Mám dať šancu otcovi nášho spoločného dieťaťa?
Chcem sa spitat ze pisal mi maleho otec a chce aby som mu dala sancu aby mali vyrastal pri obidvoch rodicoch co mam spravit mam mu dat sancu alebo mam sa snim stretnut na sude
@salfusco en ten tiky dva spendliky... dám!... 🙂
@papricka33 mám pocit, že v poslednej dobe sa takto množstvo žien rozhoduje stále, či už pri výbere partnera, pri voľbe, či s ním mať dieťa.... 😒 😒 😒
@timea7 možno sa len zvyšuje koncentrácia takýchto žien na MK 😉 Časy sa nejako dramatický nemenia. Ja si viem tiež predstaviť, že s rozumom čo mám teraz, by som pred 20-timi rokmi urobila veľa vecí inak 😒
@papricka33 nemyslím si to, nie len na MK, ale keď sa obzrieš okolo seba, slovo zodpovednosť stráca význam...niektorí ľudia myslia maximálne hodinu dopredu...systém nejako bolo, nejako bude, niekto sa postará 😒 😒 😒
Baby ale toto tu je vymyslena tema , zalozila zase tdiskusiu moj maly. @timea7
@lucinka511 takých tu je teraz minimálne štvrtiny, môže byť vymyslená, aj nemusí, stále je šanca, že ju bude čítať niekto, kto má podobný skutočný problém.
@timea7 ale zase, k mladosti trochu naivity a hluposti patrí 🙂 Moja známa má teraz 30, s priateľom spolu chodili 13 rokov, posledné 2 už žili vo vlastnom, na hypotéku, obaja zamestnaní.... Teraz sa rozišli, pretože on nechce mať deti. Je to nákladné... ☹ Existuje zas opačný extrém, keď sa nad vecami príliš rozmýšľa

@janinah garantujem ti, že ak niekto oči nechce otvoriť, tak ich neotvorí, môžeš sa aj rozkrájať. Poznám rodinu, v ktorej mali štyri dcéry, tri mali krásne manželstvo, všetky držali spolu, chodili spolu na dovolenky. Štvrtá si zobrala primitíva, ktorý sa už na začiatku vzťahu vyfarbil, keď sa vydával za niekoho iného, dokonca si primyslel aj titul...už vtedy do nej hučali, nech sa na neho vykašle, že to neveští nič dobré. Myslíš, že ich počúvala? Už vtedy krútili hlavami, lebo bola z nich štyroch najkrajšia a najšikovnejšia. Zobrali sa, narodilo sa im dieťa, primitív sa prejavil v plnej kráse, alkohol, manipulácia, jediný správny názor v domácnosti bol ten jeho, s ničím doma nepomohol, dokonca ani do práce sa až tak nehrnul. Vtedy už nie len sestry, ale aj rodičia, susedia do nej hučali, nech sa rozvedie, odsťahuje, chceli jej požičať peniaze na jednoizbový byt, všetko zbytočné. Pribudli ďalšie dve deti, ale aj slovné a dokonca fyzické útoky....Nepomohlo, ani keď utiekla v noci k sestre spať, lebo ju dobil a sestra ju nechcela pustiť domov, švagor sa ponúkal, že pôjde po veci a ostane u nich, vrátila s ak nemu, aby ju zbavil zdravého uvažovania, urobil z nej úplne iného človeka....no pomôcť môžeš len tomu, kto o tvoju pomoc stojí. Nie je to vždy tak, že sa okolie nezaujíma, ale niektorým ženám ako keby prepol mozog na iný program. Keď tam nie sú deti, je to ich vec, ale ak sú svedkom tohoto deti, je to hrozné.