie, kozmetika, kadernicka... Ale uz som dosporila po dvoch rokoch, tak musim z neho ťahať peniaze pre mna ako z chlpatej deky..
@saskia_98 A to nie je zgrlos to je kus riadneho chuja ano chuja. Co necha vlastnú zenu trpieť a cakat ked nema z čoho si zaplatiť co treba lebo ved predtym mala. Btw.co si myslel tie dva roky,ze odkiaľ to ma, odkial plati co treba?! Ci len "kde sa vzalo tu sa vzalo"? Fakt mi rozum stoji nad podobnymi vztahmi.
@natycaga hoď vaše spoločné dieťa každý deň pri príchode z práce tomu svojmu super chlapovi do náručia a povedz mu, že zlatko MUSÍM si ísť zarobiť na zubára, lebo mám doma držgroša a potrebujem mať zdravé zuby... ďakujem za pochopenie, vidíme sa zajtra o takomto čase medzi dverami🤒
@natycaga A vy ste sa nerozpravali predtym ako ste splodili dieta (alebo teda najneskor potom ako ste ho spolodili), ze ako to budete mat zariadene financne, ked budes na MD/RD?? Mne toto rozum vobec neberie, ze zena sa stara o spolocne dieta, obetuje svoju karieru, resp. ju na nejaky cas odstavi a este aby si vopred zabezpecila dostatocné uspory, aby mohla byt s dietatom doma a neutekat hned od par mesacneho miminka do prace, lebo inak by si nemala za co kupit co jej treba. Nonsens. Tak ja by som to v krajnom pripade spravila tak, ze po pol roku-roku pekne nech ide pan otec na MD/RD a zena do prace, a samozrejme nech si muz zije zo svojich uspor. Len zo zvedavosti, ked hovoris o starom mladencovi - to kolko ma rokov?
@lula313 kde si počula, že keď žena nenastúpi po dvoch rokoch v rakúsku do prace, musí vracať rodicak😂😂😂😂, prosím ta nepíš nepravdivé reči od JPP
@natycaga, áno, toto je úplný muž snov. Keď beriem, že aj nočná mora je druh sna. Asi preto bol starý mládenec, že si v tom dave žien nedokázal vybrať. Ja chápem, že si niekedy vyberieme zle. Ale prečo niektoré ženy tieto hračky prírody ďalej nechávajú vo svojich domácnostiach ako nejaké exotické domáce zviera a ešte sú schopné sa ním nadchýnat, to mi je fakt záhadou.
@saskia_98 ked som tomu mojmu povedala, ze ine zeny aj auto dostanu aj ine drahsie veci... Tak sa smial, ze vy zlatokopky... A to povie mne, co ma vlastne auto, vladtny byt, vlastne uspory, jedinému dietati nakupujeme vacinou z bazaru, aby nemusel vela platiť a ja som nenáročná. Nekupujem si drahe veci ani nejdem do mínusu. Nepotrpim si na drahe dovolenky, ale vyberam tie najlacnejšie, prípadne sedime doma, lebo jemu je aj za pobyt na noc je vela.. Pritom zarobi celkom dobre..
Tak ja nechápem ináč ľudí čo sú manželia ľúbia sa a majú oddelené účty však sú už spolu tak aj peniaze spoločne u nás to funguje tak od začiatku manželstva všetko spoločne a to môj muž vždy zarábal viacej a nikdy sa nestalo ze by mi nedal výplatu o všetkých vydajoch rozhodujeme spolu
@evittam nie som ani jednoduchá ani sprosta. Bud tak laskava a neoslovuj ma tak. Jednoducho som bola vzdy sebestacna a nechcela som od muza drankat prachy, aby si o mne nemyslel ze som na peniaze.. To si aj tak myslí, ked od neho chcem vylet alebo nieco drahsie raz za cas. Co mam s nim robit, ked je taky?? Co som sa s nim nahadala... Proste nie kazdy chlap je taky stedry a vsetko da zene. Teda on sa stará ako tvrdi. Ved v princípe ano. Ešte mi vycita, ze to neviem ocenit a furt ho buzerujem.

@evittam no ja neviem ale lietal by s holubami keby nedal na daco co fakt potrebujem a celkovo toto zmyslanie oddelene ucty a moje a tvoje peniaze je mne proti srsti..