Mám 21 rokov a rodičia ma nechcú pustiť spať k priateľovi
Ahojte, čo by ste robili ak by vás rodičia nechceli pustiť spať k priateľovi? Máme 21 rokov.
@bosorka2302 akoze sexovat u vas cez den mozu, ale len co odbije 22-hod, stop, a ide sa domov...?.🙂
co konkretne ti na prespani vadi?
@luxus10 no v prvom rade treba poznamenat, ze moj syn ma sice 20 rokov, s priatelkou su spolu 4 roky, ale ten vztah je taky na dnesnu dobu by som nazvala pomaly. Chodia na vylety, do kniznice, do kina + kazdy ma svoje hobby ona pecie kolace on ma futbal. Cize viac menej to ponali veeelmi pomaly, kamaratsky. Cize on neriesi prespavacky.Oni dokonca ani nechodia ku nam ani ku nim, skor na vylety, prechadzky a pod. A zas kolega co ma 20r dceru ta od 18 ako spustena z retaze, chatovacky, sexovacky, chalani, bary....je to o ludoch
@bosorka2302 ale pises, ze mas svoje pravidla....ake to su a preco?
Bozemoj a rodicia kolko maju rokov ? 😏
@brita7777 podľa niektorých odpovedi, aj mladé baby si myslia, že je normálne, že keď u nich býva dospelé dieťa a pripadne ho aj živia mu môžu rozkazovať, čo môže a nemôže.
Ja mám cez 40, dcéra 23, akonáhle mala 18 a ešte bývala doma, tak som sa k nej správala ako k dospelej, tak ako zvyšní dospeli clenovia rodiny (ja a muž ) mohla si chodiť kde chce, kedy chce, s kým chce, vrátiť sa kedy chce. Keďže sa všetci navzájom rešpektujeme, tak bez toho, aby bola vyzvana mi buď povedala, alebo zavolala, že je tam a tam a napríklad nepríde domov spať. Pred tým než mala 18 sa samozrejme pýtala, či môže ísť a spoločne sme zvážili pre a proti a rozhodli sa.
Ja absolútne nechápem, prečo si niektorí rodičia myslia, že môžu rozkazovať druhému dospelému človeku. Rovnako nechápem, prečo sa 21 ročná pýta, či môže niekam ísť. Zo slušnosti by som oznámila rodičom, že domov pridem až ráno/poobede/o 3 dni a išla. Alebo si aj rodičia pýtajú povolenie od dceri, či môžu niekde ísť? Asi ťažko.
Ženy, ktoré máte potrebu ovládať svoje dospelé deti a vydierať ich, to ste ich vydierali aj ked boli malé? A čím? 🤔
akože nehnevaj sa, ale to si vážne v 21 rokoch pýtaš povolenie od rodičov, oznámim im idem tam a tam prídem zajtra, napozajtra, ani by ma nenapadlo ich prosiť, ja som v 19tich išla k priateľovi oznámila a šla a nič z toho nerobili, ako si spravíš tak máš, takýto teror od rodičov manipulujú tebou .akože sa staráš o domácnosť ty? rodičia čo robia?
@bosorka2302 ty si myslíš že sa 4 roky na seba len kukaju a vodia za ruky? Ty si veľmi naivná. Mne tiež mama zakazovala, aby môj priateľ u nás spal a myslela si že sa len vodime za ruky a to som mala 19 rokov. Ničomu nezabránila.
Chyba je len v tom, ze este stale veľmi počúvaš rodicov 😊
@mimka1402 tak to je choré ale zase rodicia nie su 24/7 doma 😁
@janickacrazy nemyslim ale zatial prespavacky neriesili takze to je uz ich vec.
@simca06022011 To by si sa divila 🤣 U nás stále niekto je, takže ani sama doma nebývam nikdy.😀
Tiez ma nepustili, studovala som VŠ, byvala u nich, privyrabala som si na prilezitostnych brigadach a v 22 ma nepustili ist spat k frajerovi. Nie su nabozensky zalozeni, skor puritani. Potom som dostudovala, nasla si pracu a odstahovala sa. Inak sa asi neda, zivia ta, ich dom, ich pravidla.
@sisaka V dobrom dcére závidím takú maminu. 😊
U nás to je podmienovane tým, že živia, či prispievajú na VŠ. A takí rodičia vydieraju silno aj v detstve. Citovo, slovami, zničia sebavedomie aby boli poslušné, akonáhle aj v názore sa nezhodujú už začne slovny teror aby dieťa malo výčitky... V dospelosti navštevujem psychológov, psychiatrov, keďže takým spôsobom sa ku mne správajú chlapi.
Ja som raz prespala u frajera keďže ma chcel zoznámiť mamine a k nám on nesmel, vedeli, že idem ku kamoske, ale oznámila to rodičom, keď už som bola v autobuse aby nevbehli za mnou, keďže som nikdy im nechcela klamať . (Mala som tesne pred 20) A doteraz mi to silno vyčíta, boli hystericke scény a plač, že aká som najhoršia dcéra, že koľko vzťahov na okolí sú a nespia u seba. No áno, ale tí žijú v jednom meste a nie 6 hodín od seba...
a potom sa cudujeme kolko starych dievok beha po svete....
To ma mrzí,že rodičia sú takito. Moji sú, chválabohu, rozumní, môj frajer mohol u nás pokojne prespat a aj ja u neho. držím palce,nech sa to zmení.
@bosorka2302 no poviem ti novinku, ale sexovat sa da aj cez den, takze na to nemusi ist na prespavacku alebo chatovacku, takze mozes si byt ista, ze tvoj syn s frajerkou sa na kazdy spolocny vylet velmi tesia 😁
Povedz im, nech ti veria, dávaš si pozor, máš ich rada a teda ideš 🙂
@ibrunova preboha a čo jej majú veriť? veď má 21!!!!! Nechce spáchať zločin. Len chce žiť svojim životom. Čo je na tom že prespí inde? Veď ich to nijako neovplyvní
@kvetinka75 Veď ok, ja by som ju pustila, resp. nechcela by som od nej, aby si odo mňa pýtala povolenie. Ja mám tiež dcéru 21, frajera síce nemá, ale len od nech chcem, nech mi povie, že nebude spať doma, aby som vedela, detaily nevyzvedám.
@ibrunova ja mám tiež doma 20 r. Stačí keď oznámi že niekam ide, aby sme vedeli že je v poriadku, keď ju nenájdem doma, príp. kam a s kým - to už je dobrovoľné😂, ale opýtam sa, veď sa normálne bavíme a zvyšok neriešim.
21 ročná sa pýta na povolenie, či môže ísť z domu??? :D panebože, niektoré dievčence ste riadne maminkine sukne :D keď som mala 16 bola som sama v zahraničí študovať. Od 15 na intraku... Ja toto naozaj nechápem tieto veľké "deti"... Dúfam, že mňa sa môj syn nebude v 21 rokoch pýtať, ci môže ísť von :D teda ja pevne dúfam, že najneskor v 18 si pekne spakuje svojich par svestiek a pôjde bývať sám. Intrák, podnájom, vlastné... Je mi to jedno, hlavne nech doma neostane a nie je z neho mamanek 😆🤭🤭🤭
Mala som to rovnako.. Pohár trpezlivosti mi pretiekol keď som prišla o pol hodinu neskôr (samozrejme mamine som zavolala a povedala jej že budem meškať a aj koľko) no ona ma ešte aj po príchode vyfackala 🤦🏼♀️ ráno som sa zbalila a 2 dni ma nebolo.. Šla som prvýkrát spať k vtedajšiemu priateľovi (teraz sme už 13 rokov manželmi 🙂) a nič jej nepovedala. Načo keď nezaberala slušná komunikácia a netolerovala ani to že sme spolu vonku. Po 14 mesiacoch vzťahu sme sa vzali a odsťahovali. Sme spolu vyše 14 rokov a tiež sme mali v tých časoch 21 🙂 držím palce.
@kvetinka75 toto som inak nechápala ani ja a ani nikdy nepochopím.. Lebo ak sa jednalo mamine o sex tak na ten som nemusela ísť predsa k priateľovi na noc.. 😆🤦🏼♀️

syn ma 20 nikdy nechcel spat u priatelky ani ona u nas. Moj dom moje pravidla,nakolko studuje, ani by som mu to nedovolila