Mám bratovi dohovoriť, aby si dával väčší pozor?
Má smolu ,prvá žena mu zomrela ,bola to moja spolužiačka ,bol šťastný s ňou,potom mu do cesty prišla baba z veľkého mesta. On ma postavený dom ,boli spolu ,asi rok a zistil že mu z mrazáku mizne mesto ,nechápal čo sa deje ,ale potom zistil ,že mu ho partnerke kradne a nosí svojej mame na bytovku ,tak ju vyhodil keď sa priznať nechcela ,robí kuriéra a keď casom prišiel domov z práce ,otvoril dvere a nechápal ,celý dom ,prázdny ,obrazy ,záclony ,televízor ,všetko prec ,ostala iba kuchyňa a záchod ,všetko mu zobrala ,nemá si ani kde sadnúť ,musel ísť späť k mame lebo si nemal kde ľahnúť ,plakal mi do telefónu ,že mám vymeniť zámky vo dverách ,teraz má ďalšiu babu ,ale taký čudnú ,síce celkom peknú ,ale mám tušenie ,že to nedopadne dobre nechcem sa starať ,ale mala by som mu dohovoriť a porozprávať sa s ním? Trápi ma že nestastny
@rabdal nie, nedá sa to za pár hodín. Všetko vyprázdniť, treba to aj do niečoho uložiť (ak mu akože malo všetko zmiznúť, tak oblečenie, riady, drogéria, milión vecí).
Ďalšia vec, kde to akože všetko vyložila???
A ešte ďalšia vec, však mal nahlásiť krádež a riešiť to.
Absolútne zle vymyslený príspevok
@huxy ale dáaj za menej ,ako 8 hodín.Sused z 1 .poschodia si do bytu nasťahovak ženu -rómku ,aj s dieťaťom.Asi po pól roku mi zvoní ...Že sused vykradli má.Šiel so s ním do jeho bytu ,komplet vybratý.Len bordel a zbytočnosti porozhadzované po zemi.Sranda bola žé ,som tým zlodejom držal vchodové dvere ,keď vynášali veci .Bolo ich asi šest ,tiež rómov .Všetko nakladali do veľkého sťahováku a do ,osobných áut.Susedka mi tvrdila ,že sa sťahujú z mesta a sused ich čaká na dome.Dokonca som bol aj na Polícii svedčiť.Za 3-4 hodiny ,na kompletku vysťahovaný.
@huxy ale dáaj za menej ,ako 8 hodín.Sused z 1 .poschodia si do bytu nasťahovak ženu -rómku ,aj s dieťaťom.Asi po pól roku mi zvoní ...Že sused vykradli má.Šiel so s ním do jeho bytu ,komplet vybratý.Len bordel a zbytočnosti porozhadzované po zemi.Sranda bola žé ,som tým zlodejom držal vchodové dvere ,keď vynášali veci .Bolo ich asi šest ,tiež rómov .Všetko nakladali do veľkého sťahováku a do ,osobných áut.Susedka mi tvrdila ,že sa sťahujú z mesta a sused ich čaká na dome.Dokonca som bol aj na Polícii svedčiť.Za 3-4 hodiny ,na kompletku vysťahovaný.
@bruno1 možno nemali veľa vecí. Ja som sa sťahovala bez nábytku, čisto oblečenie (sebe a dcére), vybavenie kuchyne, kúpeľne a trvalo mi to niekolko hodín, a to som ozaj balila vkuse. Neviem si predstaviť normálne zariadenú domácnosť, kde za deň všetko zmizlo, aj záclony atď.
@bruno1 možno nemali veľa vecí. Ja som sa sťahovala bez nábytku, čisto oblečenie (sebe a dcére), vybavenie kuchyne, kúpeľne a trvalo mi to niekolko hodín, a to som ozaj balila vkuse. Neviem si predstaviť normálne zariadenú domácnosť, kde za deň všetko zmizlo, aj záclony atď.
@huxy preto že ti na tých veciach čo si sťahovala ,záležalo.Keď vykrádaš byť ,priorita je "Rýchlosť".
Slabota tato vymyslena diskusia, tento rok je zatial najvacsia pecka "Nemozes ist pracovat na lod, nedaju ti tam nic jest a skoncis s 35 kilami v nemocnici"
Tak tato tema je dost slaba,oproti inym tvojim
Na co by podaval TO? Staci, ze sa vyplakal 🤷
Za mna samozrejme tato tema je hlupost a dost nedomyslena, ale ak by to bola realita, tak potom taky chlap naozaj nemoze cakat, ze si najde normalnu zenu.
A co mu akoze mizlo z mraznicky? Maso? No ak by teda moj partner zobral maso z mraznicky pre svoju mamu, (neviem si ani predstavit, ze niekto toto zatajuje), ale teda ak by jeho mama potrebovala jedlo, tak jej to maso.rozmrazim a este aj uvarim. A nie ze za toto sa hadat a robit sceny. Ale ked mu vykradne byt, tak bude len plakat sestre do telefonu a ide spat k mamicke...
@lindusss2016 asi to maso dostal z nejakej rodinnej dedinskej zabijacky a tuto autorka ma k tomu masu citovy vztah
@lindusss2016 asi to maso dostal z nejakej rodinnej dedinskej zabijacky a tuto autorka ma k tomu masu citovy vztah
@anonym_59ee15 no je to urcite specialne maso, ked mu je drahšie ako vybavenie bytu
kolegyňa tak odišla (doslova ušla) od muža - brala síce iba svoje veci a veci dieťaťa, ale za deň bola preč. ak by chcela brať aj jeho veci, hodí to dvoch vriec a berie aj posteľ, robota navyše na 20 minút ...
nechala posteľ v spálni, skriňu s jeho oblečením a jeho veci v kúpelni ...
Ja poznám jeden prípad . Chlap si našiel ženu na pokeci nasťahoval si ju domov do bytu a keď prišiel z práce, tak mu ukradla všetko čo malo hodnotu. Netreba veriť cudzím ľuďom.
@rabdal Mizne mu z mrazaku cesto alebo maso? Ukradnu mu zaclony? Boze to su mi problemy 😀
Alebo rodina bola v lete na dovolenke a zlodeji ukradli za jednú noc všetko čo sa dalo ukradnúť a to v rodinnom dome. Ukradli aj oblečenie, obuv úplné všetko.
Vyhodil za maso?co ked jej mama bola natom zle?to by mi nevadilo...No evidentme sa nasrala a urobila toto co neschvalujem.Mozno mu platia na dom a on jej nechcel vratit peniaze tak si vzala
a teraz tú o Červenej čiapočke

Milá autorka si na MK tu aj okradnutý MUŽ si za to môže sám,je vinný užlen tým že je muž.