icon

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesť

kvitok14
21. apr 2016

Ahojte baby .. chcela by som sa s niekím poradiť .. a zaroveň virozprávať :( ... takže .. mám 22 rokou a som zobratá už 2 rok teraz v auguste to bude druhý rok ... ale z manželom sme normálne 4 roky ... máme spolu 3 ročnú dcérku ... no a stala sa taká vec že pred pár mesiacmi nás nechal .. odišiel .. to bolo najhoršie obdobie v mojom živote tak isto aj malinkej .. nechcela mi tížden jesť .. spať ... strhávala sa mi zo sna . hladala ho všade .. a ten pocit keť sa muíš pozerať na dieťa ako sa trápi a chýba jej otec :( :( .... líhať si do postele .. stím že už snami nieje :( ... a pred tím sme sa všeci tulili k sebe :( .... strašné obdobie :( .... a potom po tom čase sa vrátil a teraz býva snami .. ale nikdy snami nieje ... chodí preč :( :( ... druhú ženu nemá vôbec :( ... ale behá z kamarátom ...... niesme spolu ešte ako manželia :( .... a toto mi chýba .....nemôžem sa k nemu pritúliť nemôžem ho pobozkať nemôžem nič :( :( .... a ešte k tomu mi včera zahlásil že sa chce zase odcťahovať nechce sa rozprávať o našom naželstve :( :( .... povie k tomu iba tolko že ma má ešte rád ale že to už nieje ako pred tím :( :( ..... moje dieťa .. má už 3 roky a nechce rozprávať a preto lebo vidí čo sa robí medzy niami dvoma .. pred tím sme boli velmi šťasní .. ale neviem čo sa sňím stalo a keť som sa ho opýtala či ho to omrzelo povedal mi na to že nie ... poradte mi čo mám robiť velmi ho milujem a chcem byt sňím viem že asi si poviete vikašli sa na neho príde niečo iné a a lepšie .. ale ja chcem len jeho aj keť je taký aký je ... baby stze moja jediná nádej poradte ako si ho mám zýskať naspeť :( :( .. skúšala som už všetko

Mám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesťMám 22 rokov a chcem sa rozviesť
bobricek1979
22. apr 2016

Zbytočne zo seba robíš chuderu ak mášeštenejakú hrdosť ,rozum utekaj a už nepíš!

bobricek1979
22. apr 2016

Máš pre koho žiť ajbyť šťastná po 2krát

sasa1983
22. apr 2016

@kvitok14 a vies sa o seba sama postarat? Financne, aj s byvanim, praca, skolka/jasle.?

maxiva
22. apr 2016

@janickacrazy je to pako bez stipky vkusu 😀

misel0806
22. apr 2016

@kvitok14 jako tu neni ocom ma druhu steba spravil totalnu chuderu.... Naco more slz ved on nestoji ani za zrnko maku taky hajzel..... Naco sa trapis proste v zivote ta nemal zanic keby ta miloval toto nespravi... Tovje zivot take veci sa stavaju jeden odide druhy pride... A total chudak ze uz sa tym netaji... Vschop sa nenariekaj to uz ti aj tak nepomoze predsa sa nezlozis kvoli nejakemu zebrakovy s maslu ktory ma IQ mrazeneho udenaca nevie nic o zivote je nedorobeny nezreli pubertalny...😗

maxiva
22. apr 2016

@kvitok14 nie si sama mas dceru.ty si dospela,ty sa musiz oprasit,vstat a ist dalej 😠 niekde si tu pisala,ze mas maminu,urcite ti pomoze...moc si sa na neho upla a to neni dobre 😒ako chapem,ze ti pomohol,ze je to tvoj manzel,ze mate dieta.ale on uz zije zivot s niekym inym a dost mu to vyhovuje.co ma este spravit,ako ta ma este ponizit,aby si to pochopila...nerozumiem na co teraz cakas,on uz ma inu ☹ TY MUSIZ ODIST PREC,ALEBO JEHO VYHOD AJ S VECAMI,lebo sa od smutku zblaznis.snad sa nechces pozerat ako si vypisuje s druhou... 😢

boba245
22. apr 2016

@kvitok14 nemas to lahke a mozno mas teraz pocit ze je to to najhorsie co ta v zivote postretlo, ale ver ze to tak neni. mas krasnu, zdravu dcerku, 22 rokov a cely zivot pred sebou. mala si len tu smolu ze si nasla nespravneho chlapa. ak ste aj mali krasny vztah a pomohol ti po znasilneni ok, je to pekne ale zrejme jeho laska k tebe nebola az taka silna ako ti hovoril ked sa otocil za prvou suknou hned ako mal prilezitost a omrzel ho rodinny zivot. moja skusenost je podobna v tom, ze tiez som mojho ex priatela milovala a myslela som si ze bez neho nedokazem dalej zit i napriek tomu ze si nasiel inu. trvalo mi to mozno aj rok kym som sa z toho dostala ale vies co ? vdaka tomu ze ma ten hajzel vymenil (nebolo to zo dna na den a par tyzdnov aj pendloval medzi nami dvoma lebo sa chudacik nevedel rozhodnut s kym chce byt, no nakoniec som ho pobalila a bolo po vsetkom hoc este asi rok som na neho nevedela zabudnut) som stretla muza, ktory je milion krat lepsi hlavne co sa tyka povahy, spravania sa ku mne a v mnoho inych smeroch. proste teraz som stastna omnoho viac ako predtym . povedala by som, ze prievan zo zabuchnutych dveri otvara dalsie. chapem, ze tuzis dat dcerke kompletnu rodinu, ale vies nieje otec ten co privedie na svet dieta, ale ten kto sa o neho stara a je pri nom a neopusti ho a tiez neni dobre udrzovat nieco nasilu. a tak ako to tu uz niekto spomenul rodinu jej nevytvoris s niekym kto sa k tebe takto sprava ako ten tvoj manzel. to by bola len fraska. drzim ti päste nech to zvladnes a vyriesis tak aby si bola stastna i ked to nebude hned.

kvitok14
autor
23. apr 2016

keby som aspoň vedela ako na neho .. aby som ho dostala spet prste ale neviem takou dákou metodov aby proste ho to mrzelo a on mne sa pchal do zadku ....

bobricek1979
23. apr 2016

@kvitok14 ty furt svoje

timikaj1
23. apr 2016

@kvitok14 Najlepšia metóda bude "kop do zadku"...

misel0806
23. apr 2016

@kvitok14 potom vsetkom este chces aby sa ti pchal do zadku?? Chces ho spat... Nerozumiem ti vobec ti nerozumiem... Aky mas rozum sak ta nechal nasiel si inu ,urcite snou aj spaval a s takym muzom chces spat este v jednej posteli?? Ty si svojho boha a tazko ti tu neco vysvetlovat... Ale dobre ak ho chces spet chces nanho cakat kym si uziva s druhou je tvoja vec....

daren1
23. apr 2016

Nechcem byt hnusna, ale videla si film "Skrotena hora?"

alex49
23. apr 2016

ako chceš prinútiť druhého svojprávneho človeka aby ťa miloval? má milenku a pol roka na teba kašle. Jedine keby ho začaruješ 😀

medovka7
23. apr 2016

@kvitok14 Tvoj priatel este nedospel, sprava sa ako pubertiak, pride, odide, ziadna zodpovednost, mozno je to taky nerodinny typ, potrebuje slobodu. Asi sa s nim neda velmi rozpravat, lebo sa nastve a odide, nie? Su taki chlapi, ked sa chce zena porozpravat, praskne dverami a uz ho neni, ide sa vyrozpravat kamaratom ake to ma tazke. Ked si myslis, ze je suknickar, tak to nie je o com, cely zivot by si sa pri nom trapila. Chce to seriozny rozhovor, bud rodina alebo nech sa paci "sloboda" a nie ziadne pendlovanie, ze ty navaris a s inou si uziva.
Mali sme v robote kolegu, o ktorom sme hovorili, ze je rodinny typ, kade chodil robil deti 🙂 😎

dievcinka001
23. apr 2016

Ta gramatika...

dievcinka001
23. apr 2016

@kvitok14 gratika ti nieco hovori?

misel0806
23. apr 2016

@dievcinka001 to je teraz v soku ze manzel si nasiel inu...ona to nevie rozdychat chce ho stoj co stoj.. Tak sa jej asi pri pisany ruky trasu... No toho tu este bude.... 😊

dievcinka001
23. apr 2016

@dievcinka001 oprava gramatika- deti

lucifera
23. apr 2016

Radsej hovadinami a zbytocnym sedenim tu sa zamestnaj,odid k rodicom a zi zodpovedne!uplne zbytocne tu riesis svoj zivot.Aj tak ti ho nikto z nas nevyriesi.Ak mas aspon aku taku hrdost,odid od neho s dcerou a postav sa na nohy!☺

bonavoxa
23. apr 2016

V psychologii existuje termín ,,latentní homosexualita". Doporučuji si o tom něco nastudovat. Většinou se to týká nedozrálých osob, s machoidními rysy, až narcistickými.
Je to vyhledávání opačného pohlaví za účelem podpory v exrémistickém sexistickém smýšlení. Až misogynie.
Takových příběhů je plno, princezna a debil...
O kráse a mládí to není. Naopak, čím křehčí žena, tím lepší oběť.
Věřím, že je to člověku líto, přivolává minulost starými fotkami, ale ta se nevrátí.
A největší životní ,,lekce" je, že někteří lidé nezalitují, když ztratí něco hodnotného, protože jsou tak malé nádoby, že prostě zakrněli v určitém vývojovém období..a dál se jenom tak nepohnou.

ena70
23. apr 2016

@dominika6 😀 😀 to muselo dať aj trochu roboty odpísať s gramatickými chybami že? 🙂 🙂 ale pobavila som sa...zatiaľ som diskusiu nečítala,len tvoj prvý príspevok....ale sranda...aká odpoveď taká otázka 🙂...

ena70
23. apr 2016

@dominika6 som chcela napísať "aká otázka, taká odpoveď"...sorryyy.... normálne ma tie gramatické chyby zakladateľky tak domotali :D

sasa1983
23. apr 2016

@kvitok14 pocuj a Ty naco chces takeho chuja spat? Ved sa spravaj ako dospela osoba, spis si na papier pre/proti. Stale tu omielas dake nadherne romanticke zalezitosti z relativne davnej minulosti, chalan nie je zrejme perspektivny, netusim ake ma vzdelanie/pracovne ambicie a schopnosti/plat..toto Ti treba? Este aj Kollarova Andrejka je s nim, lebo ju zabezpecil, detom dobre vzdelanie, zdravotnj starostlivost, plnohodnotne detstvo. A Ty stale dokola,ze ake bolo pekne ked si mala pocit, ze Ta lubi. Pocit je pocit, neda sa zhmotnit a aj tak to nie je aktualne. .

cawes
23. apr 2016

Podla mna cely pribeh riadna somarina. Su spolu 4roky pricom ich mala ma 3 cize boli spolu 3mesiace ked ostala tehotna ale on jej pomohol vysporiadat sa zo znasilnenim za 3mesiace!!! Najlepsi kamarat jej povie ze sa stretava s inou, pred dvomi tyzdnami jej povedal ze ju miluje ale takto sa sprava uz 5mesiacov. WTF????

guiseppinka
23. apr 2016

@cawes tiez mam niekedy ten pocit, ze to musi byt vymyslene... hlavne ma zarazili tie fotky, ktore asi maju navodit to, ze je to naozaj realne...

trubi
23. apr 2016

Zatiaľ si si svojím správaním nijak nepomohla a ani nepomôžeš.
Ak chceš ozaj radu, tak s ním už nespávaj, pošli ho preč, neprejavuj žiadne city. Neviem ako ste na tom majetkovo, buď ho zbaľ nech odíde alebo seba a dcérku a choďte k rodine.

Iba takto máte šancu a buď mu to skôr, či neskôr dopne a bude o Vás bojovať. Áno, nechaj ho bojovať, nech sa bojí, že o Vás príde, lebo keď si je chlap istý, celé zle.. Nie že sa mu hodíš hneď okolo krku. Musíš si určiť podmienky a dať mu najavo, že keď sa to zopakuje, tak ťa stratí navždy.

Ak sa nevráti, tak buď rada, lebo neviem si predstaviť život s takým chlapom, čo toto spraví svojej rodine. Áno, viem že máš krásne spomienky, ale z nich sa žiť nedá. A verím, že sa niekde nájde chlap, ktorý sa bude k tebe správať ako si zaslúžiš a zostarnete spolu. A nie len takto na chvíľu.

A o tej Miške. To ti nevysvetlil? Nechce sa mi veriť, že jeho naj kamarát by ho prezradil. takže je to nejaké pochybné, ale dobre.

trubi
23. apr 2016

@kvitok14 metóda je táto: poslať ho do... preč.
Žiadna iná..

lubkavargova1
23. apr 2016

Mne to cele dava logiku...gramatika, plus fotky, plus spravanie chlapa a aj jej...len ked to napisem tak ma admin zablokuje za rasizmus...ale aj tak si to myslim...a hold, svadobny oblek nepusti..to len tam maju take "moresy a sposoby"

mana173
24. apr 2016

@lubkavargova1 chcela by som vidiet tie vaše sedlácke sposoby a moresy !? Vy sedláci sa nerozvadzate? Vaše názory ze je gay to mozno u Vas tak je ze chlap ženu podvadza z chlapom a vy ste spokojné! Ako vidím neviete sa vcítit do kože iného , my to máme inak všetko prežívame silno citlivo lebo máme srdce a chrbtovu kost na správnom mieste! Neviem čo riešiš niejaký oblek ,dievča je na dne a niektoré jej tu fakt nepomáhate ale prave naopak

ema234
27. apr 2016

@kvitok14 opytaj sa ho ci nieje na chlapov?