icon

Mám 30 rokov a od rodičov na narodeniny nič nedostávam

9. jún 2023

Dievčatá, ženy...potrebujem nazor cudzích na situáciu. Mám 30 rokov, pracujem od 16r. (samozrejme od 16-19 len brigády popri škole), darí sa mi celkom, dlho som v zahraničí pracovala. Ide o to, že rodičia vždy dávajú bratovi peniaze na narodky (50-100€ ale neide na sumu) a mne ani raz nič vôbec. Vraj mne netreba ja dobre zarábam. Neide o sumu, ide o princíp, dosť zle mi to padlo vždy, že robia výnimky. Som celá nešťastná. Ja by som to nevedela svojmu dieťaťu spraviť, buď rovnako alebo vôbec.

Strana
z3
erikavesela
11. jún 2023

@loliki ked som pred nou spomenula, ze dostala od matky vtedy cca 2,5 mil.na byt a ja nic, tvarila sa akoby to nepocula, okamzite zmenila temu a ked som zacala opat, tak zacala byt agresivna....co sa tyka ostatneho, napr. toho jedla, co som spominala a xy dalsich veci, okomentovala tym, ze je to matkine rozhodnutie, ze ona ju neprosila...podla mna to berie tak, ze to tak ma byt a viac ju nezaujima...

loliki
12. jún 2023

@erikavesela ??? Dobre čítam? 2,5 mil? Jednej dcére? Klasická reakcia obdarovaných, oni len prijali. Ja ti neviem... asi to bol veľmi dobrý sex, keď ona vznikala.

erikavesela
12. jún 2023

@loliki ano, citas dobre...2,5 mil...mne povedala, ze si mam zarobit a uz mam aj tak dost...moj priatel v tom case kupil byt...neboli sme zasnubeni, zosobaseni a nik nevedel, ako nas vztah dopadne...samozrejme, ze prijala...peniaze boli matkine.. zdedila po babke

Strana
z3