icon

Mám 18 a rodičia ma psychicky týrajú

ivetka454
2. okt 2021

Čaute mam 18 študujem na SŠ školu mam aj do 5 tej a brigády bohužiaľ nestíham.. Žijem s rodičmi ktorí ma psychicky týraju . No nemám na vyber len tu zostať a trpieť.. Poraďte mi prosím co mam spraviť pretože v hlave mam len zle veci... Absolútne nemám kam ísť

marca12
2. okt 2021

@ivetka454 nemas pribuznych alebo starkych,komu by si sa zdoverila? Ak nie,musis sa len zatnut,povedat si,ze cas sa krati a po skole mozes odist. Nesmies sa opustat a hlavne si davaj pozor,aby si nenatrafila na gaunera,ktory ti nabulika sladky zivit a dostanes sa este do vacsich problemov.

elizita
2. okt 2021

co je to za skolu co mas az do 5? najskor si sprav reset, ci ta tyraju rodicia alebo hormony.. mne moja 6r rocna dnes povedala ze si ju nevsimam, akoby ani nezila, ze som zabudla uz aj ze som ju mala v bruchu... hormony su svina.. ja som mala tiez svinsku pubertu,,, po skole som sa skoro osamostatnila a prospelo.. niektori sme asi prilis individualne bytosti, len treba vydrzat kym pride nas cas 🙂

elizabet173
2. okt 2021

@ivetka454 ale no tak, bolo leto, mohla si dva mesiace sa brigádach realizovať, nepoznám školu, popri ktorej by sa nedalo brigádovať., keď to zvládne študent na medicíne, zvládneš to aj ty. Neviem, či so v poslednom ročníku, alebo v predposlednom, veľa do konca štúdia tak či tak nemáš, skús vydržať. Bolo by hlúposťou školu nedokončiť. Akým spôsobom ťa rodičia psychicky týrajú? V škole nemáte psychológa, že by si sa zdôverila a on by ti poradil, čo s tým?

natyreggae
3. okt 2021

@elizita môže byť že cestuje do školy z iného mesta ako napr. Ja .. mne zaberá cestovanie okolo 2 hodín každý deň a domov prichádzam o 16:30 a keď mám prax tak aj o 20:00 ...

majarobo
3. okt 2021

raz máš 18,potom 20 a žiješ s priateľom ,potom máš dcéru tak kde je pravda.

fotoarch
3. okt 2021

dostudovat, potom sa hocikde zamestnat a z trtetej vyplaty ist do podnajmu s kamoskou.. a setrit

elizabet173
3. okt 2021

@ivetka454 prestaň si vymýšľať jednu tému za druhou, pred mesiacom si mala dvadsať.
@majarobo tiež som sa nepozrela, aké témy založila a zbytočne drala klávesnicu

romanovic
3. okt 2021

@ivetka454 Pred mesiacom si mala 20 a ziarliveho priatela a este si hladala, kto prelozi tvojej dcere 100 slov do anglictiny 🤦 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kto-prelozi-moje-dcere-100-slov-do-anglictiny/

iwesska
3. okt 2021

A ako ta tyraju? Nechcu ti zaplatit kredit za telefon? Ci co si mame pod tym predstavit. Ako sorry,ale ze mas SS kazdy den do 17-tej ti moze uverit jedine ten,co do nej nechodil. To mas aj cez vikendy? Lebo aj vtedy sa da brigadovat,keby si chcela.

neznamadama
1. mar 2022

viem co je to psichicke tirani erodicov a neprajem to an inajhorsemu nepriatelovi

neznamadama
1. mar 2022

a ti co tu pisu tieto komentare nevedia co to znamena citit sa napokraji psichickeho aj fizickeho kolabsu takze mozu byt radi lebo nikdy to nezazili

lubkavargova1
1. mar 2022

@neznamadama ale vedia, ale vedia si zistit aj to, ze je toto patologicka klamarka a to je teda na jednu taku, ze stena jej da druhu a potom moze vraviet nieco o tyrani...