icon

Mám ísť do práce?

20. júl 2021

Caute mamky! Potrebovala by som poradit.
Zajtra mam mat pohovor do vysnivaneho zsmestnania. Som na materskej s dietatom, ma 2 roky. Ale ked sa objavila ta ponuka, proste som neodolala. Byvame zatial v podnajme a ja by som uz velmi chcela vlastne byvanie. Muz si hypo zobrat nemoze, jedine tak o par rokov. Dieta mi uz do jasli chodilo a adaptovalo sa velmi dobre, ale manzel nastoji na tom, aby som nesla a ostala doma. Zaraba dobre avsak ja po tom velmi tuzim. Samozrejme, neviem ci ma vezmu ci nie, takze ... on sa vsak vyjadril, ze dufa, ze mi to nevyjde. Tiez ani nechce povolit, aby som si dokoncila vysku popri materskej, aj ked financie nie su problem.

autor
26. júl 2021

@elizabet173 byvanie mam, byvame zatial v mojom podnajme, on by sa chcel stahovat prec ale ja si neodkafrem tuto istotu. Potrebovala by som najprv mesiac chodit do prace, az tak si budem moct dovolit zit sama, aj platit podnajom aj jedlo.

bluka2
26. júl 2021

Od podpisania zmluvy po prvu výplatu to niekedy zvykne trvať, dokelu. Normálne mám chuť ti urobiť zbierku alebo čo. No nič, pevné nervy. Možno by som na ten čas hrala trochu jeho hru (je to na vracanie, hej), aby nebolo doma peklo a zatiaľ si všetko priprav

autor
26. júl 2021

@bluka2 volal mi z prace, aby som mu dala vediet vysledok :D akoby to prijal ze ak ma vezmu tak on zmeni posobisko aj firmu a ze obaja budeme chodit do prace.... zaujimavy obrat po dnoch hadania sa

bluka2
26. júl 2021

Ešte raz, pripomienka, never mu ani slovo. Skúša už vsetko. Výsledok by sa dozvedel najskôr, keď bude mať rozvodové papiere podané, keby som to bola ja

marpel
26. júl 2021

Skúša to na teba všetkými možnými spôsobmi. 😏

autor
26. júl 2021

@bluka2 ze myslis, ze by sa mi snazil zabranit aj napriek tomu v chodeni do prace,?

bluka2
26. júl 2021

Môj mal napríklad také techniky. Dohodli sme sa, že ide na materskú. Ráno sa vyparil (inicioval nejakú hádku ako zámienka) a nechal mi dieťa. Ešteže ja som mala takú prácu, čo môžem robiť aj z domu a skvelého šéfa

autor
26. júl 2021

@bluka2 ty kokos uplne mi to pripomina toho mojho

bluka2
26. júl 2021

Bez neho je skvelo

autor
26. júl 2021

@bluka2 my sme uz od seba parkrat boli.ja som to vzdy ukoncila, on vsak prisiel s prosikom ze sa zmeni atd. A drzi ho to max mesiac. Teraz je asi najlepsi z toho celeho obdobia, stale to vsak neni ono. Cosi mi chyba proste. Respekt k tomu po com tuzim

a_adamcova
26. júl 2021

Daj vedieť aj nám ako si dopadla. Či ťa berú. Strašne ti držím palce.

andreatytler
26. júl 2021

Bol taky vzdy? Chodila si do prace pred tym ako ste mali dieta?

autor
26. júl 2021

Teraz mi volali, nezobrali ma, uprednostnili inu uchadzacku... :/ takze budem hladat dalej

marpel
26. júl 2021

To mi je ľúto. 😔
Dúfala som v pozitívnu správu. Ale nevadí, určite ta čaká ešte skvela ponuka. 🍀 Už aspoň ale vieš čo máš doma.

autor
26. júl 2021

@marpel presne tak... budem hladat dalej ale financne to momentalne nemam sancu zvladnut bez jeho prijmu... zeny su v spolocnosti stale znevyhodnovane tym ze ostavaju na materskej a su potom plne zavisle na prijme muza...

andreatytler
26. júl 2021

To je mi luto. Ale drzim palce v dalsom hladani. Hlavne v tom nepolav, lebo to by bola voda na jeho mlyn.

a_adamcova
26. júl 2021

Mrzí ma to, ale hlavu hore, určite na teba čaká niečo lepšie 🙂 A rozhodne nepoľav. Pri ňom ťa bohužiaľ nič dobré nečaká :/

letfenixa
26. júl 2021

Milá autorka, mrzí ma, že konkrétne táto práca ti nevyšla. Ale aspoň sa v plnej kráse ukázal tvoj manžel. Budem ti držať palce aj do budúcnosti!

cacianka
26. júl 2021

Ja aj moj chlap sme ti drzali palce, ale hlavu hore.pride ina šanca alebo sa ta prva zena neosvedčí v skúšobnej....
Zatial šetri kazde € do tajnej rezervy, za muzove € nakupuj dieťaťu vela veci do rezervy , hoci aj trvanlive potraviny, potrebne veci do domacnosti, niekde potom schovaj.
Ale hlavne nevzdavaj sa, zvladnes to.

lilinka88
27. júl 2021

Mrzí ma to. Ale treba to brať tak, že možno ťa ta robota mala správne nakopnúť,aby si bojovala za seba a aby ti ukázala, aký tvoj muž je. Určite hľadaj ďalej a choď si za svojimi snami 😉 držím ti palce ✊🍀

cacianka
27. júl 2021

Neskoro mi napadlo ze si mu nemala hovorit ze ta nevybrali. Mohla si hrať zopar dní že áno, 1.9.nastupuješ. Ako by reagoval....

akbara77
27. júl 2021

Čo si si.zobrala, to máš....idiota, ktorý podľa.mna žiarli .Však manzel by ta.mal vo všetkom podporovať a nie ti brániť? Dieťa chodilo do jasli a teraz ked mas možno sa zamestnať tam,kde túžis, tak mu to vadí????

a_adamcova
27. júl 2021

@akbara77 Nehnevaj sa, ale keď počujem túto frázu, čo si si zobrala to máš, ma ide rozdrapiť. Bohužiaľ nie stále vieme dopredu, aký je ten druhý, a veľakrát sa jeho ozajstná povaha prejaví až o niekoľko dobrých rokov.

cacianka
27. júl 2021

@a_adamcova presne. Nikto nema tetovacku na čele " o 10 rokov budem debil"

bluka2
27. júl 2021

To ma veľmi mrzí, naozaj som ti držala palce. Tak hľadaj ďalej, v tejto dobe to môže trochu trvat. Necitim sa ako nejaký loser a doteraz som si vždy skôr vyberala, ale naposledy mi to trvalo rok, kým som si našla prácu snov. Tak veľa zdaru

akbara77
27. júl 2021

@a_adamcova podľa mňa sa povaha prejaví omnoho skôr....len sme zaľúbene a nič nevidíme

autor
6. aug 2021

Tak, naskytla sa mi ina pracovna ponuka. Sice nie za taky peniaz a nie taka funkcia, ale tiez to neni zle. Muz je z toho na nervy, chce dat v praci vypoved, co pochybujem ze urobi.

solange7
6. aug 2021

Bez do toho. Tie teatra co robi tvoj muz su vazne trapne. Nedaj sa.

cacianka
6. aug 2021

Hocijaka praca za normálny prijem ti pomôže osamostatniť sa a nebyť závislá. Finančne ani psychicky

andreatytler
6. aug 2021

Drzim palce aby ti to vyslo.