icon

Mám dieťa so ženatým mužom a chcem, aby sa s ním stretával

mell23
6. aug 2015

Ahojte. Ja viem že mnoho z Vás ma bude odsudzovať. A posledné čo potrebujem sú kazne preto prosím také ženy čo to nevedia pochopiť radšej ani nech nekomentujú. Vieem že som spravla chybu ale zaľúbila som sa do ženatého muža. Máme spolu dieťa. Od začiatku viem že od svojej rodiny neodíde ani to od neho nežiadam. Ide tu o to že chcem aby sa s naším dieťaťom stretával ale on je zvlášny. Jeden deň je to jeho babatko a ďalsí deň ho už nezaájima. DOkáže sa dva týždne neozvať a potom zase otočí a vyvoláva aj 10x za deň . Keď zavolá nedokážem ho odbiť. Poradte mi ako na neho aby sa rozhodol a uvedomil si že......ďakujem

ruthike
15. aug 2015

@mell23 pokusim sa o nezaujaty nazor. Jedine, co mozes skusit je otvoreny priamy rozhovor - o potrebach dieta - chaoticky kontakt s otcom mu neprospieva, bolo by dobre dohodnut sa na urcitej navstevnej strukture - vtedy a vtedy. Muza ani sud ani nic ine nedonuti sa stretavat pravidelne s dietatom, ak sam nechce. Bez ohladu za akych okolnosti ste nadviazali vztah, zostal s/vratil sa k manzelke,to chce inu dusevnu velkorysost podporovat z jej strany nejaky pravidelny kontakt, cas co stravi s vasim dietatom i penazny prispevok ide na ukor ich deti. A v takychto situaciach ma iste i obavy, ako prebieha kontakt medzi tebou a nim. Je dost mozne, ze prave preto sa otec vyhyba aktivnejsiemu kontaktu.Nepises, ci spolu este fungujete, ale ak ano - je mozne ze toho motivuje javit o dieta zaujem, a preto tie vykyvy. Ak uz je to medzi vami passe, tak potom je to naozaj cisty zaujem o dieta, resp moze mat vycitky svedomia, ale ma aj starsie deti o robi, co vie.

sense
16. aug 2015

@mell23 ked nedufas a necakas aby opustil rodinu tak sa k nemu aj tak spravaj...lebo to ze nedojazes odolat neprospieva nikomu a hlavne nie tvojmu dietatu....teraz mozno este ani tak nie ale velmi skoro zacne tieto veci registrovat

sense
16. aug 2015

Este nevies ci mas vyzicne sudom ale ja by som ziadala sud ako o vyzivne tak aj o styk otca s dietatom a bude na nom ci sa bude al. Nebude stretavat a neprisposobovala by som sa jeho momentaonym naladam ci chce al. Nechce byt otcom

mimina00
16. aug 2015

Naivna nechapava k**** ked si nemala tolko rozumu vtedy ked si robila so zenatym dieta,naco tebe teraz rady,co si si myslela,vedome si vzala ich detom otca tak si teraz uzivaj jeho nezajem 😠

lenach
Autor odpoveď zmazal
linda4444
16. aug 2015

@mell23 No to ťažko.. aj ja mám dieťa so ženatým mužom.. súhlasil s ním iba preto že ja som strašne moc chcela..ale pri tom to aj skončilo.. keď prišiel ku mne vôbec nebol na malú zvedavý, skôr sa zaujímal o mňa.. aj keď tvrdil že on sa o ňu postará a že ju bude chodiť navštevovať opak sa stal pravdou.. po čase si uvedomil že som mu len na obtiaž tak ma opustil keď mala dcéra 2,5 roka. Viac som o ňom nepočula a ani malá.. Doteraz mi to dcéra vyčíta keď sa pohádame. Dotyčný pán si užíva svoj život a ani ho nezaujíma či jeho dcéra žije a to sa taaaak strašne moooc tváril že ma miluje. Ledva som vysúdila náhradné výživné vo výške 107€.. a ide ma šľaktrafiť keď viem že on takú sumu minie šmahom prsta niekde v reštike a má sa ako prasa v žite... Najväčšia chyba je vždy začať si so ženatým, lebo to pre tu druhú nikdy neskončí dobre..o to horšie keď je tam aj dieťa ktoré si odnesie len to najhoršie. Ženatý chlap spokojný so svojou rodinou sa nikdy nerozvedie a zo zásady vždy opustí milenku...aj keď má dieťa s ňou.

tranquillo
16. aug 2015

@nela1916 nikdy nevieme čo nám život prinesie a ako sa potom v daných situáciách zachováme, nemáme právo súdiť.
Mimochodom, keď tu už komentuješ pravopis, tak "nebila do pŕs" sa píše s mäkkým i, nie s ypsilonom. Pretože "nebyla" znamená po česky "nebola". A to si asi nechcela povedať 😉

dadulko1
16. aug 2015

@linda4444 tento tvoj príspevok by si mala prečítať každá, ktorá mieni vliezť do postele debilovi ženatému.

mihula
16. aug 2015

@mimina00 ty mas teda odvahu,nazvat niekoho nechapavou k....Zasluzila by si si riadnu cez hubu.A daj si riadny pozor aby si ty po par rokov,neriesila,ze tvoj zenaty chlap skoncil niekde v cudzej posteli.Pretoze nikdy nevies,čo ta moze v zivote stretnut

magduska2
16. aug 2015

@adrika25
@petraxy6 akože ženy nič v zlom... Ale pre nemanzelske dieťa, z mileneckeho vzťahu, sa už asi postáročia bežne používa slovo pankhart alebo bastard.to len na margo toho že určite to pani nemyslela ako urážku tomu dieťaťu, ale ho oslovila postavením v akom bohužiaľ dieťa je.

maslenka47
16. aug 2015

@mell23 ohanas sa tu, ze baby nevedia citat, ale ja tu stale nevidim napisane, ako sa k tvojmu problemu stava jeho sucasna manzelka. Ze sa on udajne chce s dietatom stykat neznamena, ze mu to ona dovoli.

Navyse, co viac bude s tebou, o to menej bude s jeho zakonitou a ich detmi. Uz len to samo o sebe je celkom dobry dovod na to, aby ho ona za tebou "nechcela pustit" - ani tak nie kvoli tebe, ale preto, ze chce mat chlapa doma.

Neviem, ake pravidelne prejavovanie zaujmu by si si predstavovala, ale jak uz baby pisali, tu hras druhe husle. Keby on chcel, sposob si najde. Budes sa musiet zmierit s tym, ze sa ukaze ako uzna za vhodne alebo mu zacnes v stretavani branit (co nemusi byt uspesne, kedze ti plati vyzivne).

charity
16. aug 2015

Podla tej naladovosti by som povedala, ze uz ma niekde inu a podla toho ci su spolu alebo pohadani sa styka s Tebou. Neodpovedala si, ci este mavate sex. Ak ano, tak je to priam jasne. Suhlasim so Sue, neublizuj dietatu takymto kontaktom s "otcom".

zuzka105
16. aug 2015

@mell23 A jeho zena by mohla zalozit forum ,,Poradte ako na neho, aby....,,
Je naivne z tv strany si mysliet, ze existuje spôsob ako ho prinútiť viac sa zaujimat o tvoje dieta a menej o manzelkyne, viac sa zaujimat o teba a menej o zenu. Ak doteraz zenu neopustil, skor ci neskor ta caka precitnutie z naivity, ze toto niekam povedie. Budes len zena co rozbija rodinu a tak ta bude vnimat aj okolie. Aj ked ta to bude boliet, nic ine necakaj. A ci vobec v buducnosti bude javit aspon aky taky zaujem o vase dieta, alebo len posle horko tazko vysudene alimenty, je vec jeho povahy a charakteru, tu ti žiadne forum nepomoze... Nikto z nas mu charakter do hlavy a srdca nenaleje, a aky charakter to je ked ma milenku a nemanzelske dieta, skus si nestranne odpovedat sama....

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
ruthike
16. aug 2015

A na margo tych pomenovani urcenych pre nemanzelske dieta, co tu leteli v niektorych prispevkoch... Ano,su spisovne, aj v tajnicke ich najdes, ale chcem vidiet niekoho kto by mlademu cernochovi do tvare povedal, ze "n.ger". Za to by ta v mnohych europskych krajinach hned vyhodili z prace pre rasovu neznasanlivost a pritom to len komentuje fakt, ze jedinec je ciernej farbi pleti. To iste by sa vztahovalo na pomenovania zamerane na nemanzelsky povod. Idiot napr je povodne pomenovanie mentalnej retardacie dlhodobo zauzivane v slovniku doktorov - az do zaciatku 20teho storocia ( a ma grecky povod - nevzdelana osoba, co je okey nie?). Je zbytocne sa tvarit, ze to tieto slova nemaju hanlivy vyznam, lebo nase babky tak rozpravali.Dieta si take mena nezasluzi,nemoze za svojich rodicov, ani okolnosti pocatia.
A ked si uz daky trulo splodi dieta popri manzelstve, tak nesie rovnaku zodpovednost ako i matka,dieta ma narok na jeho meno, pozornost i financnu podporu (tot teoria, prax zaostava:/

magduska2
16. aug 2015

@ruthike súhlasím ale ja som to napísala na margo toho, že pani čo sa takto Vyjadrila to podľa mňa nemyslela nijako zlomyselne, čo z príspevku vyplýva.A už by ju tu bol niekto aj ukamenoval.. To som tým chcela povedať.
Je fakt že čo sa kedysi používalo ako bežné pomenovanie sa dnes už používa ako nadávka, ale význam slova zostáva ten istý

odm3
16. aug 2015

@mell23 Chlapi tieto situácie nevedia riešiť. Môže sa ti stať, že budeš len milenka a tvoje dieťa bude mať len občasného otca aj niekoľko rokov. V podstate máš dve na ho..o možnosti – buď tomu necháš takýto voľný priebeh alebo to vyriešiš radikálne a pošleš ho k vode. Tá prvá možnosť je nefér voči tebe, dieťaťu aj jeho žene. Tá druhá možnosť je ťažšia, ale férovejšia. Drž sa. Prídu aj lepšie časy. Každý si v živote prejde svojim peklom. Čo sa týka vzťahu on a dieťa – to naozaj závisí len od neho ako sa k tomu postaví.

odm3
16. aug 2015

Pre tie čo nevedia iné len kritizovať – to má aký význam – je nešťastná, tak jej ešte pridajme, dodžubme ju nech sa trápi ešte viac? to neni dosť trest, že je tehotná bez opory partnera, ktorú teraz najviac potrebuje? Každý robí chyby. Čas sa vrátiť nedá, čo sa stalo, stalo sa. Treba sa pozerať do budúcnosti a napraviť čo sa dá.

dorothy77
16. aug 2015

@mell23 teš sa z dieťatka a jeho nerieš, k takýmto veciam sa nedá donútiť...

magduska2
16. aug 2015

Tak teraz odhliadnuc od tohto konkrétneho prípadu..Milé mamičky čo si tu dotyčnú a podobné správanie tak velmi zastávate chcela by som vidiet ako by vám asi bolo keby ste zistili,že váš manžel má niekde milenku a este snou má aj dieta.Už by som chcela vidiet ako by ste boli všetky benevolentne a posielali ho ešte s čokoladou aby šiel kuknut svoje decko!Ved ten chlap mal niekde svoju manželku a svoje deti ktorím sa mal venovat a nerobil to.Tak čo od neho čakat?"Preboha ved chlap si nehladá milenku na to aby si snou spravil dalšie decko a uviazal sa na dvoch frontoch,ktoré potom bude musiet tahat..lebo či už bude s jednou ,druhou alebo tretou tie deti už má a bude musiet platit-resp.mal by.A či už bolo dieta planované alebo neplanované..tá žena čo ide so ženatým o nom vie v akej je situacii,tak musí niest nasledky svojho správania.či už je to dieta ktoré sa"podarí" alebo je to riziko ,že to praskne a budú na nu poukazovat ako na ženu ktorá rozbila rodinu.Ako može čakat že bude vzorný otec-ked taký nebol svojim detom"žeby božie mlyny"?
Nesúdim ani nehodnotím ..ale ved vždy je to tak!

sasa1310
16. aug 2015

@odm3 tu nik nekritizuje iba konštatuje. A že je nešťastná? Hm, a čo čakala? Že všetko zahodí kvôli nej a decku? Veď to isté má doma akurát v ružovom. On sa nepotreboval viazať a zakladať si ďalšiu rodinu. On si potreboval akurát tak vrznúť. A keď sa doma poháda zo ženou tak si spomenie, že jééj niekde mám aj milenku aj dieťa a babatko sem a babatko tam.
Mne sa akurát rozum zastavuje nad tým, že keď už sa peleším mimo domu, tak si dám aspoň sakra pozor, aby z toho neboli následky. Ale on ma zjavne všetko na háku. Ak by to bola z jeho strany láska, tak sa rozvedie skôr ako by si s dotyčnou začal. Ale to je už iný príbeh. Inak to ani dopadnúť nemohlo toto celé
Takto na to dopláca len to dieťa, ktoré za nič nemôže. Ktorému bude časom otec chýbať.

mima4
16. aug 2015

@mell23

v prvom rade je rodina, co on robi, a teda venuje sa svojej rodine, svojim detom.. takze skus toto pochopit.

ty si zvolila pre dieta takyto smutny zaciatok zivota... sebectvom a unasanim sa emociami... potrestala si vlastne dieta, takze byvaleho ci akeho milenca uz asi nedonutis...

ingridhowland
16. aug 2015

@mell23 ziadneho cloveka neprinutis k zodpovednosti zaujmu a laske ked nechce. 😕 mas nadherne dietatko je to dar. Sustred svoju lasku pozornost na baby. Je lepsie ked ma dieta jedneho rodica ktory je v psychickej pohode ako dvoch ktori su emocne nestabilni kvoli problemom medzi serous.
Urcite si si to takto nepredstavovala ale teraz je dolezite sa sustredit na to co mozes ovplyvnit a nemrhat energiu a lasku zbytocne "do vetra". Neries jeho nezodpovedny pristup a "bordel" ktory si spravil on z vlastneho zivota.
Prajem ti vela sil a energie aby si to ustala, urcite pre teba buducnost prichysta lepsie vyhliadky. Nikdy nevies co pre teba zivot pripravil 😉

sunnyflower
16. aug 2015

vieš tu nečakaj veľa iných názorov, väčšina sme tu matky..a vidíme aj jeho manželku s deťmi..ako tým deťom ten egoista týmto ubližuje.. urobiť takú blbosť že začať si zo ženatým mužom s rodinou..vedela si o tom vedela si do čoho ideš..egoisticky si sa pozerala len na seba..ako prepáč, máš 15 a chodíš so zavretými očami? Takýchto prípadov je milión a jediní ktorí týmto trpia su deti..chlap si užíva, veď práši minimálne 2..a deti necháva radšej mimo..a ty ho v tom podporuješ..ach nič v zlom ale toto je hranica, ktorú prekročia len ľudia bez chrbtovej kosti..a ty si to urobila..chúďa aj tvoje dieťa..radšej si pohľadaj nového chlapa alebo minimálne sa nestretávaj s týmto..čo mu neskôr povieš..že tata išiel za svojimi deťmi a svojou rodinou..lebo so nami nechce žiť..paráda..klobúk dole ako si si dokázala spackať život..s vedomím že to robíš a ubližuješ..paráda..a teraz čakáš zázrak..naivita hrubého zrna toto..či hlúposť?..

tanapeta
Autor odpoveď zmazal
stano4000
16. aug 2015

🙂 pekny pribeh... taky do citanky...

co si si napiekla to si zjes a nanestastie s tebou aj tvoje dieta.

prestan byt egoistka a nauc sa sebakontrole a pokore, iba tak vychovas zo svojho dietata normalneho cloveka co nebude rozsirovat tvoj typ spravania dalej! drzim ti v tom palce!

maciatkolulu
16. aug 2015

@mell23 nepoznam presne okolnosti, ani kolko ma dietatko, ale viem si predstavit, ze to mas tazke. Male jenuz na svete, takze sa treba upriamit na neho. Ma pravo na otca, to mu neber, ani nevydier, nerob nejake nasilne pokusy. Ani po rozvode nedonutis otca sa stretavat s detmi. Nejako sa to utrase. Mozno budes prekvapena... plati ti, chodi, tak to je dobre. Neries zbytocne reci, nie si prva a ani posledna. Trraz je uz zial bezny štandard moje deti, tvoje deti, nese deti, jej, jeho deti. Je to smutne, ale nie vobec vynimocne. Takze mas krasne, zdrave dieta, otec plati a snazi sa ako tak stretavat, neries a uvidis. Drzim palce

odm3
16. aug 2015

@magduska2 Ak je to milenka môjho muža, tak nech zavolá – dohodneme výživné a ja mu zbalím kufre. Nech sa teraz stará iná, nech si ho „užije“. Aj celú výbavičku mu pribalím pre malé nie len čokoládu. Ale to nie je o mne. Predpokladám, že o toho somá.a má záujem aj jeho manželka – tak som autorke dobre poradila, nie?
Ja sa na celú záležitosť nepozerám cez okuliare z názvom „ja som akože tá jeho manželka“. Vidím niekoho kto urobil chybu a potrebuje z toho von. Keď niekto skočí do jamy plnej srač..k a potom si to rozmyslí – hodíme do neho kameňom, alebo mu podáme ruku?

odm3
16. aug 2015

@tanapeta Ale to nie je hypotetická otázka, ktorú si mám „teraz zobrat“. To sa už stalo. Jasné, že by sa mi to nepáčilo, ale to nie je o mne, ale o autorke. Už JE viacero dedičov. Treba sa zamyslieť prakticky do budúcnosti, nie emotívne do minulosti, tak nikomu nepomôžeme keď budeme lamentovať, že ako strašne to pos..la.

nini1010
16. aug 2015

Myslim si ze si ze tvoja skutocna otazka znie "Mam dieta so zenatym muzom a chcem aby sa so mnou pravidelne stretaval".
Chces si ho pevnejsie priputat.Dieta je silny nastroj ale rozhodne nie vsemohuci.