Mám 26 rokov a strach z reakcie rodičov na priateľa
Mam neustaly strach z reakcie rodicov, ze chcem ist k priatelovi , do nich domov. Chodime spolu treti mesiac a neviem ci je vhodne uz ist alebo este pockat. Kedze oni sa tvaria akoby osm ziadny vztah nemala.. Ked nespominam jeho a mna tak su ok a ako spomeniem , ze niekam idem tak je besnsenie. Nechcu ab so s nim bola aby som niekdde chodila. Uz mam z toho strasne nervy a chcm z domu ist pce azacat zit.. lebo toto ma uz nebavi.Neviem ake uz mam zaujat stanovisko, podotykam s rodicmi sa neda na temy vztahy vobec bavit.
presne tak ako ti radia čo najrýchlejšie z domu preč a osamostatniť sa. nájdi si akúkoľvek prácu aj takú ktorá ťa baviť nebude a popri nej si hľadaj takú akú chceš hlavne choď preč z domu. a už máš dosť rokov rozmýšľať nad svojím životom a nie aby ti rodičia diktovali čo máš robiť. a rodičov sa len spýtaj či nechcú aby si bola šťastná? a či nechcú mať v živote vnúčatá..
Vies ak tam ostanes, psychucky sa zlozis a mozes skoncit aj na psychiatrii. Oni ta beriu ako male decko, to sa u nich nikdy nezmeni. Psychopati su taki, budu ta dirigovat aj v 50 tke. Lenze na to nemaju ziadne moralne pravo aj ked zijes pod ich strechou.
@danielinaa a co ked chcu aby sa namiesto flakania s priatelom trosku viac posnazila a ten cas venovala hladaniu sj prace ;)
A ako vidim, mas vdaka nim sebavedomie v kybli. Niektori ludia si nezasluzia byt s rodicmi. Ale az sa po case sa rozhodnes zit s priatelom, riadne si vsimaj aky je, nenalet hned prvemu, lebo toto casto tyrane deti robia, ze utecu k prvemu chlapovi, do ktoreho sa zalubia, a potom sa z neho vykluje psychopat, ktory ich tyra tiez, urobi im dieta a potom je tazka cesta spat. :( Naozaj si daj velky pozor a riadne ho spoznaj, alebo si aspon nedovol urobit babo, kym ho poriadne nespoznas.
@amelia000 dobre e pracu nehladas 24 hod denne. 🙂 Poobede, podvecer, v noci, kludne moze byt s priatelom. 🙂
@dominikatomas Máš 26 a ešte si nepracovala? Čo si robila doteraz? Keby si žila pod mojou strechou a ja by som ťa živila (o tom dosť pochybujem), platili by moje pravidlá...A tým by som ťa donútila konečne sa osamostatniť a vypadnúť. Ale ty len nariekaš, už ani neviem pri koľkatej téme, stále dookola fňukáš a nič nerobíš preto, aby si odišla.
@0silvia0 doma som rok ale pomedzi to som bola 4 mesiace prec si zrobit do zahranicia..
@nefertiti5843 pracovala som ..boli to skor brigadky a zahranic i eminuly rok 4 mesiace,,,,
@danielinaa aj dnes osm poslala dos ziadosti , kazdy den som na stranke a hladam
Paneboze aky "stredovek"..v 24 som uz bola vydata..🙊🙉🙈komenty som necitala..preco toto od rodicov, nechapem .
Ženy v tvojom veku majú priateľov či mužov, majú deti, samostatné bývanie a tvoji ta kontrolujú? To co je?! Normálne odid.
@dominikatomas Píšeš, že doma si rok. to si si za rok nenašla prácu? Fakt divné, lebo na začiatok by som brala hocičo....Kto chce, robotu si nájde. Možno mama len chce, aby si konečne začala pracovať, aby ťa nemusela živiť. Ja by som ťa veru neživila. Si mladá....zdravá...tak pracuj.
@zuzi0911 ano normalne ma kontorluju.... chcem s nimi vychzdat no neda sa
@zuzi0911 A kde pôjde? Pod most? podľa mňa sa len fláka s frajerom a robota nikde.
@nefertiti5843 nevidis do toho tak ako mozes toto pisat. Ano da sa nenajst pracu aj za rok... ano je to normalne realne.
@dominikatomas mňa zaujíma ako sa stretavaš s priateľom? Vieš či je v rovnakom meste ako ty či musíš za ním cestovať? A ak musíš za ním cestovať odkiaľ máš peniaze na cestu? A aj keď niekde spolu idete, kto platí? A odkiaľ máš ty peniaze na život?
@dominikatomas Netáraj....ako som písala vyššie, kto chce, robotu si nájde...Alebo ako tu už niekde ženy písali....Kto chce, hľadá spôsoby....a kto nechce, hľadá dôvody...
@777januska777 hore vyssie spomenute kedze uz tak neminam mam zo zahranicia este peniaze, a neplati vsetko on aj ja , takze nerobit zase dramu, a cestujem do mesta aj on aby sme s atam stretli
@nefertiti5843 netaraj ty, ak mas iba tieto nazory, tak prosim nekomentuj.
@777januska777 nie odkedy osm prisla z talianksa nie , vsetko si platim co s atyka cesty siat alebo jedla sem tam, ale seky a tieto veic o dome rodicia
téma Mama ide proti mne a priateľovi si to riešila,ženy ti radili . odsťahuje sa a nech ťa živí priateľ. rodičia ti určite platili VŠ a rok si už doma. bývaš u rodičov tak musíš dodržiavať ich pravidla. alebo podnájom, ubytovňa .riešenie je. treba isť .držím palce.
@nefertiti5843 neodsudzuj, ked nevies. A bola na par brigadach aspon. Flakac by nesiel ani na brigadu. Plus ak ma vdaka rodicom sebavedomie v kybli, tak sa praca hlada tazsie lebo na cloveku vidno ze je trochu "iny". Ty si take ponizovanie od rodicov nezazila, tak neodsudzuj.
@danielinaa dakujem 🙂 mas pravdu je to presne tak, a bola osm aj v taliansku zbierat jabka ked pani dotycna si mysli , ze som lenoch .. a niekedy aj po clenky bola voda od dazda a po dazdi som tiez robila.. chod si to skusit @nefertiti5843 a potom pis, som zvedava ako to pojde tebe 🙂

A inak su rozne agentury, ja som este ako studentka chodila do ciech do roznych fabrik. Chodieva sa na 3 tyzdnove turnusy. Urcite by ti aj to trochu pomohlo.