icon

Mám chcieť druhú šancu?

30. júl 2022

Ahojte, potrebujem radu.
Spoznala som sa s jednym muzom, pisali sme si, stretávali sa pár mesiacov. Bolo to na diaľku (670km dokopy). Chcel aby sme boli spolu, aby som prisla bývať za ním. Okrem prace ktorú milujem tu nemam nič. Len som sa bála.. ísť do cudzieho štátu, sama za niekym koho poznam pár mesiacov a navyše opustiť pracu ktorá ma živí.. medzitým som sla so sestrou na dovolenku, on to psychicky nezvládal pretože sme tam mali animačný program a vymenili sme si instagrami s animátormi.. on mi za to vynadal a ja som sa s ním v návale nervov rozišla. Povedal mi nato, že aby som si nemyslela, že keď sa vrátim domov, mi dá druhu šancu. Nie sme v kontakte, mna to tak bolelo že som si ho vsade zablokovala. Chcem ho naspäť. Tak ako som si predtym vôbec nebola ista, či ísť do toho, teraz to viem na 100%. No je už neskoro,.. volala som mu a povedala som mu že chcem byt s ním (nič viac, len toto) a on mi nato napisal, že z jeho strany by to už bolo take že by mi neveril a upodozrieval ma (nič okrem vymenenho instagramu s dvomi chalanmi a dvomi babami som neurobila) .. nechali sme to tak. Ale mna to vazne moc mrzi, som ochotna sa za ním presťahovať. Mám sa mu ospravedlniť a požiadať o druhu šancu alebo mi načisto šibe ?

Strana
z2
mam1na
31. júl 2022

Ale no tak, takéto chovanie sa vždy rokmi vystupňuje, bude žiarliť na kolegov, známych, rodinu...
Bude si ťa kontrolovať, spovedať, podozrievať. Z ničoho urobil kauzu. Ruky preč. 🍀🙏

danica2711
31. júl 2022

dievča, spamätaj sa! Chceš "naspäť" chlapa, ktorého si vlastne ani nemala, videla si ho párkrát v živote a za ten krátky čas ti stihol robiť žiarlivé scény a pre nič k tebe "stratiť dôveru"? To fakt? Kriste, choď sa prejsť po ulici, do pol hodiny nájdeš zopár lepších, veď toto je katastrofa

letfenixa
31. júl 2022

@autorka podľa mňa ho chceš len preto, že on teba (akože) nie. Také "A chcem a chcem!" Nuž, kto chce kam, ...

aandrea9
31. júl 2022

Asi máš pocit, že ti uteká posledný vlak 🤔 ver, že neuteka a takéhoto žiarlivca ti netreba. Druhu šancu máš...najst si niekoho s rozumom v hlave.

marca12
31. júl 2022

Naozaj by sa mal zaviest na zakladnych skolach predmet,kde sa budu ludia ucit sebaucte a bude im tam vysvetlene ako sa maju partneri k sebe spravat,co nemaju dovolit. Toto uz nie je normalne,co ludia dopustia,aby im ini robili. Ja neviem vybzeny slaboduche sa rady tyraye? Paci sa vam ten pocit strachu,majetnickosti alebo co sa ti paci na tom,ze ti po 7 stretnutiach lichoti,ze ti vynada nejaky magor,spravi ziarlivoatnu scenu. A neskor ta odstrihne od vsetkych kamaratov. To nie LASKA z jeho strany. To su len majetnicke pudy

hviera81
31. júl 2022

kontroloval sledovatelov na ig? to ako vazne? ten clovek ma asi vela volneho casu.
skontrolovala si aj ty jemu? ci tam nema nejaku novu?

ukulela
31. júl 2022

Ty chces naspat niekoho, s kym si realne stravila 7 dni a on ti robil sceny kvoli nejakym sledovatelom na IG???, wtf? To ma zlateho vtaka, ci co? Ved utekaj za nim a potom sa stazuj, ze ti strelil facky za kratku suknu, pokec so susedom, ci pohlad na predavaca....

0silvia0
31. júl 2022

Boze baba, spamataj sa🙏

autor
31. júl 2022

@hviera81 mne by to nikdy nenapadlo …

lubkavargova1
31. júl 2022

Rozpravka o princoci zo zahranicia a sladkom zivote v zahranici ti spadol? No hold zivot IG influencerky je tazky ako svina...toto tam postovat asi nebudes.

autor
31. júl 2022

@lubkavargova1 ale prosím ta, aka influencerka.. na ig ma sleduje 154 ľudí väčšina kamaráti, znamy..😂

Strana
z2