Mám 155 cm a nemôžem šoférovať auto
Ahojte...kúpila som auto a nemôžem na ňom jazdiť 😥
Aby ste ma pochopili...som maličká 155cm a mám krátke ruky a nohy...no som obézna a proste neviem ako to urobiť ale nedá sa mi šoférovať... Jasné chudnem ale z brucha no neviem kedy schudnem...takže auto som kúpila zbytočne...je mi do plaču...je nejaký grif ako normálne šoférovať? Vďaka
@iviacik ďakujem veľmi výstižne
Tak potom sa uz skutocne nic ine neda vymysliet. Este sa daju pedale vymenit za sportove, ale to ich nepredlzi asi, len zmeni dizajn. Ak si sa uz lekara pytala a neda ti papier, tak hladajte ine auto - musis kazde vyskusat. Co na to hovori manzel, ake navrhuje riesenie?
Autorke,
auto s ručným ovládaním sa dá kúpiť. Ak chceš tak viem o niekom kto predáva. Ale je staršie. No maličké, akurát do mesta. Plyn je na volante, brzda pod volantom, dá sa prepínať z ručného na nožné ovládanie. Využiteľné, pre každého.
@nafka0483 on chcel aby som si kúpila väčšie SUV napríklad ale ja sa na tak veľké auto necítim...
Prepac nechcela som vyznet rypacne, nejak som nedomyslela odpoved. No neviem ako poradit, lebo tiez som si myslela ze bude problem, ale chvalabohu som ho nemala. Asi len zamakat na bruchu, aleno imvestovat do neho ako hovori @nafka483
Ale ako navrhuje riesit to ze uz ste kupili tu fabiu a nedokazes na nej soferovat? Co navrhuje teraz? Predat a kupit suv?
Baby nemusite byt neprijemne, autorka si urcite uvedomuke svoju vahu a aj pisala ze by schudla, ale aj dovtedy chce vyuzivat auto, neda sa zhodit 50kg za 2 txzdne predsa. A k problemu.. Skuste niekde v servise ci by nevedeli nejak posunut tu mechaniku posuvania sedadla alebo nieco z volantom. Ze by to cele vybrali a namontovali ibak. Ine ma nic nenapada
@nafka0483 no na SUV nemám takže aj tak je to asi len o tom že musím zamakať a schudnúť
Známy si dal prerábať auto na ručné riadenie (po nehode je vozickar). Poisťovňa mu preplatila 1150e a on doplácali 50€. Tak aby si mala aspoň akú-takú predstavu koľko stojí prerábka auta.
A ak budes chciet pomoct ohladne chudnutia, kludne napis, sife teraz uz nie, ale robila som osobnu trenerku (mam nato aj vzdelanie). Tak ti kludne rada pomozem/poradim - ZADARMO
Este ma napadlo hanba nehanba poprosit instruktora z autoskoly,ci by ti nepomohol. Mozno by vedel nejaku "fintu".
@terezia1477 to sa neda,nesmies menit nic bez povolenia a povolenie jednak len tak nedostanes a je to drahe a narocne prerobit. Tadial cesta nevedie.
to je blbosť, ja mám 150 a šoférujem
Suseda je tiez na tom podobne a soferuje pohode uz 10tky rokov
@tortelinka
@janulik2008 ženy prosím neriešte či je to blbosť...nemám 12 ani 15 rokov aby som zakladala senzačné témy... ďakujem
@terezia1477 ďakujem 😘
Sa cudujem ze mas manzela, pri tej vahe a vyske 😁.
@guliver19 ale no ... sused ma manzelku tusim aj viac ako 30 rokov a tiez je taka 🙂 a su spolu spokojni avsak ona pribrala kvoli zdrav problemom 🙂 takze nikdy nevies 😉
Ja mam 153 a jazdím v každom jednom. Veľkom malom v pohode aj kravu kombicko hocijaké a bez podušky.
@mk22 aj ja mam presne tak 😂
@guliver19 ja sa čudujem že ty sa vôbec vyjadrujem aj keď o tom nič nevieš...mám 18 rokov a je to moje zlatíčko 😉
@fidka79 ty si celá vymyslená 😂
A predsa existujem a už viem aj prečo...aby si sa ty mohla čudovať..
@guliver19 netvrdím že som so sebou spokojná..ale aspoň keď ma chytí manžel za prsia nemusím sa báť že mi praskne silikón 😉
@lanvinka 18 rokov som so svojím manželom...bozinku že vás to baví až tak že už ani čítať poriadne neviete 👍

@nafka0483 lekár musí dať papier na ak chces prerobiť auto napríklad pre vozickara inak nedá