Mám 23 a od nikoho necítim lásku

1. dec 2022

Mam 23 rokov a mam pocit že som neskutocne chladná. Necitim žiadnu lasku od nikoho. Viem, že ma ľúbia rodicia, sestra, brat, tety no ja aj napriek tomu od nikoho necitim lasku. Viem že vela ľudom na mne zalezi no nemozem si pomôcť. Citim takú prázdnotu. To bolo aj dôvodom rozchodu s ex, že necitim lasku a som chladná. Viem že mozno by to bolo normalne vzhľadom na moj vek LENZE ja už mam aj dieta. A dokonca ani pri ňom nepociťujem lasku. Ako je to vobec mozne? Prebudí sa vo mne vobec niekedy?

ckocka
1. dec 2022

Emočná reaktivita ludí je rozna, niekto prežíva všetky city búrlivo a niekto zdržanlivo. Ak však máš pocit že ti to komplikuje život obráť sa na psychológa.

jumama
2. dec 2022

Polozim ti zdanlivo lahku otazku: Co je to laska? Co je to to, co by si chcela citit a necitis? A aky mas postoj sama k sebe?

marianarem
2. dec 2022

No je mozne, ze necitis hlavne nic sama k sebe, vtedy moze byt problem s vnimanim citov od inych a k inym. To moze vzniknut napriklad v detstve, ak si vyrastala v chladnom prostredi. Alebo po nejakej traume. Da sa to zmenit, najlepsie s nejakou odbornou pomocou.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oila
2. dec 2022

Dobre, nemat rada sama seba je jedna vec, a to si myslim, ze je aj tvoj problem. Ale aby si nepocitovala lasku k svojmu dietatu? To mi akosi nejde do hlavy, istotne ho lubis, kazdy tu lasku prejavuje a citi inak.