Mám ho vykopnúť z domu?
Som rozvedena, mam tri deti. Pred casom som spoznala mileho muza(tak sa mi teda javil),za ktoreho som sa tuto sobotu vydala.Asi pred tromi mesiacmi sme mali konflikt a on mi tvrdil, ze ked bol smutny, napisal na azete na sklo, aky ma problem a ozvala sa mu strasia pani, tak okolo 50 tky a ze si spolu pekne pokecali, obcas aj zavolali. Raz odisiel z domu na vikend a tvrdil, ze ho ta pani pozvala na navstevu. Na to mu prisla faktura za telefon na velmi vysoku sumu.sli sme do Orange a dal si vystavit podrobny rozpis hovorov, kde vyslo na javo, ze niekto si pocas tejto navstevy, ked bol on opity dobil z jehomobilu kredit v sume 60 eur.S tymto vypisom siel udajne na policiu a ta kontaktovala tu pani, ktora vraj povedala, ze ona o nicom nevie, ale ze vraj to mohli byt jej synovia, co si dobyjali kredit.Tak mi to teda povedal on.Ja som bola v tom case v praci, cize neviem, ci sa to vobec stalo, ci na policii bol.Strasne ma to vsak nastvalo, tak som tej spominanej pani napisala sms, kde som jej napisala, ze ci sa nehanbi pozvat si navstevu a potom ju takto okradnut, ze nech laskavo povie synom, aby tie peniaze vratili. Ta pani mi rozhorcene zavolala, ze ona nevie o com hovorim a ze nech mi manzel laskavo povie pravdu, ze k nej neprisiel na jej pozvanie, ale prisiel tam s nejakou priatelkou Ivanou, ktoru par tyzdnou pred tym bral vraj ako stoparku a bola to jej priatelka, ze oni sa vobec nepoznaju z netu,ale prave skrz tej stoparky, ze ked ju on raz viezol, tak ze ho ta stoparka vzala k nej, ze dokonca s tou Ivanou u nej prespali, ze sa aj bozkavali a potom spolu odisli o druhej rano prec.Ostala som sokovana, vraj ju policia nikdy nekontaktovala, ze on peniaze premarnil s tou zenou a potom kredit dobyjal chlapcom pred krcmou, aby mu dali na benzin, ze ona sama mu dala 10 eur, aby mal za co prist domov.Teraz neviem, co robit, on tvrdi, ze s ivanou nikdy nespal, ale ja som mu nasla aj kondomy vo vrecku vtedy, som uplne zhroznena, cakam dieta a mam chut ho zabit a vykopnut z domu, co by ste robili na mojom mieste?
Klamal mi aj v inych veciach nasla som mu neuhradenu fakturu z ceskej Provident, ked bol v Cechach vzal si tam pozicku, uz je to rok, co v Cechach nie je a oni od neho vymahaju 18 000 ceskych korun, ze vraj ho daju na sud, klamal, ze jeho mama to uz uhradila a jeho mame som volala, povedala, ze nie, ze ona uz zanho nic uhradzat nebude.
@podkovicka no, nezavidim ti. pravdepodobne si sadla na lep podvodnikovi. Mala by si si premysliet ci nie je lepsie manzelstvo anulovat, ak sa da, alebo cim skor rozviest...Ono totiz ak ti klame v takychto veciach, nemas istotu, ze nenarobi dalsie dlhy, ktore uz potom budu ako od manzelky vymahat aj od teba... Ja by som utekala z kratsej cesty rychlo prec... 😒 . So styrmi detmi to budes mat tazke a mozno od neho ani nejake vyzivne neuvidis, ked ho budu stihat exekutori... Ale takyto podvod aky na tebe urobil by som ja nezniesla...
@podkovicka Naozaj nezávideniahodná situácia.... úplne súhlasím so sisahou, je to podvodník a klamár a bezcharakterný chlap, rýchlo od neho preč ! Za každú cenu, lebo s ním to bude ešte horšie!
no situácia čo nevymyslíš to je život, ja som mala niečo podobné voľakedy doma a úprimne môžem povedať od takého ruky preč, bolelo ma rozhodnutie veľmi predsa človek má aj city ale aj rozum a musíš rozmýšlať čo dalej,
Taký človek sa nezmení a bude to len a len horšie, a na veľa vecí ešte len prídeš alebo budú zatajované aj neskôr, jednoznačne aj ked to bolí ale rozišla by som sa s ním pretože máš deti a hlavne sa potrebuješ postarať o ne a nebudeš mať silu a energiu riešiť jeho podvody, a klamstvá,
to že čakáte dieťa nuž rozhodnutie je len na tebe či si ho necháš alebo ho dáš k adopcii alebo si ho ponecháš a budeš musieť byť pripravená že to bude ťažké hlavne v časoch aké sú aj práca aj všetko ale nepoznáme tvoju rodinu čo by ťa mohla podporiť a pomôcť ani prostredie v ktorom bývaš, priateľov to vieš ty a ty sa musíš rozhodnúť a zvážiť aj s ohľadom na deti ,ktoré už máš pretože každé potrebuje lásku, oporu , nehu ale aj teplý domov, stravu, výchovu , vzdelanie, šaty.... Môj bývalí sa na celé výživné vykašlal, papier že má zaplatiť si môžem akurát strčiť niekam lebo oficiálne má mizivý príjem a majetok nenapísaný na seba takže ani exekútor nepomôže a to som vychovávala dcéru sama od 3 rokov
a bola som sama a teraz mám manžela pár mesiacov, je to pravý opak a aj ked sa občas zamračí ovzdušie doma prišiel vtedy a tak že som to už fakt nečakala.
@podkovicka Utekaj od neho ako len vladzes! Klame, zavadza a vecne si poziciava peniaze. Jeho matka "uz zanho platit nebude" - ved to je notoricky poziciavac penazi! Ten chlap este nedospel....To je moj nazor, mam ale jednu prakticku poznamku:
Na tvojom mieste by som hlavne spozornela koli tomu vymahaniu dlhov od f. provident (a ktovie koho este). Mat na krku exekutora totiz nie je nic prijemne a vy ste uz MANZELIA!!!!!! Pred par mesiacmi mala problem s vymahacmi dlhu moja kamaratka, zomrel jej otec a nechal strasne dlhy a ona tie dlhy zdedila. Takze platili s manzelom za jej nezodpovedneho otca strasne peniaze. Naozaj davaj pozor, aby si sa casom so 4 detmi neocitla na ulici neprisla o to, co mas. S exekutormi nie je sranda! Skus sa poradit s nejakym pravnikom, co sa stane, ked pride exekutor - mozu napr. siahnut na tvoje veci - ziskane pred manzelstvom? Cize zisti si, ako sa veci maju po pravnickej stranke. A hlavne - nic nanho neprepisuj (byt, dom, zahradu, auto...), nedaj mu pristup k tvojmu uctu.
No a ta druha - ludska stranka - to si musis vyriesit sama so sebou, ci vies zit s clovekom, kto takto klame a podvadza ☹
Ja by som tiež bola radikalna a hnala ho kade lahsie!!!!Po akom čase si za neho vydala?aby to nebol hajzel co ti necha dlhy na krku a zmizne ☹ ☹ Ak by sa ti nieco stratilo z bytu zavolaj na neho policiu!!!!!! 😠 😠
@podkovicka prečítala som si tvoj príbeh....pochopila som,že väčšinu(alebo podstate všetko ) si sa dozvedela už pred tými 3 mesiacmi....píšeš,že ti klamal aj v iných veciach 😒 ....prečo si sa za neho po všetkom čo si zistila vydala? pevne verím a dúfam,že nie kvôli tomu že si tehotná 😉
@simsalabim dlžoby po mŕtvom sa nededia náhodou len do výšky kladného dedičstva 😕 ...a tá rada s majetkom podkovičky je dobrááá 😉
@bodka13 priznam sa, ze si nepamatam podrobnosti. Viem, ze po nejaku sumu si boli aj "vyholene hlavy", mavali im pred nosom papierom, ktory jej otec naozaj podpisal, ze si poziciava tolko a tolko. A nieco mal pozicane aj u firmy Provident....viem, ze vlastne prisli o byt, ktory by inak zdedili a tak...
@simsalabim je to strašné a nespravodlivé keď to tak dopadne ,však nikto nemôže byť zodpovedný za konanie svojich rodičov 😒 ...a k tým vyholeným sa radšej nevyjadrujem 😠
a kde je @podkovicka 😕
@podkovicka citala som v inej teme, ze ta vcera a tvojho syna manzel fyzicky napadol. Necakaj s rozvodom. Ked to urobil tyzden po svadbe, bude to stale horsie a horsie. Vyhod ho z domu a porieš to. On si ťa určite nebral z lasky...toto milujuci chlap neurobi... 😠
bolo tu už veľa ľudí, ktorí anonymne popísali rôzne príbehy, ktoré neboli ani pravdivé. tento mi tiež príde ako jeden z nich a ak nie, tak sa @podkovicka na mňa nehnevaj, nechcem ťa nazvať hlupaňou, ale podľa mňa keď už si bola raz rozvedená a máš deti z prvého manželstva, tak podľa mňa je od teba vrcholne nezodpovedné sa vydať za hentakého muža. navyše keď si 3 mesiace vedela o ňom niektoré veci. čo máš z toho manželstva? veď keď ho miluješ, chcela si mu dať šancu a chceš s ním byť tak si mohla s ním žiť a nemusela si sa za neho vydávať a komplikovať tým svoju situáciu. Predsa len ako svojho druha by si ho mohla hocikedy kopnúť do prdele a spomínaj na mňa v dobrom...moj názor
@podkovicka ...tuto sobotu si sa zanho vydala a prispevok si pisala v utorok. to si toto vsetko o nom zistila hned v nedelu, ci "az" v pondelok? 😨
ahoj ... kazda zena je ina a kazda by inak reagovala! ... ja by som ho vyhodila ako psa!!!! ... 🙄
@miminko1988 vieš čo? asi sa ti ani neoplatí reagovať, lebo podkovička prispela aj do iných tém a tam písala že ju aj fyzicky napadol. a ako to opísala, tak keď som si to dala dokopy s touto témou, tak by to malo byť 3 dni po svadbe. celé sa mi to nejak nezdá, neverím že by mohla byť natoľko blbá keď je už raz rozvedená 😕

hm,ťažko radiť,ťažko hovoriť ked človek nezažil. ja som hrdá,asi by som ho vykopla,aj ked situácia že čakáte dieťa je teraz take...no je to ťažké,budeš to mať ťažké sama s dieťaťom,aj ked s klamárom by to bolo ešte horšie....neviem či sa dozvieš kde je pravda,asi by som už mala problém veriť mu....no držím ti palce,teda ty si ho poznáš,tak by si mala aspon cítiť kto hovorí pravdu...