icon

Mám bratovi dohovoriť, aby si dával väčší pozor?

rabdal
Dnes o 03:54

Má smolu ,prvá žena mu zomrela ,bola to moja spolužiačka ,bol šťastný s ňou,potom mu do cesty prišla baba z veľkého mesta. On ma postavený dom ,boli spolu ,asi rok a zistil že mu z mrazáku mizne mesto ,nechápal čo sa deje ,ale potom zistil ,že mu ho partnerke kradne a nosí svojej mame na bytovku ,tak ju vyhodil keď sa priznať nechcela ,robí kuriéra a keď casom prišiel domov z práce ,otvoril dvere a nechápal ,celý dom ,prázdny ,obrazy ,záclony ,televízor ,všetko prec ,ostala iba kuchyňa a záchod ,všetko mu zobrala ,nemá si ani kde sadnúť ,musel ísť späť k mame lebo si nemal kde ľahnúť ,plakal mi do telefónu ,že mám vymeniť zámky vo dverách ,teraz má ďalšiu babu ,ale taký čudnú ,síce celkom peknú ,ale mám tušenie ,že to nedopadne dobre nechcem sa starať ,ale mala by som mu dohovoriť a porozprávať sa s ním? Trápi ma že nestastny

Strana
z2
huxy
Dnes o 03:58

@rabdal to bol ako dlho preč, že stihla všetko odsťahovať? Ja som sa sťahovala z 3 do 2-izbového a veru odsťahovať všetko mi trvalo niekoľko dní. Čudné.

rabdal
autor
Dnes o 04:06
@huxy

@rabdal to bol ako dlho preč, že stihla všetko odsťahovať? Ja som sa sťahovala z 3 do 2-izbového a veru odsťahovať všetko mi trvalo niekoľko dní. Čudné.

@huxy no dobre si to naplánovala potvora

huxy
Dnes o 04:08
@rabdal

@huxy no dobre si to naplánovala potvora

@rabdal pýtala som sa, ako dlho bol brat preč, za 1 deň neexistuje všetko "ukradnúť" bez povšimnutia

rabdal
autor
Dnes o 04:24
@huxy

@rabdal pýtala som sa, ako dlho bol brat preč, za 1 deň neexistuje všetko "ukradnúť" bez povšimnutia

@huxy a práci by nestihla? Veď brat bol celý deň v práci ,najala si viacej chlapov ,veď to sa dá naložiť všetko za hodinu

zanta3
Dnes o 04:47

@rabdal tak podla mna nie je na tom nic zle, ked mu povies svoj nazor na danu priatelku. mozno asi aspon nieco z toho zoberie a bude si davat vacsi pozor aj ked by som povedala, ze po takejto skusenosti uz musi byt obozretny dost

anonym_a6955b
Dnes o 05:25
@rabdal

@huxy a práci by nestihla? Veď brat bol celý deň v práci ,najala si viacej chlapov ,veď to sa dá naložiť všetko za hodinu

@rabdal nedá sa to naložiť za hodinu. To najprv musíš vetko vyprázdniť, potom sa to musí zabaliť a poto vyniesť. Všetky veci zo skríň preč. Posteľ detto. Ja som sa sťahovala niekoľko dní. Čiže toto nesedí vôbec.

jaskolka
Dnes o 05:38

@rabdal neexistuje,aby za jeden deň vyprázdnila úplne celý byt tak,aby si brat našiel také "holé steny"ako píšeš.
Veď aj keby si najala viac chlapov, tak tie veci sa musia vyprázdniť,naložiť, rozobrať, pochybujem,že by ťahali v komplete gauč,či všetky plné skrine, posteľ a podobne.
To je práca na dlhé hodiny, možno aj dni. Nie na "hodinu"ako píšeš,to očividne si sa nikdy nikam komplet nestahovala.
Ja som si len od kamošky brala veľku skrinovu zostavu ktoru chlapi rozoberali a bolo to na tri hodiny. Takže toto čo píšeš,je nereálne stihnúť za8 hodín,ako je priemerne človek v práci

jblheart
Dnes o 05:42

Však porozprávať sa s ním môžeš a povedať mu čo si o novej známosti myslíš však keď ti na ňom záleží. Ak si dá poradiť vôbec.. ak nie tak bohužiaľ.. komu niet rady tomu niet pomoci. Potom jediné čo môžeš spraviť je byť mu oporou ak sa znovu spáli.

anonym_bdfa4a
Dnes o 05:45
@jaskolka

@rabdal neexistuje,aby za jeden deň vyprázdnila úplne celý byt tak,aby si brat našiel také "holé steny"ako píšeš.
Veď aj keby si najala viac chlapov, tak tie veci sa musia vyprázdniť,naložiť, rozobrať, pochybujem,že by ťahali v komplete gauč,či všetky plné skrine, posteľ a podobne.
To je práca na dlhé hodiny, možno aj dni. Nie na "hodinu"ako píšeš,to očividne si sa nikdy nikam komplet nestahovala.
Ja som si len od kamošky brala veľku skrinovu zostavu ktoru chlapi rozoberali a bolo to na tri hodiny. Takže toto čo píšeš,je nereálne stihnúť za8 hodín,ako je priemerne človek v práci

dievcata, da sa to. Ja som mala komplet vystahovany dom za necele 3 hodiny. Boli sme 2 autami, 3 ja chlapi a 3 baby. Mna skor zaujima, ci brat podal TO.

anonym_acfa9b
Dnes o 05:46

Ako dopadlo vyšetrovanie trestného oznámenia za krádež?

anonym_407208
Dnes o 06:00

Za hodinu vysťahovať rodinný dom?
No to si sem mohla napísať skôr, vlani som sa sťahovala...pýtala by som kontakt na jeho bývalú.

pribinak
Dnes o 06:06

Brat to aj nejako riešil? Ohlásil na polícii?

aalt
Dnes o 06:10

Namiesto vyplakavania, mal volat policajtov. Ved ho vykradla.

anonym_a2820b
Dnes o 06:15

Troll. Dnes zase plno vyzivnych tem a napr. vcera tu nebolo nic. Asi mali brigadnici volno...

anonym_a6955b
Dnes o 06:23
@anonym_bdfa4a

dievcata, da sa to. Ja som mala komplet vystahovany dom za necele 3 hodiny. Boli sme 2 autami, 3 ja chlapi a 3 baby. Mna skor zaujima, ci brat podal TO.

@anonym_bdfa4a samotné odsťahovanie áno. Ale predtým potrebuješ všetko vyprázdniť, demontovať, zaistiť. Tá príprava predtým je dlhá. Chlapi to už potom naložia.

anonym_59ee15
Dnes o 06:33

@rabdal nemal si kde sadnut? Musel ist k mame? To mu ukradla postel a gauc, skrine? Akoze fakt? Kto ukradne pouzivanu postel?

katkazuz
Dnes o 06:35

Typický konik, Otázka znela inak a nie ako dokázala vysťahovať celý dom.
však nevieme aké to má zariadené, Dom bez detí, ako muž keď tam býval sám nepotrebuje 1000 veci a naložiť pár skríň, televízor, spotrebiče na to naozaj nepotrebuješ 3 dni.

anonym_acfa9b
Dnes o 06:45
@katkazuz

však nevieme aké to má zariadené, Dom bez detí, ako muž keď tam býval sám nepotrebuje 1000 veci a naložiť pár skríň, televízor, spotrebiče na to naozaj nepotrebuješ 3 dni.

@katkazuz lebo nemá sa starať do jeho ženy, ale má ísť s bratom na políciu a nahlásiť krádež keď brat krádež a vyhodenie zlodejky riešil nájdením inej ženy bez toho aby vymenil zámky
buď sú Ťapákovci alebo dieťa namiesto domácich úloh vymýšľa príbehy

anonym_59ee15
Dnes o 06:56
@katkazuz

@katkazuz typicky konik vymysla a fabuluje pribehy, sme uz typicky poucene, tak neskocime na kazdy vymysel.

huxy
Dnes o 07:07
@rabdal

@rabdal nie, nedá sa to za pár hodín. Všetko vyprázdniť, treba to aj do niečoho uložiť (ak mu akože malo všetko zmiznúť, tak oblečenie, riady, drogéria, milión vecí).
Ďalšia vec, kde to akože všetko vyložila???
A ešte ďalšia vec, však mal nahlásiť krádež a riešiť to.
Absolútne zle vymyslený príspevok

anonym_d8f74f
Dnes o 07:09

Určite podal TO
A rýchlo sa to vyrieši
No ale veď on vie čo si vyberá
A keď mu povieš, že jeho frajerka je čudná,tak čo sa zmení? rozíde sa s ňou?nebude chcieť snou nikdy bývať aby ho nevykradla?

zirafienka
Dnes o 07:10
@jaskolka

@jaskolka ale dá sa. Poznám dva prípady takto šikovných žien. Jedna z vedľajšieho vchodu . Štvorizbový byt, muž prišiel z práce o tretej hod. a našiel v byte 6 uterákov, ktoré mu dali rodičia a v kuchyni jednu stoličku. Byt komplet prázdny. Keby mi to povedal niekto nestranný, tiež tomu neverím. (Veď keď si predstavím koľko je roboty pripraviť izbu pre maliara).

huxy
Dnes o 07:11
@anonym_bdfa4a

@anonym_bdfa4a no ale predpokladám, že si mala všetko nachystané na sťahovanie, teda povyberané a pobalené všetky veci zo skríň (oblečenie, riady, drogéria)...

anjelicek26
Dnes o 07:19

Ak ti brat vobec povedal pravdu a nema exekutora a nejake dlhy kade-tade...

anonym_e9ca3a
Autor odpoveď zmazal
marsmykkok
Dnes o 07:25
@anonym_a6955b

@anonym_bdfa4a samotné odsťahovanie áno. Ale predtým potrebuješ všetko vyprázdniť, demontovať, zaistiť. Tá príprava predtým je dlhá. Chlapi to už potom naložia.

@anonym_a6955b ak máš väčšie autá alebo viac nemusíš všetko demontovať, nábytok sa dá aj po kusoch naložiť, akurát to zaberie viac miesta...

marsmykkok
Dnes o 07:27

@rabdal ťažko radiť, proste niektoré ženy sú svine a nie je ich málo... Takú skúsenosť má viac chlapov, to len on proste musí vedieť viac ženy odhadnúť a dať si pozor. Na dôverčivých dobrákov sa mrchy rady lepia...

anonym_e9ca3a
Dnes o 07:29

prišla baba z velkého mesta, nosila maso mame na bytovku - naco bolo dobre pisat ze he z nesta, nieje jedno odkial a ze mama byva na bytovke je preco podstatne pisat? ....kocku si nemala rada asi od zaciatku lebo je z " velkeho mesta" a vypratanie celeho vybavenia v baraku sa nemohlo pocas jedneho pracovneho dna udiat....je vidiet, podla celeho prispevku, ze si vec zdramatizovala aby si mohla na kocku nadavat a my zrejme s tebou lebo krades masa pre mamu bolo asi malo...iba, ak spolu v dome zili a nieco darovala mame na ochutnanie, nevidim na tom nic zle, ved kolko asi mohla jej mama zjest??? Myslim, ze si typicka holcina z dedinny , ktora neznasa " mestske baby a zeny na bytovkach" lebo tie nic nerobia a my zeny z dediny name stale okolo domov robotu....nechap ma zle, som z dediny, zijem na dedine a tieto komentare na " bytovkarov " pocuvam cely zivot a vzdy sa pozastavim na ich ubohostou, skus niekedy ist za tabulu okresu a uvidis, ze sa da zit aj inak, bez zavisti, zloby a ohovarania a tuto bovu kocku bratovi neznechucuj, pokisl nebudes mat nato padny dovod, nie ken tvoje antipatie

anonym_b5a381
Dnes o 07:34
@anonym_e9ca3a

prišla baba z velkého mesta, nosila maso mame na bytovku - naco bolo dobre pisat ze he z nesta, nieje jedno odkial a ze mama byva na bytovke je preco podstatne pisat? ....kocku si nemala rada asi od zaciatku lebo je z " velkeho mesta" a vypratanie celeho vybavenia v baraku sa nemohlo pocas jedneho pracovneho dna udiat....je vidiet, podla celeho prispevku, ze si vec zdramatizovala aby si mohla na kocku nadavat a my zrejme s tebou lebo krades masa pre mamu bolo asi malo...iba, ak spolu v dome zili a nieco darovala mame na ochutnanie, nevidim na tom nic zle, ved kolko asi mohla jej mama zjest??? Myslim, ze si typicka holcina z dedinny , ktora neznasa " mestske baby a zeny na bytovkach" lebo tie nic nerobia a my zeny z dediny name stale okolo domov robotu....nechap ma zle, som z dediny, zijem na dedine a tieto komentare na " bytovkarov " pocuvam cely zivot a vzdy sa pozastavim na ich ubohostou, skus niekedy ist za tabulu okresu a uvidis, ze sa da zit aj inak, bez zavisti, zloby a ohovarania a tuto bovu kocku bratovi neznechucuj, pokisl nebudes mat nato padny dovod, nie ken tvoje antipatie

@anonym_e9ca3a trefne

lindusss2016
Dnes o 07:46

Na co by podaval TO? Staci, ze sa vyplakal 🤷

Za mna samozrejme tato tema je hlupost a dost nedomyslena, ale ak by to bola realita, tak potom taky chlap naozaj nemoze cakat, ze si najde normalnu zenu.

A co mu akoze mizlo z mraznicky? Maso? No ak by teda moj partner zobral maso z mraznicky pre svoju mamu, (neviem si ani predstavit, ze niekto toto zatajuje), ale teda ak by jeho mama potrebovala jedlo, tak jej to maso.rozmrazim a este aj uvarim. A nie ze za toto sa hadat a robit sceny. Ale ked mu vykradne byt, tak bude len plakat sestre do telefonu a ide spat k mamicke...

Strana
z2