Mám 13 rokov a potrebujem poradiť
Dobrý deň. Mám len 13 rokov takže sa vopred ospravedlňujem za gram.chyby. Asi ked ste si prečítali 13 rokov predstavili ste typické 13 ročné dievča ktoré sa rozhoduje ktorého chlapca si má vybrať. Túto stránku som si založila len preto lebo by som potrebovala poradiť od ľudí ktorí majú skúsenosti a veľmi si uvedomujem že je to stránka pre mamičky za čo sa aj dosť hanbím že píšem práve sem. Takže k veci. Moji rodičia majú veľmi zvláštny vzťah. Nie sú spolu ale kvôli mne sa tolerujú pretože chcú pre mňa to najlepšie. Vždy sme spolu chodievali na dovolenky a rovnako to bude aj tento rok na konci júna. Tatino chcel ísť ale na dovolenku najskôr len so mnou a bez maminy. Veľmi ma to znepokojilo lebo mamina je pre mňa najbližší človek ktorému môžem povedať všetko. Neskôr však tatina poprosila jedna známa či by sme nezobrali so sebou aj jednu jej kamarátku s jej 16 ročnou dcérou. Tatino je veľmi dobrý človek ktorý nevie povedať nie a už vôbec nie niekomu kto toho preňho veľa spravil. Ja som veľmi nesmelý človek a mám strach z cudzích ľudí a preto sa veľmi bojím ísť s niekým cudzím v aute. Lenže už som súhlasila že s ním pôjdem a nechcem ho sklamať aj ked viem že mama sa bude veľmi trápiť bezo mňa. Nechápte ma zle moja mama je zvyknutá ked som preč. Asi tak ako mama každého 13 ročného dievčaťa ktoré chce ísť von s kamarátkami. Ona sama vie že mám strach s nimi ísť na tak dlho a preto sa bude trápiť. Nechcem to zrušiť teraz kedže máme ísť v piatok v noci. Co by ste urobili vy ? Dakujem za všetky rady prosím nebudte na mňa zlí ako ľudia v dnešnej dobe bývajú. Dakujem a zatiaľ dovidenia a pekné prázdniny prajem.
@sofininocinka mozno to bude nakoniec prijemne. Netrap sa dopredu nad tym. Mozno by si mala sediet v aute v predu, aby si menej vnimala cudzie osoby na zadnom sedadle. A sleduj krajinu, debatuj s otcom a cesta rychlo ubehne. Prijemnu dovolenku , potom napis, ako si to zvladla 😉🍀
@oli18 Dakujem za rady. Včera v noci sme sa vrátili. Bolo to celkom fajn. Najskôr som sa s nimi veľmi nerozprávala pretože ako to často býva ľudia si začnú rozumieť až na konci. Určite keby sme s nimi boli dlhšie tak by sme sa spoznali viac. S jej dcérou nebudeme asi nejaké veľké kamarátky kvôli vekovému rozdielu ale mali sme veľa vecí spoločných! Dovidenia a ešte raz pekné prázdniny všetkým.
@sofininocinka no vidis, nebolo to az take zle, ako si sa obavala. Hlavne, ze si si uzila. Diky, aj tebe pekne prazdniny. 😉

@minimie Už boli niekedy s niekým len nebolo to nijak vážne a oni si už na to zvykli. Oni majú medzi sebou pekný vzťah v podstate. Vedia sa spolu porozprávať a verím tomu že sa majú navzájom stále radi a ak si niekoho nájdu na tomto sa nič nezmení. Dakujem za odpoved.