icon

Mám bojovať, či sa rozviesť?

pietro82
2. mar 2015

Ahojte.je mi to uplne trapne,ale tak rad si vypocujem vase nazory. Som zenaty 4roky,mame 3male deticky.byvame v starsom domceku,ktory patri svokre.neplatime najom,len si platime energie a veci s tym spojene.posledne 2roky to ide s nami dole vodou,kazdu chvilu sa vadime.raz je dobre,raz zle!zena sa urazi na uplne malickosti a dokaze somnou nekomunikovat aj tyzden.ja podnikam,cize dost casu travim kolo prace.a to ju tiez stve ze som stale prec,ze vsetko robi sama.ale sama tam nieje nikdy,lebo svokrovci su tam na dennom poriadku,jej brstia,sedternice,tetky kamaratky,atd!uz ma to fakt nebavi,ziadne sukromie!neraz som sa pobalil a odisiel odtial.nikdy ma nevolala ani nesnazila aby som sa vratil.vzdy som len ja prosikal,ako uplny saso!kupili sme pozemok,dom darovali rodicia len mne,kedze videli ako zijeme a chceli aby sme sli byvat bokom sami.noale veci sa tak zvrtli,ze zena dala na rozvod,a ze si najde lepsieho!pritom sa nemala zle.nepijem,nedrogujem,nechodim za kur...proste nic,len to ze fajcim.daval som 600e na domacnost,ona ma 270 a nic nedokazala odlozit.ja som si svoje vydavky financoval sam cize 600 odomna mala cistych.ked trebalo nejaky mimoriadny ucet vyplatit,tak som to zatiahol ja...sex je biedny,len ked ja chcem a aj to nula bodov.jej netreba muza,jej staci mamka a spol.odstahovat sa nechce,a ak teda by sa odstahovala tak len ked dom napisem aj na nu!je to normalne???radsej sa rozvedie a bude mat 3deti na krku a furt ma ruzove okuliare ze si najde lepdieho,len v dnesnej dobe neviem ci si niekto zavesi na krk zenu s 3 detmi...je mi z toho zle!srdce hovori tak,rozum inak...ale ona uz ma v tom jasno,rozvod nic ine...

pietro82
autor
2. mar 2015

@lucka1987
sdce vs rozum....toto je moj boj vo vnutri mna...

kvetinka4
2. mar 2015

@pietro82 vies co chcela som ta polutovat, ale citala som vsetky tvoje prispevky a aj tie fotky som videla. Takze takto. sama mam tri male deti, tiez tak chytro po sebe a poviem ti, ze ten bordel v dome je uplne normalny. Teda ono by sa to dalo, ale ked je na to sama (neratam svokru, tety atd, tie to za vas upratovat nebudu), tak je to dost nemozne-jedina cesta je ucit deti od malicka upratovat,a le to chce tiez cas a energiu. Predpokladam, ze ma toho dost na robotu- to ze jej tam furt niekto chodi nepomaha, lebo potom sa im musi venovat a roboty stoji- stahovanie schvalujem, ale neobvinuj ju, ze nic nerobi. a to ze ti nechce navarit? obluzit ta? ste pohadani, mate zle vztahy, takze tiez je to normalne aj ked nie ok. To ze mate podeleny majetok nie je v poriadku - ste manzelia, mali by ste mat vsetko pol na pol ale chapem, ze teraz ked to skripe tak sa podozrievate navzajom. Problemy treba riesit- nedivaj sa len na to, ze je zlatokopka, ale treba mysliet na to, aby ste zase boli normalna dobra rodina-ved ste pre pana dospeli a musite veci riesit uz len kvoli detom. zajdite ku terapeutovi, odstahujte sa, zacnite si zase budovat vztah, snazte sa byt na seba mili, uctivi, dobri. mate male deti, tie za vase povahy nemozu. takze otazka bola, ci sa snazit, alebo to nechat tak: ak si chlap na spravnom mieste, budes za svoju manzelku bojovat.

mima4
2. mar 2015

@pietro82
aj napriek tomu, ze je to zle, odporucam ti - zapri sa a chod za nou s tym, ze chces udrzat rodinu pohromade... a ze urobis maximum pre to, aby ste opat normalne fungovali..

pietro82
autor
2. mar 2015

aj keby sa zapriem,pojdem za nou...ona proste nepojde somnou bývat bokom a sami...toto viem na milion percent

olifcek
2. mar 2015

@pietro82 dom na nu ale urcite neprepisuj... max.ked sa to ulepsi, budete pekne spolu zit, tak o par rokov... 🙂 ked uz aj mas byt rozvedeny, nech mas kde byvat a deticky nech maju kam za Tebou chodit 🙂

birbalka
2. mar 2015

Ahoj, nevesaj hlavu, urcite ta ma rada len ti to akosi nevie dat najavo a mozno si prave to iste mysli ona o tebe. Mali by ste sa uprimne porozprat, vsetko je len o komunikacii. Pri troch detoch ma aj ona toho vela. A to ze vzdy musis zacat ty? Ved niekto to musi robit. Tiez patrim medzi tie tvrdohlavejsie, asi sa so mnou tiez nezije lahko, ale ked dostavam to svoje vsetko je ok a ak lubim tak bez hranic s uprimne! Je to na tebe aku cestu si zvolis. Vies my zeny sme niekedy komplikovane, chceme A, tvrdime B a dufame, ze nas partner urobi C🙂 ale ved aj muzi maju svoje muchy ci nie? Drzim ti silno palce

pietro82
autor
2. mar 2015

Skusim jej napisat,ci by sa chcela stretnut mimo domu a v klude porozpravat...nedavam tomu velku nadej,ale skusim to...odtial ju nedostanem isto nikam,a tam byvat neviem ci sa tym nieco zmeni...

natalym
2. mar 2015

@pietro82 A ľúbiš ju?

birbalka
2. mar 2015

@pietro82 urcite najdes to spravne riesenie, nechaj tomu mozno chvilu cas, premysli si co vlastne od mej chces, niekedy sa veci pohnu trochu sami

verbova
2. mar 2015

@pietro82 prosím ťa len dom jej neprepisuj ... dom je tvoj je po tvojich rodičoch ... nakoniec sa rozvedie a ty budeš jej ešte musieť vyplácať z svojho /ani nie zo svojho, ale rodičovského domu/ ... ja mám tiež dom po rodičoch a manžel odo mňa nikdy nič nepýtal ... spoločne sme si postavili svoj ... poznám také prípady, že rodičia dali dom, alebo byt a manželia sa rozviedli a pohroma bola na svete ... keby ťa milovala neriešila by to, ver mi ...

mamulka211
3. mar 2015

Ci pana, keby toto spravil moj muz, takto nafotil a na net hodil fotky nasej domacnosti a takto ma hovadil tak ti zbalim saky paky a letis tak, ze pristanes az na kokosovych ostrovoch. toto, co u vas vidim, je aj u nas bezne, mame deti a vobec mi to nepripada strasne. Urcite tak nemate kazdy den, ja mozem doma spravit poriadok, ale na druhy den je to rovnake a nikoho nebavi robit ordung denno denne, ved to sa ani neda. Clovece spamataj sa, lebo si fakt strasny podrazak. Taky samoluby tipek.

sunshineka
3. mar 2015

@mamulka211 cakam,kedy sa tu objavi jeho zena. 😀

mamulka211
3. mar 2015

@sunshineka keby tak chcela tu prist, hehe, aspon by mu pomohla zbavit sa dilemy ostat..odist...:D

majasimon
3. mar 2015

Mne sa len natíska otázka, že keď sú takí pobožní v nedeľu v kostole, či rozvod je prípustný? A ešte aj druhý, lepší chlap?

timea7
3. mar 2015

@pietro82 to foto nebolo od teba fér 😠 😠 😠 😠 , keď manželka podala o rozvod, veľa s tým už neurobíš, napriek tomu sa s ňou pokús stretnúť - pošli jej SMS,alebo mail, aby si mal dôkaz, že si mal záujem problém riešiť. Ak neuspeješ, na súde uveď, že máš záujem vaše manželstvo zachrániť (ak ju teda ešte ľúbiš a chceš v manželstve zotrvať), ale uveď, že chceš s ňou bývať mimo domu svokrovcov, že máš na to podmienky.

pietro82
autor
3. mar 2015

Jaj tak uz som aj podrazak...dik

lalinko2010
3. mar 2015

@pietro82 ahoj, toto čo robíš ty nerobí chlap čo chce zachrániť rodinu.
a na to že si podnikateľ a dobre zarábaš, nemáte nič poriadne, sa nehnavej ale dať sem takéto fotky? toto keby urobil môj manžel poletí ako špinavé prádlo.
ty vieš koho si si bral, ty vieš s kým si žil a teraz ju riešiš že je bordelárka a podobne? môžeš sa hanbiť, ja byť tebou som rada že som zdravá, mám zdravé deti a to ostatné mi je u riti, myslím ten bordel a podobne.
a radím ti - ROZVEĎ SA!
Vďaka bohu že tvoju ženu osvietilo a podala o rozvod.

natalym
3. mar 2015

@pietro82 Neodpovedal si na moju otázku. Ľúbiš ju?

lalinko2010
3. mar 2015

@natalym neľúbi...

pietro82
autor
3. mar 2015

Pisal som jej smsku este vecer...ked sa neozve,nebude mat chut sa porozpravat,riesit to tak fajn.ja som snahu mal.isto sa nebudem viac ponizovat!nech rozhodne sud ako ona tvrdi...

miciatko
3. mar 2015

@pietro82 a preco stale uvazujes ako zmenit celu bandu,manzelke to tak vyhovuje ako to je ,ty si problem ,tebe to nevyhovuje . Tak ti ostava drzat sa zdravého rozumu a zariadit si zivot podla neho ,alebo sa zmierit a zit tak ako prikazuje cele osadenstvo. Tebe to nieje jasne ona nechce aby si snima zil.Ona chce aby si sa nevratil,naco sa tam tlacis mozno aj uz ma niekoho vyhliadnuteho.. a neskor co bude este chciet je vyzivne a ty by si mal sa drzat toho zdravého rozumu zariadit si domcek pre teba a deti aby videli ze sa da aj inak zit .. a somozrejme rozmyslat aku opateru deti zvladnes ci striedavu,vikendovu ci .. . A na tvojom navrh ohladom deti treba pracovat okamzite ..

pietro82
autor
3. mar 2015

@lalinko2010 keby nelubim,tak tu nepisem...

mamulka211
3. mar 2015

@pietro82 a co si? Keby tvoja zena nafotila nejake fotky, napriklad ako sedis v trenkach rozvaleny pri TV a nic nerobis, alebo ako si si vyzliekol handry a pomiesal si ich farby v kosi na spinavu bielizen a hodila by to na net, nezabil by si ju? Ty si si uz niekedy vyskusal, co je to byt 24 hodin denne s malymi detmi, ake je to ubijajuce a frustrujuce. aj moj muz ma raz ohovaral, ze doma je bordel az do chvile, kym som neodisla pracovat ja a on neostal doma s detmi a poviem ti, ze moj bordel bol oproti jeho bordelu nic. Bol nervozny, unaveny a nemal chut ani jest z toho, co musel ako otec v domacnosti zvladnut, kedze ja som bola prec dva tyzdne v kuse. Skuste sa vymenit, tvojich 600 eur je na dnesnu dobu a pri pocte deti 3 smiesna suma, nemusis sa tym nijako velmi vychvalovat, ako podnikatel by si mal zarobit minimalne raz tolko, aby sa dalo povedat o lepsom plate, cize ako muz a zivitel nic moc a ty si este dovolis ju ako matku a zenu ponizovat, ze aka je ona neschopna?

pietro82
autor
3. mar 2015

No takze uz odpisala...nema sa somnou o com rozpravat,ze toto nespravi ani zviera,to co ja! Sila!!!

pietro82
autor
3. mar 2015

@mamulka211 bol som s nimi sam 2tyzdne,a takyto bordel som nikdynemal...to viem!

mamulka211
3. mar 2015

@pietro82 tak jej daj pokoj a nechaj ju zit, iste si nam vela veci neporozpraval a len cakas, ze ta tu budeme lutovat aky si ty chudak, Boh vie aka je pravda u vas doma...a ze si s nimi bol raz dva tyzdne, bud s nimi v kuse sam, roky, tak ako ona, nechod nikde len sed doma a stale maj na pamati plienky, mlieko, varit, hrat sa, striehnut na deti, uspavat, pocuvat vreskot...

pietro82
autor
3. mar 2015

Nie nepotrebujem pocuvat od vas ze som chudiatko ani podobne veci...chcel som pocut nazory ostatnych.viem ze niesom bez viny,ale clovek sa uci na vlastnych chybach...

denduska
3. mar 2015

@pietro82 Ja mam tri deti a doteraz som si myslela aky brutalny bordel tu mame, ale oproti tomu je to tu hotel Hilton 😅 A to doma som s nimi 90% sama. Toto by moj muz nerozdychal a pravdupovediac ani ja. Vzdy sa da aspon,ako to ja volam "opticky upratat" 😀 Hanbila by som sa jak pes keby sem nahodou niekto prisiel. Neriesim hracky, ale rozhadzane periny a pradlo...to nie.

lalinko2010
3. mar 2015

@pietro82 kebyže ju ľúbiš, tak nevypisuješ na MK, ale ideš domov za ňou a za deťmi a riešiš.
písať smsky, to čo je? idem za ňou a hotovo, porozprávať sa a ak sa nedá, tak sa zmier s tým že bude rozvod.

mamulka211
3. mar 2015

@pietro82 ja ti este poviem, preco nechce ist byvat do domu, ktory ti darovali rodicia. Lebo , do teraz ked ste sa pohadali, si siel z domu, kde byvate ,prec ty, kedze ste zili u jej rodicov a, kedze ona ta uz pozna a vie, ze hadky medzi vami budu stale a vie, ako sa u vas hadky riesia, odchodmi...tak pocita s tym, ze bude musiet odchadzat z domu teraz ona, kedze na dom nema ziadne pravo...