icon

Mám bojovať, či sa rozviesť?

pietro82
2. mar 2015

Ahojte.je mi to uplne trapne,ale tak rad si vypocujem vase nazory. Som zenaty 4roky,mame 3male deticky.byvame v starsom domceku,ktory patri svokre.neplatime najom,len si platime energie a veci s tym spojene.posledne 2roky to ide s nami dole vodou,kazdu chvilu sa vadime.raz je dobre,raz zle!zena sa urazi na uplne malickosti a dokaze somnou nekomunikovat aj tyzden.ja podnikam,cize dost casu travim kolo prace.a to ju tiez stve ze som stale prec,ze vsetko robi sama.ale sama tam nieje nikdy,lebo svokrovci su tam na dennom poriadku,jej brstia,sedternice,tetky kamaratky,atd!uz ma to fakt nebavi,ziadne sukromie!neraz som sa pobalil a odisiel odtial.nikdy ma nevolala ani nesnazila aby som sa vratil.vzdy som len ja prosikal,ako uplny saso!kupili sme pozemok,dom darovali rodicia len mne,kedze videli ako zijeme a chceli aby sme sli byvat bokom sami.noale veci sa tak zvrtli,ze zena dala na rozvod,a ze si najde lepsieho!pritom sa nemala zle.nepijem,nedrogujem,nechodim za kur...proste nic,len to ze fajcim.daval som 600e na domacnost,ona ma 270 a nic nedokazala odlozit.ja som si svoje vydavky financoval sam cize 600 odomna mala cistych.ked trebalo nejaky mimoriadny ucet vyplatit,tak som to zatiahol ja...sex je biedny,len ked ja chcem a aj to nula bodov.jej netreba muza,jej staci mamka a spol.odstahovat sa nechce,a ak teda by sa odstahovala tak len ked dom napisem aj na nu!je to normalne???radsej sa rozvedie a bude mat 3deti na krku a furt ma ruzove okuliare ze si najde lepdieho,len v dnesnej dobe neviem ci si niekto zavesi na krk zenu s 3 detmi...je mi z toho zle!srdce hovori tak,rozum inak...ale ona uz ma v tom jasno,rozvod nic ine...

pietro82
autor
3. mar 2015

@mamulka211 ano,presne si to vystihla...tohto sa ona boji najviac

mima4
3. mar 2015

@pietro82 tie veci co ti tu piseme su neprijemne, chapem ta, ale chcel si pocut nazory druhych?
Toboz je tu dost vydatych zien, taktiez zien co same maju 3 deticky...

zitaje
3. mar 2015

@pietro82 a ty sa cudujes, ze nechce ist byvat do domu, odkial ju bude jej manzel vyhanat???

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Čakala som, že napíšeš normálne áno alebo nie. Nemá to nič spoločné či píšeš na MK alebo nepíšeš.
Začni dýchať zhlboka, stiahni sa, a začni sa správať ako rozumný človek. Čas ukáže. Uprac si v hlave, daj si príp. veci na papier, skús sa na to pozrieť z druhej strany a ROZMÝŠĽAJ.
Prajem čistú hlavu a triezvy pohľad.

Add. fotky - tie fotky sú nastajlované, takto to u Vás doma nevyzerá, predtým ako si fotil tak si si to nastajloval.
Jej bordel je aj Tvoj, Ty si si ju vzal, Ty si jej povedal áno, bolo to Tvoje rozhodnutie.

majasimon
3. mar 2015

Nechápem prečo ho všetci odsudzujú za tie fotky.Postele urobiť je otázka 2 minút. To snáď sa dá aj pri 3 deťoch. Bielizeň rozhádzaná, tak to je sila... Ešte po ňom chce keď príde domov, aby jej urobil kávu. Nieže by urobila kávu ona jemu... Nevie sa pustiť maminej sukne a chudák chlapec... Aj tí pobožní svokrovci by sa mohli uvedomiť, nie majetky dávať na poriadok, ale usmerniť dievku, že by mala žiť s mužom a nie s nimi

natalym
3. mar 2015

@majasimon Hlavne žiadny normálny chlap by takéto fotky na net nedával.

timea7
3. mar 2015

@majasimon súhlasím s tebou, že urobiť postele je otázka dvoch minút, ani sa mi nepáči, že jeho manželka nechce odísť od rodičov, napriek tomu sa mi nepáči, že sem tie fotografie dal. Napadlo ťa, že možno by sme boli všetci prekvapení. keby sem napísala jeho žena?

annav
3. mar 2015

@mamulka211
@pietro82 presne tak, ktovie ako to naozaj je. Poznala som muza, ktory bol silny, stihly, sikovny, rychly, mudry, vzdelany - objektivne, podla pozorovania a vysledkov. No jeho zena chudera, nic nedokazala, bordelarka, brzda. On strasne makal v praci, neustale sa vzdelaval, napredoval. Na tej zene nebolo vidiet nic vynimocne. No starsied dieta stale chore, po doktoroch chodila ona, do toho babo, v noci vstavala ona osetrovat, davat cikat, prebalovat, rano s detmi vstavala ona 5:30-6, muz si pospal, dokedy chcel, potreboval si oddychnut, chodila s detmi na niekolk hodin von. A podla tohto dokonaleho muza, bola sprosta p..., nic neurobila dobre, vraj ani sopel dietatu nevie utriet.

pietro82
autor
3. mar 2015

Tie foto ok,mozno som ich sem nemusel davat,beriem...ale nic som nerozhadzal naschval,praveze bordel byvalaj vacsi nez v dany den fotenia...ale ok beriem,nemal somich sem davat a mozno ani nic nepisat...ale na druhej strane viem aky je nazor na toto cele od vas mamiciek...keby tu pisali prevazne muzi,viem presne ake rady by tu odzneli...

mima4
3. mar 2015

@majasimon kazda cinost je kvazy otazkou dvoch minut, ale ked tych cinosti je x... tak tu nejde o minuty ale hodiny. Jej ulohou, preco je doma, je starostlivost o deti, o tri malicke deticky, nie robit doma aj upratovacku, na to nie je materska... to nie je JEJ ULOHA!!

a ked on je taky podnikatel, dre, maka...proste hrdina... tak by mal zaplatit pani, ktora raz za tyzden pride na par hodin vyluxovat byt, pozehlit.... Je to uplne normalne, toboz, ked on tu pise, ze byva dlho v praci... tak musi aj slusne zarobit... Ak nezarobi...tak je to zabity cas.

majasimon
3. mar 2015

Zúfalý človek robí zúfalé činy, tak sa aj tie fotky tu ocitli... Nechcem sa zastávať ani jeho ani jej... ale čo robí celé dni doma? Tak keď mamičku tam má nasáčkovanú, prečo jej nepôže s varením, alebo zabavením deti a za ten čas môže niečo upratať a venovať sa sebe

lalinko2010
3. mar 2015

@pietro82 - keby tu pisali prevazne muzi,viem presne ake rady by tu odzneli... - si chlap tak hoď radu....

mamaveronika
3. mar 2015

Ako zvaliť všetko na nu je najjednoduchšie....ale prepáč treba sa na to pozrieť aj jej očami, konečne ste mohli mať pokoj a byvať daleko od všetkých ale vlastne v tvojom dome...ona by tam bola v podstate v cudzom...dal si jej tým jasne na javo že do budúcnosti s nou nerátaš, preto sa rozhodla radšej to ukončiť teraz , ked má ešte nádej niekoho stretnuť ako ked už bude ozaj neskoro...Moja rada, urob ako chce ak to s nou myslíš vážne, daj dom aj na nu, to bude pre nu gesto že ju miluješ a chceš snou byť aj v buducnosti...ohladom ostatneho by som sa vedela tiež vyjadriť,kedže aj ona robí chyby, ale toto je asi najdoležitejšie...držím palce a som ZA Záchranu manželstva!!!!!

nezabudka1410
3. mar 2015

@pietro82 Zatiaľ sa nepodlizuj ! Viem to podľa seba ! Keď je manžel príliš medový, to nie je dobre. Neviem, akí sú Tvoji svokrovci, ale ja by som sa porozprávala aj s nimi. (ak sú rozumní) Tvojej žene to ani nepríde, že je sama. Teda bez Teba. Keďže sa okolo tmolia jej príbuzní. Pamätám si, ako mal od nášho bytu brat môjho manžela. Oni mali super vzťah, ale chodiť k nám bez pozvania !!! Tak to prrrrrr !!!! Začala som mať pocit, ako na návšteve. Tak som sa zobrala, išla za ním.... vysvetlila.... . On síce nerozumel. Urazil sa. Ale bolo mi to jedno. Môj byt. Môj hrad ! Ale hlavne by tomu mala rozumieť aj Tvoja žena ! Že jej rodina si Ty, Ona a VAše deti. A nie to rozkonárenie naokolo. Ale ak tomu nerozumie, potom sa nedoprosuj !!!! Ale určite si nájdi čas na svoje deti ! Ženy dokážu krásne manipulovať so svojimi potomkami. Už si sa s ňou rozprával? Popros tú Vašu úžasnú rozvetvenú rodinu, aby deti postrážili. A choďte na kávu !!! Alebo niekam na víkend. Deti , aj keby hladné boli, za dva dni neumrú od hladu. Byť tam len sami dvaja !!!!

mamulka211
3. mar 2015

@pietro82 ked som to teda vystihla, tak sa jej necuduj, vo vasom vztahu chyba dovera, kedze ti ona nedoveruje, ze ju zo svojho domu pri hadke nevyrazis, tak co cakas? Ja by som neodisla s tebou za takychto podmienok do TVOJHO domu zit. Ona vlastne ma SVOJE byvanie, preco by onho prisla kvoli cloveku, ktoremu vlastne nic neveri?Mne to pride, ze ty a tvoji rodicia len cakate na to, ako teraz vy budete na koni, ze ona je vo VASOM a nie ty v ICH. Mate uplne pomylene predstavy o manzelstve...aj ty aj tvoji rodicia .

pietro82
autor
3. mar 2015

Raz som ju ukecal,ist byvat bokom.novostavba,krasny novucicky byt,3izbak...vsetko som porobil,nachystal pre byvanie,stahoval veci 2dni v kuse...dosli sme,krutila nosom.zbadala pavucinku na lampe,a povedala ze ina by mi za takyto bordel dala facku...na druhy den som siel do prace,dojdem domov po 8hodinach,pytam sa co nepovykladala veci do skrin...povedala: viesco mala som 100chuti zobrat malych,sunar,plienky a odist odtialto...a tak sa nam to cele zrutilo za 2dni,a jasne mesacny depozit 400 bolo v rici...

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Počkaj, počkaj, tri malé deti a mala poukladať veci do skríň?

pietro82
autor
3. mar 2015

Keby na nu napisem pol domu,neverim ze to bude ok...kiezby to tak bolo...

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Odpovedz.

pietro82
autor
3. mar 2015

A vtedy som sa dozvedel,ze jej oco povedal,ze by nikdy neprisiel knam na kavu ani nic...sa asi urazil ze im beriem dceru byvat prec od nich...preco mal takyto nazor?podla mna bola najvacsia chyba,byvat v dosahu svokrovcov...mne by vadilo aj keby moji rodicia k nam chodili dennodenne...s mamou maju vztah,ako najlepsie kamaratky...je to pekne,ale niekedy je menej viac...

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Dom je Tvoj nadobudnutý pred manželstvom?

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Haló!!!!!!!!!!!!!! Tri malé deti a mala poukladať veci do skríň???????????
Dom je Tvoj, nadobudnutý pred manželstvom?

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Serie Ťa, že Tvoj svokor povedal, že by k Vám neprišiel na kávu??????????? Mňa by to teda nesralo, aspoň mám od neho pokoj.

mamulka211
3. mar 2015

@natalym dom je jeho nadobudnuty darovacou zmluvou v manzelstve, ale kedze je to dar, nespada to do bsm, cize je len jeho.

pietro82
autor
3. mar 2015

@natalym 3deti a nevylozi nic do skrin? viem sam,ze da sa vela veci popri malych porobit...ak myslis ze nie,tak to si jak moja zena...cakat,kym vsetko porobim ja...

natalym
3. mar 2015

@mamulka211 No tak je len len jeho a on sa môže rozhodnúť, že ej daruje polovicu ale aj nemusí. Vybavená vec. A ona sa môže aj na hlavu postaviť.

pietro82
autor
3. mar 2015

@natalym jasne ze ma to nesralo,bol som rad...len preco take nieco povedal?sa urazil ze im dcerku beriem byvat bokom???nemala sa vydavat,ostat pri nich a vsetko by bolo uplne inac...a hlavne deticky mohli mat aj otca,ktory ich miluje!!!bohvie ako dopadnu...

mima4
3. mar 2015

@pietro82 prečo nejdes na rodicovsku a neukazes svojej zene..ako to zvladas lavou zadnou. Okrem deti jasne navarit, mat upratane... 😉

maminuska
3. mar 2015

@pietro82 osobne by som na ňu v žiadnom prípade dom nenapísala .
Tvoja manželka ho môže užívať pokiaľ je tvoja manželka. Ak ten dom zveľadíš, tak vždy je 1/2 z investície do tvojho domu jej .
Dávať 600 EUR do domácnosti a očakávať že z toho by manželka pri troch malých deťoch mala ešte ušetriť je taká mierna schíza. Mňa by zaujímalo že kto robí nákupy domov ( fyzicky ) , kto chodí s deťmi po lekároch , kto im varí , kto perie doma, kto žehlí, kto k deťom v noci vstáva .. tri deti do 4 rokov je mimoriadne náročné . Ty problémy riešiš tak že sa zbalíš a ideš het, bez detí , odídeš od problémov, vyspíš sa , v kľude sa naješ, resetneš... odišiel si 7-8 krát ... takto sa MUŽ nespráva, si predstav že by toto urobila tvoja manželka , zbalila si veci a išla na týždeň preč keď ju naserieš. Nechala by ti všetko na hlave nakydané .
Čo sa týka tých fotiek , keby si môj manžel robil fotky aký ja !!!!!! mám poriadok doma , tak ho že zabijem . Kedy si to fotil a čo ťa to vôbec napadlo ? Keby som ja mala nafotiť manželove auto aký je tam " poriadok " , tak to by bol tiež pohľad. Lenže ja mu tie poháriky od kávy, staré bagety, papieriky z tyčiniek povyhadzujem sama , lebo viem že má toho veľa a viac to neriešim .

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Ja by som to nestihla, pri 3 deťoch, variť, uspávať, hrať sa, venovať sa a ukladať veci do skríň.
A Ty si prišiel z roboty a dobre si ju dodrbal, však? A prečo by nedodrbala ona Teba?
Tak si si mal zobrať dovolenku a mohli ste ukladať spolu. Nie si Ty náhodou žena, takéto problémy majú väčšinou ženy??????