icon

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesť

kvitok14
21. apr 2016

Ahojte baby .. chcela by som sa s niekím poradiť .. a zaroveň virozprávať :( ... takže .. mám 22 rokou a som zobratá už 2 rok teraz v auguste to bude druhý rok ... ale z manželom sme normálne 4 roky ... máme spolu 3 ročnú dcérku ... no a stala sa taká vec že pred pár mesiacmi nás nechal .. odišiel .. to bolo najhoršie obdobie v mojom živote tak isto aj malinkej .. nechcela mi tížden jesť .. spať ... strhávala sa mi zo sna . hladala ho všade .. a ten pocit keť sa muíš pozerať na dieťa ako sa trápi a chýba jej otec :( :( .... líhať si do postele .. stím že už snami nieje :( ... a pred tím sme sa všeci tulili k sebe :( .... strašné obdobie :( .... a potom po tom čase sa vrátil a teraz býva snami .. ale nikdy snami nieje ... chodí preč :( :( ... druhú ženu nemá vôbec :( ... ale behá z kamarátom ...... niesme spolu ešte ako manželia :( .... a toto mi chýba .....nemôžem sa k nemu pritúliť nemôžem ho pobozkať nemôžem nič :( :( .... a ešte k tomu mi včera zahlásil že sa chce zase odcťahovať nechce sa rozprávať o našom naželstve :( :( .... povie k tomu iba tolko že ma má ešte rád ale že to už nieje ako pred tím :( :( ..... moje dieťa .. má už 3 roky a nechce rozprávať a preto lebo vidí čo sa robí medzy niami dvoma .. pred tím sme boli velmi šťasní .. ale neviem čo sa sňím stalo a keť som sa ho opýtala či ho to omrzelo povedal mi na to že nie ... poradte mi čo mám robiť velmi ho milujem a chcem byt sňím viem že asi si poviete vikašli sa na neho príde niečo iné a a lepšie .. ale ja chcem len jeho aj keť je taký aký je ... baby stze moja jediná nádej poradte ako si ho mám zýskať naspeť :( :( .. skúšala som už všetko

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesť
bielavila
21. apr 2016

@candii nechapem co je to s vami baby, co ste ucitelky? ze vkuse riesite gramaticke chyby? ja som dnes dostala strasneho zdrba zato, ze som mala v texte dve chyby...cisto nechapacka, ze preco ma niekto potrebu komentovat gramatiku ked nevie pomoct...ale ty komentujes chyby a sama sa jednej velkej hrubky v texte dopustis?

tehula
21. apr 2016

prosim ta, na takeho sa vyser, kym si este mlada. Aj dieta si zvykne, staci ak ma lasku od teba a nie divadlo, ze ste manzelia len na oko.
Nechapem, naco sa vratil a manipuluje ta, a citovo vydiera, ze chce zas sa odstahovat.
S kamaratmi ked beha, nech sa u nich ubytuje
Ty sa skonsoliduj, kopni ho do riti, pomoz mu zbalit a rozved sa. Ked to preboli, stretnes niekoho, kto za to bude stat. Nic nie je stratene, ale ked sa budes s chmulom natahovat roky, raz pride potom odide teraz to a tamto, ani normalneho partnera si nenajdes.

vydrnik
21. apr 2016

@kvitok14 nebud hlupa keby ta naozaj milovat tak ikeby mal milion kamaratou bude s tebou a dietatkom,tebe utecu najlepsie roky a on sa len zabava po baroch a ani nevies ci v tom niesu ine zeny,v tebe ma jistotu a o tomu ide,za chrbtom sa ti moze vysmevat ze mu vsetko trpis dovolis,atd.toto nieje laska,sundej ruzove okuliare asvet kolem seba uvidis inac,si mlada naivna a cakas ze sa ti muz opet vrati taky aky bol ale to sa nikdy nestane,uziva si kade tade a ked je s tebou len recicky a ty tomu veris,

svetluska82
21. apr 2016

ach jaj, dalsie decka, co rychlo svadba...Bud mu stanovis pevne pravidla, bez toho rodina nemoze fungovat, alebo ho posli dokelu....Hra na rodinu manzela omrzela, vsak kamosi zvacsa slobodni, zivot je jedna velka zurkaaa. Neobvinuj kamosa, mojmuz tiez chodi s kamosmi na vyjazdy a svokra sa vadila s kamosom ze preco ho taha von. Kamos odisiel do zahranicia a moj muz si nasiel ineho kamosa na vyjazdy...Cize je to len muzova chyba, ak chce chodit, chodit bude. Bud si zvyknes, alebo prejdete na kompromis, alebo ho posles dokelu. Prides mi hrozne nevyzreta, ved kto si tu bezne dava foto celej rodiny? 😖 A ten pravopis fakt hruuuuza, chapem ak niekto ma par hrubiek, prip. preklepy, ale toto je sila..... Zelam vela stastia a ak chces zachovat rodinu dohodni sa na pravidlach....a najdi si nejaku zalubu, nech aj on ti dieta postrazi......

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 nech uz sa rozhodnes akokolvek nezabudaj ze tvoj manzel ma od manzela velmi daleko a zaroven ma velmi blizko k slobode.... Jeho rodina mu je ukradnuta seba a volnost ma radsej ako teba😀

candii
21. apr 2016

@bielavila omg... napisala som ze viem ze nie sme v gramatickom okienku .. kazdy urobi chybu nekomentujem tu kazdu jednu zenu co spravi hrubku vsak je to normalne.. ale ten prispevok je hrozny a nepovedz ze nie ked uz niekto napise "keť" .. "zýskať" to ne uz iny level...

kvitok14
autor
21. apr 2016

byb nič sdneska som sa dozvedela od jeho kamaráta že sa stretáva z dákou miškou takže boj ukenčený :( :( :( .. a sredce prelomené na 1000 000 časťí :(

sasa1983
21. apr 2016

@kvitok14 viem, ze to boli. Ale mas velku devizu v tom, ze mas 22. Si vezmi, ze mas v podstate zivot pred sebou. Keby Ta opustil v 40-45tke, tazsie by sa Ti novy zivot zacinal. Kazdopadne si len ostraz, ako s vyzivnym. Budes musiet trosku zamakat, snad si vies najst pracu...necitala som vyssie prispevky (ak sa o tom pise, tak beriem spat).

timea7
21. apr 2016

@kvitok14 no zistila si to, čo bolo všetkým jasné už od začiatku, držím palce, aby si sa z toho sklamania dostala čo najskôr a zároveň zliezla z oblakov na zem a pochopila, že manželstvo nie je len o svadobných fotografiách a držaní sa za ruky.

katrin21
21. apr 2016

@kvitok14 ja som sa rozviedla ako 25rocna.. mala som 2r dcerku... partner sa zalubil do inej, asi to tak malo byt...
Ber to tak, ze si mlada a este mas cas si najst plnohodnotny vztah a je to lepsie, ako rozviest sa v 40tke... Vsetko zvladnes, vek ti je vyhodou ..

candii
21. apr 2016

@kvitok14 musi to byt tazke a velmi bolestive .. ale neboj si mlada baba este aby nelutoval..

misel0806
21. apr 2016

@kvitok14 je to špina s velkym Š.... Ze si to uz davno s nim neskoncila ti si sa prenho trapila slepo si verila ze bude dobre a on ti teraz vrazil dyku do srdca no dalo sa to od neho cakat. Co oko nevidivto srdce neboli.... Ale preverila bych aj toho kamosa stou retazou ci neklame lebo on je hlavny zdroj vasho nestastia..... Ach boze niektore zeny nemaju fakt stastie na chlapov. Je mi to luto no tvoj manzel sa pekne vybarbil maslu na krk by som mu dala. Teraz mu pekne zbal veci povymienaj zamky na dverach a napis ziadostvo rozvod... Ked tak velmi chcel slobodu nech ju ma. 😤

len_henus
21. apr 2016

@kvitok14 ked budes chciet pokecat kludne napis 🙂

maxiva
21. apr 2016

@kvitok14 a to ktory kamarat ti to povedal?nie ten na fotke,ci?tomu by som neverila...mrzi ma,ze sa musiz takto trapit,ale mozno je to dobre.lebo ty by si v sebe zivila nadej na obnovu vztahu este dllllllho ☹ takto to konecne rozsekni a odputaj sa 😒 a neboj sa najde sa niekto, kto ti to srdiecko pozliepa 😉

vydrnik
21. apr 2016

@kvitok14 to je to co som pisala aj som si to myslela,ved si mlada baba zivot pred sebou a tvaris sa ako by on bol jediny nasvete zpametaj sa pre takeho nema cenu sa trapit,

zlatkapaps
21. apr 2016

@kvitok14 viem ze to mas momentalne velmi tazke a nepripustis od ziadnej z nas nejaku radu... ale ver mi ze to preboli a (prejde ta to)... drzim prsty nic nie je stratene si mlada a myslim ze ten prava na teba este caka! 😉

baaambulkaa
21. apr 2016

ja len nerozumiem nadpisu....tam píšeš že sa chceš rozviesť no pritom nás prosíš, aby sme ti poradili ako ho získať späť....tak čo vlastne chceš?

maxiva
21. apr 2016

@baaambulkaa no ona ho chcela spät:( ale teraz zistila,ze ma frajerku ☹ takze......musi si to nejako zrovnat v hlave,ale snad ho nebude uz chciet

charaka
21. apr 2016

No kazdopadne neverim, ze nikoho nema, ci s nikym len tak nespava po zuroch a diskotekach... alebo je gay/bisexual... to je jedno... ja len nechapem, ako s nim mozes dalej len tak spavat... asi nevies, co su pohlavne choroby... mas dcerku a na neho sa vykasli, iba s tebou manipuluje ☹

misel0806
21. apr 2016

@maxiva veru snad ho uz necha nech si ide.. Az teraz uz zistila skym vlastne zije a mozno aj dufala ze aky je len ked svet videla cez ruzove okuliare a nechcela si to pripustit az teraz vidi aka je realita zacina sa to coraz viac zamotavat😀

len_henus
21. apr 2016

Niektori chlapi su fakt idioti.. Stava sa, ze sa manzelstva rozpadnu, ze on alebo ona si najdu niekoho ineho, ok, ale preboha, ved ste dospeli ludia, nieco ste si spolu prezili, mate spolu dcerku, tak aspon pre toto by mal mat voci tebe nejaku uctu a povedat veci narovinu!!!

alchemilkazltozelena
21. apr 2016

@dominika6 sy zabyla djevca 😀

sasa1983
21. apr 2016

Jaj baby, ale tazko si povedat, ze ved nema cenu sa trapit, to si clovek lahko povie, ale realita je ina. Podla mna to chce cas, ale nenechaj si so sebou manipulovat, mozno mu to kvazi nove randenie nevyjde (lebo nehnevaj sa, on teda ziadne terno nebude, rozvedeny, alebo rozvadzajuci sa, alimenty na dieta, alebo vlacenie po sudoch kvoli neplateniu alimentov, mlady chalan, bohvie ake ma prijmy, ja by som ako slobodna o takeho frajera neoprela ani bicykel a to uz z vlastneho egoizmu)..mozno mu ten vztah nevyjde a bude sa chciet vratit a potom znova odide a ..kolotoc.

maxiva
21. apr 2016

@misel0806 no hold laska byva slepa 😖

dominika6
21. apr 2016

@alchemilkazltozelena
Dyyykiii Bronaa...😀

mariannag77
21. apr 2016

@maxiva krasne napisane aj ja tak.hovorim

misel0806
21. apr 2016

@maxiva laska aj hory prenasa no u tychto dvoch to neplati. Zazvonil zvonec a rozpravke je konec😘

mariannag77
21. apr 2016

@snubenci08 a vymen si zamok na byte a uz ho dnu nepusti. Velke dvere von a uzke dvere dnu. Alebo ziadne. Najdes si lepsieho chlapa.

timikaj1
21. apr 2016

obyčajný sebec,ktorý neberie ohľad na nikoho ani na dieťa,najmä aby jemu dobre bolo...Najhoršie,že zase trpí chúďa dieťa,ktoré je v tom nevinne!!Ide si cez mŕtvoly a ešte je taký zbabelec,že nevie povedať pravdu na rovinu ,ale sa vykrúca ako had!!!Určite sa mu to vráti ako bumerang a potom mu ten bumerang rozbije hlavu a karma je sviňa🙂

7certik7
21. apr 2016

Ja som hovorila,ze v tom je ina..:P vidis,nepozanala si ho,aj ked si si myslela,ze ano.