Mám bojovať, či sa rozviesť?
Ahojte.je mi to uplne trapne,ale tak rad si vypocujem vase nazory. Som zenaty 4roky,mame 3male deticky.byvame v starsom domceku,ktory patri svokre.neplatime najom,len si platime energie a veci s tym spojene.posledne 2roky to ide s nami dole vodou,kazdu chvilu sa vadime.raz je dobre,raz zle!zena sa urazi na uplne malickosti a dokaze somnou nekomunikovat aj tyzden.ja podnikam,cize dost casu travim kolo prace.a to ju tiez stve ze som stale prec,ze vsetko robi sama.ale sama tam nieje nikdy,lebo svokrovci su tam na dennom poriadku,jej brstia,sedternice,tetky kamaratky,atd!uz ma to fakt nebavi,ziadne sukromie!neraz som sa pobalil a odisiel odtial.nikdy ma nevolala ani nesnazila aby som sa vratil.vzdy som len ja prosikal,ako uplny saso!kupili sme pozemok,dom darovali rodicia len mne,kedze videli ako zijeme a chceli aby sme sli byvat bokom sami.noale veci sa tak zvrtli,ze zena dala na rozvod,a ze si najde lepsieho!pritom sa nemala zle.nepijem,nedrogujem,nechodim za kur...proste nic,len to ze fajcim.daval som 600e na domacnost,ona ma 270 a nic nedokazala odlozit.ja som si svoje vydavky financoval sam cize 600 odomna mala cistych.ked trebalo nejaky mimoriadny ucet vyplatit,tak som to zatiahol ja...sex je biedny,len ked ja chcem a aj to nula bodov.jej netreba muza,jej staci mamka a spol.odstahovat sa nechce,a ak teda by sa odstahovala tak len ked dom napisem aj na nu!je to normalne???radsej sa rozvedie a bude mat 3deti na krku a furt ma ruzove okuliare ze si najde lepdieho,len v dnesnej dobe neviem ci si niekto zavesi na krk zenu s 3 detmi...je mi z toho zle!srdce hovori tak,rozum inak...ale ona uz ma v tom jasno,rozvod nic ine...
ani moj ex nedrogoval, nepil za kur. nechodil.., nefajcil...a bol chladny ako cencul, vedel aj fyzicky ublizit...takze tak...este teraz ma trasie z toho....
@pietro82 Tak na MK urcite nevyriesis manzelsku krizu, to si fakt na zlej adrese. Tu je diskusne fórum, presne ako pises, kazdy daco precita, nieco napise. Nikto nie je tu povinny citat vsetko. Nie sme odbornicky na riesenie tvojich problemov a ani z toho nic nemame, ak ti poradime, ci dobre, ci zle. Problemy ries s manzelkou a nie tu.
toto si musím vyriešiť sám,od nikoho nepotrebujem rady, sprav to, či ono...sám viem v akej sme situácii, čo spraviť resp. nespraviť... v tomto momente je doležitý čas, ktorý veľa napovie...jediné čo si v tejto chvíli prajem z celého srdca, je stretávanie sa s mojimi troma pokladikmi...v tom mi nik nebráni,takže super, som v podstate šťastný človek 🙂
@pietro82 tak poobede choď za nimi a zober ich na hodinu dve von. A zajtra zase a cez víkend na dlhšie. Tvoja žena si oddýchne, možno jej svitne a uvedomí si, že aj ona robí chybu a že by nebolo až tak od veci skúsiť, aspoň skúsiť žiť spolu, ale bez rodičov. Možno jej nesvitne, možno si aj v kútiku duše pripúšťa, že to nebude med lízať, ale dúfa, že sa znovu vrátiš. Ak by to išlo, zariaď dom (na nové auto sa teraz vykašli, to nie je dobrá investícia) a povedz jej, že je tam kedykolvek aj s deťmi vítaná. Dáš jej najavo, že máš záujem situáciu riešiť, ale zároveň aj to, že sa nemieniš vrátiť k svokrovcom.
@natalym Ja by som autobusom ku svojmu domu, s naslednym buchanim na dvere a prechadzkou deti okolo mojho domu bez moznosti ist dnu tiez nesuhlasil. Je to ponizujuce a trapne.
Ale mas pravdu, vybavil by som si to so zenou uplne inak, aj ked niekedy to moze byt skoro nemozne ak nekomunikuje, zatvori sa doma a sprava sa povysenecky.
@igor211 moja reč,zhadzovat sa zase? to nie....a ano ona je taka,nekomunikuje a ak chcem deti ok,zavolaj dopredu,dovediem ti ich k branke pred domom a rob si co chces...to som zas není praštený,aby mi niekto skakal po hlave...je najvacasia hrdinka na svete ,len nech jej to hrdinstvo vydrží čo najviac
Ja sa zhadzovať nebudem, počkám kým sa zhodí ona. Och aké chlapské...........
Tak takto vyzerá láska........
@pietro82 tak teraz sa zachovaj ako chlap. Zaobstaraj si riadne bývanie, aby si mal kam deti vodiť, ponúkni jej, že ak chce, môže ísť aj ona, ak nie, tak nech ide kadeľahšie. Trpieť budete, tak či tak stále všetcia, či budete spolu, či bez, pretože, ked s Tebou nechce byť, tak nechce! Starého psa novým trikom nenaučíš!!!!
Jej je lepsie s rodicmi, ako s nim, ma u nich viac pochopenia a pomoci, naco by s nim niekde sla byvat sama, len by si pritazila, podla mna...rodicia ju nebuzeruju, ze ma bordel, ale mama jej radsej pomoze, ked su tam pocas dna, tak jej iste zabavia deti, moze s nimi pokecat, lebo v nich citi oporu a pochopenie, co s nim asi si ani nema co velmi povedat..podla mna jej ho ani netreba, oni si fakt nesadli a mali by sa rozist. Ona mi pride trosku inde ako on..
@pietro82 čoraz viac si myslím to isté čo @mamulka211 mali by ste ísť každý svojou cestou - ty sa snaž nájsť bývanie čo najbližšie pri deťoch, aby čím menej trpeli a staraj sa o ne a vzťah zatiaľ nerieš, čas ukáže...vy dvaja ste si to riadne pos.ali 😒 podľa mňa rovnakým dielom 😒
@rhoy tak keby tu stale nechodil a nepisal, tak by sa diskusia snad uzavrela, nie? asi on este nema dost rad..co ty zanho tu pises, ci ma mat dost , ci nie. Zaloz si svoju temu.
@mimasimi moj nazor je, ze priemerny chlap na MK nechodi..lebo priemerneho chlapa nezaujimaju problemy s detmi a babske vykecavacky, chlapi skor na ine fora chodia :D
@mimasimi No čo myslíš, ako sa to číta chlapovi? Chlap to všetko ani čítať nebude, ale je to váš babinec. My by sme tu vôbec nemali byť. Mne skôr vyhovuje súkromná komunikácia a slušne podaný názor vyjadrený jedným človekom RAZ. Často som sa tu stretával s tým, že sa tu ženy už len naťahovali, ktorá ma krajšie, múdrejšie písmenká, väčší problém alebo väčšiu pravdu. Na druhej strane musím povedať, že na tomto fóre sa najmenej uráža. Niektoré ženy to len prepísknu pre nízku empatiu a IQ..., alebo len z nudy, lebo v anonymite potrebujú vypustiť paru. Ženy sú zaujímavé v tom, že pokora v babinci takmer neexistuje, každá sa musí prebiť a proste musí. Doma ste zrejme iné.

Milé dámy, môžete už uzavrieť túto diskusiu, aby ste netrápili toho, kto ju založil? Vyjadrili ste svoje názory a hádať sa môžete aj cez súkromné pošty.