icon

Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná

11. jún 2020

Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz

panelacikova
11. jún 2020

@gazpalm ty máš váhu v norme podľa mňa.... ono aj tých 5 cm výšky navyše urobí veľa 🙂 u teba sa váha môže pohybovať približne od 70-80 kg...

dori92
11. jún 2020

Ale hlavne nepocuvaj tuto tie zeny co ti pisu ze SI TUCNA... Nevidia ta a urcite podla mna niesi, ked si predstavim naspat seba tak reálne ano pribrata som bola ale žiadna obezna vyzrata sprepacenim som nebola... A chudnem hlavne stravou a dvakrat do týždna chodim cvičiť do fitka.. Ale ja som uz predtým cvicila pravidelne, tak mi to ide lahsie

leskovael
11. jún 2020

Načo ti je potrebný názor iných? Pomôže ti nejako, keď ti napr ja dám odpoveď a poviem, že áno takýto pomer je PODĽA MŇA strašne veľa? Ja mam o 11cm menej ale tiež menej o 32kg, takže pre mna je tvoja váha vysoká (pravdepodobne necvicis keďže sa sťažuješ ze ta svokra chce nejako dokopať cvičiť.... takže nemas vyšportovanu postavu, lebo je veľký rozdiely 80kg svalu a 80kg tuku, aj ked teda pre mna su obidve varianty veľké číslo..) Ked si ty spokojná tak nech ti každý vylezie....ja nechápem, že niekto dovolí, aby im takéto reči niekto druhý vôbec hovoril, ja by som ju dávno jednou stručnou vetou odpisala hocikoho kto by mal tú drzosť sa vyjadrovať... A tiež asi nikdy nepochopím, ako môže byť dospelá osoba tak blbá a drzá že takým štýlom komentuje niekoho postavu

dzupi898
11. jún 2020

to čo si myslí ona je jej problém, nie tvoj, takže vôbec by som sa tým netrápila, keď chceš niečo urobiť, tak jedine pre seba, ale nie kvôli dakomu inému 😉

autor
11. jún 2020

@dori92 Poslala som ip

nyusika
11. jún 2020

podla mna mas vysoku nadvahu - toto je slusne napisane, ze si tucna.
ale nikdy v zivote by som si nedovolila takto narovinu povedat, ze niekto je tucny - pokial by sa ma na to priamo neopytala najlepsia kamaratka, ci sestra.

ale tebe moze byt uplne jedno, co niekto iny napise, zalezi, ako sa ty citis.
ja by som sa citila zle.
mam o jeden cm menej, o cca 15 ki menej a este nejakych 5 chcem dat dole.

elementissa
11. jún 2020

@dusankomoj hm... Mam kamošku, čo ma rovnakú výšku ako autorka, dlho sa venovala bodybuildingu a zenskej kulturistike a v čase ked bola naozaj len hora svalov, mala 68 kg. A to ja som jej už vravela, nech už necvici, lebo nič ženskej už na nej nebolo, obrovitanske nohy, obrovitanske ruky (akože tak svalnaté), pekáč na bruchu... Skus toto vysvetliť svojou logikou, že pri 175 cm má 80 kg svalov. To bude potom teta minimálne majsterka sveta v kulturistike.
80 kg svalov môže mať taký riadne svalnatý chlap nie priemerne vysoká žena po pôrode 👌

5peta1
11. jún 2020

Hlavne ziadna dieta, lebo si este viac ublizis. Pokial nechces trvalo zmenit zivotny styl, pretoze akakolvek dieta je len kratkodoba zalezitosti, tak touto cestou nechod, lebo v konecnom efekte budes vazit este viac. Podla mna to nie je az take strasne a ak chces nieco pre seba urobit, zacni cvicit.

queen_el
11. jún 2020

Ako môžete napísať, že JE tučná, ak ste ju nevideli? Áno, je to viac kíl, ako ideálna váha a tiež by som radila dať dole aspoň tých 8-10 kg. Ale preboha neviete, či je tučná, zas nemá 120 kíl. Každá postava je iná, môžno to na nej až tak nevidno, možno áno, nevieme. Nie každá žena má ideálnu váhu 50 kg. A nehovorím že to nie je istá miera nadváhy, áno je, ale napísať že je to "vysoká nadváha" a "si tučná" je fakt mimo.

gazpalm
11. jún 2020

@panelacikova tak jasne ze ma muz nezdvihne ako 50kg dievcinu 😂ale na pohlad som normal...agentura nas aj vazila, ale podstatne boli len miery( prsia/pas/boky, velkost nohy) moj otec bol futbalista, vysportovany a vazil vzdy o 10 kg viac ako vyzeral, pojem "tazke kosti" je mytus, ale moj otec to napriklad stale hovori ze ma 😂

panelacikova
11. jún 2020

@gazpalm ja mám v rodine toto. moja mama, asi cca 158 cm vysoká má o dosť menej kíl než jej sestra /moja teta/, ktorá ale meria možno 176 cm (približne). a na tete to je oveľa menej vidieť, než na mame 🙂 výška urobí veľmi veľa. aj pár centimetrov

koray
11. jún 2020

Ježiš keby mne mal kto postrážiť dieťa v tom čase,aby som mohla ísť cvičiť, hneď by som bežala

deti95060810
11. jún 2020

tak váhu máš dosť veľkú ale na druhej strane ak ešte kojíš tak mala by ísť aj dole....
To že ti svokra hľadá rôzne cvičenia tak to je len dobré. Ja by som to brala. Nech ona postráži dieťa a ty si choď zacvičiť... Uvidíš - neoľutuješ.

meluela
11. jún 2020

Jedna vec je tvoje zdravie a ci mas idealnu vahu a druha je ci ti ma svokra pravo k tomu nieco hovorit ak ti to prekaza. Podla mna ju do toho nic a ty mas z lekarskeho pohladu nadvahu, nebolo by odveci trosku zmenit jedalnickek a zaradit viac pohybu. Ale kvoli tebe, nie kvoli tomu co si mysli svokra.

gazpalm
11. jún 2020

@panelacikova ano...ale myslim si ze velmi vela urobi, ako je zena stavana...ja ked som mala tych 65 kg ,ked som si lahla v bikinach tak som mala medzeru medzi bruchom a bikinami dobrych 10 cm....co bolo dost nechutne..a poviem pravdu az ma to bolelo ked som takto lezala ...klucne kosti tiez hrozne vycnievali,takze aj kostra vela urobi ...ja niesom "utla" od prirody ako ine zeny...takze mne sa kg maju kde rozlozit si myslim...ale jasne ze uz to po dvoch detoch a korone neni to iste😂aspon som sa zamyslela ze mala by som ist zajtra cvicit 😉

arivederda
11. jún 2020

Rozdiel medzi váhou a výškou by mal byť 100. Tak cca 4 kilečká dole a si úplne v norme. Ale na reči sa vykašli a hlavne prečo a z akého dôvodu by sa svokra mala do teba starať? WTF. Je to tvoje telo a tvoja vec. Dont worry 😉

katkalubkova
11. jún 2020

175cm a 79 kil, podla mna v norme, pozdravujem svokru mam 160cm a 77 kil a citim sa fajn 😀

mondolina
11. jún 2020

@arivederda
Blbosť , to by som pri svojej výške 170 CM mala mať 70 kg? To v žiadnom prípade....

ivkazba
11. jún 2020

Tak ja som mala svojho času pri výške 170 cm 70 kíl a nosila som veľkosť 36 (cvičila som veľmi aktívne silový tréning). Takže nie je kilo ako kilo. To na margo toho, že tu odzneli komentáre, že taká váha je na ženu veľa.

arivederda
11. jún 2020

@mondolina ja vravím ze je to vtedy tak akurát ale nie ideál. Samozrejme sa bavíme o normálnej babe nie modelke.

katkalubkova
11. jún 2020

nabuduce ked pride na navstevu, otvor velku Merci bonbonieru a s usmevom ju ponukni, ci si neda 😀

weisovameggy4444
11. jún 2020

Určite nie si tučná 😀 ja mám takú istú výšku a aj kilá... samozrejme nie som modelka ale ani mi sadlo nekypy z každej strany, nebolia má kĺby, hneď sa nezadýcham... chcela by som schudnúť aspon 6-7kg ale v klude nejdem sa zblázniť z toho. To je na tebe a nie na okolí.

leskovael
11. jún 2020

@arivederda podľa mna to je blbosť... Keď si predstavím žeby som mala mat 164 a cca 64kg tak som bola v takých depkach zo seba že konec... Takáto vec sa podla mna nedá zovšeobecnovať. Každý má iný vkus, iné požiadavky na seba, inu postavu... Čo je pre jedného akurát, je pre druhého už strašne veľa /strašne málo..

katkalubkova
11. jún 2020

@leskovael keby si mala 164 cm a 64kg, bola by si v depkach? Ja ked som pri vyske 160cm mala 62 kil tak som bola v norme, ked som mala 57 - 58 kil, tak som bola slaba ako mucha

mondolina
11. jún 2020

@katkalubkova
Aj ja by som bola, mám 170 CM a 60 kg, a necítim sa štandardne, 5 kg keď dám dole budem spoko.
Každá sme inak nastavená.

leskovael
11. jún 2020

@katkalubkova áno mala by som depky pri takej váhe a cítila by som sa veľmi zle... Ako píšem, je to o každej ako sa cíti, čo sa jej páči.. Nedá sa zovšeobecnovať že čo normál, tým myslím pomer výška /váha teda som sa vyjadrovala k tomu, čo písala arivederda... mne je šumafuk kto má kolko kíl a akú váhu...nech si robí každý tak, aby bol spokojný. Ty si sa cítila pri takej váhe slabá, ja sa cítim zle už keď mam 50kg..

mirkava
11. jún 2020

Uzasna svokra 👍😁. Porazilo by ma z nej...

kayyaa
11. jún 2020

@nyusika vysoku nadvahu ?? ...nadvahu ano, ale nie vysoku🤦‍♀️...skor mierna nadvaha..BMI vychadza 25,8 a nadvaha zacina pri 25, takze len velmi mierna nadvaha.
Mne to pride, ze vsetky, ktore to tu zvelicujete, ako ma vysoku nadvahu a faaakt vela kil, ste zakomplexovane zeny, ktore potrebuju vsetkym trochu oblejsim dokazovat, ake su nechutne tlste a samy si tak zdvihat svoje vlastne ego.

@deti95060810 mne sa pri kojeni nikdy nepodarilo schudnut, vzdu som schudla az ked som kojila uz len minimalne. Toto je velmi individualne.

kristiii
11. jún 2020

@katkalubkova tiež si neviem predstaviť tento pomer, mám 167-168 cm a maximum, čo som kedy vážila (okrem tehu) bolo 60 kíl a to som sa cítila fakt zle. Ja som sama so sebou spokojná medzi 50-55. Ale ono veľmi záleží, kam sa komu tie kilá ukladajú. Keby mne šli miesto brucha kúsok vyššie, asi by mi až tak nevadili 😆😆😆

leskovael
11. jún 2020

@kayyaa tebe unikla pointa???? Autorka sa pýta, či je to podľa nás veľa alebo málo 🤦🏽‍♀️ tak ked povieme názor že veľa, tak mame komplex a potrebujeme si dvíhať ego? Čo sa už tu na koni nedozviem 😂😂