Mám chlapa - mamičkára
Ahojte, s priatelom byvame u jeho rodičov už 4ty rok. sme spolu 5 rokov, počas prvých mesiacov vzťahu som otehotnela a tak si nás prichýlili k sebe.
No môj priateľ je veľký mamickar a ja sa s tým akosi neviem vyrovnať. Zo začiatku som to nebrala vážne, potom som si z neho robila srandu kvôli tomu že je na nu tak naviazaný, potom ma to rozčuľovalo a teraz už mám v sebe pocity od hnevu, zlosti po ľútosť samej seba. Hoci veľakrát si ma zastane, pomáha mi presadiť si svoj názor, veľakrát sa s mamou aj pohada keď jej na mne niečo vadí, alebo ju upozorni keď niečo prezenie... no skoro vždy da viac na nu ako na mna, pocuva najskôr jej rady až potom tie moje, aj keď mu Radim dobre tak aj tak ide za nou a keď mu aj ona povie to iste čo ja, urobí to až vtedy. Môj názor mu ako keby nestačí. komunikuje viac s nou ako so mnou, veľa krat sa stalo že niečo dôležité som sa dozvedela ako druha pretože to utekal povedať najskôr mamičke až potom mne. Veľa krat som mu povedala že ma to trapi, predsa som tu preňho aby sa zdôveril mne a nie najskôr jej. Tiež jej hovorí vsetko o našom vzťahu, vie o každej jeden hádke ktorá vznikla kvôli mojej chybe (keď urobí chybu on, s tým sa jej nepochvali a vtedy sa tvári že vôbec nie sme na nože.) dokonca jej povedal aj o tom ako často mame sex... mna veľmi rozčuľuje že takto rozoberá naše sukromie a neraz som mu ppvedala aby to nerobil no nerešpektuje ma. Keď príde z prace, prvé si sadne do obyvacky ku mame a rozpráva jej zážitky z prace. Neviním za to svokru, ona ho veľakrát posiela za mnou, no bohužiaľ je to v ňom. On bude radšej s nou ako so mnou. Je to podľa mna chore a neviem čo viac mám urobiť aby to takto nebolo.
A taká mala príhoda z dnes, jeho mama ma veľmi rada jedno jedlo z fastfoodu, takmer vždy jej ho donesie domov keď ide okolo. Mne nekupuje nič aj keď vie že aj ja by som si rada dala. Aj keď ma vždy ponúkne no ja vždy poviem že nechcem pretoze viem že to kúpil s úmyslom že je to pre jeho mamu. Dnes som sa však konečne odhodlala povedať že ano, rada si dam. Ostal ako keby som mu dala facku. Potom sa začal smiať že či to fakt chcem že to nie je dobre že mi to isto nebude chutiť a takto ma od toho začal odhovárať pretože to bolo pre jeho mamu. Išlo mi o ten princíp že na nu mysli a chce jej dopriať to jej obľúbené jedlo a mne nekúpil nič. Dokonca ho svokor upozornil že prečo nekúpil aj mne keď to mám rada aj ja. Naschval som to zjedla a s akou chuťou :D ale predsa som jej polku odložila. Baby je mi jasne ze teraz mi asi napíšete že takéhoto chlapa by ste poslali kadelahsie ale ja som hlupa a lubim ho. Navyše mame už dieťa a ja nemám kde inde ísť. Vlastne ani neviem čo mienim týmto prispevkom, možno sa chcem len trochu vyliat že mám to trapi a neviem ako to zmeniť.
@kristina2015 kde som napísala že ich živím ? 🙂 ona ta označila 3x? Vieš koľko krat si mi dala ty tu istú otázku? Snad v každom komentári od teba, fakt nemáš na robote nič lepšie ? Ak si prečítaš niektorým babám čo tu komentovali som uznala, že majú pravdu. To že som to neurobila pri tebe neznamená že som tvrdohlavá a idem si len svoje a nikoho nepočúvam. Ako napríklad ty
Písala si že už nebudeš musieť kupovať stravu za 300 e pre 6 ľudí do chladničky nejdem listovať . Keď budete sami tak tých 300 e sa aj reálne minie . A ešte aj tu ťa poopravim kupuje to tvoj priateľ . Čo také si inym uznala ? Pozri sa neoznacujte ma tu ,prajem vám ,až sa čím osamostatnite a iné ukáže život. Snáď ďalších 5 r bude uspesnejsich .

@cacianka Aké reálne peniaze ma preboha ? RD je príspevok na dieťa ,RD nie je príjem ? Čítala si ako tu písala že živí 6 tich ľudí ? Lebo nakúpia stravu za 300 e mesačne ? Za koho peniaze ? Za partnerove - ešte nie sú ani zobrati .Vieš čo si zasa ja myslím ,že si zaujatá voči mojej osobe ,3x si označila moju osobu s tou istou otázkou. A taktiež si myslím ,že keď položí otázku, neviem ako to zmenit a človek jej reálne ukáže že to ide ,alebo pôjde postupne tak skratka poviem aspoň dakujem. Niektorí ľudia ale toto slovo nepoznajú .