icon

Mám 175 cm a vážim 79 kg. Podľa svokry som tučná

11. jún 2020

Zdravim vopred sa ospravedlnujem ze zakladam tuto diskusiu lebo viem ze je tu takych asi milion ale ide mi o vas nazor ci podla vas je clovek ktory meria 175 cm a vazi 79 kg tucny..lebo podla mojej svokry ano a uz by som mala zo sebou nieco robit ( som 10 mesiacov po porode) ze by som mala aspon takych 8 kil zhodit..uz mi vytipovala aj programy na cvicenie kde by som sa podla nej mala prihlasit u nas v meste...ale to ze jej dcera vazi o 5 kil viac ako ja a ma o 10 cm menej to jej neprekaza..lebo ona ma vraj z akychsi liekov..( nie z toho ze zje celu bonboneriu na posedenie a iny napoj ako colu alebo radler ju piť neuvidite)..proste nemam slov uz

sabinka022
11. jún 2020

@miriam11 a comu akoze neveris??

stanulienkat
11. jún 2020

No je ťa dost. Aspon 10 kil by si mohla dat dolu. No svokra ti to mohla aj jemnejsie naznacit. Ja mam 171cm 54 kil. Jem co chcem a kedy chcem. Samozrejme snazim sa nejest velmi nezdrave jedla. No keby som mala nad 60 kil-nezrala by som.

zuzkaz91
11. jún 2020

Toto su také drísty! Pri výške nad 170 s váhou pod 60 musíte byť ak sparatka! Toto sú mi rady.

zuzkaz91
11. jún 2020

@sabinka022 no ja mám tvoju váhu aj výskumná som ešte chudšia,takže fakt nechápem tie do 60kg

zuzkaz91
11. jún 2020

@zuzkaz91 aj výšku*

hastrmistr
11. jún 2020

Moj svokor kazdeho takto ponizuje aj svokre hovori ze je ako tulen .....odvtedy ho volame princ krasoň
Co sa neozves a nepovies jej ze ona neni taka dokonala aby mohla z huby taku vec vypustit...jaaa by som jej dala

ghelena
11. jún 2020

178cm a asi 65 kg.... co by som za to teraz dala.... hold neviem sa zapriet!

pink_lady
11. jún 2020

...by som chcela vidiet zeny ktore tu pisu ako to je "fakt vela"...
...na svokru kasli, je drza,nech si nedovoluje, ak to ty citis ze chces schudnut tak sa do toho pusti...a sem tam pozri tlacovku s nasim hlavnym hygienikom ...ked ty si tučná, on je čo? 😉

lucinka1988
11. jún 2020

Sudim len podľa seba, mám 177cm, mala som 60kg a to už bol moj strop, povedala som si že stačí a schudla som konečne tie 2kg, čo mi vadili, aby som sa dostala na 58kg. Tesne pred pôrodom som mala 75kg a pripadala som si teda dosť veľká..Ja ale nosím cely život veľkosť S a ak by som mala viac ako 60kg, necítila by som sa dobre.to je len moj pohľad..

kvetinka75
11. jún 2020

@pink_lady presne tak, nie kazdy chce byt vychrtlina. Ja mam 157 a vazim 60 a staci mi to. Netuzim bytsama kost a koža a aj sa takto dobre citim. Mat par kgnavyse nie je koniec sveta.keby to bolo viac ako 15 kg nepoviem . Prilis si niektoriludia zakladaju na vyzore a chudosti akoby to malo zabezpecit celozivotne stastie.

kvetinka75
11. jún 2020

@stanulienkat toto je podla mna uz chore. Ratat kazde kg a byt vychudnuta. Su zeny a muzi ktorym sa pacia normalne zeny a nie vyxhrtliny a nie su to tucne zeny.

otazka1
11. jún 2020

@daganov inak suhlasim, ako som odstavila 20kg islo dolu a ja fakt ale fakt neviem ako.. Pritom pri kojeni sa ma drzali ako kliest 🤷‍♀️

kvetinka75
11. jún 2020

@lenuliatko84 a ako vies ze teraz nie je kočka?,
Nie kazdemu sa pacia chude zeny

caroline_
11. jún 2020

problém ma tvoja svokra...co sa ma co ona k.rva starat do tvojej vahy???? taketo svokry milujem fakt...ona je modelka?

mareka49
11. jún 2020

Ahoj.
Ak mozes daj fotku postavy.
Od ramien dole.
Ja mam 90 kil a citim sa tucno len sem tam😀

stanulienkat
11. jún 2020

@kvetinka75 nemusim ratat kazde kilo,ako som pisala- jem a nepriberiem. A nie som vychrtlina,som stihla. Ak by som aj nieco pribrala,nevadi mi to. No nad 60 kil urcite nie. A nezakladam si na stihlosti,no som rada,ze taka som. Skor nechapem tlste zeny,ktore sj nahovaraju,ze su "plnostihle".

otazka1
11. jún 2020

Inak, nie je to cudne, ako kazdy obhajuje ked ma zena kil viac, ze taka ma byt spravna krasna zena atd.. . A akonahle je nejaka chuda, hned je vychrtlina, hrkocu v nej kosti, instagramova pseudomodelka.. Ja neviem, ale plnsi ludia vedia byt viac zlomysleni ako stihli. Ved nech je akzdy aky chce a ako sa citi dobre, nie?

kvetinka75
11. jún 2020

@stanulienkat tak mat 5 kg navyse nie je tlsta zena

stanulienkat
11. jún 2020

@kvetinka75 to urcire nie. Suhlasim. Len co znamena 5 kil navyse? Pre niekoho 65 kil. Pre jneho 85 kil.

soldi
11. jún 2020

@ghelena inak, sranda, ja mam 170cm a 64 kil a by som povedala, ze vypadam chudsie ako Ty

leskovael
11. jún 2020

@otazka1 presne tak👌

kvetinka75
11. jún 2020

@stanulienkat ved podla toho ako clovek vyzera. Kto je vysoky moze mat aj 85kg a z toho 5 navyse. Kto ma 160 cm tak 85 uz nie je len 5 kg navyse

tristanka
11. jún 2020

10 mesiacov po pôrode, to je podľa mňa ešte skoro aby si vyzerala ako modelka. Áno viem aj také sú. Ale radšej chudnúť pomaly a navždy ako drasticky s jojo efektom. A dôležitá je nielen váha výška ale aj podiel tuku a svalov, kondička, životospráva, energia, celkové zdravie...

jablkovastrudla
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
11. jún 2020

@jablkovastrudla podla mna si chuda, sirsie stehna a boky si predstavujem inak

caroline_
11. jún 2020

@kvetinka75 aj ja :P

soldi
11. jún 2020

@kvetinka75 a pridem Ti ja tucnejsia ako
@jablkovastrudla ? lebo nechapem, ze vazim rovnako, ale som o 8 cm nizsia,to by som mala byt potom ako gula, nie? vsak 8 cm je velmi vela

tristanka
11. jún 2020

Dieťa zanes svokre nech postráži, že ideš cvičiť 😁😂 a máš čas pre seba...

soldi
11. jún 2020

@jablkovastrudla vsak dobre vyzeras 🙂

kvetinka75
11. jún 2020

@soldi neviem ci je to oblwcenim ale horny objem sa mi zda vacsi ale inak velky rozdielnevidim. Tiez vyzeras normalne.