icon

Mám dve deti a veľa pijem

lenka1993
10. nov 2021

Som mám dvoch deti. Pijem veľa. Preto tá téma. Hanbím sa. Deti sú stále čisté najedene. Pijem keď spia. Uvedomila som si že som alkoholik. Piatok idem k doktorke. Budem to riešiť. Neni to dobre. Prosím neodsudte ma. Neviem ani čo chcem. Asi podporu že to dám. Dalujem

Strana
z2
sisa3000
10. nov 2021

Základom je, že si si situáciu uvedomila a chceš ju riešiť. To je dôležitý prvý krok. Držím ti palce, aby si to zvládla. ❤️

viestta
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
10. nov 2021

@lenka1993 zvladnes to! Hlavne pocuvaj doktorku a das to! 🙂

mikadooo
10. nov 2021

@lenka1993 posielam veľa síl. Určite vieš, že je to iba na tebe. Určite vieš že to bude ťažké. Verím, že to dokážeš, nie len kvôli deťom, ale najmä kvôli sebe. ❤️

lenka1993
autor
10. nov 2021

Zienky chcem moju rodinu , deti, manžela. Musim sa liečiť. Musim.

dilino
10. nov 2021

Určite to zvladneš už len fakt že sa chceš liečiť a uvedomila si si že je na dobrej ceste.Určite to zvladneš aj hlavne preto že budeš mať oporu vo svojej rodine.Veľmi ti držim 🙏Dáš to.

jana005
10. nov 2021

@lenka1993 musíš, lebo ináč prídeš o všetko.
Manžel to vie?

katkati
10. nov 2021

Co je veľa? Piješ každý deň? Je rozdiel vypiť 2 piva alebo 4 dcl vína každý deň, alebofladu vína alebo pol litra tvrdého. Keď nie si opitá, len potrebuješ hladinku, bude to trochu lepšie s abstakom. Ale zvládnuť sa to dá, hlavne ak máš silnú motiváciu.

ailiba
10. nov 2021

@lenka1993 držím palce, keď chceš, tak to určite dáš.

ysseba
10. nov 2021

@lenka1993 Jooooj, moja, dobre to bude. Aj cesta dlhá tisíc míľ začína prvým krokom. A ty ten prvý a najdôležitejší krok máš za sebou - priznala si si to 🙂
Inak tiež by ma zaujímalo, že čo je to veľa piť? A manžel nepije? Ako sa to podľa teba začalo?

matqa411211
10. nov 2021

Kiez by to kedysi dokazala moja matka, obdivujem ta! Si super, dokazes vsetko ked chces, a raz ta tvoje deti nebudu nenavidiet. 🙂

scorpionflower1
10. nov 2021

@lenka1993 si odvazna zena! drz sa!

lenka1993
autor
10. nov 2021

Nebudem definovat množstva. To je jedno. Ide o pocit že sklamanie žiaľ zapijam. Ženy. Ako vysvetlit mame že idem na liečenie ? Mama nič netuší

miriam11
Odpoveď bola odstránená
scorpionflower1
10. nov 2021

@lenka1993 to tazko povedat, mamu si najlepsie ty poznas. Ale asi by som jej to povedala, co najskor, aby to stihla nejako stravit. Ja by som povedala na rovinu. "Mam problem s alkoholom, potrebujem ho riesit..."

petrapod
10. nov 2021

Držím ti veľmi veľmi veľmi palce. Prosím ťa kôli detičkam sa snaž aby si sa z toho čo najskôr dostala. Je dobré že si to uvedomuješ. Veľa síl.

martina1201
10. nov 2021

@lenka1993 ahoj
1. dobrý krok je uvedomiť si to a chcieť s tým niečo urobiť. To už si urobila.
2. krok je vydržať a nepolavit tu ti držím palce aby si to dokázala.
3. Zmieriť sa so sebou a svojim sklamaním ktoré zapijas. Bez toho do toho spadnes znovu a to nechceš.

Držím palce aby si všetko zvládla a viac do toho nespadla. Kvôli tebe a kvôli tvojej rodine.

maialeo
10. nov 2021

@lenka1993 pošli mi prosím ťa tvoje údaje do RP... dátum a presný čas narodenia. Venujem sa traumatoterapiu cez astrológiu a spolupracujem s rôznymi resocmi na SR. Nevešaj hlavu...

domiklik
10. nov 2021

@lenka1993 fandím ti 🙂

78787878
10. nov 2021

@lenka1993 Je skvele, ze si to priznas a chces to zmenit. Velmi Ti drzim palce !!
Mame to vysvetli velmi strucne a bez omacok a siahodlheho vysvetlovania. Ak zacne mudrovat, zdvihnes sa a nebudes to pocuvat. Ak Ti chce pomoct, nebude to komplikovat zbytocnymi recami.

eternity24
10. nov 2021

@lenka1993 zatvorte oci, nepočítajte do tri nádych a “vybalte” to na ňu . Keďže ide o závažnú tému, nic lepsie nevymyslite a čím viac bude rozmýšľať nad tým sko jej to povedat, tým menej odvahu budete mat. Je uzastne, ze ste si to saka uvedomili a tiez, ze chcete vec riešiť. Držím Vám palce .

aandrea9
10. nov 2021

@lenka1993 nemusíš. Ty chceš 😊 prajem ti, aby si vytrvala v odhodlaní. Zvládneš to 🍀

aandrea9
10. nov 2021

@lenka1993 normálne po lopate na rovinu.

deti95060810
10. nov 2021

@lenka1993 myslíš že pôjdeš na liečenie? môžeš sa liečiť aj ambulantne...

lala123
10. nov 2021

@lenka1993 prajem ti veľa síl a určite to zvládneš ....osla mna už len to, že si si to sama pred sebou priznala je super....a určite na tom nie si až tak zle keď si to ani mama nevsimla na tebe a neviem ako manzel alebo partner....tiež si ro nevšimli?

zmrzlinka2021
10. nov 2021

@lenka1993 vôbec sa nehanbi za to, ze ides na liecenie. Kazda z nas moze v zivote padnu, v roznych oblastiach, dolezite je vstat a bojovat.
Prajem ti vela sil, zvladnes to! 🙂

nikpa
10. nov 2021

@lenka1993 máš pred sebou dlhú cestu ale si skvelá, silná žena, že si sa tomu takto postavila. Veľmi ti držím palce aby si sa dala dokopy a bola si šťastná. Potom budú spokojné a šťastné aj tvoje deti. Veľa síl prajem 🧡💛

lalenka33
10. nov 2021

Pokiaľ nepiješ fakt extrémne, tak možno ani nebudeš musieť ísť na liečenie. Môžeš sa liečiť aj ambulantne, dostaneš lieky. Môžeš navševovať skupiny anonymných alkoholikov. Poznám ženu, ktorá pila tak, že alkohol si prelievala do kadejakých obalov aby to maskovala, pila dokonca čistý lieh, pila aj v práci a dostala sa z toho. Pritom vždy mala ,,všetko" . Uspešná podnikateľka len na mužov nemala šťastie. Navštevuje anonymných alkoholikov do dnes a fakt už roky nepije. Máš pre koho prestať piť. Najdôležitejšie je, že si to uvedomuješ. A hlavne musíš vyriešiť problém, ktorý ti spôsobuje ten žial, ktorý zapíjaš. Potom to už pôjde. Držím ti palce.

stela1996
Autor odpoveď zmazal
maximilie
10. nov 2021

@lenka1993 keď píšeš ze piješ veľa, neverím, že tvoja mama o tom ani len netuší. Väčšinou o tom vedia všetci naokolo, takže nemusíš mať z toho obavy. Práveže bud na seba hrdá a ver tomu, že to ocení každý. Za toto ta nikdy nikto odsudzovať nebude. Pozri, aké tu väčšinou bývajú protivne baby a v každej téme sa nájde niekto kto musí uraziť ci ponizit😉😁 tu ta budu podporovať naozaj všetci do jedného 😀, každá jedna ti povie, že držíme palce a dotiahni to do konca!!!
Nie je hanba liečiť sa, hanba je to neriesit❤

Strana
z2