Mali ste v živote obdobia, že sa vám diali zlé veci?
Mali ste v zivote obdobia, ze sa vam diali zle veci? Dlhodobo? Kde ste nasli tu silu ist dalej?
V boha neverim. Rodinu nemam. Nikoho blizkeho nemam, o vsetkych som prisla.
Uz takmer 6 rokov viac menej iba prezivam. Nie je vsetko uplne zle, ale na 1 dobru vec sa stane 9 zlych, pricom tie zle su fatalne.
Napr. podari sa mi ist na pekny vylet vs tazko chore dieta.
Uz to trva strasne dlho. Pritom tolko veci sa este stale moze pokazit. Desim sa toho. Uz len velmi tazko hladam v sebe silu bojovat, snazit sa, nemam pocit, ze to niekam vedie. Snazim sa robit veci pre seba, ale uz ma nic nenaplna.
Fungujem na automat. Rezignovana. Neviem ako dlho este vydrzim, kolko toho znesiem.
Su ludia, co su na tom horsie ako ja. Kde beru tu silu?
Pusti si meditáciu večer pred spaním už v posteli, nevadí že pri nej zaspíš, ja tiež väčšinou zaspím. Ale spím veľmi pokojne. Skús to. Drž sa.
Asi každý má také blbé obdobie. Mne začalo pred 5 rokmi a veru bol to masaker. Jedna zla vec za druhou. Nemohla som z toho von. Teraz sa to celkom utriaslo a zistila som ze sa to este deje ale už si to tak nepripúšťam. Mam akokeby nadhľad. Asi som to všetko veľmi prežívala a precitovala aj ked možno opravnene lebo to boli tazke veci. Ale to je aj povahou...
@janickacrazy so spanim nastastie problem nemam. ja si lahnem, zatvorim oci a spim. uplne tvrdo. vacsinou bez snov.
uz som si tak tu meditaciu pustala a nemala som pocit, ze to ma akykolvek efekt, skor som to brala ako dalsiu vec, na ktoru nesmiem zabudnut.
ale dakujem, ono aj vypisat sa a debatovat s niekym, pomaha 🙂
No nejdem ťa presviedčať, ale meditácia je ako cvičenie pre dušu, lenže to treba robiť dlhodobo, nie raz-dva razy, to efekt nemá žiadny. Takisto ako cvičenie pre telo, ked si zacvičíš raz za mesiac, tak sa nič nedeje. Ja odkedy meditujem, tak som v úplnom duševnom klude a može sa diať čokoľvek. Možno nájdeš niečo iné, čo bude tebe vyhovovať. Len skús zmeniť myslenie, nie sú len dobré a zlé veci, nič sa nedeje len tak náhodou.

@mikadooo nemam ziadnu rodinu. a cez vikend su vsetci so svojimi rodinami, maju svoje plany. obcas vybehnem s nejakou kamoskou ale aj so vsetkymi detmi, cize ano, je to trochu zmena, ale nejaky rozhovor nehrozi, ani klud, lebo furt ktosi cosi chce 🙂 vsak to pozname 🙂
otec si berie deti kazdy druhy vikend, ale takmer vzdy mi ich dovezie v horsom stave nez ked isli odo mna. zabuda im davat lieky, nerespektuje ich alergie na jedlo, atd. cize aj ked su s nim, tak musim byt stale v strehu a na telefone, lebo mi vyvolava a vypisuje, ze co ma robit, kludne o druhej nadranom. takze ani tie vikendy, kedy nemam deti, tak nemam klud.
to su ale veci, ktore nezmenim, ja musim tu silu najst v sebe, nejako, niekde.