icon

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesť

kvitok14
21. apr 2016

Ahojte baby .. chcela by som sa s niekím poradiť .. a zaroveň virozprávať :( ... takže .. mám 22 rokou a som zobratá už 2 rok teraz v auguste to bude druhý rok ... ale z manželom sme normálne 4 roky ... máme spolu 3 ročnú dcérku ... no a stala sa taká vec že pred pár mesiacmi nás nechal .. odišiel .. to bolo najhoršie obdobie v mojom živote tak isto aj malinkej .. nechcela mi tížden jesť .. spať ... strhávala sa mi zo sna . hladala ho všade .. a ten pocit keť sa muíš pozerať na dieťa ako sa trápi a chýba jej otec :( :( .... líhať si do postele .. stím že už snami nieje :( ... a pred tím sme sa všeci tulili k sebe :( .... strašné obdobie :( .... a potom po tom čase sa vrátil a teraz býva snami .. ale nikdy snami nieje ... chodí preč :( :( ... druhú ženu nemá vôbec :( ... ale behá z kamarátom ...... niesme spolu ešte ako manželia :( .... a toto mi chýba .....nemôžem sa k nemu pritúliť nemôžem ho pobozkať nemôžem nič :( :( .... a ešte k tomu mi včera zahlásil že sa chce zase odcťahovať nechce sa rozprávať o našom naželstve :( :( .... povie k tomu iba tolko že ma má ešte rád ale že to už nieje ako pred tím :( :( ..... moje dieťa .. má už 3 roky a nechce rozprávať a preto lebo vidí čo sa robí medzy niami dvoma .. pred tím sme boli velmi šťasní .. ale neviem čo sa sňím stalo a keť som sa ho opýtala či ho to omrzelo povedal mi na to že nie ... poradte mi čo mám robiť velmi ho milujem a chcem byt sňím viem že asi si poviete vikašli sa na neho príde niečo iné a a lepšie .. ale ja chcem len jeho aj keť je taký aký je ... baby stze moja jediná nádej poradte ako si ho mám zýskať naspeť :( :( .. skúšala som už všetko

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesť
sasa1310
21. apr 2016

@kvitok14 chlap robí to, čo mu je dovolené. On si chodí kde chce. Spomenie si na teba, príde domov, ty mu dáš sex a je spokojný. O decko má postarané a nič mu nie je vyčítané. Takže prečo by to nerobil
Ty sa nepýtaj prečo to robí. Ty mu daj decko do ruky nech ide s ním von, keď má chuť niekde ísť. Daj mi do rúk zodpovednosť a nie to, že si robí čo chce a ešte dostane k tomu darček - teba.

maxiva
21. apr 2016

no hruza,to bude riadny manipulator 😠 BEZ DIEVCA BEZ 😒

kvitok14
autor
21. apr 2016

neviem ako vrátiť naspeť jeho správanie .. ako poviem vám jedno keť tento jeho užásny kamarát .. býval iden mali sem také užasné obdobie .. ako je .. že sme išli z malou vonka potom sme prišli domou malinká zaspala .. a my sme mali sviečky vínko večera a samozrejme nežnosti .. smiech .. rozprávanie .. a teraz nič proste .. a to dokonca ten jeho kamarát ho nahovoril na tú istú prácu kde robí aj on tak behajú spolu po školeňí .. neviem ako proste jednené kto nám v tom bráni je on .. jedine on ., proste nikto iní keby bol preč alebo keby sa sňím nebavil tak by to bolo zase to isté pekné

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 pekne by bolo keby dostal rozum hlavu nosi na krku len pre okrasu vlastne ani nevie naco hu ma. Velmmmiii smuuuuuutne...... To je jak zit z muzom ale neviem o nom nic kto je kde je skym je....... Jako keby ste nemali spolu nic a najhorsie natom je ze nato doplaca vase dieta ono si rodicov nevybera no to akeho ma otca ktory ma radsej kamarata ako jeho je na zaplakanie😀

alysea
21. apr 2016

Si velmi mladucka a veris este v nieco co samo ale nepride...kedysi som bola v podobnej situacii aj ked okolnosti boli ine ale silou mocou som drzala rodinu kvoli synovi...ked mal 5 rozviedla som sa....uz sa to nedalo a dnes s odstupom casu Ti poviem len tolko-mala som to urobit hl.kvoli synovi kym bol mensi, nechapal tolko a nemusel vidiet tolko zleho. Nie vzdy clovek zachrani vztah, hlavne ak kazdy chce nieco ine. Davas muzovi kompletny servis a on si uziva zivot. Ci uz je v tom ina zena alebo kamarat je nepodstatne pretoze on ukazal svoje priority a Ty hoc ho neviem ako romanticky milujes, by si sa mala posunut dalej. Ako sa da vyriesit nieco o com sa ten druhy ani nechce bavit? Kde nie je komunikacia tam nie je ani cesta...a abybraz byval s Vami a potom sa stahoval? Toto sa nerobi. Nechcem mudrovat, kazda nejak zijeme jazda ma svoje radosti a starosti, hovorim Ti len svoju skusenost. Je si Tebou isty, neboji sa, ze by si ho nevzala spat tak si robi co sa mu chce.

kristinka86
21. apr 2016

@kvitok14 Tak sa skús porozprávať s tým jeho kámošom. Vysvetli mu, že všetko sa zmenilo jeho príchodom. Resp. sa porozprávaj s oboma naraz, nech sa môžete rovno všetci konfrontovať. Ak si myslíš, že on je jediný problém. Mne sa to ale nezdá! Kamarát mi príde skôr ako zámienka.
PS: Tvoja téma má nezmyselný názov, lebo Ty sa rozviesť zjavne neplánuješ a nechceš!

kvitok14
autor
21. apr 2016

ket proste ja neviem ja som nikdy nemla vela chlapou ja keť som verná tak aj za hrob .. nechápem .. ozaj niekto hovorí nevzdávaj sa bojuj ešte za to ťčo chceš že človek ktorí niečo velmi chce tak to dostane .. nechápem ako sa môže pan boh na toto pozerať ja som nikmu neublížila a ni nič práveže pomáhala .. a tak .. neviem a necháepm .. trvá to už takto 5 mesiac a proste nič :( :( ... nechcem sa ešte vzdať :(

kvitok14
autor
21. apr 2016

@kristinka86 ako myslíš zámienka ?? ... no neviem aj mne to tak prehodilo neviem prečo :/

guiseppinka
21. apr 2016

@kvitok14 ako prepac, ale toto co ti napisem bude drsne... nazov temy si dala uplne odveci, lebo sa NEchces rozviest. to, ze mas 22 rokov, je teraz nepodstatne, aj ked to uz by si mohla mat rozum a realisticky pohlad na svet, kedze uz mas dieta... chces sa poradit, co mas spravit a ked ti baby pisu, ze ho nechaj, tak nie, lebo bla bla bla... v minulosti sa zit neda... ides prikladom dcere, ako to tu uz bolo uvedene... co mas z toho, ze si stale v strese, tvoje dieta je v strese... uvedomujes si kolko roznych poruch a problemov dlhodoby stres prinasa? a ze sice mate skvely sex. myslis, ze s inym chlapom ten sex nebude taky skvely? myslis, ze vztah je len o sexe, dotykoch? pride mi z toho co pises, ze ano... sadni si pred zrkadlo, pozri sa na dceru, prefackaj sa a vzchop sa. ide o vela, ide o buducnost tvojej dcery... on, ako jej otec bude navzdy, mozu spolu travit cas, nikde nie je napisane, ze ju nemoze mat aj on... a mas 22 rokov, cely zivot pred sebou, ver tomu, ze este najdes chlapa, ktory si bude teba a tvoje dieta vazit a bude vas milovat a naozaj vas nesklame ako tvoj sucasny muz... a naozaj, skus trochu popracovat na gramatike, lebo sa na to neda pozerat 😉 ulahci ti to aj hladanie prace

maxiva
21. apr 2016

@kvitok14 mas pravdu nechapes to..TU UZ NENI ZA CO BOJOVAT!!!viem,ze ti to ublizuje taketo reci,ale musela som.pride mi,ze ty to proste nechces vidiet.ked to nebude henten kamarat,zase to bude iny kamos....a tak dookola.oplati sa bojovat,ale tu uz neni za co!!ja viem,ze si mladucka a kazdy mame pravo na omyly,ale uz sa mu nedoprosuj,spamätaj sa.ved citas vobec,co ti tu piseme.nikto ti neradi,aby si s nim zostala....

kristinka86
21. apr 2016

@kvitok14 Podľa mňa, nemôže byť kamarát silnejší ako dcéra a manželka. Takže niečo sa mu nepáčilo už skôr, s niečím nebol spokojný a kamarát prišiel vhod na to, aby s niekym z domu vypadol..Môj názor..
Veď každý muž má nejakého kamaráta, ale mne sa ešte nestalo, aby uprednostnil môj manžel kamaráta pred rodinou - ak to nebolo čosi veľmi vážne a sama som mu nepovedala, nech ide...

monika2012
21. apr 2016

@kvitok14 Ahoj. Tvoj drahý zistil, že manželstvo sú povinnosti a zodpovednosť. Nie každému chlapovi vyhovuje takýto život. Podľa môjho názoru je to ešte nevyzretý mladý chalan, ktorý sa správa ako sebec, a nevie si vážiť, že má doma krásnu ženu a zdravú dcéru. Už len kvôli dcérke by sa mal správať zodpovedne, a ak ju ľúbi, mal by sa jej rád venovať. Verím, že Ti nezahýba. S kamarátmi je život bezstarostný, takže isto nehľadá ženu. Ale prečo sa potom ženil? A ako vidím, dokonca v kostole! Prepáč, ale môj názor je, že je to chrapúň. Možno zažije v živote niečo, čo ho "uzemní", kedy pochopí skutočné hodnoty v živote. Možno časom dozreje. MOŽNO. Je mi ľúto Teba aj Tvojej dcérky, ale láska sa nedá vynútiť. Podľa mňa s ním iba strácaš čas. Nevidím v tomto vzťahu budúcnosť. Mrzí ma to.

michala.s
21. apr 2016

@kvitok14 tvoj manzel nie je viac tvoj manzel, nasiel strateneho kamarata a s nim aj vsetky spomienky ako mu bolo dobre ked bol volny a slobodny ako vtak a to sa mu paci ovela viac ako musiet zarabat prachy pre rodinu, starat sa o decko, pocuvat manzelku, ktora sa mu furt iba do zadku pcha a poslizuje sa.
Ten vztah nema zmysel a cim skorej si to uvedomis tym pre teba a tvoju malu lepsie. Existuju chlapi, co za rodinu aj zivot polozia, ten tvoj by ta tak akurat vysmial a siel by s kamosom na pivo
4 roky niesu 40 rokov, najdes si ineho lepsieho, netreba ti to nevyzrete decko k zivotu, ty rychlo dospej, utried si ci ti zalezi len na tebe aby si mala koho bozkavat a objimat atd, alebo ci ti zalezi na tom aby tvoja mala nemala nocne mory a psychicke problemy, lebo tato je raz s vami a potom nie

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 veru nie je zaco bojovat lebo ti si jedina kto bojovat chce a to nestaci.... Ak on neho odides ver ze ti bude lepsie.. Ved on nieje jediny chlap chlap na svete ved hadam nema zlateho vtaka...... Vlastne nema nic v zivote mu staci kamos.. Ak by si ho postrasila mozno ze by sa aj zlakol teda ak sa nejake srdce... Treba zakrocit hned lebo toho sa bude len natahovat a ty sa stoho zblaznis.. Skus Ultimatum!!!!!!!

rainyafternoon
21. apr 2016

@kvitok14 Ty chces bojovat o zachranu vztahu, ale tu ziaden boj nie je, tvoj muz uz kdesi zdupkal.
Cim skor sa preberies, tym lepsie pre teba a pre dceru. Mladi ste obaja, ale ty na rozdiel od neho citis zodpovednost za svoje dieta. On ho neciti - nechova sa podla toho. Co k tomu viac povedat - 22 rocny chalan, manzelka a dieta - zla kombinacia. Chalan sa hlada, chce si uzivat, a ty mu robis rohozku - sex ma, starat sa staras, na oplatku dostavas co? Ho.... Kam toto moze pokracovat? Mala by si sa prebrat z toho sna, lebo nic uz nie je take ako 'bolo predtym', situacia sa zmenila, tak nerob zo seba handru, otvor oci a ukaz svojmu podarenemu manzelovi, ze aj ty mas nejake hranice.

bratislavcankanm
21. apr 2016

@kvitok14 ak sa manzel s tebou nechce rozravat, tak sa nikam nepohnete, len sa budes trapit... on sa musi rozhodnut, ci chce alebo nechce ostat s rodinou... hlavne, nevolaj ho uz spat, ak zasa odide, nepresviedcaj ho.. ak ma byt s vami, tak nie kvoli tomu, ze ty to chces ale on to musi chciet, musite mu chybat (obidve !!!).... to je najhorsie pre dcerku, ze otecko je raz z vami, potom prec, potom zase s vami...poznam to, zazila som, moj ex odisiel 2x v priebehu roka, maly mal z toho v hlave riadny zmatok (bol o nieco malo starsi ako tvoja dcerka)...

moj ex tiez tvrdil, ze v tom nie je ina zena... zdalo sa mi, ze hovori pravdu, vtedy ...ale uz viem, ze to pravda nebola, mal inu

alex49
21. apr 2016

Ja nechápem, ako s ním môžeš spať, keď ti dal jasne najavo, že ťa neľúbi a správa sa ako chruňo. Už dávno mal mať zbalené pred dverami s tým, že sa môže vrátiť, ak to bude myslieť vážne.

veronicka88
21. apr 2016

Toto je jasné ako facka...nevybureny chlap,zena/y mu ostala/i hlavu...slová čo hovorí a ako koňa sú jednoznačne a znacia to...prepac ale pisem narovinu.

veronicka88
21. apr 2016

*omotali hlavu

alaguema
21. apr 2016

@kvitok14 jedine ON (kamoš) vám bráni v štastí? Žena, zobuď sa. Tvoj chlap je svojprávny a slobodne sa môže rozhodnúť, či bude tráviť čas s rodinou, alebo flákaním sa. Vzala si si nezrelého, ovplyvniteľného slabocha, ktorý nemá pevný charakter a funguje v štýle kam vietor, tam plášť. Plus, ty zrejme budeš tak trochu stíhačka a vyžaduješ si to svoje majetníckym spôsobom, "lebo ho predsa miluješ" a robíš všetko "pre dobro rodiny" a to mu možno tak trochu liezlo na nervy a keď prišiel kamoš, tak sa to prejavilo naplno. No, typický slaboch. Namiesto toho, aby sa presadil asertívnym spôsobom, nechá sa zlanáriť vždy niekym silnejším...Takí chlapi budú stále robiť niečo, čo im nadiktuje niekto iný. Nemajú vlastný názor, ani vlastný pohľad na svet. Keď odíde tento kamoš, príde iný, alebo aj iná žena, ktorá ho za sekundu presvedčí, že jeho život s tebou za nič nestojí a on sa zbalí ako odíde po x-tý krát.

danette
21. apr 2016

Skús mu nastaviť zrkadlo. Po sexe sa zdvihnú skôr ako on a povedz že odchadzas s kamoškou na pivo , alebo na diskotéku sa zabaviť, mal by to predsa pochopiť ked on sám chodi kade tade... Až potom uvidíš či sa nebude chcieť rozpravat

monika2012
21. apr 2016

@danette Toto jej nezožerie. Pozná ju. A okrem toho, keďže ona sa venuje iba rodine - jemu a malej, isto žiadnu reálnu kamošku, s ktorou by mohla ísť na pivo, ani nemá. On bude vedieť, že blafuje. A ešte ju vysmeje...

cervenaruza123
Autor odpoveď zmazal
veronicka88
21. apr 2016

@danette to je chlap ktoremu nedopne a z tej pstele sa postavi a odide skor ako ona...to su chlapi ktorym je to uplne jedno....

intrograla
21. apr 2016

Pri každom rozhodovaní netreba zabúdať na úctu k samej sebe a v neposlednom rade na hrdosť. Nemôžeš sa doslova vtierať chlapovi, ktorý nemá záujem. Je to veľmi ťažká situácia, ale mysli na to, že mohlo byť aj horšie. Napríklad ty a sama s 2 alebo 3 deťmi. Kamaráta by som za nič nevinila. Pokiaľ tvoj manžel nemá v hlave poriadok, tak by sa to bolo časom pokazilo aj bez vplyvu kamaráta. Takže radím ti, aby si rešpektovala jeho rozhodnutie. Čím viac sa budeš snažiť, tým to bude horšie. A ja dúfam a prajem Ti, aby mu čoskoro došlo, akú veľkú chybu urobil.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
lubkavargova1
21. apr 2016

Hod rec s jeho mamou. U takych ma mama/ svokra velke slovo. Da mu 2/3cez hubu a spamata sa.

pupavka123
21. apr 2016

@kvitok14 Nechapem ten nadpis-Mam 22 rokov a chcem sa dat rozviest...a pises,ze ako ho strasne milujes,chces ho spat a bla,bla...tak chces sa dat rozviest alebo nie?ty si ako tatar,pises ako tatar-pravopis a nevies co vlastne chces

pupavka123
21. apr 2016

@dominika6 Ty si teda cislo!!!!!ona moze a ja nie? 😀 😀 😀 😀 😀

dominika6
21. apr 2016

@pupavka123
dakujem za pochopenie 😀 😀